MULTI HORECA MANAGEMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MULTI HORECA MANAGEMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 866.253.946

Publication

01/10/2013
ÿþ Mad Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111

1111111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank vals Koophandel te Antwerpen, op

2 0 SEP 2013

Griffie 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

(A) Uittreksel uit de besluiten van de jaarlijkse algemene vergadering dd. 1410612013:

De aandeelhouders beslissen éénparig om Deloitte en Partners BV o.v.v.e. CVBA, met maatschappelijke zetel te Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door mevrouw Kathleen de Brabander, te herbenoemen als commissaris van de vennootschap, en dit voor een termijn van drie (3) jaren (omvattende de controle over de boekjaren 2013, 2014 en 2015), dewelke automatisch een einde zal nemen ter gelegenheid van de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden zal worden in het jaar 2016.

0866.253.946

Multi Horeca Management

Naamloze vennootschap

Kolveniersstraat 7, B-2000 Antwerpen

(B) Uit een volmacht van de vennootschap dd. 20/08/2013 blijkt dat Meester Will Van Tongelen, meester Didier Roemers, meester Wouter Verhelst, of elke andere advocaat van de advocatenassociatie "DLA Piper UK LLP" met kantoren te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en te 2018 Antwerpen, Brusselstraat 59, werden aangesteld als bijzondere lasthebbers, om elk afzonderlijk en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de nodige formaliteiten te vervullen om de registratie van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen aan te passen aan de besluiten van de jaarlijkse algemene vergadering van 14/06/2013 en, indien nodig, alle voorafgaande wijzigingen te verrichten teneinde deze registratie te regulariseren, alsook om alle handelingen te stellen vereist voor de publicatie van voorgaande besluiten in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad (met inbegrip van de ondertekening en de neerlegging van de Aanvraagformulieren I en Il ter griffie). In het algemeen mogen de lasthebbers alles doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze volmacht.

Wouter Verhelst

Bijzondere gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 18.06.2013 13200-0166-030
24/01/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.07.2012, NGL 22.01.2013 13012-0490-028
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.07.2012, NGL 30.08.2012 12508-0008-023
20/07/2012
ÿþmad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr; 866.253.946

Beneming (voluit) : MULTI-VESTE BELGIUM 9

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2000 Antwerpen, Kolveniersstraat 7

Onderwerp akte : UITBREIDING DOEL - WIJZIGING NAAM - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te Antwerpen, Broederminstraat 9,` op negenentwintig juni tweeduizend twaalf, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd;; op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de', aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MULTI-VESTE BELGIUM 9", met zetel te 2000 Antwerpen,;, Kolveniersstraat 7, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen met als ondernemingsnummer; 0866.253.946, onder meer beslist heeft

L het doel van de vennootschap uit te breiden, zodat artikel 3 van de statuten voortaan zal luiden als volgt "Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel : voor eigen rekening of voor rekening van derden, in België en in het;; buitenland, alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks ofb onrechtstreeks verband houden met de aankoop, verkoop, bemiddeling, ruiling, onteigening, verkaveling, tegeldemaking, het bouwen, verbouwen, aanpassen, onderhoud, onderzoek, schatting, coördinatie, advies,; engineering, promotie, studie, projectbegeleiding, binnenhuisinrichting, exploitatie, huur, verhuur, leasing en: het beheer van of met betrekking tot alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, en alle activiteiten' met betrekking tot de algemene aanneming van werken, en in het bijzonder het coördineren van werken ;; uitgevoerd door onderaannemers.

De Vennootschap heeft tevens tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor;; rekening van derden: de uitbating, het beheer en de inrichting van horecazaken zoals drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook de handel, import en export.; van alle aanverwante artikelen en producten. De Vennootschap kan zich bezig houden met detailhandel in de 't meest ruime zin en alle handelingen stellen die daarmee verband Houden.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen met het oog op een tijdelijke of duurzame investering van haar,. patrimonium op de meest voordelige wijze, hierbij inbegrepen speculatieve verrichtingen. .

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren t! of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en. in het algemeen, alle handelingen verrichten, die" rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met, of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, met;; inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of; commerciële eigendommen die er betrekking op hebben en het verstrekken van zekerheden.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel neme-n in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, Zij mag het bestuur waarnemen van, toezicht en,; controle uitoefenen over, en diensten verstrekken aan alle vennootschappen en ondernemingen met dewelke;, enige band van deelneming bestaat, en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze toestaan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of' onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei áard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en: leningen toestaan, zich voor derden borgstellen, door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief,

Op de laatste blz. vara Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

~

IImlO'~~IN~I'~WMN'~I~fll~

*12128359*

V,

beh aa Bel

Staa

pet eroylá i~~ ~F~r't'fR yen do Rec~tf,iank ~~

per te Aniworpon, op

Griffie 0.1lS 2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vopr-

ebehoutien

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

, . . ,

de eigen handelszaak, en mag zij alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de

verwezenlijking ervan. Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de

statuten, overeenkomstig de wettelijke voorwaarden?'

2. de naam van de vennootschap met onmiddellijke uitwerking te wijzigen in "Multi Horeca Management".

Artikel I van de statuten wordt aangepast aan dit besluit.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de

Ondernemingsloketten en de BTW, wordt volmacht gegeven aan meester Erwin Simons, meester Will Van

Tongelen, meester Kristof Slootmans, meester Didier ROEMERS of enige andere advocaat van het

advocatenkantoor "DLA Piper UK LLP", met kantoor te Brussel, Louizalaan 106 en te Antwerpen,

Brusselstraat 59, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ;

Tegelijk hiermee

neergelegde

- afschrift van

de akte;

- volmachten;

- gecodrdineer-

de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2012
ÿþ Mal Word 11.1

Tir1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be

a

Bi

Ste *iaioeai~*

Neergelegd ter griffie van de Recfiï:}.- ~ i van 1(oopimadcl Anttrew.,7. c>};

Griffie 0 6 JUN 2012

Ondernemingsnr : 0866.253.946

Benaming

(voluit) : Multi Veste Belgium 9

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kolveniersstraat 7, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de algemene vergadering van aandeelhouders van 3i mei 2012:

1, De aandeelhouders nemen kennis van, en aanvaarden éénparig, het ontslag van de heer Henricus van Duren en van de heer Mark van den Berg, in hun hoedanigheid van bestuurders van de vennootschap en dit met ingang vanaf 29 mei 2012.

De aandeelhouders beslissen éénparig om met ingang vanaf 29 mei 2012 de heer Me den Hertog te benoemen als bestuurder en dit voor een periode die behoudens herbenoeming automatisch afloopt ter gelegenheid van de jaarlijkste algemene vergadering te houden in 2017. De aandeelhouders beslissen verder éénparig om met ingang vanaf 29 mei 2012 de heer Steven Bervoets te benoemen als bestuurder voor een periode die behoudens herbenoeming automatisch afloopt ter gelegenheid van de jaarlijkse algemene vergadering te houden in 2017,

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

Bijgevolg is de raad van bestuur met ingang vanaf 29 mei 2012 ais volgt samengesteld:

- de heer Arie den Hartog, bestuurder,

- de heer Steven Bervoets, bestuurder.

De vennootschap wordt overeenkomstig haar statuten rechtsgeldig vertegenwoordigd door de raad van bestuur handelend ais college, hetzij door twee bestuurders, hetzij door om het even welke bijzondere gemachtigde.

2, De aandeelhouders beslissen tenslotte éénparig om een bijzonder volmacht toe te kennen aan meester Erwin Simons, meester Will Van Tongelen, meester Didier Roemers of elke andere advocaat van de advocatenassociatie DIA Piper UK LLP, met kantoren te 1050 Brussel, Loulzalaan 106 en te 2018 Antwerpen, Brusselstraat 59, om, elk afzonderllijk en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de nodige formaliteiten te vervullen om de registratie van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen aan te passen aan de voorafgaande besluiten en, indien nodig, alle voorafgaande wijzigingen te verrichten teneinde deze registratie te regularisen, alsook om alle handelingen te stellen vereist voor de publicatie van voorgaande besluiten (met inbegrip van de ondertekening en de neerlegging van de Aanvraagformulieren I en ll ter griffie), en formaliteiten te vervullen voor een een erkend ondememingsloket.

Voor éénsluidend verklaard uittreksel.

Didier Roemers, bijzondere gevolmachtigde

,"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 20.04.2012 12091-0268-034
11/08/2011
ÿþ.r' Mati 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- 1

behouder

aan het

Belgisch Staatsbla'

i IIIIIIIIIIIIIIIIIIII

I I

*iiiasz3z"



Lieergelegd ter griffie van de Rechtbank dan koophandel !+r Antwerpen, op

Griffie 01 AUG. 2011

Ondernemingsnr : 0866.253.946

Benarning

(voluit) : Multi Veste Belgium 9

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kolveniersstraat 7, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag van bestuurders - benoeming van de commissaris

Uittreksel uit de besluiten van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap, genomen op 13 juli 2011 overeenkomstig de procedure van schriftelijke besluitvorming.

"1. De aandeelhouders nemen kennis van, en aanvaarden éénparig, het ontslag van de heer Peter Sandkuyl als bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 31 december 2010.

De raad van bestuur is vanaf 31 december 2010 als volgt samengesteld:

- De heer Henricus van Duren; en

- De heer Mark van den Berg

De vennooschap wordt overeenkomstig haar statuten, onverminderd de vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, rechtsgeldig vertegenwoordigd in en buiten recht, met inbegrip van de akten voor, dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar vereist is, hetzij door twee bestuurders , samen optredend, hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gemachtigde tot dit bestuur, hetzij door een lasthebber binnen de perken van zijn volmacht.

2. De aandeelhouders beslissen éénparig om Deloitte & Partners Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA met maatschappelijke zetel te Louizalaan 240, 1050 Brussel vertegenwoordigd door de heer Rik Neckebroeck, te herbenoemen als commissaris van de vennootschap, en dit voor een termijn van drie (3) jaren (omvattende de controle over de boekjaren 2010, 2011 en 2012, dewelke automatisch een einde zal nemen ter gelegenheid van de jaarlijkse algemene vergadering die zal gehouden worden in het jaar 2013.

3. De aandeelhouders beslissen vervolgens om een bijzondere volmacht toe te kennen aan meester Erwin Simons, meester Will Van Tongelen, Didier Roemers of elke andere advocaat van de advocatenassociatie "D LA Piper UK LLP" met kantoren te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en te 2600 Antwerpen, Uitbreidingsiraat 2, om elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voormelde besluiten te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en hiertoe de aanvraagformulieren I en ll te ondertekenen en neer te leggen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, alsook om de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in dit verband aan te passen en hiertoe ale handelingen te stellen t.a.v. een ondernemingsloket."

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Will Van Tongelen,

bijzondere gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 25.08.2010 10446-0557-026
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 23.01.2010 10026-0005-025
26/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.12.2008, NGL 18.03.2009 09085-0003-023
02/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.12.2007, NGL 22.09.2008 08749-0020-050
12/05/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mori W[11%111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophinde!

Antwerpen

2 9 APR. 2015 "

afdeGrefewerpen I

Ondernemingsnr : 0866.253.946

Benaming

(voluit) : Multi Horeca Management

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kolveniersstraat 7, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van bestuurder

1) De aandeelhouders besluiten eenparig om de heer Carolus Franciscus de Moes, wonende te Nieuwe Keizersgracht 4, 1018 DR Amsterdam, Nederland, als nieuwe bestuurder te benoemen en dit met ingang vanaf 9 april 2015. Het mandaat van de heer de Moes zal, behoudens herbenoeming, automatisch een einde nemen ter gelegenheid van de jaarvergadering te houden in 2017. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

De raad van bestuur is dan ook als volgt samengesteld:

- Carolus Franciscus de Moes;

- Arie den Hartog;

- Steven Bervoets,

2) De aandeelhouders besluiten vervolgens om een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester Wilt Van! Tongelen, Meester Wouter Verheist of enige andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP,; waarvan de kantoren zijn gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en te 2018 Antwerpen, Brusselstraat 59, om elk alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voormelde besluiten te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en hiertoe de aanvraagformulieren I en Il te ondertekenen en neer te leggen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, alsook om de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in dit verband aan te passen en hiertoe alle handelingen te stellen t.a.v. een ondememingsioket.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Wiil Van Tongelen

Bijzondere gevolmachtigde

II II



*SSOfi 8*

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.06.2006, NGL 24.07.2006 06501-0059-034

Coordonnées
MULTI HORECA MANAGEMENT

Adresse
KOLVENIERSSTRAAT 7 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande