MULTISERVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MULTISERVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.058.127

Publication

02/04/2014
ÿþmod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc aar Belt Staal Ifl~~I~~VIV~I~I~I~N~VN Oudenaarde

190 1693* 2 0 MMARI 2014

Griffie



Ondernemingsnr : 0439.058.127

Benaming (voluit) : Muitiserve

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Adriaan Brouwerstraat 9 Bus 601

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte:UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen,i op elf maart tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Multiserve" volgende beslissingen heeft genomen :

A. Kapitaalverhoging door storting in speciën

Beslissing

In aansluiting met de bijzondere algemene vergadering van 17 december 2013, beslist de vergadering, onder de: voorwaarden en bepalingen van art 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig: procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde driehonderdzevenentachtigduizend euro (E 387.000,00) om het te brengen van driehonderdeenenvijftigduizend euro (E 351.000,00), op zevenhonderdachtendertigduizend euro (E 738.000,00): zonder uitgifte van nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen; worden aangerekend op kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door storting in speciën door de vennoot van: negentig procent (90%) van het haar toegekende tussentijds dividend.

De inbrengen in geld werden gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE7310 3828 6881 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 11-3-2014 afgeleverd bankattest.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van driehonderdzevenentachtigduizend euro (E 387.000,00). Voormeld bankattest wordt aan ondergetekende notaris overhandigd dewelke bevestigt dat de inhoud overeenstemt met;; het bovenstaande,

De leden van de algemene vergadering besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, beschikbaar,:

" zijn.

Tussenkomst - Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging: De inschrijver, hier aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart en erkent dat ieder nieuw aandeel, waarop aldus werd ingeschreven, volledig volstort is door een storting in geld, op de wijze zoals hierboven reeds vermeld.

C. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS VERWEZENLIJKT

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst is, dat ieder nieuw aandeel volledig volgestort is, en dat het kapitaal werd verhoogd tot zevenhonderdachtendertigduizend euro (E 738.000,00), verdeeld over vijftienduizend zeshonderddrieënzeventig (15.673) aandelen, zonder nominale waarde.

D. WIJZIGtt4G VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de statuten van de vennootschap te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hoger,

vermelde besluiten, als volgt :

De tekst van artikel 5 der statuten wordt volledig vervangen door volgende tekst: ';

"Artikel 5.- KAPITAAL EN AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderdachtendertigduizend euro (E 738.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door vijftienduizend zeshonderddrieënzestig (15.673) aandelen op naam, zonder vermelding; .; van waarde, die ieder éénvijftienduizend zeshonderd drieënzeventigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

E. MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoeder om de voorgaande besluiten uit te voeren.

F. VOLMACHT

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een,; coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE DECKER & Co", met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer, 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de wijziging van inschrijving van de vennootschap bij de diensten in de; Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en bij de sociale en fiscale administraties.

G.De vergadering keurt de gecoördineerde tekst van de statuten goed,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

B. Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

mod 11.1

VOOR QNTt.EbËkD ÜËTTRËKSEr

Niek Van der Straeten

Notaris

~VO4i- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegeluk hiermede neergelegd:

- expeditie proces-verbaal coördinatie der statuten.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/09/2013
ÿþ Mod WaN 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- i

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

t113(11111181]Ill







NEERGELEGD

0 4 SEP. 2013

AN K VAN

1..td0i't4ANDC1.TG CCI

Ondernemingsnr : 0439.058.127

Benaming

(voluit) : MULTISERVE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bergenkruislaan 12 te 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Er blijkt uit het verslag van de zaakvoerder, dd, 27 augustus 2013 dat de maatschappelijke zetel, huidig gevestigd te "9070 Destelbergen, Bergenkruislaan 12" wordt overgebracht naar "9700 Oudenaarde, Adriaan Brouwerstraat 9 bus 601", en dit met ingang van 27-08-2013.

Aan de BV-CVBA De Decker & Co, met maatschappelijke zetel te Dendermonde, Vosmeer 1, wordt volmacht verleend om het nodige te doen voor de wijziging van de gegevens opgenomen in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

GETEKEND:

VAN TONGERLOO Peter,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 30.08.2013 13552-0257-010
28/05/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rte



NEERGELEGD

i 6 MO 2413

RBCT&K VAN

KOO-PIL\NDEL TE GENT

Ondernemingsnr . 0439.058.127

Benaming (voluit) : Multiserve

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bergenkruislaan 12

9070 Destelbergen

Onderwerp akte :KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, tel Destelbergen, op zeven mei tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de, ÎÎ besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Multiserve" volgende beslissingen heeft genomen :

A. het kapitaal te verminderen met tweehonderdduizend euro (E 200.000,00) om het te brengen van vijfhonderdeenenvijftigduizend euro (E 551.000,00) op driehonderdeenenvijftigduizend euro (E 351.000,00), met dien verstande dat alle kosten hieraan verbonden ten laste zijn van de vennootschap.

De vergadering beslist dat deze vermindering zal geschieden door terugbetaling aan ieder aandeel van een bedrag van twaalf euro zesenzeventig cent (E 12,76) te nemen uit en aan te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal van de vennootschap.; Deze vermindering zal geschieden zonder vernietiging van aandelen,

B. overeenkomstig artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen, de vermindering van het kapitaal waarvan sprake in de eerste beslissing, slechts effectief zal mogen worden doorgevoerd dan na verloop van een termijn van twee maanden lopende vanaf de publicatie van een uittreksel uit deze akte in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en voor zover gedurende deze periode; geen enkele schuldeiser zijn vorderingen heeft laten kennen, vorderingen die ontstaan zijn voor deze bekendmaking en nog niet; ;; vervallen zijn.

De vergadering behoudt zich alle rechten voor om tot de effectieve vermindering van het kapitaal over te gaan door het; overhandigen van speciën aan de aandeelhouders of via uitgifte van gecertifieerde cheques of via bankoverschrijvingen op naam, van de aandeelhouders of via boeking op rekening courant van de aandeelhouders. C, ingevolge de hierboven genomen beslissingen, de tekst van artikel 5 der statuten volledig te vervangen door volgende tekst:

1; 'Artikel 5.- KAPITAAL EN AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdeenenvijftigduizend euro (E 351.000, 00).

Het wordt vertegenwoordigd door vijftienduizend zeshonderd drieënzestig (15.673) aandelen op naam, zonder

;; vermelding van waarde, die ieder éérs/vijftienduizend zeshonderd drieënzeventigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.":

;; D, de vergadering keurt de gecoördineerde tekst van de statuten goed.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL;

Tegellek hiermede neergelegd:

expeditie proces-verbaal

;; - volmacht Niek Van der Straeten

;; - coördinatie der statuten. Notaris

11 1

i Î

1

11

A

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 27.08.2012 12471-0366-011
21/10/2011
ÿþ: mod 2.1

~ -



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11159897"

Benaming : u aserve

(voluit)

Ontlernetningsnr : 0439.058.127

NEERGELEGD

1 1 OKT. 2011

RECHTBe fQiVAN

, KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootshap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bergenkruislaan 12

9070 Destelbergen

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIEN - VERLENGING

BOEKJAAR - AANPASSEN DATUM JAARVERGADERING-STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "P. MOUL IN.i & N. VAN DER STRAETEN, geassocieerde notarissen", met zetel te Destelbergen, Dendermondesteenweg 432, op zevenentwintig september tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Multiserve" volgende beslissingen heeft genomen :

A. het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00), om het te brengen van i driehonderdzesentwintigduizend euro (¬ 326.000,00) op vijfhonderdeenenvijftigduizend euro (¬ 551.000,00), door inbreng in. speciën, en zonder creatie van nieuwe aandelen.

Deze kapitaalverhoging zal worden volgestort tot beloop van éénlvijfde.

B.Op deze aandelen wordt volledig ingeschreven door de enige vennoot, met name, mevrouw VAN ZEVEREN Annick,- wonende te 8670 Koksijde, Dewittelaan, 13 bus 102.

De inschrijfster, hier aanwezig, verklaart en erkent dat ieder nieuw aandeel, waarop aldus werd ingeschreven,: volstort is tot beloop van één/vijfde, door een storting in geld, die zij gedaan heeft op een bijzonder rekeningnummer 7450431901-29 op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van het wetboek vennootschappen bij KBC Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 27-09-2011 afgeleverd bankattest.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van vijfenveertigduizend euro (E 45.000,00).

Voormeld bankattest wordt aan ondergetekende notaris overhandigd dewelke bevestigt dat de inhoud overeenstemt met het bovenstaande.

De leden van de algemene vergadering besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, beschikbaar zijn.

C.De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst is, en volgestort is tot beloop van één/vijfde, en dat het kapitaal werd verhoogd tot vijfhonderdeenenvijftigduizend euro (¬ ,: 551.000,00).

D. het huidig lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 01 oktober 2010 uitzonderlijk niet zal eindigen op 30 september 2011, doch verlengd wordt tot 31 december 2011.

De vergadering beslist bovendien dat in het vervolg het boekjaar zal aanvangen op 01 januari en eindigen op 31 december van ieder jaar.

E. ingevolge de beslissing genomen bij de behandeling van het vorige punt van de agenda de datum van de jaarvergadering te,.

verplaatsen naar de derde vrijdag van de maand juni om vijftien uur.

De eerstkomende jaarvergadering op deze nieuwe datum zal aldus gehouden worden in het jaar 2011.

" " F. de statuten van de vennootschap te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hoger vermelde besluiten, als

volgt :

# Artikel 5 der statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Artikel 5.- KAPITAAL EN AANDELEN.

Net maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderdeenenvilftigduizend euro (E 551.000,00).

Net wordt vertegenwoordigd door vijftienduizend zeshonderd drieënzestig (15.673) aandelen op naam, zonder

vermelding van waarde, die ieder één/vijftienduizend zeshonderd drieënzeventigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

# de eerste zin van artikel 11 der statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni, om vijftien uur"

# de eerste zin van artikel 24 der statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar vangt aan op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar"

G.De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoeder om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VOLMACHT FORMALITEITEN KRUISPUNTBANK VOOR ONDERNEMINGEN  ONDERNEMINGSLOKET

SOCIALE EN FISCALE ADMINISTRATIES.

De vennoot geeft bij deze bijzondere volmacht aan de cvba DE DECKER & CO, met zetel te 9200 Dendermonde,'

Vosmeer 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle

nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de diensten'

inde Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsioket_en bij de sociale en fiscale administraties. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



Teaeliik hiermede neergelegd: Niek Van der Straeten

- expeditie proces-verbaal Notaris

coördinatie der statuten.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.03.2011, NGL 31.03.2011 11077-0582-012
17/03/2011
ÿþ Mod

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





V. NEERGELEGD

beh

aa

Bel

Stan

" 11142y03" 0 7 -03- 2011

1111

RE C end VAN KOOPHANDEL T CP







Ondernemingsnr : 0439.058.127

Benaming

(voluit) : MULTISERVE

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BERGENKRUISLAAN 12 TE 9070 DESTELBERGEN

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 31-12-2010 dat mevrouw Van Zeveren

Annick, wonende te 8670 Koksijde, Dewittelaan 13 bus 102, ontslag neemt als zaakvoerder met ingang

van 31-12-2010. Een algemene ontlasting over haar mandaat wordt verstrekt.

De huidige zaakvoerder van de vennootschap is thans:

- de heer Van Tongerloo Peter, wonende te 8670 Koksijde, Dewittelaan 13 bus 102.

GETEKEND

VAN TONGERLOO Peter,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.03.2010, NGL 25.03.2010 10075-0455-012
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.03.2009, NGL 30.03.2009 09099-0051-014
03/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 21.03.2008, NGL 27.03.2008 08091-0120-016
17/04/2007 : GE157007
30/03/2007 : GE157007
27/10/2005 : GE157007
06/07/2005 : GE157007
06/08/2004 : GE157007
06/08/2015
ÿþ Mal Word 11.1

J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsvr 0439.058.127 Benaming

(voluit) : MULTISERVE (verkort) :

Greint

Meling Oudenaarde

2 8 JULI 2015

Griffie

5113720*

18

i

1 ber a~ Be Sta

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ADRIAAN BROUWERSTRAAT 9 BUS 601 TE 9700 OUDENAARDE (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit het verslag van het bestuursorgaan dd. 06-07-2015 dat de zaakvoerder heeft besloten dat met ingang vanaf 06 juli 2015 de maatschappelijke zetel van de vennootschap, voorheen gevestigd te 9700 Oudenaarde, Adriaan Brouwerstraat 9 bus 601, wordt overgebracht naar 2880 Weert, Binnendijkstraat 15.

Aan de BV-CVBA De Decker & Co, met zetel te Dendermonde, Vosmeer 1, wordt volmacht verleend om het nodige te doen voor de wijziging van de gegevens van de onderneming bij de Fiscale Administratie en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

GETEKEND

Peter VAN TONGERLOO,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2003 : GE157007
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 27.08.2015 15495-0576-011
26/07/2002 : GE157007
13/10/1999 : GE157007
01/01/1997 : GE157007
23/05/1990 : GE157007
22/12/1989 : GE157007
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 30.08.2016 16546-0395-011

Coordonnées
MULTISERVE

Adresse
BINNENDIJKSTRAAT 15 2880 WEERT

Code postal : 2880
Localité : Weert
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande