MUNDISPORT MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MUNDISPORT MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.973.506

Publication

02/05/2013
ÿþmod 11.1

Luik B j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 13067975

III

~do Re hthalt~c

C' van tor Ç,s"iji1~' î,

~ ~ e1ec~ en, op

van Koap'r,ana'a~l te Antwerpen,

2 2 APR. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0890.973.506

Benaming (voluit) : MUNDISPORT MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2940 Stabroek, O.-L: V. Geboortestraat 2

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - met fusie gelijkgestelde verrichting overname via vereenvoudigde procedure - wijziging en aanpassing statuten.

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MUNDISPORT MANAGEMENT", gevestigd te 2940 Stabroek,

Geboortestraat 2, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele, te Antwerpen, op achttien april. tweeduizend en dertien, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen met: éénparigheid van stemmen:

I A. De vergaderingen keuren, na grondige kennisname, de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen zonder uitzondering noch voorbehoud van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mundisport Management, zowel de rechten als de verplichtingen, activa en passiva, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, bij wijze van fusie door overneming gelijkgestelde verrichting conform artikel 719 van het Wetboek ten algemene titel overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fehu Promotion, omdat vastgesteld, onder meer In huidig proces-verbaal, is dat laatstgenoemde vennootschap houdster is van alle aandelen van eerstgenoemde vennootschap . Deze overgang gebeurt op basis van de boekhoudkundige staat van 31 december 2012.

De overname gaat gepaard zonder kapitaalverhoging noch omruiling van aandelen

B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap Mundisport Management, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Fehu Promotion, wordt bepaald op 31 december 2012.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap Mundisport Management gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap Fehu Promotion, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de ovememende vennootschap geboekt worden.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt de vennootschap Mundisport Management vanaf achttien aprilt, tweeduizend en dertien op te bestaan.

D. De overgang van het vermogen van de vennootschap Mundisport Management op de overnemende; vennootschap Fehu Promotion geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1.Alle goederen gaan over in de staat waarin zij zich op achttien april tweeduizend en dertien bevinden met alle; eraan klevende voordelen en lasten, inclusief de handelsbenamingen, de logo's, know-how, de; exclusiviteitsrechten en  contracten, octrooien en licenties, en alle andere materiële, immateriële en; intellectuele rechten, De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte; goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen, De zaakvoerder van de overgenomen', vennootschap verklaart dat er geen onroerende goederen zijn in de vennootschap zodat er geen bijzondere, publiciteitsformaliteiten dienen te worden vervuld.

2.De overnemende vennootschap zal, met ingang vanaf éénendertig december tweeduizend en twaalf vanaf, welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone, lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3.De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de ovememende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn. De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4.De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren, de overname omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht haar handelsnaam te gebruiken; haar clientèle, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom aile immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak,

ln de mate van het mogelijke en voor zover nodig neemt de overnemende vennootschap het ondernemingsnummer over, evenals haar registratienummer als B.T.W-belastingplichtige.

5.Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende overeenkomsten die de vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten/aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enig andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan èènieder tegenwerpelijk te maken.

Met betrekking tot de overeenkomsten gesloten met de werknemers van de vennootschap is door de zaakvoerder een lijst opgesteld, waarin wordt opgegeven: de identiteit van de werknemer, zijn bezoldiging, zijn anciënniteit, de omschrijving van zijn taak, Deze lijst zal in de archieven van de vennootschap worden bewaard. De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden. De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

6.Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

E. Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bijzondere effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend en die toebehoren aan andere personen dan de overnemende vennootschap die niet voor rekening van de overnemende vennootschap optreden.

F. Aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

G. Het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap zal aangepast worden aan het doel van de overgenomen vennootschap, hetgeen het voorwerp uitmaakt van een apart besluit,

H. De zaakvoerder van de overnemende vennootschap wordt er uitdrukkelijk mee gelast het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

I. Door het ophouden van het bestaan van de vennootschap Mundisport Management komt er ook van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerders in deze vennootschap, met name:

a. de heer Felix Leontine Marie José SEGHERS, wonende te 2940 Stabroek, 's Hertogendijk 197.

b. de heer Stijn SEGHERS, wonende te 2940 Stabroek (Hoevenen), Kerkstraat 53

c. de heer Barry Albert Maria VAN BOGAERT, wonende te 2940 Stabroek (Hoevenen), 0.-L,-V. Geboortestraat 2,Er wordt hen onvoorwaardelijk kwijting en décharge verleend voor het gevoerde beleid.

IL...

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd :1 afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

T8ijIagenbiij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

f q

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

27/02/2013
ÿþ Mod Word 77,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : O.-L.-V. Geboortestraat 2 - 2940 Stabroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel inzake fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Werd neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

Het voorstel inzake fusie van

- de BVBA MUNDISPORT MANAGEMENT, met zetel te 2940 Stabroek, O; L.-V. Geboortestraat 2,

RPR Antwerpen 0890.973.506

Door overneming door de BVBA FEHU PROMOTION, met zetel te 2940 Stabroek, 's Hertogendijk 197, RPR Antwerpen 0452.506,186

Overeenkomstig art. 671 van het wetboek vennootschapsrecht, zijn zaakvoerder van MUNDISPORT MANAGEMENT BVBA en zaakvoerder van FEHU PROMOTION BVBA heden samengekomen teneinde in gemeen overleg een fusievoorstel op te stellen.

In aanmerking nemende dat de vermelde zaakvoerders het initiatief hebben genomen om een fusie door te voeren, verbinden de aanwezige zaakvoerders zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt om tussen de voormelde vennootschappen een fusie tot stand te brengen overeenkomstig de bepalingen van art. 676 en art. 719 t.e.m. 727 van het wetboek vennootschapsrecht, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten ais verplichtingen van de overgenomen vennootschap zal overgaan op de overnemende vennootschap tegen de hieronder vermelde voorwaarden.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen en zal uiterlijk zes weken voor de datum van deze Algemene Vergaderingen van aandeelhouders ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden door de zaakvoerders van de bij deze fusie betrokken vennootschappen, overeenkomstig art. 719 van het wetboek vennootschapsrecht.

1.Identificatie van de overnemende vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FEHU PROMOTION, met maatschappelijke zetel te 'S Hertogendijk 197 --2940 Stabroek, opgericht bij akte verleden voor notaris Pieter Leuridan te Kalmthout op 18 april 1994, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 mei 1994, onder nummer 940511-56.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij buitengewone algemene vergadering van 15 november 1999, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 februari 2000 daarna onder nummer 20000222-144.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank voor ondernemingen (KBO) met als ondernemingsnummer RPR ANTWERPEN - BTW BE 0452.506.186.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 39152

Neergelegd te AnfwerAe ter eiRechtbankb

van Koophan

15 FEB. 2,013

Griffie

Ondernemingsnr : 0890.973.506

Benaming

(voluit) : MUNDISPORT MANAGEMENT

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het statutair doel van de vennootschap is vermeld in de statuten en luidt als volgt :

De vennootschap heeft tot doet:

-Het organiseren en inrichten van sport- en oefenkampen in diverse sport-disciplines.

" Het inrichten van sportwedstrijden, het management van sportclubs en spelers en in het bijzonder het opzoeken en onderhandelen met sportclubs voor het afsluiten van eventuele nieuwe contracten en hernieuwingen.

-Import en export, groot- en kleinhandel van diverse sportartikelen zoals kleding en materialen, verhuring van sportartikelen.

" Het opzoeken, onderhandelen en vastleggen van diverse publiciteitscon-tracten voor diverse sportmanifestaties.

" Het optreden als tussenpersoon in de handel. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroe-rende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of ven-nootschappen, met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Voor-gaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meeste uitgebreide zin geïnterpreteerd te worden.

Namens haar tekent de zaakvoerder, Seghers Felix, wonende te 'S Hertogendijk 197 , 2940 Stabroek.

Het statutaire doel van de overnemende vennootschap zal naar aanleiding van de fusie gewijzigd worden. Het doel van de overgenomen vennootschap zal mee geïmplementeerd worden in de overnemende vennootschap

2.1dentificatie van de overgenomen vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MUNDISPORT MANAGEMENT, met

maatschappelijke zetel te Onze-Lieve-Vrouw geboortestraat 2  2940 Stabroek, opgericht bij akte verleden voor notaris Philip Van Den Abbeele te Antwerpen op 97 juli 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 juli 2007, onder nummer 079 93697. De statuten werden niet meer gewijzigd tot op heden

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank voor ondernemingen (KBO) met als ondernemingsnummer RPR ANTWERPEN 0890.973.506.

Het statutair doel van de vennootschap vermeld in de statuten luidt als volgt :

De vennootschap heeft tot doel:

-Het organiseren en inrichten van sport- en oefenkampen in diverse sport-disciplines.

" Het inrichten van sportwedstrijden, het management van sportclubs en spelers en in het bijzonder het opzoeken en onderhandelen met sportclubs voor het afsluiten van eventuele nieuwe contracten en hernieuwingen.

"Import en export, groot- en kleinhandel van diverse sportartikelen zoals kleding en materialen, verhuring van sportartikelen.

" Het opzoeken, onderhandelen en vastleggen van diverse publiciteitsccn-tracten voor diverse sportmanifestaties.

" Het optreden als tussenpersoon in de handel.

'Organisatie en uitvoering van sportevenementen zoals onder andere voetbal, wielrennen, atletiek,

gevechtssporten, mechanische sporten, enz.

-Promotie en organisatie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden.

" Ondersteunende diensten in verband met de sportbeoefening.

" Overige activiteiten in verband met de sportbeoefening.

" De exploitatie en beheer van multifunctionele centra, diverse sportstadions en sportaccommodaties.

" Verhuur van sportartikelen, alsook fietsen, vaartuigen en andere roerende goederen

" Consultancy activiteiten.

" Markton derzoekbu reau.

-Ondersteunende activiteiten inzake sportevenementen.

-Public relations-bureaus.

" Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven 1.v.m. public relati-ons en communicatie. Het berekenen van de kosten en baten van de voor-opgestelde activiteiten op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

" Ccërdinatiecentra voor diverse activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Publiciteitsagentschappen

" Het onderwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor der-den via de verschillende media,

" Het onderwerpen en plaatsen van buitenreclame, reclameborden en panelen, lichtkranten en neonreclame, aanbrengen van reclame op divers voorwerpen.

" Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans,

" Het ontwerpen van publicitaire films.

" Het ontwerpen en verkopen van publicitaire artikelen,

" Het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen, enz.

" Beheer van publiciteitsdragers

" Het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media.

" Het aanbrengen van reclameruimte op panelen, rond sportvelden en andere sport- en andere manifestaties.

" Het ontwerpen en drukken van publiciteitsmateriaal.

" Het beheer van filmrechten en rechten op audiovisuele producties.

" De distributie (verkoop en verhuur) van bioscoopfilms en video-opnamen aan andere eenheden maar niet aan het publiek.

" De activiteiten die aan de filmindustrie verwant zijn, reserveren, afleveren, op-slaan, enz,

" De uitgave en de distributie van films op CD, DVD of videobanden bestemd voor het publiek

-De productie van radioprogramma's, al dan niet in combinatie met de uit-zenden hiervan.

" De productie van televisieprogramma's die niet door het bedrijf zelf uiige-zonden worden. -De activiteiten van onafhankelijke productiehuizen.

" De uitzending van televisieprogramma's, ook indien in combinatie met de productie ervan, door televisiezenders die gesubsidieerd worden door de overheid of door stations die behoren tot de privésector.

" De activiteiten op het gebied van productie en uitzending van televisiepro-gramma's van regionale en lokale zenders, betaalnetten,

" Productie en uitzending van radio- en televisieprogramma's,

" Reproductie van video-, CD- en DVD opnamen.

" Telecommunicatie.

" Beheren TV rechten.

" TV productiehuis.

" Maken TV programma's, beheren rechten van TV programma's.

-Arbeidsbemiddeling in diverse (sport)takken.

" Financiële dienstverlening: financieel advies.

" Beheren portretrechten.

-Beheren van roerende en onroerende goederen.

" Bemiddelaars in onroerende goederen.

" Fotostudio's en overige fotografische activiteiten.

-Maken van foto's voor bedrijven en particulieren portretfotografe, mode- en reclamefotografie ten behoeve

van uitgeverijen, toeristische doeleinden, lucht en onderwaterfotografie,

" De zelfstandig werkende journalisten en persfotografen,

" Exploitatie van overige sportinstallaties en accommodaties.

" De activiteiten van sportclubs en  bonden.

" De organisatie en uitvoering van sportevenementen in alle mogelijke sporten en disciplines, -Ondersteunende diensten in verband met de sportbeoefening.

" De promotie en organisatie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden,

" Overige activiteiten in verband met de sportbeoefening.

-verzekeringsmakelaar en  agenten.

.Schade en risico-experten.

-Overige hulpbedrijven in verband met het verzekeringswezen.

" Marktonderzoekbureau.

" Statistische analyses van de resultaten van het onderzoek.

-Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers.

-Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer.

" Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz. -Personeelsselectie en plaatsing.

" Zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van personeel ten behoeve van la-tere werkgever of werkzoeker: formulering van taakomschrijving, op geschikt-held, testen van sollicitanten, natrekken van referenties, enz.

.Voor eigen rekening.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren verkavelen,

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle han-delingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van ver-bintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van roerende en onroerende goederen.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verplichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aan-koop en het beheren van aandelen, obligaties, kas bons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en on-dernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehou-den zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaar-kassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

" Het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur of andere leidende en uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen, ver-enigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België als in het buitenland.

" De vennootschap kan , bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, be-drijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buiten-land.

" De vennootschap kan alle burgerlijke-, commerciële-, industriële-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrecht-streeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

" Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvig-heden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

" Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door mid-del van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voor-zien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Namens haar tekent de zaakvoerder, Seghers Felix, wonende te 'S Hertogendijk 197, 2940 Stabroek.

3.Ruilverhouding van de aandelen en wijze van uitgifte

De aandelen van Mundisport Management BVBA zijn op heden 100% eigendom van Fehu Promotion BVBA,

Omdat er bij de fusie geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, is er ook geen ruilverhouding die moet vastgesteld worden.

4.Boekhoudkundige peildatum

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van Fehu Promotion BVBA vanaf 31/12/2012.

5.Bijzondere voorwaarden & datum deelname in de winst

Ter gelegenheid van de fusie worden door Fehu promotion BVBA geen nieuwe aandelen uitgegeven zodat deze hoofding zonder voorwerp is.

6.Bijzondere voordelen/voorwaarden

Er zijn of worden geen bevoorrechte aandelen of effecten uitgegeven waaraan bijzondere rechten zijn toegekend.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

7.Bijzondere bezoldiging

Aan de zaakvoerders, bestuurders, of vereffenaar van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

8, Volmacht

Aan: GE-FIBO BVBA  BE 0877.851.483  Bredabaan 675  2930 Brasschaat

wordt met mogelijkheid tot subrogatie, hierbij door alle bij de fusie betrokken vennootschappen opdracht gegeven om het fusievoorstel neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbanken van Koophandel en alle wijzigingen en schrappingen door te voeren inzake BTW-wetgeving, Kruispuntbank voor Ondernemingen,...

9.Uitwisseling van informatie

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze ais voorgeschreven in het wetboek vennootschapsrecht en de statuten.

10.Streefdatum goedkeuring fusie

De streefdatum voor de goedkeuring van de fusie is 10 februari 2013. De zaakvoerder van Mundisport Management BVBA en de zaakvoerder van Fehu Promotion BVBA verbinden zich er jegens elkaar dan ook toe de Algemene Vergadering der vennoten/aandeelhouders samen te roepen met inachtneming van de termijnen voorzien in de statuten en het wetboek vennootschapsrecht.

11.Regeling inzake kosten

Indien de fusie niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel, waarbij elke vennootschap instaat voor de vereffening van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadslieden. Bij goedkeuring worden alle kosten gedragen door de overnemende venncotschap.

Opgemaakt te Antwerpen, in 4 exemplaren op 31 december 2012, De zaakvoerder van Mundisport Management BVBA en de zaakvoerder van Fehu Promotion BVBA erkennen twee exemplaren te hebben ontvangen. Telkens is één exemplaar bestemd om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd bij de bevoegde rechtbank van Koophandel en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Seghers Felix

Zaakvoerder Mundisport Management BVBA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 30.07.2012 12374-0064-010
23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 17.08.2011 11408-0003-010
11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 09.08.2010 10397-0001-010
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 23.07.2009 09461-0095-010

Coordonnées
MUNDISPORT MANAGEMENT

Adresse
O.-L.-V. GEBOORTESTRAAT 2 2940 HOEVENEN

Code postal : 2940
Localité : Hoevenen
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande