MUNDO DIGITALIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MUNDO DIGITALIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.584.434

Publication

30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 29.01.2014 14016-0195-016
11/06/2013
ÿþ~ _t

Mod PDF 11,1

1 C. h de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie vein de Rechtbank van Koophinde! te Antwerpen, op

Griffie 31 M 2J13

flndememingsnr : 0845.584.434

Benaming (volut} ; Mundo Digitalis

(verkort)

Rechtsvorm :

Zetel : Jozef Simonslaan 57 - 2520 Ranst

(volledig adres)

Onderwerp{ent akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst ;

Uittreksel uit de notuien van de aigemene vergadering van 01/05/2013

De vergadering beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Bisschoppenhofiaan 88 te 2100 Antwerpen,

Palmers Hans

Zaakvoerder

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, vàn l tik Ti verrneldëii :.. Recto ; Naam en hoedanigheid van dé lnstrumënferende notaris, héizij váïl de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.12.2014, NGL 15.01.2015 15012-0145-016
10/05/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vrinr_ bot

aE Be Sta

,.rgelegd fer griffe van de Rte.

van Koophandel ta Areer z 7 APR.q

2012

Griffie

lestp

Onderngmingsnr : D g'4 S , 17

Benaming (voluit) : MUNDO DIGITALIS

(verkort}

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2520 Ranst (Oelegem), Jozef Simonslaan 57

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris René VAN DEN BERGH, geassocieerd notaris, te 2018'?

Antwerpen, Broederminstraat 9, op twintig april tweeduizend twaalf, vóór registratie uitgereikt, met als enig',;

doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel,

1' Oprichters

1/ de heer PALMERS Hans Frans Elisabeth, van Belgisch nationaliteit, wonende te 2520 Ranst (Oelegem), ;

Jozef Simonslaan 57;

2/ mevrouw JANSSEN Eva Nicole, van Belgische nationaliteit, wonende te 2520 Ranst (Oelegem), Jozef

Simonslaan 57,

2.a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte''

aansprakelijkheid

b) Naarm : "MUNDO DIGITALIS"

3. Zetel te 2520 Ranst (Oelegem), Jozef Simonslaan 57

4, Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

" het verlenen van advies en bijstand alsook het verstrekken van diensten aan bedrijven,; ondernemingen, privépersonen, verenigingen, instellingen en overheden op het gebied van digitale;, projecten en dit in de meest ruime betekenis;

" de aanneming, realisatie en implementatie van internet-projecten;

" 'het verlenen van bijstand en ondersteuning bij het onderhoud van websites;

" consultancy, studie, opleiding, ontwikkeling, technische expertise en bijstand inzake digitale projecten en dit in de meest ruime betekenis;

" het verlenen van advies en bijstand alsook het verstrekken van diensten aan bedrijven,; ondernemingen, privépersonen, verenigingen, instellingen en overheden op liet gebied van; administratie en dit in de meest ruime betekenis.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening; van derden.

} De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële,;; ;s commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of;; onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om hete= even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden.;; De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere= vennoten of zaakvoerders van de vennootschap,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere; vennootschappen of ondernemingen.

Op de laatste blz. van Lod( BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van een vennoot. .

6. Geplaatst kapitaal

ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG euro (E 18.550,00), vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder nominale waarde die een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen, ' overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (E 6.200,00), zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door KBC Bank.

Derhalve dient nog bijgestort te worden

- door de heer PALMERS voornoemd : een bedrag van NEGENDUIZEND TWEEHONDERDTWEEËN-

ZESTIG euro VIJJ 1IG cent (E 9.262,50);

- door mevrouw JANSSEN voornoemd : een bedrag van DRIEDUIZEND ZEVENENTACHTIG euro

VIJFTIG cent (E 3.087,50);

hetzij in totaal een bedrag van TWAALFDUIZEND DRIEHONDERDVIJFTIG euro (E 12.350,00).

7. Boekjaar : begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar. Het eerste boek; jaar loopt tot dertig juni tweeduizend dertien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze Un/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door het bestuursorgaan wordt aangeduid. Dividenden die niet geind zijn, verjaren door verloop van vijf jaar, tenzij het Wetboek van vennootschappen er anders over beschikt.

De algemene vergadering mag, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, een tussentijds dividend uitkeren.

Dit tussentijds dividend betreft een uitkering van gereserveerde winsten, vastgesteld door een eerder gehouden algemene vergadering en heeft betrekking op een reeds afgesloten boekjaar.

Dit tussentijds dividend wordt betaald op de plaats en de tijdstippen te bepalen door het bestuursorgaan. Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen dient door de vennoot die dergelijke uitkering heeft ontvangen, te worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel besluit van een buitengewone algemene vergadering plaatsgrijpt, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is het bestuursorgaan van rechtswege de vereffenaar, De algemene vergadering kan ten allen tijde bij gewone meerderheid, de vereffenaars benoemen of afzetten overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaar(s) zallzullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is gehomologeerd.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de liquidatie, worden de netto - activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaalde bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

Aandelen zonder stemrecht geven in geval van vereffening recht op een terugbetaling van de inbreng eventueel vermeerderd met de uitgiftepremie vooraleer er uitkering wordt gedaan aan de aandelen met stemrecht en ongeacht hun recht in het vereffeningsaldo waarvan het bedrag niet kleiner mag zijn dan dat uitgekeerd aan ¬ houders van aandelen met stemrecht.

r 9. Gewone algemene vergadering r te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bij eenroepingen- aangeduide-plaats. op-de laatste- vrijdag-vande. maand-december. om -veertien uur_.....

Op de laatste blz. van t-uüc BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien,

Elke vennoot mag zich op een algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belast orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven. De volmacht moet bij brief, telefax of elk ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening), gegeven worden en moet worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Het bestuursorgaan kan de tekst van deze volmachten vastleggen en eisen dat deze uiterlijk vijf werkdagen vóór de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap,

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen. Alle stemmingen ter vergadering geschieden door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de voorzitter een schriftelijke stemming gewenst acht of de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen vóór de stemming om verzoekt. Schriftelijke stemming geschiedt bij ongetekende, gesloten briefjes.

Iedere vennoot kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier, opgesteld door het bestuursorgaan, dat volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de vennoot, (ii) het aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet worden genomen de melding "ja", "neen" of "onthouding",

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke vertegenwoordiger Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de titularis-pandgever uitgeoefend. Aandelen zonder stemrecht krijgen stemrecht in de door het

" Wetboek van vennootschappen voorziene gevallen.

i0. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke ' persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en. voor eigen rekening zou vervuilen.

; De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten. ' Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen van de vennoten, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen wanneer de ; algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging,

" onverminderd een mogelijk rechterlijke toetsing.

; Andere niet-statutaire zaakvoerders kunnen worden benoemd en ad nutum ontslagen door de algemene vergadering beraadslagend bij gewone meerderheid van stemmen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuur, te stellen' die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die , handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Het bestuursorgaan dient over de voorafgaande en schriftelijke machtiging van de algemene vergadering te beschikken voor; het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan- de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of vervreemding van immateriële, materiele en financiële vaste activa of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00) overtreft.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden in een bijzondere volmacht overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Niet-statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene' vergadering met gewone meerderheid, is : de heer PALMERS voornoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A

mod 11.1

 % t " 1,

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die alcten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder, alleen optredend.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

Het mandaat van zaakvoerder is principieel onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter beslissen om hiervan af te wijken en beslissen over het al dan niet vergoeden van de opdracht van zaakvoerder door het toekennen van een vaste of variabele bezoldiging. In voorkomend geval wordt het bedrag ervan door de algemene vergadering vastgesteld en komt ten laste van de algemene kosten van de vennootschap.

Normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, welke de zaakvoerders) doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun mandaat, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

Niet-aanstelling vs" in commissaris

De oprichters verzoeken mij, notaris, nog te akteren dat zij op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan Alaska Antwerpen - Waanland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, accountants en belastingconsulenten met zetel te Hamzee, Zwaarveld 41 d, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Frank Vermeiren, mevrouw Cindy Collier en mevrouw Eveline Smet.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van de

oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
MUNDO DIGITALIS

Adresse
BISSCHOPPENHOFLAAN 88 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande