MUSIC FOR YOU

Société en commandite simple


Dénomination : MUSIC FOR YOU
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 897.486.956

Publication

06/09/2013
ÿþ4 - rood 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

7-..4-._-~

~

Ondernemingsnr : 0897.486.956

NeergefGgri ter griffie "n., df? van Kaophondel te Antwerpen, t,p

Griffie 2 $ AUG. 20'

R

NI

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : MUSIC FOR YOU

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Neptunusstraat 40

2600 Antwerpen

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - SLUITING VEREFFENING

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Luc JANSEN te Gent op 22 augustus 2013 , neergelegd ter registratie, blijken volgende beslissingen:

1/ Lezing en onderzoek van het verslag van de zaakvoerder, met staat actief-. passief, opgemaakt overeenkomstig artikel 181 W.Venn.

2/ Vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap:

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

31 Geen benoeming van één of meer vereffenaars ingevolge artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen:

De vergadering besluit uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen overeenkomstig, artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering en de zaakvoerder erkennen te zijn ingelicht door de notaris over de inhoud van artikel 185 W.Venn., welke overeenstemt met artikel 21 van de statuten: "f...] Zin, geen vereffenaars benoemd, dan worden de vennoten zaakvoerders in de [...] commanditaire ' vennootschappen, [...] ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd f...]"

4/ Vaststelling van het einde van het mandaat van de zaakvoerder:

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de zaakvoerder, te weten mevrouw SIONCKE Liliane Jacqueline Anne, wonende te Antwerpen(Berchem), Neptunusstraat 40, beëindigd wordt.

5/ Invereffeningstelling en vaststelling dat er geen passiva zijn en verdeling van de, activa, ingevolge artikel 184, §5 juncto artikel 181 Wetboek van Vennootschappen:

De vergadering besluit tot invereffeningstelling tot de vaststelling dat er geen activa zijn en dat er enkele kleine passiefposten zijn, ingevolge artikel 184, §5 juncto artikel 181 Wetboek van Vennootschappen.

Deze passiefposten betreffen in geen geval schulden aan derden, staan op de staat; vermeld, en zijn of zullen ten laste genomen worden door de zaakvoerder, mevrouw Liliane Sioncke, voornoemd.

6/ Sluiting vereffening: Daarop verklaart de vergadering zich bereid het vermogen van de vennootschap in haar privévermogen op te nemen, zodat de vereffening door deze vermogensvermenging meteen gesloten is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

J

mod 11.1

De vergadering stelt vast dat de vereffening van de gewone commanditaire vrnootschap "MUSIC FOR YOU", hierdoor gesloten is en dat de vennootschap heeft ongehouden te bestaan.

7/ Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap:

De algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren in de woonplaats van mevrouw SIONCKE Liliane, voornoemd.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden.

8/ Volmacht:

De vergadering gelast de gewone commanditaire vennootschap "FIDUCIAIRE VDH", kantoor houdend te 9100 Sint-Niklaas, Sparrenhofstraat 107, of een af te vaardigen bediende, met recht van indeplaatstelling, met het verrichten van de laatste fiscale en administratieve verrichtingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, Luc JANSEN, notaris

Tegelijk hiermede neergelegd: - expeditie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MUSIC FOR YOU

Adresse
NEPTUNUSSTRAAT 40 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande