MW CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MW CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.635.967

Publication

24/03/2014
ÿþ mad 11.1

e . ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd tnr nriffie viel de Rechtbank

xtlJi KQophzmuf,..o Ál~" ' vli''~u, o~

1 MRT 2014 Griffie

*14065

i

ui

Ondememingsnr: BE0838.635.967

Benaming (voluit) : MW CONSULT

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprekelijkhe'sd

Zetel : Sint-Reinhildisstraat 25

2640 Mortsel

Onderwerp akte :BVBA: Ontbinding en in vereffeningstelling - Sluiting vereffening - Bewaren boeken

Uit een akte opgemaakt door notaris Patrick Knevels te Mortsel op achtentwintig februari: tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MW Gansult", gevestigd te Mortsel, Sint; Reinhildisstraat 25, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Patrick Knevels Mortsel, op zeventien augustus tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van eenendertig augustus nadien onder nummer 11132648, waarvan de statuten tot op!, heden volgens verklaring van de vennoten niet werden gewijzigd, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen en hebbende als BTW- en ondernemingsnummers (0)838.635.967, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1 * Lezing en onderzoek van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt overeenkomstig des, bepalingen van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, bij welk verslag een staat van actief en passief is gevoegd afgesloten op eenendertig december tweeduizend en dertien.

* Verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief:

De besluiten van gezegd verslag luiden als volgt:

"9. Besluit

Ondergetekende, Burg, CVBA Conscius Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Georges;; Koslowski, vennoot-bedrijfsrevisor, werd op 11-02-2014 aangesteld door de heer Marc Willems,;; zaakvoerder van de BVBA MW CONSULT om in het kader van de procedure tot ontbinding voorziend door hef Wetboek van Vennootschappen, verslag ult brengen over de boekhoudkundige staaf; afgesloten op 20-02-2014 van de BVBA MW CONSULT.

Deze boekhoudkundige staat houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van dei vennootschap en heeft een balanstotaal van ¬ 104.553,21 en een netto actief van ¬ 102.504,65. Ondergetekende bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag, beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, dat naar zin mening de staat van activa eni passiva per 20-02-2014 -- op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld -- volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk, acht.

Sint-Niklaas, 21-02-2014

Conscius Bedrj fsrevisoren Burg. CVBA

vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski

(getekend)

Georges Koslowski

Vennoot-Bedrijfsrevisor"

!e * Ontbindingen in vereffeningstelling__v_an de vennootschap _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

zouden aan het Belgisch Staatsblad

mal 11.1

2.. Vaststelling dat alle activa verdeeld zijn en er geen passiva meer aanwezig zijn.

Goedkeuring verslag zaakvoerder, ontslag van de zaakvoerder, de heer WILLEMS Marc Eddy,

geboren te Wilrijk op drieëntwintig mei negentienhonderd drieënzestig, wonend te 2640 Mortsel,

Sint-Reinhildisstraat 25 (rijksregisternummer 63.05.23-221.59 - identiteitskaartnummer

591.0143523.65) en decharge voor het door hem gevoerde beleid.

4, Sluiting van de vereffening.

Bewaren van boeken en bescheiden:

De Algemene Vergadering beslist de boeken en bescheiden Van de venncotschap gedurende

tenminste vijf jaar te bewaren op de maatschappelijke zetel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift - verslag revisor - verslag zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 30.12.2013 13703-0032-010
31/08/2011
ÿþr " ,

'.- 4 1

/ ~

~

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie , en rt.rnJ'~

. , _ r

,' ~r~~

9 MIG. 2011

I Il 11 nlllllllllllll In

*11132648*

III

bet

az

Be

Sta:

Ondernemingsnr : g 6 .3 S 9

Benaming : MIN CONSULT

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint.-Reinhildisstraat 25

2640 Mortsel

Onderwerp akte :BVBA: oprichting-benoemingen

OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor Patrick Knevels, notaris te Mortsel, op zeventien augustus

tweeduizend en elf.

Oprichters:

1) De heer WILLEMS. Marc Eddy, geboren te Wilrijk op drieëntwintig mei negentienhonderd drieënzestig met identiteitskaartnummer 591.0143523.65 en rijksregisternummer 63.05.23-221.59,en zijn echtgenote

2) Mevrouw FRANSSENS Annemieke Julia, geboren te Mortsel op zes oktober negentienhonderd. zestig met identiteitskaartnummer 591.0149988.31 en rijksregisternummer 60.10.06-434.37, " samenwonend te 2640 Mortsel, Sint-Reinhildisstraat 25.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Wellens Marcel te Mortsel op eenentwintig november negentienhonderd vierennegentig.

Gewijzigd doch niet wat het stelsel betreft ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Patrick KNEVELS blijkens akte verleden op achttien juni 2008.

' Rechtsvorm van de vennootschap: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam van de vennootschap: MW CONSULT

Zetel van de vennootschap: 2640 Mortsel, Sint-Reinhildisstraat 25

Doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doei de uitoefening van alle hierna vermelde activiteiten, in België en in het buitenland:

A- Het voorzien in supervisie, beheren, het raad geven, herstructureren, managen en controleren van vennootschappen, het beheren en besturen van vennootschappen in de meest uitgebreide zin , en het verlenen van allerlei management diensten op het gebied van organisatie, beheer, informatisering, human resources, interim management, opleiding en boekhouding. Het geven van managementadviezen op het gebied van marketing, productie, financiën van administratief en commercieel beheer, controle van ondernemingen en organisaties en het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen, alsmede in verband met productontwikkeling, IT-beleid en marktonderzoek, hetzij autonoom, hetzij samen met andere organisaties of instanties.

' B- Het huren, verhuren en ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en installaties.

C- Het beheren, in stand houden, valoriseren, verhandelen van onroerende goederen, alsook het , stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben.

D- Het beleggen in roerende en onroerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen. en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen, waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld, en waarvoor onder meer de vorm van een naamloze vennootschap en een hoger kapitaal vereist is.

Deze opsomming dient in de meest ruime zin beschouwd worden, en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard. Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks,geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen ter publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap treedt alsdan in werking, behoudens bekrachtiging van de daarvoor aangegane verbintenissen.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, doch enkel met fractiewaarde.

De comparanten hebben elk ingetekend aandeel volstort voor één/derde.

Het bedrag van de storting, hetzij zesduizend tweehonderd (6.200) euro wordt gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij ING-bank, filiaal te Hove, Kapelstraat 9.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Alleenhandelend kunnen de zaakvoerders alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Alleenhandelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen aan de mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband.

Zij kunnen de dagelijkse leiding bij volmacht overdragen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door 1 zaakvoerder.

Indien een rechtspersoon wordt aangeduid als zaakvoerder van de vennootschap zal hij overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon dienen aan te stellen als vaste vertegenwoordiger.

De zaakvoerder(s) zijn onder voorbehoud van hetgeen gemeld in artikel 12 bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de Algemene Vergadering.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de Algemene Vergadering anders

" wordt beslist.

Beslissingen betreffende zaken, die niet ressorteren onder het dagelijks bestuur worden door de

zaakvoerder(s) geacteerd in een register van verslagschriften; elk verslagschrift wordt door de

zaakvoerder(s) ondertekend.

Aanstelling niet-statutaire zaakvoerder: de heer WILLEMS Marc voornoemd wordt aangesteld als

niet-statutaire zaakvoerder. Zijn mandaat wordt niet bezoldigd.

' Er werd beslist geen commissaris aan te stellen.

Jaarvergadering:

Deze jaarvergadering heeft plaats de vierde vrijdag van de maand december om twintig uur. Indien

die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar loopt vanaf één juli van elk jaar tot en met dertig juni van het

daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

en met dertig juni tweeduizend dertien.

Volmacht:

Teneinde alle inschrijvingen, schrappingen, wijzigingen en doorhalingen in het

rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van ondernemingen, te bekomen, de formaliteiten

inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de

Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten de BTW-administraties alsook voor aile andere administraties als belastingen en RSZ wordt volmacht verleend met de bevoegdheid om afzonderlijk handelend op te treden aan :

- de heer Ronald AKA, Oude Steenweg 15, 2530 Boechout en

- de heer Robijn VAN GOUBERGEN, Bremveldiaan 55, 2640 Mortsel

of één van hun aangestelden met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MW CONSULT

Adresse
SINT-REINHILDSSTRAAT 25 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande