MY ART

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MY ART
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.232.696

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 30.06.2014 14220-0323-013
16/12/2013
ÿþMod Word 01.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0841.232.696 Benaming

(voluit) : My Art

(verkort) :

Nestgsf gd ter gtffls von da Rechtbank Win XoophandeifieAntwerpen. pp

j 4 DEC ZOT,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Zevenster 43 te 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte ; doeisuitbreiding

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Ekeren op 2 december 2013, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MY ART" met zetel te 2970 Schilde, De Zevenster 43 heeft besloten

1, het doel van de vennootschap uit te breiden, zoals toegelicht in het verslag van de zaakvoeder, waaraan een staat van actief en passief afgesloten op 30/09/2013 werd gevoegd. Het doel zal worden uitgebreid met volgende activiteiten:

Het stellen van alle handelingen, zowel in België als in het buitenland, die betrekking hebben op of verband houden met de invoer, uitvoer, groot- en kleinhandel in rookwaren, sigaren, sigaretten, accessoires en toebehoren alsook de fabricatie ervan.

Dit alles in de ruimste betekenis,

Deze handelingen kunnen gebeuren voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

2. coördinatie van de statuten aan de genomen besluiten,

3, volmacht voor administratieve formaliteiten te verlenen aan F1SAS bvba, met zetel te 2910 Essen, Velodreef 77.

Werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel;

bijzonder verslag van de zaakvoerder

staat van actief en passief afgesloten op 30/9/2013

expeditie van de akte

Geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 21.08.2013 13444-0505-008
11/09/2012
ÿþ I Mod Word 11.1

~. lS.r~i ~.,,~~" ~_-__.~~i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neef egging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0841.232.696

Benaming

(voluit) : MY ART

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Zevenster 43 te 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : uitbreiding doel - benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Ekeren op 21 augustus 2012, vôór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MY ART' met zetel te 2970 Schilde, De Zevenster 43 heeft besloten

1. het doel van de vennootschap uit te breiden, zoals toegelicht in het verslag van de zaakvoeder, waaraan een staat van actief en passief afgesloten op 30/06/2012 werd gevoegd. Het doel zal worden uitgebreid met volgende activiteiten:

Het stellen van alle handelingen, zowel in België als in het buitenland, die betrekking hebben op of verband houden met de invoer, uitvoer, groot- en kleinhandel in edele en/of onedele metalen, edelstenen, halfedelstenen, combinaties van edele metalen en edelstenen en/of halfedelstenen, sieraden en edelsmeedwerk alsook de ffabricatie ervan.

Dit alles in de ruimste betekenis.

Deze handelingen kunnen gebeuren voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

2. met ingang van 1 augustus 2012 aan te stellen ais niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde termijn, de heer ACHDJIAN Paul, geboren te Antwerpen op 16 januari 1969, wonende te 2970 Schilde, De Zevenster 43 die verklaard heeft zijn opdracht te aanvaarden en bevestigd, op vraag van de notaris, dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet.

3. coordinatie van de statuten aan de genomen besluiten.

4. volmacht voor administratieve formaliteiten te verlenen aan AROFISC bvba, met zetel te 2170 Merksem, Lambrechtshoekenlaan 94.

Werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel:

bijzonder verslag van de zaakvoerder

staat van actief en passief afgesloten op 30/6/2012

expeditie van de akte

Geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

E14Erdegdf¬ ' °~'~ ' 3!i Je Ratkisetà

cc 'SON

: ~e~e' ;4 .r~rPen, 911A 4 '99" 2~~

, ï2 3 Aue. 21t12

Griffie

MDNfTEUR $

Vi behc

aai Belt Staa

111 111111111111111111 111

*12153154*

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/12/2011
ÿþneon 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II II llhI I I II I II II

=111015 =

r ~ ~ r '`~ `'~  ^ (1_1

î 2 MOiJ, 2011 GutÇfiu

Ondernemingsvr : L 1 2 cz 9

Bc;~~e.7i'nr ~1 rib

(voluit) " MY ART

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel " De Zevenster 43 te 2970 Schilde

Onez- RJe : oprichting bvba

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Jef Van Roosbroeck, geassocieerd notaris te Antwerpen op 21 november 2011, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel:

1. Oprichters:

a. de heer ACHDJIAN Paul, geboren op 16 januari 1969, en

b. mevrouw MAESEN Marijke Alice Henri, geboren te Kapellen op 11 augustus 1971, samenwonende te 2970 Schilde, De Zevenster 43

2. rechtsvorm en benaming: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd: "MY ART".

3. zetel: 2970 Schilde, De Zevenster 43

4. doel:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het, algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks en onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of productief. maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met: betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aankoop- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,; obligaties, staatsfondsen.

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,; industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het; stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin zij een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- consulting waaronder het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht. Het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

- het berekenen van kosten en baten van voorgestelde maatregelen op gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

- diverse administratieve activiteiten ten behoeve van bedrijven en kantoren.

- overige zakelijke dienstverlening.

- tussenpersoon in de handel en dit in de ruimste zin.

- bemiddeling van aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed; het schatten en evalueren van. onroerend goed; het verlenen van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijke functioneren van: gebouwen; consulting van kandidaat kopers van vastgoed waaronder tevens het adviseren van de mogelijke veranderingswerken, de mogelijkheden tot financieren, het budgetteren van het gehele project, enz.

- de activiteiten van interieurarchitect, zoals ander meer advies bij de inrichting van woningen en bedrijfsgebouwen,

5. duur: onbeperkte duur.

6. kapitaal: Met maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend euro (50.000 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig volstort op een bijzondere rekening geopend bij Landbouwkrediet, door de oprichters. in deze, ieder voor de helft, waarvoor aan elk van de helft of vijftig aandelen worden toegekend.

7. vorm van de aandelen: De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Bij inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

M

1:~%oor-

raehou},~er~

yd ,

vanvanei Belgisch St:aafeead

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist, wanneer de aandelen worden overgedragen aan een vennoot, aan de ' echtgenoot van de overdrager of erflater of aan de bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken.

Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

8. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan

niet vennoot.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. .

9. salaris: Het mandaat van de zaakvoerders) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

10. Vertegenwoordiging: iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

11. Algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, " ' moet ieder jaar worden bijeengeroepen de 3de woensdag van juni om 11u.

12. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

13. bestemming van de winst - reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

Tijdelijke bepalingen:

a) Vanaf heden worden door de oprichters tot gewone zaakvoerder benoemd: mevrouw Marijke MAESEN

" voornoemd, die bevestigd heeft dat de uitoefening van deze functie niet verboden is en die heeft verklaard de : verleende opdracht te aanvaarden.

b) Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

c)De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

d)Bijzondere volmacht. Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, met recht van indeplaatsstelling,

teneinde bij de bevoegde diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen voor de

inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in verband met het'

" Ondernemingsloket, en het aanvragen van het BTW nummer alsook alle verrichtingen in verband met directe : belastingen en sociale zekerheidskas: AROFISC bvba, met zetel le 2170 Merksem, Larnbrechtshoekenlaan 94

Voor uittreksel.

Geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

!Eerco : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 22.06.2015 15185-0468-013
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 20.06.2016 16188-0052-014

Coordonnées
MY ART

Adresse
DE ZEVENSTER 43 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande