N.L.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : N.L.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.926.877

Publication

03/05/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;J'AMI ijIll

NEERGELEGD

2 3 -04- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAniffi.de MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0449.926.877

Benaming (voluit) : N.L.C.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karel Govaertsstraat 56

2222 Heist-op-den-Berg (Itegem)

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING  ONTBINDING ZONDER VEREFFENING.

Het blijkt uit twee akten verleden voor meester Jan Michoel, geassocieerd notaris te Hoogstraten, vervangende meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar, wettelijk belet op 25 maart 2013, dat:

 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "N.L.C.", met maatschappelijke zetel te 2222 Heist-op-den-Berg (itegem), Karel Govaertsstraat 56, BTW BE0449.926.877 RPR Mechelen, bij wijze van fusie, overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen, is overgenomen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Novotext", met maatschappelijke zetel te 2350 Vosselaar, Cinge! 14, ondernemingsnummer 0420.272.195 RPR Turnhout;

 geheel haar vermogen, niets uitgezonderd, onder algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap;

 de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

DE NOTARIS

(get.) J. Michoel

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.02.2013, NGL 27.02.2013 13057-0116-011
20/02/2013
ÿþmod 11.1

Luik B 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnri BE0449.926.877

Benaming (voluit) : N.L.C.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karel Govaertsstraat 56

2222 Heist-op-den-Berg (Itegem)

l; Onderwerp akte :FUSIEVOORSTEL

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. "N.L.C.", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Karel Govaertsstraat 56, ondernemingsnummer 0449.926.877 RPR Mechelen.

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Luc Rochtus te Antwerpen op

1!Vil

2 april 1993, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 mei daarna, onder het nummer 930512-184, waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jozef Coppens te Vosselaar op 27 april 2006, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 mei daarna, onder het nummer 06082139.

Zij wordt hierna genoemd "over te nemen vennootschap".

Namens haar tekent overeenkomstig artikel 7.4 van de statuten haar zaakvoerder de heer Birlouet Peter, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Generaal Lemanstraat 72.

2. "Novotext", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2350 Vosselaar, Cingel 14, ondernemingsnummer 0420.272.195 RPR Turnhout, Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Michoel, te Hoogstraten op 12 maart 1980, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 april daarna, onder het nummer 709-13, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en laatst bij akte verleden voor notaris Filip Michoel, geassocieerd notaris te Hoogstraten op 31 maart 2011, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 april daarna, onder het nummer 11059745.

Zij wordt hierna genoemd "ovememende vennootschap".

Namens haar tekent overeenkomstig artikel 7.4 van de statuten haar zaakvoerder, mevrouw Van Belleghem Denise, wonende te Vosselaar, Cingel 14.

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen tot het doorvoeren van een fusie, waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 en volgende en ir

artikel 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zal overgaan op de overnemende Ï vennootschap, verbinden de bestuursorganen van de genoemde vennootschappen zich jegens ir

elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de pagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de vennoten van deze vennootschappen.

Aldus worden volgende voorstellen gedaan:

A. dat de fusie zal worden doorgevoerd tussen__.__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111

303073

bE

B St

uhlu

6~á~ Ir. L, C=;51--

0 8 -02- 2013~-~

~`-itÁC; if~i.wsN1'S van

KOc.,._.__~i~ ~~D L te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod i1.1

Vo r-

btho dei aan het Belgisch

Staatsblad

1. "N.L.C.", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), die volgend doel heeft

Het beleggen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden. De verrichtingen die door de wet zijn voorbehouden aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap nochtans verboden. Het nemen van participaties in andere vennootschappen om hun beheer te controleren of erin deel te hebben.

Studie, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden; advies inzake administratie en boekhoudkundige organisatie aan

bedrijven.

Centraliseren van de werkzaamheden op het gebied van de boekhouding en de administratie. Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

2. "Novotext", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te Vosselaar, Cingel 14, die volgend doel heeft:

De verwerving van deelnemingen onder om het even welke vorm in alle handels-industriële, dienstverlenende of financiële ondernemingen, zowel Belgische als vreemde, de verwerving door inbreng, deelneming, onderschrijving, aankoop, optie, versmelting, geldschieting of gelijk wel ander middel, van alle aandelen, obligaties, waarden en titels; de verwerving van brevetten en licenties welke de vennootschap zal kunnen behouden en beheren; de vennootschap zal leningen kunnen verstrekken of afsluiten, met of zonder waarborg; nochtans zullen aldus ontleende gelden uitsluitend het maatschappelijk doel mogen dienen van de vennootschap, van haar bijhuizen, of van haar geassocieerde of geaffilieerde maatschappijen; in het algemeen zal de vennootschap aile verhandelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verbonden zijn. Meer bepaald mag ze alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en/of onroerende verrichtingen, zowel in het binnenland als in het buitenland doorvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of nuttig zijn tot de bevordering, de ontwikkeling of de verwezenlijking ervan, dit alles in de meest ruime zin van het woord bedoeld.

De vennootschap mag eveneens voor het beveiligen of bevorderen van haar verrichtingen,

voor het plaatsen van haar voorzorgen- en reservefondsen, alle roerende en onroerende goederen verwerven en uitbaten.

De vennootschap heeft verder tot doel alle immobiliaire verrichtingen zoals kopen, verkopen, bouwen, laten bouwen, verbouwen, verkavelen, valoriseren, huren, verhuren, leasen, in leasing geven en onder alle mogelijke vormen het uitbaten van onbebouwde en gebouwde onroerende goederen.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland, mogen nastreven op alle wijzen en volgens modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen. Zij mag in het kader van haar werkzaamheden, voor zover dit niet tegenstrijdig is met haar doelstellingen, alle roerende en onroerende, financiële, burgerlijke, handels- en nijverheidsverrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar voorwerp in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst als mandataris, of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan haar doel hetzelfde of verwant als het hare zou zijn of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen.

De sub 2 genoemde vennootschap zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 1 gemelde vennootschap, dewelke de over te nemen vennootschap is.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

b mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

B. Aan de enige vennoot van de over te nemen vennootschap zijnde mevrouw Van Belleghem Denise, voormeld worden als vergoeding voor deze overname, 533 aandelen uitgereikt van de overnemende vennootschap zonder betaling van een oplegsom. De uit te reiken nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

Uiterlijk binnen de twee maanden na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, nodigt het bestuur van de overnemende vennootschap de enige vennoot van de over te nemen vennootschap uit het aandelenregister in te leveren op de zetel van de vennootschap, zulks met het oog op de vernietiging ervan en de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap in te schrijven in het aandelenboek van deze laatste.

C. De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 oktober 2012.

D. Vanaf 1 oktober 2012 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

E. Er zijn in de over te nemen venncotschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

F. Aan de bestuursorganen van de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap worden geen bijzonder voordelen toegekend.

G. Aile kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

H. In de overnemende vennootschap worden de artikelen betreffende het kapitaal en de aandelen aangepast om ze in overeenstemming te brengen met de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhoging en de nieuwe uit te geven aandelen; het doel wordt niet gewijzigd vermits de activiteiten van de overgenomen vennootschap nièt worden verdergezet.

Bovenstaand fusievoorstel zal door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, neergelegd worden in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 15 februari 2012.

De bestuursorganen, zowel van de overnemende ais van de over te nemen vennootschap zullen het voorstel binnen de kortst mogelijke termijn ter goedkeuring voorleggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen, teneinde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen met inachtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen.

Opgemaakt in 6 exemplaren te Vosselaar op 5 februari 2013.

De bestuurdersorganen erkennen drie door of namens de bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan:

" één bestemd is om in het vennootschapsdossier op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te warden neergelegd;

" één bestemd is voor het vennootschapsdossier;

" één bestemd is voor inzage van de vennoten op de zetel van de vennootschap.

N.L.C. bvba Novotext BVBA

De heer Birlouet Peter (get.) mevr.Van Belleghem Denise

Zaakvoerder Zaakvoerder

(volgen de handtekeningen)

(get.) notaris Jan Coppens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Var-

beheidan aan het Belgisch

Staatsblad

05/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 01.02.2012, NGL 27.02.2012 12048-0508-012
29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 01.03.2011, NGL 25.03.2011 11064-0517-012
12/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 01.02.2010, NGL 10.03.2010 10063-0103-012
05/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 02.02.2009, NGL 03.03.2009 09064-0238-012
14/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 22.02.2008, NGL 11.03.2008 08068-0209-012
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 21.03.2007, NGL 29.03.2007 07097-1367-015
24/02/2006 : AN296380
07/03/2005 : AN296380
03/03/2004 : AN296380
02/04/2003 : AN296380
25/03/2002 : AN296380
02/04/1999 : AN296380
01/01/1997 : AN296380

Coordonnées
N.L.C.

Adresse
KAREL GOVAERTSSTRAAT 56 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande