N.M.V.K.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : N.M.V.K.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.070.095

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 01.07.2014 14252-0294-015
05/07/2012
ÿþMad Word 111

s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

OtdeétEe3tE'si" £erw : 0817.070.095

Bi?r3e3r'f5#tng

" N.M.V.K.

iyEi..ceEii :

Re hte,,, trri" i . Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

¬ . el : 2580 Putte, Grensstraat 36

adres)

Qrg.lereeep akte FUSIE DOOR OVERNEMING

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op tien mei tweeduizend en twaalf. Geregistreerd Mechelen 1° kantoor, op 15 mei 2012, vier bladen en geen verzendingen, boek 5/984, blad 30, vak 10, Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster.

Blijkt wat volgt:

a) Er wordt een buitengewone algemene vergadering gehouden van nagenoemde vennootschappen

A. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "N.M.V.K.", met maatschappelijke zetel te 2580 Putte, Grensstraat 36; ondernemingsnummer 0817,070.095;

opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Dirk Luyten te Mechelen op zes juli tweeduizend en negen, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig juli tweeduizend en negen onder nummer 09106764;

B. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `B.V.B.A. Haegennan", gevestigd te 2580 Putte, Grensstraat 36; ondernemingsnummer 0422.210.019;

vennootschap opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en onder de benaming "P,V.B.A. Haegeman" bij akte verleden voor notaris Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op tien december negentienhonderd éénentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato negenentwintig december negentienhonderd éénentachtig, onder nummer 2271-13;

de vennootschap werd omgezet in een besloten vennootschap Met beperkte aansprakelijkheid en de benaming werd gewijzigd in `B.V.B.A. Haegeman" en de statuten aangepast bij akte verleden voor voornoemde notaris Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op vierentwintig augustus negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het belgisch Staatsblad de dato dertien september daarna onder nummer 900913-373;

tenslotte werden de statuten voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor voornoemde notaris Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op negen maart tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato één april daarna onder nummer 05047889.

b) Alle vennoten van voornoemde vennootschappen zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

c) De buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen nemen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

1. Besluiten tot ontbinding van de bvba `B.V.B.A. Haegeman" en fusie met de bvba "N.M.V.K.:

De voorzitter bevestigt en de vergadering neemt kennis van het feit dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de twee fuserende vennootschappen hebben voorgedaan sedert de datum van opstelling van het fusievoorstel.

De vergaderingen keuren het gemeenschappelijk fusievoorstel de dato 28 februari 2012 goed, zoals het werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen op 20 maart 2012 en per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 april 2012 onder nummer I2066865 en 12066864,

Vervolgens beslist de vergadering tot ontbinding zonder vereffening van "B.V.B.A. Haegeman", de over te nemen vennootschap, en besluit zij tot de fusie van "N.M,V.K.", de overnemende vennootschap, met "B.V.B.A. Haegeman, de over te nemen vennootschap. Ten gevolge van de fusie gaat het gehele vermogen van

<J} kt, 3á~,tr»:a: ~: ... vat~ ; sgí5: ~3 ~t:cE~srl4ir> t . ~kk';it, 'á. s:~r: r" f E3ssa:c~:anF S:~r_4ti .r:; :c ~" t c~t ; a .s" è " '" ~ k, fj ~ . . . -ia;:;(t.q). . .

':k: ti f:i: .4F7 k:F '.~ . S%4,.:i~.r., !-,C.... ~ c:~p

3ë3Y0E"sGs£ d$r rE,:htEíeaE wosan nwFi7..'E." il roE£t:jos:vro:" dis;ot:

NáE31:k en e:53;1Ct,3kk?ntng.

IMMIIIMMIIMirmdemeur

NEERGELEGD

2 5 -03- 2012





GRIFFIE HECHTBANK van

KOOPHAND l eMECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

1l1ltllll~IMI~N~IIIV~IIIVM

" 12116689

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge "B.V.B.A. Haegeman", zowel de rechten als de verplichtingen, bij wijze van ontbinding zonder vereffening, van de over te nemen vennootschap over naar "N.M.V.K.", de overnemende vennootschap; dit alles overeenkomstig het fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer:

a. Ruilverhouding  geen opleg

L De aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. Haegeman" zijn honderd procent (100 %) eigendom van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "N.M.V.K.". Omdat er bij deze fusie geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, is er ook geen ruilverhouding die moet vastgesteld worden.

2. Aangezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "N.M,V,K." alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `B.V.B.A. Haegeman" in handen heeft, is er sprake van een geruisloze fusie.

In het kader van deze geruisloze fusie worden geen aandelen uitgegeven.

b, boekhoudkundige peildatum

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "N.M.V.K." vanaf één januari tweeduizend en twaalf,

e. bijzondere voorwaarden en datum deelname in winst

Ter gelegenheid van de fusie worden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "N.M.V.K." geen nieuwe aandelen uitgegeven zodat deze hoofding zonder voorwerp is.

d. bijzondere voordelen/voorwaarden

Er zijn of worden geen bevoorrechte aandelen of effecten uitgegeven waaraan bijzondere rechten zijn

toegekend.

Ingevolge de fusie houdt de overgenomen vennootschap, de BVBA "B.V.B.A. Haegeman" op te bestaan.

e. Aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap en aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

2. Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het hele vermogen van de vennootschap `B.V.B.A.Haegeman" ten

algemene titel over op de overnemende vennootschap "N.M.V.K.".

3. Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgang van het vermogen van de vennootschap B.V.B.A. Haegeman" de overnemende vennootschap op

"N.M.V.K." geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin ze zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

2. De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

3. De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoor bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

4. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn. De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kart voortvloeien, in alle reehten zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

5. Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

6. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

7, Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

4. Vaststelling einde mandaat van de zaakvoerder van "B.V.B.A. Haegeman"

De vennoten van de overgenomen vennootschap "B.V.B.A. Haegeman" stellen formeel het einde van het mandaat van de zaakvoerder van `B,V.B.A. Haegeman" vast, zijnde Mevrouw HAEGEMAN Valerie, geboren te Bonheiden op zes januari negentienhonderd tachtig, rijksregisternummer 80.01.06-252.91, echtgenote van de heer Bogaerts Davy, geboren te Bonheiden op negenentwintig juni negentienhonderd achtenzeventig, rijksregisternummer 78.06.29-031.03, wonende te 2223 Heist-op-den-Berg, Haachtsebaan 32. Zij besluiten de zaakvoerder décharge te verlenen voor de wijze waarop haar mandaat werd vervuld. Voor zover nodig zal de décharge bevestigd worden op de eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

overnemende vennootschap die besluit over de goedkeuring van de jaarrekeningen over het boekjaar tweeduizend en twaalf.

5. Alle voorgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met eenparigheid van stemmen.

6. Machtiging aan de zaakvoerders

De zaakvoerders worden gemachtigd om

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende

vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen

vennootschap die van rechtswege heeft opgehouden te bestaan.

BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. Haegeman" door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "N.M.V.K." verwezenlijkt is, en dat de vennootschap "B.V,B.A. Haegeman" opgehouden heeft te bestaan. In toepassing van artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen verzoekt de vergadering van de vennoten van "B.V.B.A. Haegeman", de overgenomen vennootschap, mij te akteren dat ;

a. de boeken en bescheiden van de vennootschap worden neergelegd en bewaard op de maatschappelijke zetel van de overnemende vennootschap en;

b. er geen maatregelen dienen genomen te worden met betrekking tot de consignatie van gelden of waarden.

VOLMACHTDRAGER - B.T.W.

De vergadering stelt aan als bijzondere gevolmachtigde, het Accountantskantoor 3. Verschaeren & H, Mertens, met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 286, aan wie de machten verleend wordt tot het uitvoeren van alle nodige formaliteiten en het doorvoeren van alle vereiste verrichtingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbankonderneming, het ondernemingsloket en bij de Directe en Indirecte Belastingen en haar registratie als BTW-belastingsplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.

VOOR ANALYTISCH UITTREK SEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte van fusie door overneming de dato tien mei

tweeduizend en twaalf.

op 3::2 a:sn F..,L3ffA ;r¬ UrlE:E4f :t . Re{IF :'~23E3." t: Gíi Eli33d's3ClÈgé`" £'Íi# iri:'st" 'ze-'rE's;tlt'.'.3'%3t:v4w YE'st` de ric:::idi'C}j?`-;sB3'" )

,:i:,Ot.fK íi::.El~opem4 élli t^': 3inee3'fF:r ;~" ^-:i~fiF`7 ,F: iErE<.senvlS?::dfgl,^i:

1:/* CCF7 E.:c rt" i~e?k2,nsr7n

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 26.06.2012 12233-0304-015
02/04/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

D

*12066865*

Ondernemingsnr: 0817.070.095

Benaming

(voluit) : N.M.V.K.

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Grensstraat 36 2580 Putte

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE BVBA HAEGEMAN DOOR DE BVBA N.M.V.K

Neerlegging van het voorstel tot fusie door overneming van de BVBA HAEGEMAN door de BVBA N.M.V.K.

Haegeman Valerie

Zaakvoerder

NEERGELEGD

20 -03- 2012

GRIFFIE RECHTBANKMECHELEN KOOPHAN@~~

Op de laatste-blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versla : Naam en handtekening.

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 24.06.2011 11219-0035-013

Coordonnées
N.M.V.K.

Adresse
GRENSSTRAAT 36 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande