NADE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NADE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 812.119.533

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 29.07.2014 14366-0081-013
23/11/2012
ÿþMad Word 11.1

Luik B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B

" iaiesssi*

u

v

beh aa Bel Stal

»oriïofogfi tir gr{ffiQ vo do Roeitborit ~ Kacphatek# fa heeepen, op

1 3 nov. 21312

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0812.119.533

Benaming

(voluit) : NADE

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 2630 AARTSELAAR, SOLHOFDREEF 66

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITBREIDING MAATSCHAPPELIJK DOEL -- COORDINATIE DER STATUTEN VOLMACHT

Het blijkt uit een verslagschrift, opgemaakt door notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op acht november tweeduizend twaalf, dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen worden.

In De vergadering beslist het bijzonder verslag van de zaakvoerder en de daarbijgevoegde staat van actief en passief goed te keuren, en beslist het doet van de vennootschap aan te passen door de bestaande tekst van desbetreffend artikel der statuten uit te breiden met volgende tekst: .

o Het verlenen van diensten zowel consultancy als implementatie aan derden op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing.

o Professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch, financieel, commercieel en operationeel vlak.

o Handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan en verkoop ,de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en de decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

o Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een merend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de wil ;in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen,

o Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële , commerciële, financiële, landbouw- of immobifiënvennootschappen of - ondernemingen. Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt. Het deelnemen van hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verfenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn

activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot borg van eigen verbintenissen als tot borg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften. Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.".



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

e 2'] De vergadering beslist de tekst van de statuten aan te passen ingevolge de genomen beslissing en volledig te herwerken en beslist, na bespreking artikel per artikel, de nieuwe tekst der statuten op te stellen als volgt

Handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "NADE", met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Solhofdreef 66, die zonder statutenwijziging verplaatst Kan warden in België bij besluit van de zaakvoerders.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van oprichting. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel:

o De uitbating van een horecabedrijf, in de meest ruime zin, met onder meer, zonder beperkend te zijn:

" Het uitbaten van een drankgelegenheid, taverne, koffiebar, snackbar, sandwichbar, eethuizen, verbruiksalons, cafés en restaurant.

" Het uitbaten van een traiteurbedrijf, de aanneming van feesten en recepties, banketten, catering, uitzendkok.

" Het verzorgen van catering en uitzendkoks; het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden.

" De groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop, in- en export van alle eetwaren en dranken.

" Het begeleiden en het adviseren van derden bij inrichten en uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

o Het verlenen van diensten zowel consultancy als implementatie aan derden op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing.

o Profesioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch, financieel, commercieel en

operationeel vlak.

-

o Handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan  en verkoop ,de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en de decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

o Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil ;in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

o Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vcrm, in aile bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen. Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt. Het deelnemen van hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Dit alles in de meest ruime zin. De Vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot borg van eigen verbintenissen ais tot borg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar In andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke

van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften. Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder

J.

elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Om toegelaten te worden tot de algemene vergadering is het voldoende dat men vennoot is van de vennootschap, of wettelijk het recht heeft om erop aanwezig te zijn. Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, en indien meerdere personen eigenaar zijn van een aandeel of het eigendomsrecht gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, zal het stemrecht verbonden aan de betrokken aandelen geschorst zijn totdat ten aanzien van de vennootschap één enkele persoon werd aangeduid die zal optreden als enige titularis van deze aandelen, voor en namens zijn medegerechtigden. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en deze komt te overlijden, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Het boeklaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar,

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wetteliike reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen, vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo verdeeld tussen de aandelen naar evenredigheid.

3° De vergadering beslist bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, te verlenen aan mevrouw CHOMÉ Sophie, kantoorhoudend te 2630 Aartselaar, Populierenlaan 51, ondememingsnummer 0811.208.327, teneinde bij alle administraties, en onder meer bij het ondememingsloket, het Bestuur van de B.T.W. en bij het Bestuur Economisch Potentieel, alle formaliteiten van inschrijving en wijziging te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk neergelegd: uitgifte der akte  verslag zaakvoerder  staat van actief en passief

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

leehoudgn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 05.10.2012 12605-0067-011
09/02/2015
ÿþ Motl Word 11.1

> i I ;wam; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1H11 1

*150 127

ia

Iu1I

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 8 JAN, 2015

a¬ delf[,p Antwerpen

Piso `mp

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0812.119.533

Benaming

(voluit) : Nade

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Solhofdreef 66, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 01/02/2015 werd volgend besluit genomen

- De bijzondere algemene vergadering aanvaardt de transfer van de maatschappelijke zetel naar

Oosterveldlaan 165, 2610 Wilrijk.

De Zaakvoerder

Deckx Nathalie

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/06/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank var '0 1 JUN 2012 ~J

r. I irtxr

Griffie

*iziossea"

I

bef

a~

B Sta

Ondernemingsnr : 0812.119.533

Benaming

(voluit) : NADE

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Groenenborgerlaan 85 2610 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging Maatschappelijke Zetel

Ingevolge de beslissing van de Bijzondere Algemene Vergadering van 10/04/2012 wordt de Maatschappelijke Zetel van de vennootschap verplaatst naar Solhofdreef 66 2630 Aartselaar

Deze wijziging gaat in vanaf 10/04/2012

Deckx Nathalie

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 29.08.2011 11465-0299-009

Coordonnées
NADE

Adresse
SOLHOFDREEF 66 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande