NAPARON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NAPARON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.863.686

Publication

06/05/2014 : kapitaalverhoging inbreng in natura - statutenwijziging
Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 27 maart 2014,"Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratîe op 31 maart 2014, boek 180 blad 72 vak 11, ontvangen : vijftig euro (50,00 EUR) (getekend) I. Michielsen Advïseur", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"NAPARON" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Kapitaalverhoging : De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt overeenkomstig de: bepalingen van het artikel 313 W. Venn. door voornoemde heer Jan Pieter Huygens, Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coôperatieve vennootschap met Jseperkte aansprakelijkheid "A Audif, luîden letterlijk als volgt :

"7, CONCLUSIES

In het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Naparon, met maatschappelijke zetel gevestigd te 2980 Zoersel, Ten Hoflaan 6, werden wïj verzocht om verslag uit te brengen overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van Vennootschappen.

De voorgenomen inbreng in natura door de aandeelhouders bestaat uit eisbare en vaststaande schuldvorderingen onder de vorm van de rekening "te betalen dividenden" met een boekwaarde van 675.500,00

euro.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

- de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng ïn natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng aan de normale vereîsten van nauwkeurigheid en duidelîjkheîd

beantwoordt;

- De methoden van waardering van de inbrengen bedrijfseconomîsch verantwoord zijn en leiden tôt een inbrengwaarde van EUR 675.500,00 (zeshonderd vijfenzeventigduizend vijfhonderd euro). De waardebepalingen waartoe deze méthode van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande 751 aandelen. De intentie is bevestigd om de kapitaalverhoging door te voeren middels een inbreng van de schuldvordering van de vennoten, zoals deze is gevormd door de dividenduitkering ten bedrage van bruto 750.555,56 euro, conform art. 537 W1B92.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billîjkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat het controleverslag geen "fairness-opinion" omvat.

Bonheiden, 12 maart 2014. (volgt de handtekening) A Audit bcvba Vertegenwoordigd door Jan Pieter;

Huygens, bedrijfsrevisor"

De vergadering bevestigt het besluit genomen tijdens de hierboven reeds gemelde bijzondere algemene vergadering der vennoten gehouden op 31 december 2013 om over te gaan tôt uitkering van het tussentijds dividend ten bedrage van zevenhonderd vijftigduizend vijfhonderd vijfenvijftig euro zesenvijftïg cent (750.555,56 EUR), samengesteld uit overgedragen winsten en belaste beschikbare reserves, met toepassing van de heffing van tien ten honderd (10 %) roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Vffor-

behouden

aan het

Belgisch

_§taats3lad

•FF

537"w]B92y"èh"dït met het oog om de aldus vërwô'rvên'divîdëndefi ônmiddëliijk aante'wen'dén voôf'het

verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

De vennoten verklaren en bevestîgen voldoende op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en verklaren inbreng te doen van hun respectieve rekeningen-courant gevormd door het netto- bedrag van de hierboven beschreven dividenduitkering. De respectievelijk ingebrachte schuldvorderingen bedragen gezamenlijk zeshonderd vijfenzeventigduizend vijfhonderd euro (675.500,00 ËUR).

Vervolgens besluit de vergadering om ingevoige deze inbreng in natura het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeshonderd vijfenzeventigduizend vijfhonderd euro (675.500,00 EUR), om het te brengen van negenentachtîgduizend vijfhonderd euro (89.500,00 EUR) op zevenhonderd vijfenzestigduizend euro (765.000,00 EUR) door hierboven gemelde inbreng in natura, zonder creatie van nieuwe aandelen. De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van de vaststelling dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst en volstort werd, zodat het kapîtaa! thans zevenhonderd vijfenzestigduizend euro (765.000,00 EUR) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd éénenvijftig (751) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Bijgevolg is onderhavige kapitaalverhoging door inbreng in natura verwezenlijkt en volledig volstort.

2) WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit om de tekst van de statuten aan te passen aan hoger vermelde besluiten en aan het

Wetboek van vennootschappen als volgt:

-Artikel 5: De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst :

° Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd vijfenzestigduizend euro (765.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd éénenvijftig (751) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen worden genummerd van 1 tôt 751.". 3) MACHTEN

Om deze wijziging te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend aan "ACCTAL" BVBA voorheen genoemd "VAN BUYNDER & CO ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN" BVBA, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder VAN BUYNDER Chantai (NN 630326-105-70), kantoor houdend te 2160 Wommelgem, Autolei 228, met recht van in de plaatssteliing, om aïs spéciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruîspuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar aile formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schràppingên van de vennootschap, tevens om aile formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

O ri

M -Q

•FF

M CS

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 27 maart 2014 -gecoôrdineerde versie van de statuten -verslag van de zaakvoerder -verslag van de bedrijfsrevisor

notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
10/09/2014
ÿþç.

Mad Wafd 11.1

; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 1 SEP. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

*14167544*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

....

Ondernemingsnr : 0432.863.686

Benaming

(voluit) NAPARON

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Ten Hoflaan 6 - 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte: BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 01 augustus 2014 die plaats vond in, de zetel van de vennootschap.

De vergadering beslist om met eenparigheid van stemmen, met ingang van 01 augustus 2014, mevrouw' Nadine Coenaert, Ten Hoftaan 6 te 2980 Zoersel, te benoemen ais zaakvoerder.

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn en voor onbepaalde duur. Dit tot andersluidend besluit genomen bij algemene vergadering.

Mevrouw Nadine Coenaert aanvaardt haar mandaat.

De bijzondere algemene vergadering geeft opdracht aan de zaakvoerder om het nodige te doen in verband met de publicatieplicht.

Opgesteld te Zoersel, 01 augustus 2014.

Voor eensluidend afschrift

Paul Adriaansens

Zaakvoerder

....

...... .... ..... ... . .....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

20/11/2014
ÿþ Mod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0432863686

Becg5~lí1~~

NAPARON

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Ten Hoflaan 6 - 2980 Zoersel

Ieitg

Or +.lecwer p akte VERPLAATSING VAN DE ZETEL

D

Op 31 Oktober 2014 hebben de twee zaakvoerders van de vennootschap BVBA NAPARON, met huidige

zetel te 2980 Zoersel, Ten Hoflaan 6, unaniem beslist om in toepassing van het artikel 2 van de statuten de

zetel van de vennootschap te verplaatsen, ingaande vanaf 01 November 2014 naar Kattendijkdok  Westkaai

41 bus 1201 te 2000 Antwerpen.

Getekend

Nadine COENAERT, zaakvoerder

Paul ADRIAANSENS, statutair zaakvoerder

N

Ó

N

"Ci

~r

4 1. " ~" ~ . " -~ _

xc._ 1. _

11/10/2013
ÿþ Mod werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1eerie jfi

{z;" gin) il ) v'áfi de RocNee

van hr+o,ohandvl te Anr4'Uer,oen, op

Griffie n2 pit X013

11u!lj1,1.11111m1

76

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0432.863.686

Benaming

(voluit) : GLAROS

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Ten Hoflaan 6 te 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging - omzetting in een bvba - statutenwijzing - ontstlag bestuurders en gedelegeerd bestuurder - benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mcrtelmans te Antwerpen-Deurne op 25 september 2013, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de commanditaire vennootschap cp aandelen "GLAROS" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Naamswijziging:

De vergadering besluit cm de maatschappelijke benaming van de vennootschap met ingang vanaf 25;

september 2013 te wijzigen in "NAPARON".

2) Omzetting in een BVBA:

0e vergadering onderzoekt en bespreekt het verslag van de raad van zaakvoerder betreffende de omzetting van de vennootschap in een bvba. Bij dit verslag is een staat van actief en passief gevoegd afgesloten cp 30 juni 2013.

Vervolgens onderzoekt en bespreekt de vergadering het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRANK VANDELANOTTE, BEDR1JFSREVISOR", met zetel te 8520 Kuurne, Bloemenhof 24, ondernemingsnummer 0459.429.711 en vertegenwoorgdigd door de heer Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor, waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt

"6. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de tussentijdse staat van activa en passiva per 30 juni 2013, die het bestuursorgaan van de vennootschap 'GLAROS' heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Het netto actief van de COMM. VA `GLAROS' per 30 juni 2013 bedraagt volgens deze staat ¬ 1.286.578,94 en ie niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van ¬ 89.500,00.

Opgemaakt te Kuume op 24 september 2013

(getekend)

Burg, BVBA 'FRANK VANDELANOTTE, BEDRIJFSREVISOR'

Vertegenwoordigd door Frank Vandelanotte, Bedrijfsrevisor".

0e vergadering stelt vast dat er geen opmerkingen worden gemaakt op voormelde verslagen en sluit zich bijgevolg aan bij de besluiten erin vervat.

Tenslotte besluit de vergadering de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen. De activiteit en het doel blijven ongewijzigd, het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de commanditaire vennootschap op aandelen werden gehouden, voortzetten.

Pe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0432.863.686 waaronder commanditaire vennootschap cp aandelen ingeschreven is in het rechtspersonenregisterte Antwerpen.

0e omzetting gebeurt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten op 30 juni 2013. Alle handelingen die sedert die datum werden verricht door de commanditaire vennootschap op aandelen, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3) Ontslag statutair zaakvoerder en zaakvoerder-opvolger:

Ingevolge voormelde beslissing tot omzetting van de commanditaire vennootschap op aandelen in een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, besluit de vergadering om met onmiddelijke ingang het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

, 71 ontslag als statutair zaakvoerder te aanvaarden van: de heer ADR1AANSENS Paulus Herenanus Maria, zaakvoerder, wonende te 2980 Zoersel, Ten Hoflaan 6, van Nederlandse nationaliteit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Verder besluit de vergadering om met onmiddellijke ingang het ontslag te aanvaarden als statutair zaakvoerder-opvolger van de vennootschap van mevrouw COENAERT Nadine Hermine Louise, wonende te 2980 Zoersel, Ten Hoflaan 6.

4) Benoeming statutair zaakvoerder, zaakvoerder-opvolger en vast vertegenwoordiger:

De vergadering besluit te benoemen tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer Paulus Adriaansens, voornoemd. Zijn mandaat wordt niet bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering besluit verder om te benoemen tot statutair zaakvoerder-opvolger van de vennootschap: mevrouw COENAERT Nadine Hermine Louise, wonende te 2980 Zoersel, Ten Hoflaan 6.

5) Afschaffing bestaande statuten en goedkeuring nieuwe statuten:

De vergadering besluit de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een volledig nieuwe tekst, teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten en meer bepaald aan voormeld besluit tot omzetting van de vennootschap. Vervolgens stelt de vergadering de volledig nieuwe tekst van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast, dewelke onder meer luidt als volgt:

-Naam en rechtsvorm: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "NAPARON".

-Zetel: gevestigd te 2980 Zoersel, Ten Hoflaan 6.

-Duur: De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

-Doel: De vennootschap heeft tot doel de exploitatie, zowel voor rekening van zichzelf als voor rekening van derden, van intellectuele en industriële rechten op het gebied van de litteraire editie, het audio- en het audiovisuele, het organiseren van manifestaties, (pret)parken, merchandising, promotie en publiciteit enzovoort, en zulks door middel van licenties of anderszins.

De groot- en kleinhandel in kunststoffen, chemicaliën en aanverwante artikelen, het voeren van het beheer en de directie van andere vennootschappen/en of bedrijven, alsook de uitoefening van de functies van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap kan zich tevens lenen tot elke commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële transactie nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar doel.

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenentachtigduizend vijfhonderd euro (89.500,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 751 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 751.

-Bestuur De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

ls benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer ADRIAANSENS Paulus Hermanus Maria, zaakvoerder, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2980 Zoersel, Ten Hoflaan 6.

Hij verklaart de opdracht aanvaardt te hebben, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig (unaniem) goedvinden van alle vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is van de vennootschap.

Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de at-'gemene vergadering eveneens besluitende met eenparigheid van stemmen.

Het ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Zaakvoerder-opvolger

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder-opvolger en dit slechts ingeval de statutaire zaakvoerder, voornoemde heer Paulus ADRIAANSENS, zijn mandaat niet meer kan vervullen omwille van hetzij overlijden, hetzij fysische of mentale redenen: Mevrouw COENAERT Nadine Hermine Louise, wonende te 2980 Zoersel, Ten Hoflaan 6.

Deze statutaire zaakvoerder-opvolger, zal van zodra haar mandaat in werking treedt, afzonderlijk kunnen op te treden teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen.

Onderhavige benoeming van voornoemde zaakvoerder-opvolger geldt met ingang vanaf het ogenblik dat voornoemde heer Paulus ADRIAANSENS, zijn mandaat van statutair zaakvoerder niet meer kan vervullen omwille van hetzij overlijden hetzij fysische of mentale redenen.

De statutaire zaakvoerder-opvolger kan slechts worden ontslagen met eenparig (unaniem) goedvinden van alle vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder-opvolger zelf indien zij tevens vennoot is van de vennootschap.

-Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om veertien (14.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenbendertig december van ieder jaar.

L x

Voor-

behouden

aan,het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder, Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld.

6) Machten:

Om deze wijziging te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend aan de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Buynder & C° Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Dascottelei 120, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw Van Buynder Chantal Maria Arthur, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Cogels - Osylei 77, om met recht van indeplaatsstelling, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondememingsioket en de administratie van de B.T.W. om aldaar alle nodige formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap.

Voor ontledend uitreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 25 september 2013

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van het bestuursorgaan

-staat van actief/passief dd. 30 juni 2013

-verslag van de bedijfsrevisor, inclusief staat actief/passief

Op de Ieatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1eerie jfi

{z;" gin) il ) v'áfi de RocNee

van hr+o,ohandvl te Anr4'Uer,oen, op

Griffie n2 pit X013

11u!lj1,1.11111m1

76

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0432.863.686

Benaming

(voluit) : GLAROS

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Ten Hoflaan 6 te 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging - omzetting in een bvba - statutenwijzing - ontstlag bestuurders en gedelegeerd bestuurder - benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mcrtelmans te Antwerpen-Deurne op 25 september 2013, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de commanditaire vennootschap cp aandelen "GLAROS" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Naamswijziging:

De vergadering besluit cm de maatschappelijke benaming van de vennootschap met ingang vanaf 25;

september 2013 te wijzigen in "NAPARON".

2) Omzetting in een BVBA:

0e vergadering onderzoekt en bespreekt het verslag van de raad van zaakvoerder betreffende de omzetting van de vennootschap in een bvba. Bij dit verslag is een staat van actief en passief gevoegd afgesloten cp 30 juni 2013.

Vervolgens onderzoekt en bespreekt de vergadering het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRANK VANDELANOTTE, BEDR1JFSREVISOR", met zetel te 8520 Kuurne, Bloemenhof 24, ondernemingsnummer 0459.429.711 en vertegenwoorgdigd door de heer Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor, waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt

"6. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de tussentijdse staat van activa en passiva per 30 juni 2013, die het bestuursorgaan van de vennootschap 'GLAROS' heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Het netto actief van de COMM. VA `GLAROS' per 30 juni 2013 bedraagt volgens deze staat ¬ 1.286.578,94 en ie niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van ¬ 89.500,00.

Opgemaakt te Kuume op 24 september 2013

(getekend)

Burg, BVBA 'FRANK VANDELANOTTE, BEDRIJFSREVISOR'

Vertegenwoordigd door Frank Vandelanotte, Bedrijfsrevisor".

0e vergadering stelt vast dat er geen opmerkingen worden gemaakt op voormelde verslagen en sluit zich bijgevolg aan bij de besluiten erin vervat.

Tenslotte besluit de vergadering de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen. De activiteit en het doel blijven ongewijzigd, het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de commanditaire vennootschap op aandelen werden gehouden, voortzetten.

Pe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0432.863.686 waaronder commanditaire vennootschap cp aandelen ingeschreven is in het rechtspersonenregisterte Antwerpen.

0e omzetting gebeurt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten op 30 juni 2013. Alle handelingen die sedert die datum werden verricht door de commanditaire vennootschap op aandelen, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3) Ontslag statutair zaakvoerder en zaakvoerder-opvolger:

Ingevolge voormelde beslissing tot omzetting van de commanditaire vennootschap op aandelen in een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, besluit de vergadering om met onmiddelijke ingang het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

, 71 ontslag als statutair zaakvoerder te aanvaarden van: de heer ADR1AANSENS Paulus Herenanus Maria, zaakvoerder, wonende te 2980 Zoersel, Ten Hoflaan 6, van Nederlandse nationaliteit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Verder besluit de vergadering om met onmiddellijke ingang het ontslag te aanvaarden als statutair zaakvoerder-opvolger van de vennootschap van mevrouw COENAERT Nadine Hermine Louise, wonende te 2980 Zoersel, Ten Hoflaan 6.

4) Benoeming statutair zaakvoerder, zaakvoerder-opvolger en vast vertegenwoordiger:

De vergadering besluit te benoemen tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer Paulus Adriaansens, voornoemd. Zijn mandaat wordt niet bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering besluit verder om te benoemen tot statutair zaakvoerder-opvolger van de vennootschap: mevrouw COENAERT Nadine Hermine Louise, wonende te 2980 Zoersel, Ten Hoflaan 6.

5) Afschaffing bestaande statuten en goedkeuring nieuwe statuten:

De vergadering besluit de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een volledig nieuwe tekst, teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten en meer bepaald aan voormeld besluit tot omzetting van de vennootschap. Vervolgens stelt de vergadering de volledig nieuwe tekst van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast, dewelke onder meer luidt als volgt:

-Naam en rechtsvorm: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "NAPARON".

-Zetel: gevestigd te 2980 Zoersel, Ten Hoflaan 6.

-Duur: De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

-Doel: De vennootschap heeft tot doel de exploitatie, zowel voor rekening van zichzelf als voor rekening van derden, van intellectuele en industriële rechten op het gebied van de litteraire editie, het audio- en het audiovisuele, het organiseren van manifestaties, (pret)parken, merchandising, promotie en publiciteit enzovoort, en zulks door middel van licenties of anderszins.

De groot- en kleinhandel in kunststoffen, chemicaliën en aanverwante artikelen, het voeren van het beheer en de directie van andere vennootschappen/en of bedrijven, alsook de uitoefening van de functies van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap kan zich tevens lenen tot elke commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële transactie nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar doel.

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenentachtigduizend vijfhonderd euro (89.500,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 751 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 751.

-Bestuur De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

ls benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer ADRIAANSENS Paulus Hermanus Maria, zaakvoerder, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2980 Zoersel, Ten Hoflaan 6.

Hij verklaart de opdracht aanvaardt te hebben, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig (unaniem) goedvinden van alle vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is van de vennootschap.

Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de at-'gemene vergadering eveneens besluitende met eenparigheid van stemmen.

Het ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Zaakvoerder-opvolger

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder-opvolger en dit slechts ingeval de statutaire zaakvoerder, voornoemde heer Paulus ADRIAANSENS, zijn mandaat niet meer kan vervullen omwille van hetzij overlijden, hetzij fysische of mentale redenen: Mevrouw COENAERT Nadine Hermine Louise, wonende te 2980 Zoersel, Ten Hoflaan 6.

Deze statutaire zaakvoerder-opvolger, zal van zodra haar mandaat in werking treedt, afzonderlijk kunnen op te treden teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen.

Onderhavige benoeming van voornoemde zaakvoerder-opvolger geldt met ingang vanaf het ogenblik dat voornoemde heer Paulus ADRIAANSENS, zijn mandaat van statutair zaakvoerder niet meer kan vervullen omwille van hetzij overlijden hetzij fysische of mentale redenen.

De statutaire zaakvoerder-opvolger kan slechts worden ontslagen met eenparig (unaniem) goedvinden van alle vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder-opvolger zelf indien zij tevens vennoot is van de vennootschap.

-Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om veertien (14.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenbendertig december van ieder jaar.

L x

Voor-

behouden

aan,het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder, Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld.

6) Machten:

Om deze wijziging te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend aan de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Buynder & C° Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Dascottelei 120, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw Van Buynder Chantal Maria Arthur, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Cogels - Osylei 77, om met recht van indeplaatsstelling, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondememingsioket en de administratie van de B.T.W. om aldaar alle nodige formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap.

Voor ontledend uitreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 25 september 2013

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van het bestuursorgaan

-staat van actief/passief dd. 30 juni 2013

-verslag van de bedijfsrevisor, inclusief staat actief/passief

Op de Ieatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 09.09.2013 13577-0479-011
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 29.06.2012 12243-0577-011
08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11375-0159-010
29/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.09.2010, NGL 21.10.2010 10586-0530-010
14/07/2009 : AN283981
05/09/2008 : AN283981
08/11/2007 : AN283981
28/07/2006 : AN283981
22/09/2005 : AN283981
14/07/2004 : AN283981
08/08/2003 : AN283981
17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 09.09.2015 15585-0020-012
10/07/2001 : AN283981
22/04/1998 : AN283981
11/11/1993 : AN283981
04/02/1992 : AN283981
31/07/1991 : AN283981
15/06/1991 : AN283981
27/09/1989 : GE149238

Coordonnées
NAPARON

Adresse
KATTENDIJKDOK - WESTKAAI 41, BUS 1201 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande