NATRA CHOCOLATE BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NATRA CHOCOLATE BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 523.950.745

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 26.06.2014 14239-0271-041
29/09/2014
ÿþ,

Vc

behc

aal

fiel

Staa

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

._.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0623.950.745

Benaming

(voluit) : Natra Chocolate Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Nijverheidsstraat 13, 2390 Malle

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging overeenkomstig artikel 656 van het Wetboek van vennootschappen

Neerlegging van de schriftelijke besluiten van de aandeelhouder van 29 juli 2014 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen.

Pieterjan Van Assche

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

18/06/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergeinni tir nriffie van no Rechtbank van Koop;*.* ir; Antwerpen

ap 0 7 11N 2Y13

De Griffier

Griffie

"

Ondernemingsnr : 0523.950,745

Benaming (voluit) : NATRA CHOCOLATE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidsstraat 13

2390 Malle

' Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Jan Stoel, geassocieerd notaris te Merkspfas op 03 juni 2013;' neergelegd voor registratie conform artikel 173, 1e bis van het Wetboek Registratierechten dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap NATRA CHOCOLATE BELGIUM, met ondememingsnummer 0523.950.745 en met zetel te 2390 Malle, Nijverheidsstraat 13 is bijeengekomen:

1/ vermelding van het splitsingsvoorstel, opgemaakt door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap : NATRA ALLCRUMP en de naamloze vennootschap NATRA CHOCOLATE BELGIUM op 19 april 2013, : neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 19 april 2013 en gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 april 2013 onder nummer 13067264 voor wat betreft de naamloze vennootschap NATRA ALLCRUMP en onder nummer 13067265 voor wat betreft de naamloze vennootschap NATRA CHOCOLATE BELGIUM.

2/ melding dat sinds de opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van de huidige algemene vergadering:: er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en de passiva van het vermogen van de.; betrokken vennootschap waardoor zij er niet toe gehouden is om over te gaan tot een actualisering van de: reeds meegedeelde informatie.

3! vermelding van terbeschikkingstelling aan de aandeelhouders van:

- het splitsingsvoorstel;

- de in de artikelen 730 en 731 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslagen;

- de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de splitsing betrokken zijn;

- de verslagen over de laatste drie boekjaren.

41 A. Ontslag van de voorlezing van het voorstel van partiële splitsing van de naamloze vennootschap NATRA, ALLCRUMP door inbreng in de naamloze vennootschap NATRA CHOCOLATE BELGIUM, aangezien de' aandeelhouders erkennen hiervan volledig in kennis te zijn gesteld meer dan één maand voor de datum van' deze vergadering.

B. bespreking van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PwC Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de; heer Philip Merckx, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 731 §1 van het Wetboek van Vennootschappen. Het besluit van dit verslag luidt ais volgt:

"7 Conclusie

Op basis van onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het instituut der,' Bedrijfsrevisoren, kunnen wij met betrekking tot de voorgenomen verrichting, besluiten dat:

- het voorstel inzake partiële splitsing zoals aangenomen door de bestuurders op 19 april 2013 en neergelegd ,; op datum van 19 april 2013, voldoet aan de vereisten van het artikel 728 W. Venn.

- de methode volgens dewelke de verdeelsleutel is vastgesteld, zoals die in ons verslag is beschreven, welke;; gebaseerd is op de netto eigenvermogenswaarde van de ingebrachte activa en passiva, aanvaardbaar is.:, De wijze waarop de verdeelsleutel is vastgesteld aanvaardbaar is in het kader van een partiële splitsing;' waarbij beide vennootschappen voor 100% dezelfde aandeelhouders hebben, zowel voor als na de , splitsing,

- de vastgestelde verdeelsleutel met een uitgifte van nieuwe 47.951 aandelen van Natra Chocola te Belgium NV als redelijk kan worden beschouwd in de gegeven omstandigheden.

Aangezien de bestuurders beslist hebben om boekhoudkundige retroactiviteit toe te passen, zal de waarde van de activa en passiva gelijk zijn aan deze op de datum van de staat van activa en passiva op 31 december 2012. Antwerpen, 17 mei 2013

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

PwC Bedrijfsrevisoren bcvba

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Philip Merckx

Bedrijfsrevisor"

Goedkeuring van dit verslag.

C. bespreking van het bijzonder verslag opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij niet wordt afgeweken van de conclusies van het verslag van de commissaris.

Goedkeuring van dit verslag.

Dit bijzonder verslag zal samen met het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

5/ A, besluit tot goedkeuring van de inbreng in de vennootschap ingevolge de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening, van de naamloze vennootschap NATRA ALLCRUMP, met zetel te 2390 Malle, Nijverheidsstraat 13, overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden opgenomen in het splitsingsvoorstel, van de activa en passiva van de inbrengende vennootschap die verbonden zijn aan de commerciële activiteiten die door deze tot op heden worden ondernomen, voor een totale waarde van elf miljoen negenhonderd ' zevenentachtigduizend achthonderd vijfenzestig euro zes cent. De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 01 januari 2013 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

D. tussenkomst van de naamloze vennootschap NATRA ALLCRUMP, met zetel te 2390 Malle, Nijverheidsstraat 13, ondernemingsnummer 0417.570.350, rechtspersonenregister Antwerpen, die verklaart volledig kennis te hebben van de statuten van de naamloze vennootschap NATRA CHOCOLATE BELGIUM, volledig op de hocgte te zijn van haar financiële toestand en inbreng te doen van de activa en passiva die verbonden zijn aan de commerciële activiteiten die tot op heden door haar worden ondernomen, voor een totale waarde van elf miljoen negenhonderd zevenentachtigduizend achthonderd vijfenzestig euro zes cent,

C. vaststelling dat het eigen vermogen van de vennootschap als gevolg van de partiële splitsing van de naamloze vennootschap NATRA ALLCRUMP en de inbreng in onderhavige vennootschap vermeerdert met elf miljoen negenhonderd zevenentachtigduizend achthonderd vijfenzestig euro zes cent waardoor het totale eigen vermogen van de vennootschap gelijk is aan twaalf miljoen negenenveertigduizend driehonderd vijfenzestig euro zes cent.

61 A. besluit tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap met driehonderd drieëndertigduizend vierhonderd veertien euro tweeëntwintig cent cm het kapitaal te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro op driehonderd vierennegentigduizend negenhonderd veertien euro tweeëntwintig cent door inbreng ingevolge de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening, van de in het splitsingsvoorstel omschreven activa en passiva van de naamloze vennootschap NATRA ALLCRUMP. Als vergoeding voor de gedane inbreng worden er zevenenveertigduizend negenhonderd eenenvijftig nieuwe aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, gecreëerd en uitgegeven, welke aandelen identiek zijn aan de bestaande aandelen en deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf 01 januari, 2013.

Deze nieuwe aandelen worden als volgt toebedeeld:

zevenenveertigduizend negenhonderd vijftig aandelen aan de vennootschap naar Spaans recht NATRA SPREAD SL, voornoemd;

één aandeel aan de vennootschap naar Spaans recht NATRA SA, voornoemd.

D, vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal thans driehonderd ° vierennegentigduizend negenhonderd veertien euro tweeëntwintig cent bedraagt en vertegenwoordigd is door achtenveertigduizend honderd zevenennegentig aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk ' één/achtenveertig honderd zevenennegentigduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

C. De vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen aan het zopas genomen besluit door het te - vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 5  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd vierennegentigduizend negenhonderd veertien euro tweeëntwintig cent (¬ 394.914,22), verdeeld in achtenveertigduizend honderd zevenennegentig (48,197) aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk één/achtenveertig honderd zevenennegentigduizendste van net kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn in alle opzichten gelijk en geven alle dezelfde rechten."

7/ besluit tot het verlenen van aile machten, met recht deze over te dragen:

aan de raad van bestuur, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

- aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de ' bevoegde rechtbank van Koophandel.

8/ besluit tot benoeming van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 $int-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, als commissaris voor een termijn van drie jaar. Deze vennootschap heeft de heer Philip Merckx, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per eenendertig december tweeduizend vijftien dient goed te keuren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

~º%7

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2013
ÿþti (n(~~t~ V" - Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

11 *13090255*

ii%(

-rY

Yafli~a~J~~tcflii~,

Griffie ~r v1,01~~,s't.7) ti ~¢

Ondernemingsnr : 0523.950.745

Benaming

(voluit) : NATRA CHOCOLATE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2390 Malle, Nijverheidsstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging notulen conform artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen

Neerlegging van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31 mei 2013 in toepassing van, artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bijzondere algemene vergadering beslist om een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan:

- Damion Brodzinski

- Jan Dessers

Damian Brodzinski

Advocaat en volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/04/2013
ÿþMod Word 11.1

mue

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





i Neergelegd ter griffie van de Rechtbank en Koophandel te Antwerpen, op

19 APR. 2013

Griffie

Ii'



*130fi72 5'

Ondernemingsnr ; 0523.950.745

Benaming

(voluit) : NATRA CHOCOLATE BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nijverheidsstraat 13, 2390 Malle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Partiële Splitsing

Neerlegging voorstel Partiële Splitsing Natra All Crump NV en Natra Chocolate Belgium NV

De raden van bestuur van Natra All Crump NV en Natra Chocolate Belgium NV stellen tezamen een partiële splitsing voor van Natra All Crump NV, met als gemeenschappelijke bedoeling om alle activa en passiva van Natra All Crump NV die verbonden zijn aan de commerciële activiteiten zoals deze op heden worden ondernomen door Natra Ali Crump NV over te dragen naar Natra Chocolate Belgium NV, en dit zonder dat Natra All Crump NV wordt geliquideerd (hierna genoemd de "Partiële Splitsing").

Na de integrale realisatie van de Partiële Splitsing zal Natta Ali Crump NV enkel nog een 'productie-site bevatten, terwijl binnen Natra Chocolate Belgium NV de `sales & marketing' activiteiten zullen plaatsvinden.

1.De rechtsvorm, vennootschapsnaam, het ondememingsnummer en de vennoot-schapszetel van de vennootschappen deelnemende aan de Partiële Splitsing.

De Partieel Te splitsen Vennootschap

Natra All Crump NV, met vennootschapszetel te 2390 Malle (België), Nijverheidsstraat 13 en met ondememingsnummer 0417.570.350 (hierna genoemd "NAC" of de "Partieel Te Splitsen Vennootschap").

Het maatschappelijk kapitaal van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, vóór het tijdstip waarop de Partiële Splitsing uitwerking zal verkrijgen, is gelijk aan 3.120.000,00 EUR. Dit maatschappelijk kapitaal wordt verdeeld in/vertegenwoordigd door 312.000 aandelen.

De Verkrijgende Vennootschap

Natra Chocolate Belgium NV, met vennootschapszetel te 2390 Malle (Belgium), Nijverheidsstraat 13, en met ondernemingsnummer 0523.950.745 (hierna genoemd "NCB" of de "Verkrijgende Vennootschap").

Het maatschappelijk kapitaal van de Partieel Te Splitsen Vennootschap, vóór het tijdstip waarop de Partiële Splitsing uitwerking zal verkrijgen, is gelijk aan 61.500,00 EUR. Dit maatschappe-lijk kapitaal wordt verdeeld in/vertegenwoordigd door 246 aandelen.

3.Waardering en ruilverhouding van de aandelen

De ruilverhouding van de aandelen kan in principe op verschillende wijze worden vastgesteld. De overwogen Partiële Splitsing betreft een "intra-groep partiële splitsing", waarbij de aandeelhoudersstructuur binnen de Partieel Te Splitsen Vennootschap identiek is aan deze binnen de Verkrijgende Vennootschap.

ln een dergelijk scenario kan een waarderingsmethode gebaseerd op de netto eigen vermogens waarde'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

a

overwogen worden.

De waarde van de activa en passiva dewelke afgesplitst dienen te worden van de Partieel Te Splitsen Vennootschap naar de Verkrijgende Vennootschap (hierna genoemd de "Over Te Dragen Activa en Passiva") is gebaseerd op de eigen vermogens waarde van de Over Te Dragen Activa en Passiva zoals weerhouden in de balans van de Partieel Te Splitsen Vennootschap per 31.12.2012.

Op grond van de staat van activa en passiva van de Partieel Te Splitsen Vennootschap per 31.12.2012 is het gehele eigen vermogen van de Partieel Te Splitsen Vennootschap per 31,12.2012 op 01.01.2013 gelijk aan 22.292.019,87 EURO en de 'netto eigen vermogens waarde' van de Over Te Dragen Activa en Passiva op 01.01.2013 gelijk aan 11.987.865,06 EURO.

Deze staat van activa en passiva per 31.12.2012 van de Partieel Te Splitsen Vennootschap dient als de basis om de waarde van de Over Te Dragen Activa en Passiva vast te leggen. Voortgaande op deze staat, is de 'netto eigen vermogens waarde' van de Over Te Dragen Activa en Passiva gelijk aan 11.987.865,06 EURO.

Daarom wordt dan ook voorgesteld dat het totale eigen vermogen van de Verkrijgende Vennoot-schap ingevolge de Partiële Splitsing gelijk zal zijn aan: 11.987.865,06 EURO + 61.500,00 EURO =12.049.365,06 EURO.

ingevolge het gegeven dat de Partiële Splitsing met retro-actieve uitwerking zal plaatsvinden tot op 01.01.2013 zal er geen mogelijkheid bestaan dat er zich een wijziging zal kunnen hebben voortgedaan van de waarde van de Over Te Dragen Activa en Passiva.

Omwille van het voorgaande wordt dan ook voorgesteld dat het maatschappelijk kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap na de realisatie van de Partiële Splitsing vertegenwoordigd zal worden door 246 bestaande aandelen en 47.951 nieuw uit te gegeven aandelen (hierna genoemd "Nieuwe Aandelen"). Rekening houdende met het eigen vermogen van de Verkrijgende Ven-pootschap (61,500 EUR) en het aantal van aandelen hetwelk op heden het maatschappelijk kapi-taal van de Verkrijgende Vennootschap vertegenwoordigt (246), zal de waarde van een aandeel dat het maatschappelijk kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap vertegenwoordigd gelijk zijn aan 250 EUR per aandeel.

De 'netto eigen vermogens waarde' van de Over Te Dragen Activa en Passiva per 01.01.2013 is gelijk aan 11.987.865,06 EURO, en zal in overeenstemming met het voorgaande overeenstemmen met 47.951 Nieuwe Aandelen.

De Nieuwe Aandelen en de toebedeling ervan gebeuren in overeenstemming met het aantal aandelen in de Partieel Te Splitsen Vennootschap en de verdelinglverhouding tussen de aandeelhouders van de Partieel Te Splitsen Vennootschap,

4.Wijze van uitgifte van de Nieuwe Aandelen binnen de Verkrijgende Vennootschap

Ingevolge de Partiële Splitsing zullen 47.951 Nieuwe Aandelen door de Verkrijgende Vennoot-schap worden uitgereikt.

Ingevolge het gegeven dat de aandelen binnen de Verkrijgende Vennootschap op naam zijn, zal de Raad van Bestuur van de Verkrijgende Vennootschap (of een gevolmachtigde hiertoe) onmid-dellijk nadat de buitengewone algemene vergadering waarop tot de Partiële Splitsing wordt besloten heeft plaatsgevonden de volgende inschrijvingen doen in het aandeelhoudersregister van de Verkrijgende Vennootschap:

-Het aantal Nieuwe Aandelen dat de desbetreffende aandeelhouders elk ingevolge de Partiële Splitsing

zullen verwerven;

-De datum waarop tot de Partiële Splitsing werd besloten door de buitengewone algemene vergadering.

5.Procedure van toewijzing van de Nieuwe Aandelen

Ingevolge de informatie weerhouden in de hierboven weerhouden paragraaf nummer 4, is het niet vereist om een procedure vast te leggen wat betreft de procedure van de toewijzing van de Nieu-we Aandelen.

6.Datum vanaf wanneer de Nieuwe Aandelen zullen delen in de winsten.

)

De Nieuwe Aandelen zullen delen in de winsten van de Verkrijgende Vennootschap vanaf 01.01.2013,

7.Boekhoudkundig effect

De Partiële Splitsing heeft uitwerking met een terugwerkende kracht vanuit een boekhoudkundig oogpunt en vennootschapsbelastingsoogpunt tot op 01.01.2013.

Ingevolge het voorgaande stellen de Vennootschappen voor dat vanuit een boekhoudkundig en vennootschapsbelastingsoogpunt alle verrichtingen gerelateerd aan de Over Te Dragen Activa en Passiva dewelke vanaf 01.01.2013 door de Partieel Te Splitsen Vennootschap werden onderno-men voor rekening zijn van de Verkrijgende Vennootschap.

8.Bijzondere behandeling van houders van andere effecten dan aandelen.

Er zijn geen bijzondere klassen/categorieën van aandeelhouders, evenmin houders/begunstigden van zekerheden, andere dan aandelen.

9. Bijzondere bezoldiging toe te kennen aan de bedrijfsrevisor en de bestuurders

Ter vergoeding van de opmaak van het rapport met betrekking tot de Partiële Splitsing zal aap de commissaris van de Verkrijgende Vennootschap en de Partieel Te Splitsen Vennootschap, PWC BEDRIJFSREVISOREN, een bedrag gelijk aan 8.000,00 EURO (excl. BTW) worden betaald. Deze vergoeding zal worden betaald en gedragen door de Vennootschappen.

Geen bijzondere bezoldigingen zullen toegekend worden aan de bestuurders van de Vennoot-schappen ingevolge de Partiële Splitsing.

Natra All Crump NV,

Raad van Bestuur

Vertegenwoordigd door

1. De heer Joris Van Looveren, wonende te 2990 Wuustwezel, Dr, K.C. Peeterslaan 16 in zijn hoedanigheid van bestuurder

2, De heer Sven Van Tichelen, wonende te 290 Kalmthout, Kauwenberg 17, door de raad van bestuur van Natra Ail Crump NV middels volmacht d.d. 19.04.2013 bijzonder gevolmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen en voor haar en namens haar over te gaan tot de ondertekening en de neerlegging van het partieel splitsingsvoorstel ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en over te gaan tot de verwezenlijking van de daaraan verbonden formaliteiten zoals ondermeer de ondertekening van de daartoe bestemde publicatieformulier I en de publicatie van het splitsingsvoorstel in het Belgisch Staatsblad

Joris Van Looveren Sven Van Tichelen

Bestuurder Bijzonder gevolmachtigde

Natra Chocolate Belgium NV,

Raad van Bestuur

Vertegenwoordigd door

1. De heer Lauwerens Van Tooren, wonende te 2390 Malle, Nijverheidsstraat 13 in zijn hoedanigheid van bestuurder

2. De heer Sven Van Tichelen, wonende te 290 Kalmthout, Kauwenberg 17, door de raad van bestuur van Natra Chocolate Belgium NV middels volmacht d.d. 19.04.2013 bijzonder gevolmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen en voor haar en namens haar over te gaan tot de ondertekening en de neerlegging van het partieel splitsingsvoorstel ter griffe van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en over te gaan tot de verwezenlijking van de daaraan verbonden formaliteiten zoals ondermeer de ondertekening van de daartoe bestemde publicatieformulier I en de publicatie van het splitsingsvoorstel in het Belgisch Staatsblad

Lauwerens Van Toom Sven Van Tichelen

Bestuurder Bijzonder gevolmachtigde

x Voor-

, behouden

s, áan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/03/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ier glfie val de Rerhfbani van Koophcinder º%G Antwerpen, op

Griffie

Ondememingsnr : o 5 2 3 . 9 5 0 . 7 4 5

Benaming (voluit) : NATRA CHOCOLATE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel ; Nijverheidsstraat 13

2390 Malle

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING BESTUURDERS - RAAD VAN BESTUUR

Uittreksel uit een akte verleden voor Cor Stoel, geassocieerd notaris te Merksplas op 14 maart 2013,. neergelegd voor registratie conform artikel 173, 1e bis van het Wetboek Registratierechten.

1. OPRICHTERS

1/ De vennootschap naar Spaans recht NATRA SOCIEDAD ANONIMA, ingeschreven in het handelsregister te Valencia C.I.F. A46014528 en met maatschappelijke zetel gevestigd te SPANJE, 46930 VALENCIA, CMNO DE TORRENT SIN -- AUTOViA A3, SALIDA 343 QUART DE POBLET, vertegenwoordigd door de heer BEITIA;. LARRANAGA Mikel, geboren te Onati (Spanje) op drieëntwintig juni negentienhonderd zeventig, wonende te Avenida del General Perón, 38. Edificio Master's I, Planta 5d 28020-Madrid (Spanje);

2/ De vennootschap naar Spaans recht NATRA SPREAD SL ingeschreven in het handelsregister te Valencia;: C.I.F. B97948475 en met maatschappelijke zetel gevestigd te SPANJE, 46 VALENCIA, CMNO DE TORRENT SIN,; -- AUTOVIA A3, SALIDA 343 QUART DE POBLET, vertegenwoordigd door de heer BEITIA LARRAIVAGA Mikel,;; Fj geboren te pnati (Spanje) op drieëntwintig juni negentienhonderd zeventig, wonende te Avenida del General Perón,z! 38, Editiiclo Master's I, Planta 5a 28020-Madrid (Spanje);

2. RECHTSVORM - NAAM

Naamloze vennootschap met de benaming NATRA CHOCOLATE BELGIUM

;. 3. ZETEL

2390 Malle, Nijverheidsstraat 13

;4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel: de fabricatie, de handel in al zijn vormen, de bewerking, de bewaring, de.

4 distributie, de in- en uitvoer, de commissiehandel en de agentuurhandel van alle goederen, alle handels- en,'

nijverheidswaren, alsmede van alle grondstoffen, voorwerpen, apparaten en benodigdheden hoegenaamd, die;'

kunnen dienstig zijn voor de bewerking, de bereiding, de bewaring, de verpakking of de behandeling van zulke

waren, en meer in het bijzonder van voedings- en onderhoudsproducten en van alle schconheids- en:;

verzorging sproducten.

Verder behoren tot het doel van de vennootschap:

a) de in, en uitvoer, de fabricage, de behandeling en de verkoop van alle soorten goederen en waren.

b) het kopen en verkopen, huren en verhuren, alsmede de leasing van alle onroerende goederen.

De vennootschap mag In België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en, ;= onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk; j: doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle'

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven,= ;l of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan,; hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

5. DUUR

Onbepaald.

6. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 61.500,00, verdeeld in 246 aandelen zonder aanduiding van waarde,

die elk één/tweehonderd zesenveertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn in alle opzichten gelijk en geven alle dezelfde rechten.

7. VOLSTORTING

Het Kapitaal is volledig geplaatst door inbrengen in geld en volgestort als volgt:

1. De vennootschap NATRA SOCIEDAD ANONIMA plaatste ¬ 250,00, volledig volgestort. Zij ontvangt 1:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-),behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

aandeel.

2. De vennootschap NATRA SPREAD SL plaatst ¬ 61.250,00, volledig volgestort. Zij ontvangt 245 aandelen.

De notaris stelde vast dat het bedrag van het kapitaal, de plaatsing en volstorting van het kapitaal voldoen aan de wettelijke vereisten. De volstorting gebeurde op een rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door ING, in bewaring gegeven aan de notaris.

8. BESTUUR  BEVOEGDHEDEN

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden (of ten minste twee leden indien wettelijk toegelaten), al dan niet aandeelhouders, welke benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt. Zij zijn herbenoembaar. Het mandaat van de bestuurders mag, behoudens herbenoeming, de termijn van zes laar niet overschrijden. Het neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin het vervalt. Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Wanneer een mandaat van bestuurder openvalt, wordt hierin voorlopig voorzien door de overblijvende leden van de raad van bestuur. In dit geval gaat de algemene vergadering over tot de definitieve verkiezing tijdens haar eerstvolgende vergadering. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Indien de voorzitter belet is, wordt hij vervangen door de oudste aanwezige bestuurder. De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van zodanige bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen. Indien er slechts twee bestuurders zijn, dienen de beraadslagingen te worden gehouden in de aanwezigheid van beide bestuurders en kan een besluit slechts worden getroffen bij unanimiteit. De raad van bestuur vergadert telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders erom verzoeken. De voorzitter van de raad van bestuur of, wanneer hij verhinderd is, twee bestuurders, roepen de raad bijeen. Indien er slechts twee bestuurders zijn, komen zij samen op vraag van één van hen. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats aangewezen in de oproepingsbrief. De oproepingsbrief tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden. De oproepingsbrief bevat de agenda. Over de punten die daarin niet vermeld zijn, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten, wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen. Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt. Indien er slechts twee bestuurders zijn, gebeurt de oproeping informeel. Een beraadslaging kan slechts tot een besluit leiden, indien beide het voorstel goedkeuren. De vergadering moet worden gehouden wanneer een van de twee bestuurders erom verzoekt bij aangetekende brief gericht aan de andere, tenminste vijf voile dagen voor de vergadering. De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Afwezige bestuurders kunnen per brief, telegram, telex, telefax of enig ander communicatiemiddel drager van een gedrukt document aan één van hun collega's opdracht geven om hen te vertegenwoordigen op een welbepaalde vergadering van de raad van bestuur en om voor hen in hun plaats te stemmen. De opdrachtgever wordt in deze omstandigheden als aanwezige aangerekend. Eén bestuurder kan slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen. De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem. Indien er slechts twee bestuurders zijn aangesteld, kan de bestuurder die belet is bij brief, telegram, telex of telefax de andere bestuurder machtigen een beslissing te nemen. Deze volmacht geldt slechts voor een welbepaalde vergadering waarvan de voorstellen van besluit in de volmacht duidelijk zijn omschreven en zij kan enkel in uitzonderlijke gevallen worden gegeven wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, Indien er slechts twee bestuurders zijn hebben zij eenzelfde stemrecht en moeten zij om tot een besluit te komen beiden instemmen met de voorgestelde beslissing. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapitaal of in enig ander geval dat door de statuten is uitgesloten. Van de besluiten van de raad van bestuur worden notulen gehouden, die worden ingebonden in een bijzonder register en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden van de raad. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de bevoegde organen van vertegenwoordiging, ongeacht of deze aan de besluitvorming hebben deelgenomen. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen welke de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Zij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

9. VERTEGENWOORDIGING

Indien er drie of meer bestuurders zijn aangesteld, wordt de vennootschap, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, gezamenlijk handelend, die in geen geval ten overstaan van derden van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur zullen moeten doen blijken.

Indien de vennootschap slechts twee bestuurders telt, wordt zij geldig vertegenwoordigd in en buiten rechte door de handtekening van beide bestuurders, gezamenlijk handelend.

Verder kan elke gedelegeerd bestuurder de vennootschap afzonderlijk vertegenwoordigen binnen de

grenzen van het dagelijks bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

a ~

Voor-

pehouden aan het Belgisch

Staatsblad

"

Bovendien wordt de Vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden'binnen de perken van de hun verleende volmacht. Aan de gevolmachtigden kan de titel van directeur worden toegekend.

10. JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op vijftien juni om vijftien uur, Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de oproeping vermeld.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2014.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering, moet elke eigenaar van aandelen op naam vijf volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, kennis geven van zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij eenvoudige brief te richten aan de zetel van de vennootschap. Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, voorzien van een schriftelijke volmacht. Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door een orgaan of door een persoon al dan niet aandeelhouder, aan wie volmacht is gegeven volgens de voorschriften van dit artikel,

Elk aandeel geeft recht op één stem,

11. BOEKJAAR

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2013.

12. RESERVE - WINST - VEREFFENINGSPROVENU

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, maatschappelijke lasten en nodige afschrijvingen, de nodige fiscale- en andere provisies, en gebeurlijke overgedragen verliezen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist, op voorstel van de raad van bestuur, over de bestemming van het saldo der netto-winst.

Na aanzuivering van de schulden en lasten zal het batig saldo van de vereffening onder de aandelen verdeeld worden,

13. BESTUURDERS

Werden als bestuurders van de vennootschap benoemd:

- de heer BEITIA LARRAI AGA Mikel, geboren te Onati op drieëntwintig juni negentienhonderd zeventig, woonst kiezende te Avenida del General Perón, 38. Edificio Master's 1, Planta 5328020-Madrid (Spanje).

- de heer TRINIDAD GONZALEZ Miguel Alejandro, geboren te Monterrey op vijfentwintig april negentienhonderd zevenenzeventig, woonst kiezende te Avenida del General Perón, 38. Edificio Master's I. Planta 53 28020-Madrid (Spain),

- de heer vAN TOOREN Lauwerens, geboren te Zevenbergen op zevenentwintig oktober negentienhonderd vijfenzestig, woonst kiezende te 2390 Malle, Nijverheidstraat 13.

Hun mandaat is onbezoldigd en neemt een aanvang vanaf de neerlegging van voornoemde stukken op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel om, behoudens herbenoeming, een einde te nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend achttien.

RAAD VAN BESTUUR

A/ De raad van bestuur heeft met eenparigheid van stemmen besloten te benoemen tot gedelegeerd bestuurder.

- de heer BEITIA LARRANAGA Mikel, voornoemd.

- de heer TRINIDAD GONZALEZ Miguel Alejandro, voornoemd.

- de heer vAN TOOREN Lauwerens, voornoemd.

Zij zijn afzonderlijk bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen binnen de grenzen van het dagelijks

bestuur.

BI De raad van bestuur heeft met eenparigheid van stemmen besloten de heer BEITIA LARRANAGA Mikel, voornoemd, aan te stellen tot voorzitter van de raad van bestuur,

C/ De raad van bestuur heeft met eenparigheid van stemmen besloten volgende bijzondere volmachten te geven:

" Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de heer Miguel TRINIDAD, geboren te Monterrey (Mexico) op vijfentwintig april negentienhonderd zevenenzeventig, met woonstkeuze te Spanje, 28020 Madrid, Avenida General peron 38 ("Head of Treasury of Natra Group") om alle daden te stellen ten aanzien van banken en financiële instellingen, hetzij publieke, hetzij private, en onder meer ten exemplatieve titel: het openen en sluiten van bankrekeningen, het (doen) uitvoeren van (elektronische) betalingen, de uitbetalingen van lonen, factoring, huur- en financiële leaseovereenkomsten en elk andere soort transactie van financiële aard, met inbegrip van hedging en swap transacties. Het voorgaande beperkt tot een bedrag van drie miljoen euro (¬ 3.000.000,00).

" Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de volgende drie volmachtdragers, waarbij de vennootschap slechts geldig verbonden is indien minimaal twee van de navermelde volmachtdragers gezamenlijk handelen, mevrouw Paula GILOPS, geboren te Sint-Antonius Brecht op vijf maart negentienhonderd negenenvijftig, met woonstkeuze te 2390 Malle, Nijverheidsstraat 13 ("Assistent to Head of Treasury et AC Unit"), de heer Sven VAN TICHELEN, geboren te Brasschaat op vierentwintig juni negentienhonderd vijfenzeventig, met woonstkeuze te 2390 Malle, Nijverheidsstraat 13 en_de.beer. Ghristoptt_ DONKERS, _geboren_ te. Turnhoyt_op11-f_ebruart 19.10, tint woorteeuze._ta_2390

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

A

"

Malle, Nijverheidsstraat 13, om alle daden te stellen ten aanzien van banken. en financiële instellingen, i hetzij publieke, hetzij private, en onder meer ten exemplatieve titel: het openen en sluiten van , bankrekeningen, het (doen) uitvoeren van (elektronische) betalingen, de uitbetalingen van lonen, factoring, huur- en financiële ieaseovereenkomsten en elk andere soort transactie van financiële aard. Het voorgaande beperkt tot een bedrag van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00).

" Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de heer Jaime UZQUIANO LAFLEUR, geboren te Luger de Nacimiento (Vizcaya  Spanje) op veertien maart negentienhonderd zestig, met woonstkeuze te Spanje, 28020 Madrid, Avenida General peron 38 ("Head of Accountancy and Consolidation") om alle daden te stellen voor het uitvoeren van leverings-, aankoop- en dienstverleningsovereenkomsten. Het voorgaande beperkt tot een bedrag van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) per contract.

" Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de heer Sven VAN TICHELEN, geboren te Brasschaat op vierentwintig juni negentienhonderd vijfenzeventig, met woonstkeuze te 2390 Malle, Nijverheidsstraat 13 om alle daden te stellen voor het uitvoeren van leverings-, aankoop- en dienstverleningsovereenkomsten. Het voorgaande beperkt tot een bedrag van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) per contract.

" Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de heer vAN TOOREN Lauwerens, geboren te Zevenbergen op zevenentwintig oktober negentienhonderd vijfenzestig, met woonstkeuze te 2390 Malle, Nijverheidsstraat 13 om alle daden te stellen met betrekking tot commerciële contracten (verkoop, bevoorrading, distributie, dealers, coproductie). Het voorgaande beperkt tot een bedrag van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) per contract,

" Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan mevrouw Sabine DIAZ LUENGO, geboren te Madrid (Spanje) op dertien september negentienhonderd zesenzeventig, met woonstkeuze te Spanje, 28020 Madrid, Avenida General peron 38 ("Legal Counsel") om alle daden te stellen met betrekking tot juridische zaken, met inbegrip van onder meer maar niet beperkt tot: inhuren van juridische en/of fiscale adviseurs, met inbegrip van delegatie van de vertegenwoordiging ten aanzien van administraties en rechtbanken. Het voorgaande beperkt tot een bedrag van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) per contract/handeling.

VOOR ONTL I ND UITTREKSEL

Tevens neergelegd:

afschrift van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-"behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/03/2015
ÿþV

ÁS

Mad Weet 11.1

i:ti ! , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Racen-mak van k000tlandel

Voo

bohou

aan i

Belg!

Staats

-1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Antwerpen

10 WIM 2015

afdeling Antwerpen

011111210011111111 Griffie

Ondernemingsar : 0523.950.745

Benaming

(voluit) : Natra Chocolate Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Nijverheidsstraat 13, 2390 Malle (volledig adres)

Onderwerp akte ; Vaststelling beeindiging mandaten - herroeping volmacht - volmachten

Uittreksel van de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 19 februari 2015:

De raad van bestuur stelt vast dat de heer Miguel Alejandro Trinidad ontslag heeft genomen uit zijn mandaten als bestuurder, gedelegeerd bestuurder, Head of Treasury en zijn eventuele andere mandaten, functies en volmachten binnen de vennootschap, met ingang van 31 januari 2015.

De raad van bestuur beslist, voor zover als nodig, met eenparigheid van stemmen om alle bijzondere volmachten die de Vennootschap tot op heden zou hebben verleend aan de heer Antonio Perïalver, met onmiddellijke ingang te herroepen..

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen de volgende volmachten te geven, met onmiddellijke ingang:

-Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan mevrouw Imelda Loveli Suarez Silva, geboren te Monterrey  Nuevo Leon (Mexico) op 24 juli 1971, met woonstkeuze te Spanje, 28020 Madrid, Avenida General Per6n 38 ("Head of Treasury of Natra Group") om alle daden te stellen ten aanzien van banken en financiële instellingen, hetzij publieke, hetzij private, en onder meer ten exemplatieve titel: het openen en sluiten van bankrekeningen, het (doen) uitvoeren van (elektronische) betalingen, de uitbetaling van lonen, factoring, huur- en financiële leaseovereenkomsten en elk andere soort transactie van financiële aard, met inbegrip van hedging en swap transacties. Het voorgaande beperkt tot een bedrag van drie miljoen euro (@ 3.000.000,00).

-Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de heer Valentin Hemandez-Palacián Ortega, geboren te Madrid (Spanje) op 16 augustus 1965, met woonstkeuze te Spanje, 28020 Madrid, Avenida General Perán 38 ("Human Resources Director") om alle daden te stellen in het kader van tewerkstelling, met inbegrip van onder meer, maar niet beperkt tot: aanwervingen, ontslagen, CAO-onderhandelingen, vertegenwoordiging ten aanzien van administraties en rechtbanken. Ingeval van aanwervingen en ontslagen is de volmacht beperkt tot een bedrag van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) per contract, berekend op jaarbasis.

Lauwerens Van Tooren

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2015
ÿþ Mod wort! 11.1

sn de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



11

N

Voor-

behoudet aan het Belgisch

Staatsbia

*15121986*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 AUG. 2015

afdee ii itâverpen

' Ondernemingsnr : 0523.950.745

Benaming

(voluit) : Natra Chocolate Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nijverheïdsstraat 13, 2390 Malle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen

Neerlegging van de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 1 juli 2015 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen.

Pieter Meeus

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notads, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 28.06.2016 16246-0131-036

Coordonnées
NATRA CHOCOLATE BELGIUM

Adresse
NIJVERHEIDSSTRAAT 13 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande