NATUR-ALL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NATUR-ALL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.422.211

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 26.06.2014 14232-0031-016
31/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

I UI

I*11,111,11,11p) II

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 0 -07- 2014

RECHTBANK VSfiKCMPHANgËL ANTeiStgaie êfd: te@t:IGLËN

MON1TElif BELGE

24 -07- 2014

BELGISCH STAATSBLAD

Ondernemingsnr 0623.422111

Benaming (voluit) : NATUR-ALL

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Bouwelsesteenweg 10

2560 Nijlen

Onderwerp akte :BAV - KAPITAALVERANDERINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens te Weelde (Ravels), op 27 juni 2014, geregistreerd 5 blad(en), 0 verzending(en) op het lste registratiekantoor Turnhout 1 op 1 juli 2014, boek 707, bled 96, vak 20.

Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00). De adviseur-ontvanger, (getekend) Io. Ivo Matthys, DAT:

!. 1. Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met 25.000 euro om het te brengen op 43.600 euro, door inbreng in contanten mits aanmaak en uitgifte van afgerond 134 aandelen van hetzelfde type als de heden bestaande aandelen.

2. Het kapitaal werd verminderd met 12.400 euro om het in overeenstemming te brengen met de werkelijke behoeften van de vennootschap. Om het te verlagen van 43.600 euro tot 31.200 euro, door vrijstelling van de verplichting tot volstorting, en omvorming van de 100 deels volstorte aandelen in 100 volledig afbetaalde aandelen zonder vermelding van nominale waarde, zoals hierna blijkt uit de statuten.

3. Het maatschappelijk doel werd gewijzigd, zoals hierna blijkt uit de statuten.

4. Met ingang van 27 juni 2014 werden benoemd tot bijkomende niet-statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde termijn:

- De besloten vennootschap naar Nederlands recht "WER3E BEHEER B.V.", met inschrijving bij de Kamer van Koophandel onder nummer 52878325 en ondernemingsnummer 0553.565.835, met statutaire zetel te Eindhoven (Nederland) en bezoekadres te 5629 GA Eindhoven (Nederland), Hondsruglaan 24, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Puijenbroek te Eindhoven op 31 mei 2011, met als vaste

" vertegenwoordiger: De heer 3ENT3ENS Werenfried Leonardus Carolus, geboren te Rotterdam (Nederland) op 21 december 1961, gehuwd, wonende te 5629 GA Eindhoven (Nederland), Hondsruglaan 24.

- De besloten vennootschap naar Nederlands recht "HEALTH FREAKS B.V.", met inschrijving bij de Kamer van Koophandel onder nummer 52910318 en ondernemingsnummer 0553.565.736, met statutaire zetel te Dordrecht (Nederland) en bezoekadres te 3319 LM Dordrecht (Nederland), Visserstuin 120, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Puijenbroek te Eindhoven op 31 mei 2011, met als vaste ; vertegenwoordiger: De heer TROOST )an Dirk :Jacob, geboren te Dordrecht (Nederland) op 31 januari 1973, gehuwd, wonende te 3319 LM Dordrecht (Nederland),. Visserstuin 120.

5. De datum van de jaarvergadering werd gewijzigd, zodat de jaarvergadering voortaan zal plaatsvinden op de eerste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur, zoals hierna ' blijkt uit de statuten.

6. De regels aangaande de vertegenwoordiging van de vennootschap werden gewijzigd. Voor alle handelingen van boven de 5.000 euro is het akkoord van alle zaakvoerders nodig. Voor aile overige handelingen kan elke zaakvoerder afzonderlijk optreden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1.

mod 11,1

Voor-

7. De maatschappelijk zetel met ingang van 27 juni 2014 werd overgebracht naar 2560 Nijlen, Bouwelsesteenweg 10 bus C, zoals hierna blijkt uit de statuten.

8. de statuten volledig geherformuleerd werden om ze aan te passen aan de voorafgaandelijke wijzigingen en aan de huidige stand van de vennootschappenwet, en hieruit blijkt ondermeer:

dat de vennootschap een handelsvennootschap is die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "NATUR-ALL", en zetel te 2560 Nijlen, Bouwelsesteenweg 10 bus C.

De vennootschap heeft tot doel. zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

-Verdeling in België naar artsen. therapeuten. apothekers en natuurwinkels van natuurproducten. Groot- en kleinhandel in natuurproducten

De aankoop, de verkoop en de handel (groot. en kleinhandel) In het algemeen met: betrekking tot biologische en vegetarische voeding en tot voeding in het algemeen, zowel als van alle afgeleide en aanverwante producten

-Het organiseren van seminaries en demonstraties en het verlenen van advies met betrekking tot biologische en vegetarische voeding en tot voeding in het algemeen, zowel als van alle afgeleide en aanverwante producten.

- De productie, het opzetten en begeleiden van de productie, het verstrekken van advies met betrekking tot de productie van biologische en vegetarische voeding en van voeding in het algemeen, zowel als van alle afgeleide en aanverwante producten, de voorgaande activiteiten kunnen worden uitgeoefend in binnen- en buitenland, zowel kleinhandel als groothandel, als tussenpersoon, als makelaar, als consulent of onder eender welke andere vorm van samenwerking of dienstverlening.

- De aankoop, de verkoop en de handel (groot- en kleinhandel) in het algemeen van isotherische en aanverwante producten, evenals van afgeleide producten zoals boeken, het organiseren van studies en seminaries en zo verder.

- Verkoop van voedingssupplementen, kruiden, theets, natuurproducten en andere waarvan sommige uit eigen productie.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening:

-- het verwerven, beheren en verkopen van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland;

- het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik van onroerende en/of roerende goederen en onroerende leasing;

- het vormen en beheren van een onroerende en/of roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke onroerende en/of roerende goederen.

De vennootschap kan alle verrichtingen, zowel roerend ais onroerend, uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, zowel In 'België als in het buitenland.

Zij kan tevens de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene , vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die ln het Wetboek van Vennootschappen gesteld zijn.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 31.200 Euro, vertegenwoordigd door 234 aandelen met een fractiewaarde van 1/234ste van het kapitaal.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in aile omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen tot een bedrag van 5.000 euro, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Voor handelingen betreffende bedragen van 5.000 euro of meer, is het akkoord van alle zaakvoerders vereist bij de vertegenwoordiging van de vennootschap.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. De jaarvergadering heeft plaats de eerste vrijdag. van de maand juni om 18.00 uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behoud en

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

K mod 11.1

Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

9. Er werd aan KPMG Accountants, kantoorhoudende te 2260 Oevel, Nijverheidsstraat 13, vertegenwoordigd door mevrouw Caroline Verelst, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

V

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ° Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0823.422.211 Benaming

(voluit) : NATUR-ALL (verkort) :

A III BE



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bouwelsesteenweg 10 bus C - 2560 Nijlen

(volledig adres) : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Onderwerp akte



Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 17 oktober 2014:

Tijdens de vergadering werd er, met éénparigheid van stemmen, beslist om mevrouw Manuela Verbist, wonende te 2560 Bevel, Kontersland 4, te ontslaan als zaakvoeder van de Vennootschap ent dit met ingang vanaf 15 oktober 2014.

WERJE BEHEER BV

Vertegenwoordigd door dhr. Werenfried Jentjens

zaakvoerder

MONITEUR BELGE

t r, _tt_ 2014NEERGELEGD

LGISCH STaATSSLr 2 9Gr iiie ~~- 2014

FIEC31'iWAitilt van i±CJOteI=tANt)'el.. ANTWUPEfd, afd. MECHELEN

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 27.07.2012 12353-0535-015
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 04.07.2011 11258-0551-014
17/01/2011
ÿþteelZ Mol 2.1

I Mffl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









" iiooaiao"





Ondernemingsnr: 0823.422.211

Benaming

(voluit) : NATUR-ALL

NEERGELEGD

05 -01- 2011

GRIFFIE ,r,~~TBANK van Kon2HANQ"E:te MECHELEN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bouwelsesteenweg 10, 2560 NIJLEN

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap d.d. 15 november 2010

De vergadering heeft met eenparigheid van de stemmen beslist het ontslag van de zaakvoerder zijnde,

GCV MANUELA VERBIST, met ondememingsnummer BE 0823.129.132 RPR MECHELEN,

alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Manuela Verbist, te aanvaarden. Mevrouw

Manuela Verbist zal in de vervanging voorzien als zaakvoerder vanaf heden. Bij afzonderlijke stemming

en met eenparigheid wordt kwijting verleend aan de zaakvoerder MANUELA VERBIST GCV voor

de uitoefening van het mandaat.

Manuela VERBIST

Zaakvoerder

Bijlagen-bi h-et WeIgiscfi Staatsba d - i7/bi/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/03/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
06/04/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
NATUR-ALL

Adresse
BOUWELSESTEENWEG 10 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande