NATURAL GREEN HOLDING BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NATURAL GREEN HOLDING BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.533.531

Publication

18/09/2012
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Teeinte blad

Neairre/et iettqg van de

Rechtbank van f,;,~ ." ,:, i ,.,

°p ~ ÉP 2011 ' r~Qn

G%i~ rfFrler



11111*1 69* 11111iuii









Ondernerningsnr :* óu g 3 3 5 3

Benaming (voluit) : Natural Green Holding Belgium

(verkort) ; *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ï?

Zetel ; Uitbreidingsstraat 84/3

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte ;Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Philippe Aerts te Essen op 6 september 2012, te registreren blijkt dat Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "NATURAL GREEN HOLDING BELGIUM.", met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Uitbreidingsstraat 84/3, werd opgericht door de naamloze vennootschap Natural Green Holding, met maatschappelijke zetel gevestigd te Willemstad (Curaçao), Emancipatie Boulevard 29, geregistreerd in het register van de Kamer van Koophandel en Nijverheid van Curaçao onder nummer 108700.; Opgericht op 8 december 2009 en waarvan de statuten het laatst gewijzigd werden op 16 februari 2012., Vertegenwoordigd door haar bestuurder de naamloze vennootschap HB Management met haar zetel te Willemstad (Curaçao), Emancipatie Boulevard 31 geregistreerd in het register van de Kamer van Koophandel ' en Nijverheid van Curaçao onder nummer 56554, opgericht op 7 maart 1991, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer BOTH, Roelof Pieter, wonende te Ambachtssingel 15, 2761 LX Zevenhuizen (Nederland).

De oprichting bevat de volgende gegevens

Naam : NATURAL GREEN HOLDING BELGIUM BVBA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel: 2600 Antwerpen -- Berchem, Uitbreidingsstraat 84/3

Duur : de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

- De electronische handel;

Detailhandel in producten op het gebied van gezondheid en natuurproducten

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om aile handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

Zij kan optreden ais bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van vennootschappen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichtingen van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (¬ . 18.600,04) bedraagt en verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdsten (11100ste) van het kapitaal,

Volstorting van van het kapitaal

Ondergetekende notaris bevestigt dat deponering ten belope van twaalfduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 12.750,00) in geld van het gestorte kapitaal bij KBC Bank heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerzaakvoerders al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste bfz van luik B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschappelijk doel vallen of buiten voormelde bevoegdheidsbeperkingen vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden de eerste vrijdag van de maand juni.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni 2014.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december elk jaar.

Het eerste boekjaar Loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal eindigen op 31 december 2013.

Reserves- Verdeling winst en overblijvend saldo na vereffing

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, de fiscale provisie en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Van de zuivere winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald 'of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek vennootschappen.

Benoeming zaakvoerders-vaste vertegenwoordiger

Worden ais niet-statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap

- De heer Both, Roelof Pieter, voornoemd

Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist,

De vergadering beslist de heer Both, Roelof Pieter, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap om voor haar de bestuurdersfunctie waar te nemen, telkens de vennootschap wordt aangesteld als bestuurder/zaakvoerder van een vennootschap. Dit mandaat is kosteloos.

Voor uittreksel

Notaris Philippe Aerts te Essen

Tegelijk neergelegd

-Uitgifte van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 31.08.2015 15563-0188-010

Coordonnées
NATURAL GREEN HOLDING BELGIUM

Adresse
UITBREIDINGSSTRAAT 84, BUS 3 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande