NAVISHIP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NAVISHIP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.980.723

Publication

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 21.11.2013, NGL 21.11.2013 13663-0331-009
01/08/2011
ÿþ Mod 2,9

['j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

" 1111814G*

IYeequioe! ler gril*. va Recfribesi

lloophonsfe! Ant»1?rpoiQ, ~

r 9 AIL! 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O$ 31-, 9 8o

Benaming

(voluit) : NAVISHIP

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2960 Brecht, Hoeveweg 15

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Leopold Tobback te Antwerpen-Borgerhout op 14 juli 2011 dat: er een besloten vennootschap met beperkte aanspraakelijkheid werd opgericht door:

1. De Heer PETERS, Josephus Wilhelmus Maria, geboren te Raamsdonk (NI) op 25 augustus 1954, ongehuwd, wonende te 4931 BR Geertruidenberg (Nederland), Markt 15, Nederlands paspoort nummer NS35H38K3 , nationaal nummer 54.08.25 511-26, van Nederlandse nationaliteit;

2. Mevrouw VAN BRUSSEL, Els Pierre Diana, geboren te Gent op 26 februari 1972, uit de echt gescheiden, wonende te 9070 Destelbergen, Kasteelstraat 20 bus 01.02, identiteitskaart nummer 590-6600640-10 en rijksregister nummer 72.02.26 038-29, van Belgische nationaliteit onder de naam NAVISHIP. Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2960 Brecht, Hoeveweg 15.

De zetel kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlands taargebied door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan bij enkel besluit van de zaakvoerder(s) administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of met deelneming van derden:

a.Adviesbureau en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding en het vervullen van allerlei formaliteiten omtrent alle transportmiddelen en materialen;

b.Het onderhoud en herstelling van aile transportmiddelen en materialen;

c,Aile transporten van personen, goederen, grondstoffen, petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen, zowel langs de zee, binnenwateren, spoor, weg en lucht, met alle bestaande en nog te creëren middelen zowel nationaal als internationaal;

d.In rechtstreeks of onrechtstreeks verband hiermede, alle verrichtingen van aankoop, verkoop, huren, verhuren, beheer, uitbating, agentuur, bevrachting, scheepsmakelarij, agentschappen en stouwerij;

e.Loodsonderneming in de binnenvaart;

f.Alle verrichtingen van verzending in al zijn aspecten, met inbegrip van douane-agentuur, de goederen behandeling inclusief havenarbeid in al zijn vormen, het beheer, de consignatie, de opslag en overslag van alle goederen en producten;

g.Alle activiteiten die betrekking hebben op de uitbating en verhuring van alle transportmiddelen en materialen;

h.Tenslotte, ten einde zich te schikken naar de wetsbepalingen, de uitoefening van de navolgende beroepsactiviteiten: vervoer commissionair, vervoer makelaar, commissionair-expediteur bij het vervoer;

i.Het management van vennootschappen, het waarnemen van beheersmandaten, het verstrekken van diensten en prestaties aan derden;

j.Het oprichten, promoveren, valoriseren, inrichten, uitrusten, exploiteren en beheren van bebouwde of onbebouwde onroerende goederen en van lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen met inbegrip van de handel onder al zijn vormen in die goederen; het aankopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, leasing van onroerende goederen, optreden ais makelaar in onroerende goederen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Dit alles in de breedste zin genomen.

De vennootschap mag zich borgstellen voor schulden en verbintenissen van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag voor eigen rekening en voor rekening van derden alle burgerlijke, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die van aard zijn de verwezenlijking of de uitbreiding van het voornoemde doel te vergemakkelijken.

De vennootschap zal zich mogen interesseren, door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met het hare. De huidige opsomming is inhoudend en niet beperkend.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur van heden af hetzij 14 juli 2011.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van een/honderdzesentachtigste (1/186) van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De verschijners verklaren de inschrijvingen als volgt in speciën te kwijten:

-door de Heer PETERS, Josephus, voornoemd, wordt gekweten de som van drieduizend honderd euro

¬ 3.100,00

-door Mevrouw VAN BRUSSEL, Els, voornoemd, wordt gekweten de som van drieduizend honderd euro

¬ 3.100,00

Samen : zesduizend tweehonderd euro ¬ 6.200,00

in vergelding voor deze inschrijvingen worden volgende aandelen zonder nominale waarde

toegekend:

-aan de Heer PETERS, Josephus, voornoemd, drieënnegentig aandelen 93

-aan Mevrouw VAN BRUSSEL, Els,voornoemd, drieënnegentig aandelen 93

totaal : honderd zesentachtig aandelen : 186

De inschrijvers verklaren dat elk aandeel waarop werd ingetekend gedeeltelijk voistort werd en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) is gedeponeerd op een bijzondere rekening.

De vennootschap beschikt dus vanaf heden over een bedrag in geld van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van de vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) of van de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste werkdag van de maand september om 16 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

W

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het

netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het

bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd niet alle

reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en zal

eindigen op 31 maart 2013.

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt worden per 31 maart 2013.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

Worden tot zaakvoerders benoemd: -de Heer PETERS, Josephus en Mevrouw VAN BRUSSEL, Els, beiden

voornoemd, alhier aanwezig.

Deze aanvaarden de opdracht, onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die

zich daartegen verzet.

Volgens artikel 13 van de statuten zijn zij individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in

en buiten rechte.

Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder wordt beslist dat het mandaat bezoldigd is tot

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

-de notaris-

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

samen neergelegd: afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.09.2015, NGL 30.09.2015 15628-0467-009

Coordonnées
NAVISHIP

Adresse
HOEVEWEG 15 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande