NBI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NBI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 427.927.871

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 28.08.2013 13494-0465-010
22/03/2013
ÿþ3JtodP°F tt.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,4'~ ~~~ ~'iº%:~ ~~'~~~ ~~,

b.~0`~f . , ~it, , ~

~~~ ~~;~~3~Y}~~~ t ~~}

II r ~ ;

Griffie

~.r:~tb r~

!ULM

11 i

ei

D

Ondememingsnr : 0427.927.871

Benaming (voluit) : NBI

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Godefriduskaai 26, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwernien) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing raad van bestuur

Tekst:

Uittreksel uit hetverslagvan de raad van bestuur gehouden op de zetel van de vennootschap op 31/01/20.13:

1° De raadvanbestuur beslist om de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel van de vennootschap over te brengen naar Middehnolenlaan 20 te 2100 Deurre, vanaf 01/02/2013.

2° De raad van bestuur beslist om volmacht te verlenen aan BeleacNV, Verbindingsdok Westkaai 264B, 2000 Antwerpen, vertegenwoordigd door KirstenBollen, om alle wijzigingen, verbeteringen en schrapping bij de Kruispunt Bankvoor Ondernemingen en bij de BTW-administratie door te voeren.

Marc A.S. Muijres

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. vantuik ë vernielden : "Recto : Mam enliflàdànigheídvan de tnslrumenterende notaris, hetzf van de perso('oIn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 27.07.2012 12378-0251-011
14/02/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I IiI 1juli uhlI IuI " IuIl i

"

"

"

"

Ondernelningsnr : 0427.927.871

Benaming

(voluit) ; NBI

(verkort) :

Reertsée de ter Vn

Pen i (9eeep¬ ~~~~ f n rrp~

~: !,~ r~~.1t",~~ ,

sp

GrifFie0 f FEB. 2012

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Godefriduskaai 26, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 16: december 2011:

De Vergadering beslist om de heer Marc Muijres, wonende te Meretdreef 12, 2980 Halle, te herbenoemen', als bestuurder voor een periode ingaand vanaf 7 juni 2011 en eindigend op de jaarlijkse algemene vergadering; van aandeelhouders gehouden in 2014.

De vergadering beslist tevens om mevrouw Ingrid Zwaans, wonende te Rodedreef 53, 2970 Schilde, te herbenoemen als bestuurder voor een periode ingaand vanaf 28 juni 2010 en eindigend op de jaarlijkse: algemene vergadering van aandeelhouders gehouden in 2014.

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur aan de bijzondere algemene vergadering van 16 december 2011:

De raad van bestuur beslist om de heer Marc Muijres te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder voor een periode ingaand vanaf 7 juni 2011 en eindigend op de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders ; gehouden in 2014.

De raad van bestuur bestaat heden uit haar bestuurders mevrouw Ingrid Zwaans, Zenex Benelux NV, vertegenwoordigd door de heer Marc Muijres en gedelegeerd bestuurder de heer Marc Muijres.

Marc Muijres

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/01/2012
ÿþ MA 11.1

Lee In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

" Voor-behoude: aan het Belgiscl Staatsbla 1111111111111111111111111111111

*12008690*





ùeen Keophandel te Antwerpen, op UFC

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

l

Ondernemingsnr :0427.927.871

Benaming (voluit) :NBI

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel :Godefriduskaai 26. 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  VASTSTELLING NIEUWE STATUTEN

Tekst :

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Tristan Sebrechts te Schoten op achttien december tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing: omzetting aandelen aan toonder

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de wettelijke bepalingen inzake de afschaffing van de aandelen aan toonder. Daartoe beslist de vergadering de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam, en overeenkomstig de tekst van de statuten aan te passen door de schrapping van de vermelding `aandelen aan toonder' en invoeging van volgende tekst bij de bepalingen over de aandelen:

"De aandelen zijn op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen."

Bijgevolg zijn de aandelen aan toonder vanaf heden zonder waarde omdat ze vervangen zijn door aandelen op naam.

Tweede beslissing: Vervanging statuten

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen- de bestaande statuten integraal te vervangen door nieuwe statuten, waarvan de voor deze publicatie relevante gedeelten hier worden weergegeven:

Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap.

Haar naam luidt "NBI".

Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

Zetel

Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het

= e giSC Staatsblad



rDe zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2000 Antwerpen, Godefriduskaai 26.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekendgemaakt in de

Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht. Deze beslissing wordt openbaar gemaakt.

De vennootschap mag, bij besluit van de raad van bestuur, bijkantoren, agentschappen, administratieve zetels, verkoopkantoren en filialen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Doel

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen te doen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met :

Het kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheer van onroerende goederen of Immobiliënmaatschappijen;

Het toestaan van lenigen met of zonder hypothecaire waarborgen; het doen bouwen van huizen, villa's, appartementen, het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken, werken van burgerlijk genie en, in het bijzonder, het doen oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet van acht juli negentienhonderd vierentwintig op de medeëigendom.

Het nemen van belangen in alle ondernemingen, zelfs indien het voorwerp van deze niet gelijkaardig, analoog, verwant of nuttig is voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij kan nok functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEENZESTIGDUIZEND EURO (E 62.000,00) en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweeduizend vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, die elk één/tweeduizend vijfhonderdste (1/2.500e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Bestuurders - vaste vertegenwoordiger

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes

jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders. Zij zijn

herbenoembaar.

Hun opdracht kan te allen tijde worden herroepen.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders telt, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

In het geval er slechts twee bestuurders zijn, zoals boven gemeld, houdt de statutaire bepaling, die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen worden zij in hun hoedanigheid van bestuurder op de vergadering van de raad vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de

opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze

vertegenwoordiger is persoonlijk aansprakelijk als zou hij het mandaat in eigen naam en voor eigen rekening vervullen, onverminderd de hoofdelijke





L

Voor- Luik B - vervolg

behouden' [aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze vastei }vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn vennoten,

aan het }zaakvoerders, bestuurders of werknemers. De rechtspersoon mag zijn]

1" PritscF- {vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. I

Staatsbiad !Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende; 'bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitievel

I ! rbenoeming doen. !

i 1Gedelegeerd bestuurder j

! iDe raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de' )vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer van zijn leden, aandeelhouders of niet, en hun de titel van!

! gedelegeerd bestuurder toekennen. r

iDe raad van bestuur mag één of meer directeurs en volmachtdragers benoemen eni

Thun bevoegdheden vaststellen.

IVertegenwoordiging

!

Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, worden geldig iondertekend door één alleen optredende gedelegeerd bestuurder of door twee :bestuurders aie gezamenlijk optreden. Zij moeten tegenover derden het bewijs Ivan hun machten niet staven.

proezicht

!In de door de wet vereiste gevallen, zal de controle op de financiëler 1toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen,[ die weergegeven moeten worden in de jaarrekening, opgedragen worden aan één' of meer commissarissen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering vanl

de aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. I

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt del

'bezoldiging vast. I

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de! londerzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten

!vertegenwoordigen door een accountant. I

Samenstelling en bevoegdheid II

IDe algemene vergadering van aandeelhouders heeft de meest uitgebreide) 3bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of

'te bekrachtigen. I

!De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt het geheel van del :aandeelhouders. Zij is samengesteld uit alle eigenaars van aandelen die het! [recht hebben om te stemmen.

!De door de algemene vergadering, op regelmatige wijze genomen beslissingen, !zijn bindend voor alle aandeelhouders, met inbegrip van de afwezigen enr !degenen die tegenstemmen.

'De algemene vergadering kan schriftelijk alle besluiten nemen die tot haar] (bevoegdheid behoren (met uitzondering van deze die de tussenkomst van een! 'notaris vergen), indien hierover een uitdrukkelijk en eenparig akkoord tussen alle aandeelhouders bestaat.

.Jaarvergadering

!Ieder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden op de eerste !dinsdag van de maand juni om achttien uur in de zetel van de vennootschap of 'op een andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats) op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van! hetzelfde jaar. Op het einde van het boekjaar, wordt door de zorgen van de raad van bestuur) een inventaris opgemaakt alsmede een jaarrekening. Die jaarrekening bestaat duit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het:

boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering. 1

Winstverdeling I

[Het batige saldo zoals dit blijkt uit de jaarrekening, na aftrek van alle] ilasten, algemene onkosten, afschrijvingen en provisies, maakt de nettowinst Ivan de vennootschap uit.























t

Luik B - vervolg

Van deze winst wordt vijf procent (51) voorafgenomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve van één tiende van het kapitaal is bereikt; maar zij moet wederom ingevoerd worden tot de gehele herstelling van de reserve, indien op een gegeven ogenblik, en om welke reden ook, van het reservefonds gebruik gemaakt werd.

Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan kan beslissen naar goeddunken.

Geen uitkering mag evenwel gedaan worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Derde beslissing: opdracht aan de notaris

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde beslissing: opdracht aan de raad van bestuur

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren, met name om te zorgen voor de vernietiging van de aandelen aan toonder en de inschrijvingen in het register van aandelen.

Vaststelling

Vervolgens stelt ondergetekende notaris vast dat het register van aandelen werd opgemaakt en aangevuld met de vermelding van alle aandeelhouders en hun aandelen.

Voor uittreksel, de notaris, Tristan Sebrechts

Gelijktijdig neergelegd op de griffie van de handelsrechtbank te Antwerpen: afschrift akte en gecoordineerde statuten.

Voorbehouden

aan het -Belgisch Staatsblad

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 21.06.2011 11192-0579-012
16/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 12.10.2009 09808-0155-011
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 15.07.2008 08403-0051-011
13/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.06.2007, NGL 06.07.2007 07357-0025-013
04/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 29.09.2006 06804-0106-011
06/10/2005 : AN245835
11/07/2005 : AN245835
30/06/2005 : AN245835
13/06/2005 : AN245835
13/06/2005 : AN245835
21/10/2004 : AN245835
18/10/2004 : AN245835
10/06/2004 : AN245835
25/06/2003 : AN245835
16/06/2003 : AN245835
05/07/2002 : AN245835
21/08/2001 : AN245835
23/06/2000 : AN245835
21/07/1994 : AN245835
01/01/1993 : AN245835
01/01/1989 : AN245835
01/01/1988 : AN245835
01/01/1986 : AN245835
09/02/1985 : AN245835
09/02/1985 : AN245835
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 26.08.2016 16501-0299-010

Coordonnées
NBI

Adresse
MIDDELMOLENLAAN 20 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande