NERUAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NERUAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.541.444

Publication

11/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303997*

Neergelegd

09-07-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536541444

Benaming (voluit): Nerual

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2160 Wommelgem, Lievevrouwestraat 68 bus V1L

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Michel Wegge te Borsbeek op acht juli tweeduizend dertien, in zijn kantoor, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam  Nerual . 2/ zetel: 2160 Wommelgem, Lievevrouwestraat 68 bus V1L; RPR Antwerpen.

3/ duur: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4/ oprichters:

1/ De heer MAES Steven Jeanne Romain, geboren te Mortsel op veertien oktober duizend negenhonderdeenentachtig, wonende te 2160 Wommelgem, Lievevrouwestraat 68 bus V1L.

2/ Mevrouw ROBEYNS Nathalie, geboren te Duffel op eenentwintig februari duizend negenhonderdzesentachtig, wonende te 2160 Wommelgem, Lievevrouwestraat 68 bus V1L.

5/ kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volgestort tot beloop van één derde op een bijzondere rekening bij ING België.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde, waarop werd ingetekend door voornoemde oprichters als volgt:

- door voornoemde heer MAES Steven tot beloop van achttienduizend vijfhonderd euro (18.500 EUR), waarvan nog twee/derden te volstorten, hetzij op 185 aandelen

- door voornoemde mevrouw ROBEYNS Nathalie, tot beloop van honderd euro (100 EUR), waarvan nog twee/derden te volstorten, hetzij op 1 aandeel

De naleving van de wettelijke vereisten voor plaatsing en storting van het kapitaal werden door ondergetekende notaris bevestigd.

7/ boekjaar: vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december; eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

8/ aanleg reserves/winstverdeling: De opbrengsten van de vennootschap door de jaarlijkse inventaris vastgesteld, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, afschrijvingen alsmede van een provisie voldoende geacht tot het dekken van de belastingen op de winsten ten laste van de vennootschap, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Op deze winst wordt er vijf ten honderd vooraf genomen ten bate van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het saldo der nettowinst.

Bestemming liquidatiesaldo: Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd. Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, met dien verstande dat elk aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo al de aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars alvorens tot de hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in grotere mate afbetaalde aandelen. 9/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet. De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder kan zoals bepaald in artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tot niet statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur: de heer MAES Steven voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

10/ commissaris: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, wordt beslist geen commissaris te benoemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Het ontwikkelen van alle mogelijke computertoepassingen in de meest ruime zin;

Het ontwikkelen, de productie en handel in informaticasystemen, kantoormachines, communicatie- en beveiligingssystemen, besturings-, meet- en regeltechnieken en -apparatuur;

Studie, organisatie- en raadgevend bureau inzake informatieverwerking, automatisering in het algemeen en op elk niveau;

Het adviseren inzake internettoepassingen, e-commerce en webpagina's;

Het beheer van informaticanetwerken voor bedrijven als voor particulieren;

Specifiek advies op het gebied van bedrijfsvorming, projectbeheer, opvolging inzake IT-management;

Het verstrekken van ondersteuning en implementatie van bedrijfsoplossingen;

De import en export van, de groot- en kleinhandel in softwareproducten, informatica en telecommunicatieapparatuur en alle aanverwante toestellen, producten en goederen

Het onderhouden, herstellen en assembleren van informatica- en telecommunicatie-apparatuur;

De organisatie van seminaries, cursussen, conferenties, beurzen en tentoonstellingen;

Onderneming voor het beheren, uitbaten, valoriseren, huren en verhuren, verwerven of vervreemden van alle roerende en onroerende goederen, het verkavelen, ordenen, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle roerende en onroerende handelingen in de meest ruime zin;

-Het beheer van roerend en onroerend patrimonium door het aanhouden van deze goederen op langere termijn bij wijze van investering, zodat deze goederen een wezenlijk en duurzaam bestanddeel vormen van de patrimonium van de vennootschap.

De vennootschap mag bovendien rechtstreeks of onrechtstreeks door middel van inbreng, fusie, opslorping, of inschrijving of op welke manier ook, deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die een eenvoudig nuttig zijn voor de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De import en export, groot- en kleinhandel van alle goederen, en dit rechtstreeks of onrechtstreeks als makelaar, agent, commissionair, bemiddelaar of tussenpersoon in het algemeen en dit voor eigen rekening als voor rekening van derden;

Het verlenen van management en adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het gebied van management en consultancy;

Het optreden als bestuurder en vereffenaar van vennootschappen;

Het optreden als tussenpersoon met betrekking tot voornoemde activiteiten;

Projectbegeleiding, expertises, raadgevingen op alle gebied bij ondernemingen, het verlenen van opleidingen en cursussen;

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken;

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

12/ gewone algemene vergadering: de eerste woensdag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur; de gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

13/ Bijzondere volmacht: Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Bijzonder volmacht werd voorts gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  BASTIAENS, VAN DEN WOUWER & CO , met zetel te 2160-Wommelgem, Welkomstraat 165, en haar aangestelden, om het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en voor het bekomen van het nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Michel Wegge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
NERUAL

Adresse
LIEVEVROUWESTRAAT 68, BUS V1L 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande