NET4C

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NET4C
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.712.469

Publication

04/06/2014
ÿþ M0d Word 11.1

l~tifr~ 3b~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Recliláonk von knqphi;lndel

Antwerpen

Z 3 LEI 2014

afdrpfretwerpen

111.gifin

V beh

aa

Bel Staa

IllI

Ondernemingsnr : 0839.712.469

Benaming

(voluit) : Net4C

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : J.F. Kennedylaan 4, 2630 Aartselaar, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering van 16.01.2014: ontslag en aanstelling bestuurder

De Algemene Vergadering aanvaardt het ontslag van Hermes Management BVBA, met als permanent vertegenwoordiger Marc Aelbrecht, als bestuurder en stelt unaniem Gustaaf Van den Buick als bestuurder aan.

De Algemene Vergadering is ermee akkoord dat Smart Business Networks BVBA haar aandelen overdraagt aan Dhr. G, Van den Buick in de loop van 2014.

De Algemene Vergadering verleent volledige kwijting aan de RvB en de directie van Net4c cvba,



Smart Business Networks BVBA, G. Van den Buick

vertegenwoordigd door de heer G, Van den Bulck Bestuurder Bestuurder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.07.2013 13363-0210-011
16/01/2015
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : NET4C (verkort)

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 6 JAN. 2015

afdeling rAr#weerpen

Voor.,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NW

Ondernemingsnr : 0839.712.469

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : J.F. Kennedylaan 4

2630 Aartselaar

Onderwerp akte :Ontbinding - Vereffening

Uit een akte verleden voor Jan Stoel, geassocieerd notaris te Merksplas op 30 december 2014, neergelegd; voor registratie conform artikel 173, 1e bis van het Wetboek Registratierechten, blijkt dat de buitengewoner algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NET4C, met.' ondernemingsnummer 0839.712.469 en met zetel te 2630 Aartselaar, J.F. Kennedylaan 4,l' rechtspersonenregister Antwerpen, met eenparigheid besloten heeft:

1. het bijzonder verslag te bespreken, opgesteld door de bestuurders waarin het voorstel tot ontbinding wordt: toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de buitengewone algemene vergadering die zich over de ontbinding moest uitspreken. Bij dit bijzonder verslag van de bestuurders is een staat van activa en passiva,," afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 24 november 2014, gevoegd.

2, het verslag te bespreken van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NET4C" vertegenwoordigd door Ria Verheyen, bedrijfsrevisor, door de bestuurders aangewezen over de staat van activa en passiva met vermelding of daarin ' de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven,

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"Besluit

In het kader van de procedure van ontbinding vooraren door het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de Net4C CVBA een boekhoudkundige staat, afgesloten op 24 november 2014, opgesteld,' die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft,; van EUR 3.328,12 en een netto-actief van EUR 1.553,12, Het bestuursorgaan wenst art 184, §5 van het, Wetboek van Vennootschappen toe te passen.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele' nonnen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre ;" de vooruitzichten van het bestuursorgaan inzake het incasseren van de vorderingen gerealiseerd zullen worden.: Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg van de centrales,: die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren'i hebben wij vastgesteld dat op datum van ondertekening van dit verslag de balans geen schulden ten aanzien: van derden bevat,

We kunnen ons niet uitspreken over de volledigheid van de handelsschulden, noch over eventuele latente' schulden of geschillen van fiscale of andere aard.

Brussel, 22 december 2014

Grant Thomton Bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

(getekend)

Ria Verheyen

Bed+ijfsrevisor jPartner"

3, de vennootschap vervroegd te ontbinden. De vennootschap bestaat vanaf 30 december 2014 nog enkel voors haar vereffening.

4, de vennootschap onmiddellijk te vereffenen. Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in; artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Aile vennoten bevestigden voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening. De vennoten stelden vast dat er geen onroerende goederen zijn en dat er geen gelden of:. ' waarden zijn die toekomen aan onbekende vennoten of schuldeisers of waarvan de afgifte niet kan worden;,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De terugname van het resterend actief gebeurde door de vennoten zelf, overeenkomstig hun aandelenbezit, 5. ten gevolge van de ontbinding, kennis te nemen van het ontslag van de bestuurders met name de heer Gustaaf Elisabeth Joseph Van den Bulck en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SMART BUSINESS NETWORKS. Er wordt hen volledige kwijting verleend over het door hen gevoerde bestuur.

6, de vereffening wordt als beëindigd beschouwd en afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan met ingang van 30 december 2014. De vergadering besliste dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende een periode van minstens vijf jaar zullen worden neergelegd en bewaard te 2630 Aartselaar, Kapellestraat 3413001

7., VOLMACHT

Met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, wordt volmacht verleend aan HANDSON & PARTNERS UHY ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN met ondernemingsnummer BE 0895.892.889, gevestigd te 2550 Kontich, Prins Boudewijniaan 12B, vertegenwoordigd door de heer SCHELLEKENS Geert Rob, geboren te Turnhout op vijf september negentienhonderdzevenenzeventig, rijksregisternummer 77.09.05-103.69, wonende te 2275 Lille (Gierle), Oude Baan 5 om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) met inbegrip van een eventuele verbetering en/of wijziging van inschrijving, en met oog op de inschrijving of registratie als BTW- ' plichtige en om het nodige te doen bij andere (fiscale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tevens neergelegd :

- een afschrift van het proces-verbaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

,> yif oor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

30/05/2013
ÿþ Mod Word 51.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrieweg 4 B, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders - afgevaardigd bestuurder - verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 30/04/2013 blijkt het ontslag van de volgende bestuurders, met ingang van 01/0512013:

- Avesco BVBA, met maatschappelijke zetel te Boerenlegerstraat 202, 2650 Edegem, met vaste vertegenwoordiger Jan Van Herbruggen;

- Concrete BVBA, met maatschappelijke zetel te Klokstraat 12, 2600 Berchem, met vaste vertegenwoordiger Pieter Lesage

Uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 30/04/2013 blijkt de verplaatsing van de' maatschappelijke zetel naar John Fitzgerald Kennedylaan 4, 2630 Aartselaar, met ingang van 01/05/ 2013.

Eveneens uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 30/04/ 2013 blijkt dat de heer Joeri Devisch ontslag heeft genomen als afgevaardigd bestuurder, met ingang van 01/05/2013. Hermes Management BVBA, met maatschappelijke zetel te John Fitzegrald Kennedylaan 4, 2630 Aartselaar, met ondernemingsnummer 0873.753.432, met vaste vertegenwoordiger de heer Maro Aelbrecht, wonende te John Fitzegrald Kennedylaan 4, 2630 Aartselaar, wordt aangeduid als nieuwe afgevaardigd bestuurder.

Overeenkomstig artikel 18 van de statuten van de vennootschap wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door één afgevaardigd bestuurder hetzij twee bestuurders samen.

Getekend

Hermes Management BVBA,

Vertegenwoordigd door de heer Marc Aelbrecht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

vo? xrii:É1J/fIYMk

van Koophandot te Antwerpen, op

71 ME! 2013

Griffie

*13081645*

Ondernemingsnr : 0839.712.469 Benaming

(voluit) : NET 4C (verkort) :

bet ae Be Sta.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/10/2011
ÿþ " mod 2.1

w I`

LI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IfSrgeked ter t¢e vat, Rotktie d~ Koephirt.e' Ir'earpeta. cp

Griffie 2 8 SEP. 2011

l n uuisiiuiiais iiiiuiii iii

a"

b~ E

st

Ondernemingsnr :0g39. ï

Benaming : Net4C

(voluit)

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrieweg 1B

2630 Aartsefaar

Onderwerp akte :OPRICHTING

" Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Er blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris; te Antwerpen op 26 september 2011, dat:

1. Rechtsvorm - naam: Handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een; coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "Net4C".

2. Zetel: Aartselaar, Industrieweg 1 B.

3. Oprichters:

11 De heer VAN dEN BULCK Gustaaf Elisabeth Joseph, geboren te Merksem op 20 november 1946,: wonende te 2630 Aartselaar, Kapellestraat 34 B003;

2/ De heer VAN HERBRUGGEN Jan Georges Paul, geboren te Antwerpen op 13 januari 1950, wonende: te 2650 Edegem, Boerenlegerstraat 202;

3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HERMES MANAGEMENT",; rechtspersonenregister Antwerpen 0873.753.432, met zetel te 2630 Aartselaar, John Fitzgerald Kennedylaan 4,; alhier overeenkomstig haar statuten vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer AELBRECHT Marc; Maria Balthazar, geboren te Deurne (Antwerpen) op 22 juni 1963, wonende te 2630 Aartselaar, John Fitzgerald; Kennedylaan 4;

4/ De heer DEVISCH Joeri, geboren te Antwerpen op 8 februari 1969, wonende te 2630 Aartselaar, Gustaaf De Smetlaan 11;

5/ De heer LESAGE Pieter Georges Marcel, geboren te Roeselare op 17 mei 1978, wonende te 2000 Antwerpen, Lange Koepoortstraat 41 bus 21;

6/ De heer CROLLA Alexander André Lena Cornelius Ghislain, geboren te Leuven op 22 december 1978, wonende te 2018 Antwerpen, Van Beethovenstraat 7.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

1. De ontwikkeling van hooggekwalificeerde soft- en hardware producten en de commercialisatie ervan,' evenals de verkoop van licenties en rechten met betrekking tot software en meer in het bijzonder het. ontwikkelen, aankopen, fabriceren, onderhouden, gebruiksklaar maken en exploiteren van een managementplatform voor het afhandelen van diensten (zowel soft- als hardware).

2. Het zoeken en aantrekken van leveranciers van diensten, zowel voor de gereguleerde als voor de' vrije markt, die zich aanbieden om gebruik te maken van een managementplatform voor het afhandelen van. diensten.

3. Het uitvoeren van marktstudies en behoefte-analyses teneinde de hiervoor vermelde diensten op de meest optimale manier te kunnen aanbieden aan relevante doelgroepen volgens hun huidige en toekomstige evoluerende behoeften.

4. Het ontwikkelen, aankopen, aanmaken, onderhouden en gebruiksklaar maken van de noodzakelijke' communicatiemogelijkheden.

5. Het samenbundelen en aanbieden van dienstenpakketten volgens evoluerende behoeften van de evoluerende doelgroepen al dan niet resulterende in een "membership" aanbod.

6. Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opstarten van; informaticaprojecten, organisatiesystemen, het in toepassing brengen van een managementplatform voor het; afhandelen van diensten.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als; tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van' het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

5. Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6. Kapitaal: Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is bepaald op 27.500,00 euro.

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal en de totale uitgiftepremie overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC.

7. Gestorte bedrag: 27.500,00 euro in kapitaal en 12.500,00 euro uitgiftepremie.

8. Samenstelling: in geld.

9. Aansprakelijkheid: De vennoten zijn slechts verbonden voor de schulden van de vennootschap ten belope van hun respectievelijke inbrengen. Onder de vennoten bestaat er geen solidariteit, noch onverdeeldheid.

10. Bevoegdheid - bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door ten minste twee bestuurders, al dan niet vennoot; zij kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn.

Ze worden daartoe benoemd door de algemene vergadering voor een onbepaalde termijn, behoudens andersluidende beslissing bij hun benoeming; ze kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen, zonder motivering of opzegtermijn.

Het aantal bestuurders wordt bepaald door de algemene vergadering:

benoemt de algemene vergadering twee bestuurders, dan nemen zij hun besluiten in gemeen overleg; ingeval er één van hen om welke reden ook zijn mandaat niet meer uitoefent, dient de overgebleven bestuurder een algemene vergadering bijeen te roepen om de vacature op te vullen;

- benoemt de algemene vergadering meer dan twee bestuurders, dan vormen deze bestuurders een college, genaamd raad van bestuur, en zijn de hierna volgende regels opgenomen in de artikels 14 en 15 van toepassing.

Minstens de helft van de bestuurders worden gekozen uit een lijst voorgedragen door de vennoten A. Deze bestuurders worden bestuurders A genoemd. De overige bestuurders worden bestuurders B genoemd.

Deze lijst(en) dien(t)(en) uiterlijk bij het begin van de vergadering die over een benoeming moet besluiten, te worden neergelegd en dien(t)(en) ondertekend te zijn door minstens één aandeelhouder behorende tot de klasse A. Ingeval van indiening van meerdere lijsten door houders van aandelen van klasse A, zal de vergadering dienen te kiezen uit de lijst ondertekend door de houder(s) van de meeste aandelen van klasse A. Indien er aldus meerdere lijsten zijn die het hoogste aantal aandelen vermelden, kan de vergadering vrij kiezen uit deze lijsten.

Wanneer geen geldige lijst werd ingediend door de houder(s) van klasse A, is de vergadering vrij te kiezen en wordt of worden de gekozen bestuurder(s) geacht verkozen te zijn op voordracht van de houders van aandelen van klasse A die dus geen of geen geldige lijst indiende.

De houders van klasse A die geen of geen geldige lijst indienden, behouden evenwel steeds het recht op voordracht met dien verstande dat zij, ongeacht het deel van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, in voorkomend geval het recht hebben om het bestuur te verzoeken een algemene vergadering bijeen te roepen met op de agenda het ontslag van de door de algemene vergadering vrij gekozen bestuurder bij gebreke aan een geldige lijst en de benoeming in zijn plaats van een nieuwe bestuurder te kiezen uit de kandidaten voorgedragen door deze aandeelhouders uit de geldig ingediende lijst(en) als hoger gezegd.

Het uittreksel van het benoemingsbesluit dat wordt bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, dient voor elke bestuurder A of B expliciet te vermelden op voordracht van welke klasse aandeelhouders hij werd benoemd of wordt geacht te zijn benoemd.

Indien er meer dan twee bestuurders werden benoemd en indien alsdan een bestuurder

handelingsonbekwaam wordt, zullen de overblijvende bestuurders een bestuurder in diens vervanging benoemen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een onbepaalde termijn, behoudens andersluidende beslissing bij hun benoeming; ze kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen, zonder motivering of opzegtermijn.

De voorzitter wordt benoemd door de raad van bestuur onder zijn leden; hij kan echter voor de eerste maal benoemd worden bij de akte van oprichting van de vennootschap. De duur van zijn mandaat mag zes jaar niet te boven gaan onverminderd de mogelijkheid van verlenging.

De afgevaardigde bestuurder(s) word(t)(en) benoemd door de raad van bestuur onder zijn leden; hij kan echter voor de eerste maal benoemd worden bij de akte van oprichting van de vennootschap. De duur van zijn mandaat mag zes jaar niet te boven gaan onverminderd de mogelijkheid van verlenging.

11. externe vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur handelend met al zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, waaronder begrepen zijn zowel elk optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen hetzij twee bestuurders samen.

De raad van bestuur kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

~+

mod 2.1

12. Boekjaar: Elk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

13. Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op vijftien juni om vijftien uur; indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Om de algemene vergaderingen bij te wonen, dienen de vennoten, indien dat in de oproeping wordt vereist, vijf dagen vóór de vergadering hun wil om deel te nemen aan de vergadering schriftelijk te kennen te geven aan het bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats.

De bestuurders en de commissaris zijn vrijgesteld van deze formaliteit en mogen, ook al zijn zij geen vennoten, steeds de algemene vergaderingen bijwonen met raadgevende stem.

De vennoten kunnen in persoon of bij volmacht stemmen; in het laatste geval kunnen zij zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot.

Een lasthebber kan drager zijn van meerdere volmachten.

14. Benoeming bestuurders: het aantal bestuurders werd vastgesteld op vijf (5) en stelden met unanimiteit aan tot bestuurder met de bijzondere functie(s) achter hun naam vernield overeenkomstig artikel 13 en 17 van de statuten:

* dezen verkozen uit kandidatenlijsten voorgedragen door de oprichters sub 1 tot en met 6, onderschrijvers van aandelen van klasse A:

1/ De besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Avesco", rechtspersonenregister Antwerpen 0443.063.930, niet zetel te 2650 Edegem, Boerenlegerstraat 202, die tot en met 30 november 2011 als bestuurder conform artikel 13 van de statuten tevens wordt aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur, mei als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functies, de heer VAN HERBRUGGEN Jan, voornoemd.

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONCRETE", rechtspersonenregister Antwerpen 0475.357.111, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Klokstraat 12, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie, de heer LESAGE Pieter, voornoemd.

3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HERMES MANAGEMENT", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie, de heer AELBRECHT Marc, voornoemd.

4/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SMART BUSINESS NETWORKS", rechtspersonenregister Antwerpen 0895.077.693, met zetel te 2630 Aartselaar, Kapellestraat 34 bus 3, die vanaf één december 2011 als bestuurder conform artikel 13 van de statuten tevens wordt aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur, met ais vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie, de heer VAN dEN BULCK Gustaaf, voornoemd.

5/ De heer DEVISCH Joeri, voornoemd, die conform artikel 17 van de statuten tevens wordt aangesteld tot afgevaardigd bestuurder en die in deze laatste hoedanigheid conform artikel 17 der statuten tevens bevoegd is om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur.

Er wordt besloten thans geen B-bestuurders te benoemen.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde termijn en zijn op elk ogenblik herroepbaar.

15. Verdeling van de winst: Het saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de vennootschap waarop jaarlijks vijf ten honderd voorafgaandelijk wordt afgenomen voor de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht maar facultatief van zodra dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de jaarvergadering.

Bij eventuele verdeling onder de vennoten zal dit noodzakelijkerwijze moeten geschieden naar evenredigheid van hun aandelenbezit.

16. Verdeling vereffeninosaldo: Na delging van alle schulden en lasten van de vennootschap en terugbetaling van het werkelijk gestort kapitaal zal het saldo van de vereffening in gelijke delen onder de aandeelhouders verdeeld worden naar evenredigheid van hun aandelenbezit.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

17. Volmachten: nihil.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de heer VAN dEN BULCK Gustaaf Elisabeth Joseph, geboren te Merksem op 20 november 1946, wonende te 2630 Aartselaar, Kapellestraat 34 B003, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
NET4C

Adresse
JOHN FITZGERALD KENNEDYLAAN 4 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande