NETWORK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NETWORK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.560.523

Publication

04/10/2011
ÿþ~" u 1= ' Ondernemingsnr.: 0474560523

Benaming (voluit) : Network

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Barelstraat 111 K, 2880 Bornem

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 19 september 2011 blijkt dat de volgende beslissingen werden genomen :

1. kwijting aan de vereffenaar

2. de sluiting van de vereffening werd uitgesproken

3. de boeken en documenten van de BVBA worden bewaard te 2880 Bornem, Barelstraat 111 K

4. de heer Janssens Frank wordt gemachtigd alle nodige administratieve, boekhoudkundige en fiscale documenten te ondertekenen naar aanleiding van de sluiting van de vereffening.

Frank Janssens

Vereffenaar

ry Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

2 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor. behoud:

aan he

8eigisi Staats b

111111

" 11149386*

22 -49- 2011

GRIFFIE 11EOi-iTBANK van KOOPHANDELte MECHELEN

Griffie

05/04/2011
ÿþ :~,~ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



'.~ na neerlegging ter griffie van de akte



Voc NEERGELEGD

behou

aan I

Belgi

Staats





2 if -03- 2011



*11051203"



GRIFFIE REelfffEANK van KOOPI-IANDEI MECHELEN





Ondernemingsnr : 0474.560.523.







NETWORK BVBA

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

2880 Bornem, Barelstraat 111 K

ONTBINDING - VEREFFENING

Uit een akte verleden voor notaris Ann DE BLOCK, te Sint-Amands, op 1 maart 2011, "Geboekt te Puurs op 4 maart 2011, deel 480 blad 43 vak 15, vier bladen en drie verzendingen, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25), De Ontvanger (getekend) R. VAN DE VELDE", blijkt dat bij buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "NETWORK BVBA", gevestigd te 2880 Bornem, Barelstraat 111 K, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen en hebbende als BTW- en ondernemingsnummer (0)474.560.523, opgericht bij akte verleden voor notaris Steve Wellekens, te Boom, op 22 maart 2001, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 april nadien onder nummer 20010421-392 en waarvan de statuten niet werden gewijzigd, het volgende werd beslist waarvan de te publiceren tekst luidt als volgt:

1/ De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op eenendertig december tweeduizend en tien. Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag l van de heer Luc Dewachter, bedrijfsrevisor te Kapellen, Reeboklaan de dato vijfentwintig januari tweeduizend en elf over gemelde staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder. Het verslag van de revisor besluit in de volgende bewoordingen: " Besluit: ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft

de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " NETWORK BVBA, waarvan de zetel is gevestigd te Bornem, Barelstraat 111 K, een boekhoudkundige staat afgesloten

per 31 december 2010 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 58.058,13 euro en een netto actief van ¬ 56.114, 15euro.

Uit de controlewerkzaamheden, die de ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de 1 toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, 1 getrouw en juist weergeeft, in zoverre de uitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden j door de vereffenaar. Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de desbetreffende boekhoudkundige staat van j activa en passiva dient ondergetekende een voorbehoud te maken voor een mogelijke herziening l inzake vennootschapsbelasting en BTW voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controlejaren, ~ zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd. 2950 Kapellen, 25 januari 2010

(getekend)

Luc DEWACHTER

Bedrijfsrevisor. "

De vennoten erkennen kennis genomen te hebben van dit verslag.

Een exemplaar van deze verslagyen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

Benaming :

(voluit):

voor-

beboerden

âan het

-sëigisi

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

de griffie van de rechtbank van Koophandel. -,

21 Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden, onder! de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van Koophandel van Mechelen van de benoeming van nagemelde vereffenaar, zoals vermeld onder besluit 3 van onderhavige buitengewone algemene vergadering.

Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van Koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet homologeert, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen van onderhavige vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van nagemelde vereffenaar door de rechtbank van koophandel van Mechelen overeenkomstig artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen.

3! De vergadering stelt aan als vereffenaar: de heer Frank Janssens, voornoemd. De heer Janssens bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

141 De vergadering kent aan elke vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Elkeen kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, I zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

I Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

Elke vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijden een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

5/ Ten gevolge van de ontbinding verleent de algemene vergadering ten slotte ontslag aan de zaakvoerder

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerder is genomen onder de in het eerste besluit vermelde opschortende voorwaarde, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde, actief het bestuur van- de vennootschap blijft waarnemen en dat zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar door de rechtbank van koophandel).

De eerstvolgende algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van diens mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

61 Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen en te coördineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap: Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1 - De vennootschap werd opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "NETWORK BVBA"

Artikel 2 - De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening. Artikel 3 - De vennootschap heeft de volgende handelsactiviteiten tot doel, zowel voor rekening van derden of in deelneming met derden:

" Alle activiteiten welke betrekking hebben op de uitbating van activiteiten in de sector van de fitness, aerobics en aanverwanten, figuurverbetering, afslanking, lichaamsverzorging, oosterse gevechtskunsten, Tai-Chi, zonnebank, kinesitherapie, sauna, relaxatie- en ontspanningscentrum, squash en andere sporten

" Verstrekken van adviezen, het be eleiden en het onderrichten van klanten in verband met!

Luik B - vervolg

hogervermelde activiteiten, alsook van sportuitrusting,

" Aan- en verkoop, import en export van textiel, kleding en schoeisel zowel in groot- en kleinhandel;

" Verhuur en verkoop van sportartikelen evenals andere machines en werktuigen dienstig voor fitness-, aerobic - en andere sportactiviteiten

" Adviesverlening op het gebied van bedrijfsvoering en beheer en zakelijke dienstverlening aan sportcentra, fitnesscentra en gymnastiekzalen;

" Organisatie van cursussen, opleidingen, seminaries en lezingen in verband met sport, ontspanning en gezondheid.

" Tussenpersoon in de handel

" Exploitatie en gebruik van de geregistreerde naam Go Git eb de controle en het toezicht op het goede gebruik hiervan.

" Het uitoefenen van functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen Deze opsomming is eenduidend doch niet beperkend.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste attesten zou beschikken, zullen in onderaanneming gegeven worden.

De vennootschap mag alle roerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking te bevorderen.

I De vennootschap mag onder iedere vorm, zelfs bij wijze van fusie of door het verlenen van borgstellingen, in aile bestaande en/of op te richten vennootschappen of ondernemingen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, belangen nemen.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

Artikel 4  De zetel van de vennootschap is gevestigd te Bornem, Barelstraat 111 K en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5  Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en is verdeeld in zeshonderd twintig aandelen op naam, zonder uitgedrukte nominale waarde.

Artikel 6  De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van Î het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering. Artikel 7 Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Artikel 8  De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste donderdag van de maand; juni van elk jaar om tien uur.

Artikel 9 Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10- De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale! Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de I redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften. Artikel 11- In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog i moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12- Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

I Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving. __







































Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge















































Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten. Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

Als bijzondere gemachtigde, wordt aangesteld: de heer Serge Cleerbout, boekhouder, wonende te Barelstraat 111 K of één van zijn aangestelden, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van in de plaats stelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

(getekend)

Ann DE BLOCK, notaris te Sint-Amands.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

vonnis rechtbank benoeming vereffenaar;

- publicatielijst.

Voor-

' behouden

ban het

._~éigiscÎi "

Staatsblad

17/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.02.2011, NGL 10.02.2011 11030-0418-009
10/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 04.06.2010 10156-0007-009
10/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.04.2009, NGL 06.04.2009 09105-0360-010
25/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 20.08.2008 08587-0059-010
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.06.2007, NGL 28.06.2007 07311-0143-010
27/09/2006 : AN344227
29/06/2005 : AN344227
03/11/2004 : AN344227
29/10/2003 : AN344227
24/12/2002 : AN344227
21/04/2001 : ANA067444

Coordonnées
NETWORK

Adresse
BARELSTRAAT 111 K 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande