NEW CONCEPT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEW CONCEPT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.844.266

Publication

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.10.2013, NGL 31.10.2013 13652-0527-014
24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.12.2012, NGL 15.12.2012 12670-0254-014
21/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11301256*

Neergelegd

17-02-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): NEW CONCEPT

0833844266

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Wijnegem Shopping Center, 2110 Wijnegem, Turnhoutsebaan, 5.

Onderwerp akte: OPRICHTING - BENOEMING(EN) - MACHTEN

Uit een akte verleden voor notaris Paul DAUWE te Oudergem op zestien februari tweeduizend elf, te registreren, blijkt dat de Heer HULS Paul Charles Maurice, geboren te Merksem op tweeëntwintig juni negentienhonderd vierenvijftig, en zijn echtgenote, Mevrouw BOS Maria Helena (gezegd Marleen), geboren te Hasselt op zes augustus negentienhonderd zesenvijftig, samen gedomicilieerd te Zonhoven, Muizenstraat 33, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben, genaamd "New Concept".

Alle aandelen die gecreeërd zijn, zijn als volgt ingeschreven :

- door de heer Paul HULS, voornoemd, ten belope van twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ), hetzij tweehonderd

aandelen : 200

- door mevrouw Maria Helena BOS, voornoemd, ten belope van twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ), hetzij

tweehonderd aandelen : 200

Hetzij samen : vierhonderd aandelen : 400

De vierhonderd ingeschreven aandelen, zijn elk volledig gestort, door storting in geld.

Ingevolge deze storting, beschikt de vennootschap vanaf heden over een som van veertigduizend euro (40.000,00 ¬ ).

Uit een bankattest dat de oprichters aan mij, Notaris hebben overhandigd, blijkt dat het bedrag waarvoor de storting werd beslist voorafgaandelijk dezer het voorwerp heeft uitgemaakt van een deponering op een bijzondere rekening bij de Axa Bank Europe NV onder nummer 751-2052103-11.

Er blijkt uit de statuten hetgeen volgt :

Artikel 1.De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2. Deze vennootschap wordt genaamd : "New Concept" (...)

Artikel 3. De maatschappelijke zetel is gevestigd te Wijnegem Shopping Center, 2110 Wijnegem, Turnhoutsebaan, 5.

Artikel 4. De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden: de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de verhuring, het ontwerpen, de fabricatie, het vervaardigen, het verstelwerk van: textiel, ceremonie, beroeps-, sport- en andere kleding, bontwerk, lederwaren, schoeisel, kousen, hoeden, fantasiejuwelen en alle mogelijke kledingaccessoires en modeartikelen, zowel voor dames, heren als voor kinderen.

De uitbating kan als een zelfstandige winkel, als franchisenemer of anderszins plaatsvinden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De hierboven omschreven lijst van activiteiten geldt als voorbeeld, zij is niet beperkend.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij kan onder gelijk welke vorm belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen die een doel hebben dat gelijkaardig of verwant is aan het hare of dat van aard is om er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien het verrichten van bepaalde activiteiten onderworpen is aan voorafgaandelijke bijzondere voorwaarden van toegang tot het beroep of aan bijzondere voorschriften dan zal de vennootschap deze activiteiten niet verrichten zolang zij niet aan de gestelde voorwaarden of voorschriften zal voldoen.

(...)

Artikel 6 Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van veertigduizend euro (40.000 EUR). (...) Het kan verhoogd (of verminderd) worden overeenkomstig de wettelijke en statutaire beschikkingen.

Het is verdeeld in vierhonderd aandelen (400) zonder vermelding van waarde, elk aandeel vertegenwoordigende één/vierhonderdste van het kapitaal en genummerd van 1 tot 400.

(...)

Artikel 15 De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerder(s), al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde of onbepaalde duur. De vergadering stelt hun aantal vast, de duur van hun mandaat en, in geval er meerdere zijn, hun machten. Als er maar één zaakvoerder is, zullen hem al de bestuursmachten toebedeeld worden. (...)

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen en behoudens organisatie door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in rechte. Hij mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Tenzij de algemene vergadering anders beslist, is het mandaat van de zaakvoerder kosteloos.

Artikel 16. De zaakvoerder kan, als er maar één is, of de zaakvoerders samen handelende, als er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen hun machten, krachtens authentieke of onderhandse akte, voor één specifieke handeling of een geheel van specifieke handelingen delegeren aan een lasthebber, al dan niet vennoot. Deze mandataris vertegenwoordigt en verbindt de vennootschap binnen de perken van zijn mandaat. Zowel de zaakvoerder als de mandataris, mogen binnen de perken van hun machten, subdelegeren of bijzondere machten verlenen aan andere mandatarissen. De zaakvoerder heeft de macht om ten alle tijde alle lastgevingen te herroepen overeenkomstig dit artikel.

(...)

Artikel 19 Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering van rechtswege gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om 18 uur, ter maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen. Artikel 20. (...) Er dient geen bijzondere formaliteit vervuld te worden om toegelaten te worden op de algemene vergadering.

Elk aandeel geeft behoudens schorsing recht op één stem. Een stem kan ook geldig uitgebracht worden door elk telecommunicatiemiddel. De vennoot die zijn stem aldus heeft uitgedrukt wordt geacht deel te nemen aan de vergadering. Elk vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht. In dit geval wordt de lastgever geacht tegenwoordig te zijn. Elke mandataris aldus aangesteld kan meerdere vennoten vertegenwoordigen. Nochtans de rechtspersonen kunnen vertegenwoordigd zijn door een mandataris - niet vennoot.

(...)

Artikel 22. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 23. Op de eventuele nettowinst, zoals deze uit de jaarrekening opgemaakt door het bestuursorgaan blijkt, wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo wordt onderworpen aan de beslissing van de algemene vergadering, beraadslagende op voorstel van het bestuursorgaan, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Geen verdeling mag gebeuren wanneer, op datum van het afsluiten van het laatste boekjaar, het netto-actief zoals het uit de jaarrekening blijkt, ingevolge zulke verdeling, kleiner is of zou worden dan het gestort bedrag van het kapitaal, of indien dit bedrag hoger is van het opgevraagde kapitaal verhoogd met al de reserves waarvan de verdeling niet door de wet of de statuten toegelaten is.

(...)

Artikel 26. Na vereffening van het passief jegens derden en betaling van al de vereffeningkosten of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen. Echter, indien de aandelen niet gestort zijn in dezelfde verhouding, dan zullen de vereffenaars eerst het evenwicht herstellen, hetzij door opvraging, hetzij door teruggave van fondsen.

(...)

OVERGANGSBEPALINGEN

1° Eerste algemene vergadering

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op 5 juni 2012.

2° Eerst boekjaar

Uitzonderlijk vangt het eerste boekjaar aan de dag van de neerlegging van deze akte op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend elf.

3° Zaakvoerder(s)

Wordt benoemd tot niet-statutaire Zaakvoerder voor een onbepaalde tijd:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De Heer HULS Paul, geboren te Merksem op tweeëntwintig juni duizend negenhonderdvierenvijftig, wonende te 3520 Zonhoven, Muizenstraat, 33, alhier aanwezig en die aanvaardt.

Hij wordt benoemd tot deze beslissing herroepen wordt en hij kan de vennootschap verbinden zonder beperking van bedragen.

In voorkomend geval zal de zaakvoerder binnen de wettelijke termijn de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting overnemen.

4° Commissaris(sen)

Geen commissaris wordt benoemd.

5° Machten

Alle machten worden verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  J. JORDENS , met maatschappelijke zetel te Sint-Joost-ten-Node, Middaglijnstraat, 32, BTW BE nummer 0417.478.003, RPR Brussel, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om alle formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank der ondernemingen en bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde waarde.

V. - VERBINTENISSEN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap neemt alle verbintenissen over, alsmede alle verplichtingen die eruit voortvloeien, alsmede alle werkzaamheden gedaan sedert één juli tweeduizend en tien door de oprichters voornoemd samen of door elk van hen afzonderlijk in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting.

Deze overname zal nochtans maar uitwerking hebben op het ogenblik waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get.) Paul Dauwe, Notaris

Gelijktijdige neerlegging van een uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 30.09.2015 15640-0122-014

Coordonnées
NEW CONCEPT

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 5 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande