NEW ECS TECHNICS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NEW ECS TECHNICS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 502.398.731

Publication

11/12/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffievan de Rem van Koophandel te Antwerpen, op

2 9 r,ev. 2013

Griffie

11111111111111111~8*~imuu

13 85~2

vo bega aar, Belç Staal

7

Ondernemingsnr : 0502.398.731 Benaming (voluit) ; New ECS Technics

(verkort) : ^

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Fotografielaan 18

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte : NV: wijziging

Uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur van 12 november 2013 blijkt dat volgenden i' taken worden toebedeeld aan de heer BROUWERS Gina ; àlgehele beslissingsbevoegdheden aangaaride,j beveiligingsactiviteiten, zoals voorzien in de wet van 10 april 1990 tot regeling van de private en bijzondere;; veiligheid. De Raad van bestuur bevestigt dat Dhr. BROUWERS GING, aan de,opleidingsvoorwaarde voor; leidinggevend personeel voldoet en voortaan als enige aile beslissingen zal nemen .aangaande!!

beveiligingsactiviteiten.

t.

de gedelegeerd bestuurder

;t Olivier Boehlen

li

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persc(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigde

Verso : Naap, en handtekening

07/03/2013
ÿþ Mod 11:t

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken'kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ü~k~rvB;



LEIM A N

Voorbehoudt aan he Belgisd 5taatsbt

lio®rgo%gd griffie vain arc Rechtbank van Keapkº%i,..,1 fe Antwerpen, op

Griffie U ~~~` 10`13

Ondernemingsnr :0502.398.731

Benaming (voluit) :NEW ECS TECHNICS

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Fotografielaan 18, 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

L

Onderwerp(en) akte : statutenwiiziginq

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Paul Wellens, notaris tel Mortsel, op negenentwintig januari tweeduizend dertien, blijkt dat werd gehouden te Mortsel, een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap NEW ECS TECHNICS, gevestigd te 2610 Wilrijk, Fotografielaan 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0502.398.73, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

1. De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogent met een bedrag van tweehonderd achtendertig duizend vijfhonderd euro (el 238.500,00), om het te brengen van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (el 61.500,00) op driehonderdduizend euro (e 300.000,00) door de inbreng van geld.

2. De vergadering stelt vast dat de twee bestaande aandeelhouders van hunj voorkeurrecht gebruik maken en op gelijke wijze inschrijven; dat er geen nieuwe aandelen worden gecreëerd; dat de twee aandeelhouders hetzelfde voordeel genieten en dat er bijgevolg niet moet beslist worden over een opheffing of afstand van voorkeurrecht.

3. Voornoemde aandeelhouders hebben voorlezing aanhoord van al hetl bovenstaande en verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en! de financiële toestand van de naamloze vennootschap "New Ecs Technics", en hebben bijgevolg ingeschreven op de kapitaalverhoging als volgt:

- ï-TECH INVEST BVBA, voornoemd, voor een bedrag van tweehonderd zevenenderigduizend vijfhonderd zesenveertig euro (e 237,546,00), volledig volstort.

- De heer BOEHLEN Olivier voornoemd, voor een bedrag van negenhonderd vierenvijftig euro (e 954,00), volledig volstort.

De inschrijvers verklaren en al de leden van de vergadering erkennen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven in geld, door storting van de som van tweehonderd achtendertigduizend vijfhonderd euro (e 238.500,00) op de rekening op naam van de vennootschap bij Bank J. Van Breda & C° NV,I zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag vang tweehonderd achtendertigduizend vijfhonderd euro (238.500,00 EUR) beschikt. Een attest van deze storting opgemaakt op datum van tweeëntwintig januari tweeduizend dertien wordt aan ondergetekende notaris ter bewaring overhandigd.

De notaris bevestigt bij toepassing van artikel 588, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de inschrijving en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd. Alle leden van de vergadering verzoeken ondergetekende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging werd doorgevoerd en dat het kapitaal werkelijk werd gebracht op driehonderdduizend euro (e 300.000,00), verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een breukwaarde van één tweehonderd vijftigste (l/250ste) ieder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur

r d Voor-

x behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

4. De vergadering beslist het artikel 5 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen.

Artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt: 'Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdduizend euro (£ 300.000,00). Het is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volgestort.'

5. De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat voorafgaat.

6. De vergadering beslist om volmacht te geven aan ondergetekende notaris om over te gaan tot coordinatie der statuten en neerlegging ervan in het vennootschapsdossier

7.De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CVBA Lenaerts-Heremans &C, mevrouw Grace Van Hove en/of mevrouw Rita Van Looy en/of mevrouw Inge Cassimon, te 2600 Berchem, Berchemstadionstraat 76, bus 6, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) Notaris Pa Wellens

Tegelijk hiermee neergelegde Gecoördineerde Statuten

24/01/2013
ÿþ Mod PDF 11.1

~ ' l itl~~C In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.._. _~.

*13014387*

Ne°r'geh.3. ;i-j r

yen KoQj)ift8r7Ci,i i,: /-Iriír.',Ypu17,

Griffie

1 1 JAN. 111

Ondernemingsnr : 0502 , fl8.731

Benaming (voluit): NEW ECS TECHNICS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :2610 Antwerpen (Wilrijk), Fotografielaan 18

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Tekst :

Uit een akte, verleden voor ons, meester Paul WELLENS, notaris te Mortsel, op acht januari tweeduizend dertien, blijkt dat

1. " I TECH INVEST", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 2970 Schilde,

Schaliënhoefdreef 26

Hier vertegenwoordigd door

2. De heer BOEHLEN Olivier Edmond Rudolf Frans, Bediende, geboren te Brasschaat op één februari negentienhonderd vierenzeventig, nationaal nummer 74.02.01 211-66, wonende te 2970 Schilde, Schaliënhoefdreef 26

Een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam "NEW ECS TECHNICS".

Het kapitaal bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00) vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De tweehonderd vijftig (250) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. I-TECH INVEST" BVBA, met zetel te 2970 Schilde, Schaliënhoefdreef 26, titularis van tweehonderd negenenveertig (249) aandelen

2. De heer BOEHLEN Olivier, wonende te 2970 Schilde, Schaliënhoefdreef 26, titularis van één. (1) aandelen Totaal tweehonderd vijftig (250) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 61.500,00).

Bankattest: Het bedrag van de stortingen bestemd voor de volstorting van de hierboven vermelde inbrengen in geld werd gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Bank J.Van Breda & C°.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen,

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2610 Wilrijk, Fotografielaan 18, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

De raad van bestuur kan, zonder wijziging van de statuten, de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt bekend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

DOEL

De vennootschap heeft tot doet zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel In België als in het buitenland, alle verrichtingen uit te voeren in verband met elektrische (laag- ,midden-en hoogspanning), elektromechanische, elektronische, huishoudelijke of industriële, magnetische en/of mechanische installaties en diensten, logistieke installaties, informatica, audio en televisie, radiofonische installaties, veiligheidsinstallaties (onder andere installaties voor branddetectie, van intrusie en toegangscontrole,...) met automatisering (klimaatbeheerssystemen, lichtreclame, telecom, PLC Scada, visualisatie, datacaptatie, datacollectie, alarm management, immotica, domotica, bus systeem, gebouwenautomatisering), met installatie van netwerken van informatica bekabeling, met telefonie en met verlichting.

Verder het bouwen van:

Elektrische netten, plaatsen van verlichting, verlichtingssystemen en andere elektrische leidingen, alsmede alles wat er rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houdt;

Installaties van bovengrondse en ondergrondse elektriciteitsleidingen;

Elektrische installaties van haveninrichtingen;

Diverse aansluitingen zoals elektriciteit, gas, water, TV, internet;

Installeren van servicestations;

Openbare telefoon- en telegraafuitrustingen;

" Uitrustingen voor afstandsbediening, afstandscontrole en afstandsmeting;

Uitrustingen voor radio-en televisie utizendingen, radar en antenne installaties;

Uitrustingen voor informatieverwerking en procesregeling;

Installatie van bliksemafleiders en ontvangstantennes;

Installeren van elektrische signalisatie voor wegen, spoorwegen, binnenwateren, zeewegen en

luchtwegen, alsook het plaatsen van stroomdraden;

Elektronische uitrustingen met industriele of hoge frequentie met inbegrip van de utirusting van

voedingsstations;

" De montage en installatie van meubilair op maat;

De handel, installatie en onderhouden van machines en apparaten voor de klimaatregeling en besloten ruimtes (airconditioning).

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Zij kan in het bijzonder alle werken en diensten uitvoeren van engineering, studie, constructie, montage, demontage, installatie, verbinding, in dienst stelling, aankoop en verkoop, import en export van componenten, vervoer en verhuring, huurkoop en diensten van onderhoud en herstelling in de breedste zin, in al die domeinen van haar activiteiten. Verder het ter beschikking stellen van knowhow, het opzoeken en negotiëren enfof assistentie verlenen bij het negotiëren van contracten, het ontwikkelen van projecten en installaties, het opvolgen en controleren van werken. Zij kan overgaan tot de exploitatie, het technisch beheer, de bewaking en het onderhoud van aile installaties, technieken, toestellen, goederen en toebehoren in verband met haar doel. Zij kan tevens overgaan tot alle opzoekingswerk, prijsstudies en uitvindingen die rechtstreeks of onrechtstreeks een verband hebben met haar doel en onder andere het verwerken, de uitbating van alle brevetten of licenties verbonden met de toestellen, installaties, materialen en toebehoren in verband met haar doem

Deze activiteiten kunnen ontplooid worden zowel op de privé als op de publieke en industriële markten. Deze opsomming is opsommend en niet beperkend. Zij kan alle diensten leveren voor beveiligingsdoeleinden met inbegrip van, maar niet beperkend tot, het leveren van veiligheidspersoneel voor o.a. bewaking, helpdesk, alarmcentrale met coördinatie vierentwintig uur op vierentwintig, enzomeer.

De vennootschap kan overgaan tot het aankopen, het huren, het huurkopen, het bouwen, het verkopen, het ruilen of exploiteren van alle goederen, roerend of onroerend, materialen en installaties die rechtstreeks of onrechtstreeks een bijdrage leveren of van aard zijn een bijdrage te leveren aan het verwezelijken van haar doel. Zij kan door inbreng, fusie, inschrijving of op enige andere wijze deelnemen in alle ondernemingen, verenigingen, groeperingen en vennootschappen die een gelijkaardig, bijkomstig of nuttig doel nastreven dat bijdraagt tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar eigen doel. De vennootschap kan alle vestigingen in verband met haar doel verwerven, oprichten of exploiteren. Zij kan zich borg stellen, garantie of aval verlenen, handelen als vertegenwoordiger, agent, gerant of tussenpersoon, kredieten verlenen, voorschotten toestaan en alle zekerheden, met inbegrip van hypothecaire, verstrekken. Zij kan mandaten van bestuurders of vereffenaars waarnemen. In het algemeen kan de vennootschap alle burgerlijke, commerciele, industriele, financiele, roerende of onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap kan de verwezenlijking van haar doel nastreven op om het even welke plaats, volgens de modaliteiten en voorwaarden die haar het meest geschikt lijken. Huidige lijst is

Voor-

behouden

aan het

Belgiec Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

opsommend en niet beperkend.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde tijd.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen inzake ontbinding van vennootschappen.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie (3) bestuurders. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee (2) aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee (2) leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Enkel handelingsbekwame personen kunnen tot bestuurder worden aangesteld.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot bestuurder, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwocrdiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder. Uiteindelijk dient deze vaste vertegenwoordiger een natuurlijk persoon te zijn.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd om het aantal bestuurders te bepalen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering.

De duur van hun opdracht mag zes (6) jaren niet overschrijden.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de algemene vergadering of de raad van bestuur die in hun vervanging voorziet.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt, Algemene aandeelhoudersvergaderingen

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand mei om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, behoudens zaterdag.

Te allen tijde kan een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over enig onderwerp dat tot haar bevoegdheden behoort.

Elke algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

VERTEGENWOORDIGING

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

De raad van bestuur kan de tekst van deze volmachten vaststellen en eisen dat deze ten minste vijf (5) dagen voor de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetei van de vennootschap. Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet aandeelhouder, aan wie volmacht is gegeven volgens de voorschriften van dit artikel.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de raad van bestuur,

Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van vennootschappen kan de algemene vergadering beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a pari van de door het lot aan te wijzen aandelen.

VEREFFENING

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zitbezitten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- ti

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

e ft

Voor-

behouder-.

aan het

`~lr3éfgisc~i

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du

Luik B - vervolg

SLOTBEPALINGEN

BENOEMINGEN

a) Overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen, worden tot bestuurders benoemd:

- 1-TECH INVEST" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met vaste vertegenwoordiger De heer BOEHLEN Olivier, voornoemd.

- De heer BOEHLEN Olivier. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van tweeduizend negentien. De bestuurders zullen hun mandaat gratis uitoefenen.

b) Overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen wordt geen commissaris

benoemd.

EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

- Eerste boekjaar

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

- Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien overeenkomstig de

statuten.

RAAD VAN BESTUUR Terstond beslissen, met eenparigheid van stemmen, de bestuurders

voornoemd, te benoemen, onder de opschortende voorwaarde van het neerlegging van de

oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel:

- tot gedelegeerd-bestuurder; De heer BOEHLEN Olivier. ,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Paul WELLENS.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.08.2016, NGL 30.08.2016 16542-0486-016
10/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
NEW ECS TECHNICS

Adresse
FOTOGRAFIELAAN 18 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande