NEW HAIRFASHION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEW HAIRFASHION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.892.487

Publication

06/05/2014 : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS
; Tekst :

Tijdens de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel op 28/02/2014 en waarop gans het maatschappelijk kapitaal aanwezig was, werd met eenparigheid van stemmen de volgende beslissing genomen;

1. Ontslag als zaakvoerder van de heer Oudermans Luc, wonende te Kapelsesteenweg 289 in 2180 Ekeren en dit met ingang vanaf 1/03/2014.

Oudermans Michaël,

Zaakvoerder

Op de laatste blz." vanïùik 8 "vermelden" : Recto: Naam en hoedanigheid' Van de Ih'sfrurnenleféhde notaris, hetzij van'dé*pèrs6(6jiî(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.
15/01/2014
ÿþe Mod POF 17.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neérgel ;gá ier griffie van de hechlfiie

van Koopfiano'e! te Ani;;zren, op

G JAN 2014

Griffie

Ondememingsnr : Benaming (voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : Zetel

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :BENOEMING ZAAKVOERDER Tekst.

0540.892.487 New Hairfashion

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kapelsesteenweg 293, 2180 Ekeren (Antwerpen), België

Tijdens de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel op 31/10/2013 en waarop gans het maatschappelijk kapitaal aanwezig was, werd met éénparigheid van stemmen de volgende beslissing genomen:

1. Benoeming als zaakvoerder van de heer Oudermans Luc, wonende te Kapelsesteenweg 289 in 2180 Ekeren en dit met ingang vanaf 1/11/2013.

Oudermans Michaël,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumèntérende notaris, hetzij van do perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/10/2013
ÿþLuik B

mod 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grfn`l° van da RaQhtiMtjit van Koophandel te Antwetp®n, op

Griffieri 7 OM 913

1m11, 1131M1

563*

Voor 1.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

II

054Q" 892"

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : NEW HAIRFASHION

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid Zetel : Kapelsesteenweg 293

:

2180 Antwerpen (Ekeren)

tl

i

ii Onderwerp akte :Oprichting bvba "NEW HAIRFASHION"

i; Tekst : '

OPRICHTING  AANSTELLING VAN ZAAKVOERDER ,, , ,

'Uit een akte verleden voor Meester. Peter GEERAERTS, notarisi :te Brasschaat op 10 oktober 2013," BLIJKT DAT:

Door de heer OUDERHANS M~.cháël, geboren' te Antwerpen (district; P;Ekeren) op 6 oktober 1985,' Wonènde''te 2180 Antwerpen;

(district Ekeren) , Kapelsesteenweg 293 " ' '`

een.besloten vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid werd' "

opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming "NEW H .IRF SHION" met zetel te 2180 Antwerpen (district Ekeren), 'Kapelsesteenweg 293, met; ;;een kapitaal van 18.600,00 euro, volledig volstart door de oprichter.

Het kapitaal is samengesteld door: inbreng in geld, hetwelk werd; ;;gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de; ¬ i vennootschap in opricht=ing geopend bij 'dé- BNP Paribas Fortis Bank,:

waarvan het bewijs van- deponering'- onder de vorm van een' ;attest afgeleverd door voornoemde -instelling, aan; ';ondergetekende notaris werd overhandigd.-

i,De vennootschap heeft als doel :

- Het wassen, knippen, verven, ondulèren van haar bij mannen, vrouwen en kinderen. - Haarverzorging ,

': - Het,-Uitbaten van 'een kapsalon .,_inclusief alle daartoe;

nuttige handelingen :

-

Het verlenen van advies op ';het gebied van de

schoonheidszorgen en gezichtsverzorging, het aanbrengen;

van,make-up enz.. i

- Huidverzorging en epileren, manicure en pedicure

' - Het uitbaten van een zonnebankcentrum '

- Detailhandel in kledingaccessoires in gespecialiseerde;

4 winkels

Detailhandel in cosmetica en toiletartikelen in'

gespecialiseerde winkels "

- Kleinhandel in .reukwerk 'en cosmetica

- Kleinhandel in toiletartikelen

- Kleinhandel in imitatiesieraden, gadgets enz.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Tweede rol

Import/export van alle soorten goederen Publiciteitsonderneming en plaatsingsbureau

Het voorlichten, opzetten coördineren en beheren van handelingen gericht op het ontwikkelen van projecten in de ruimste zin van het woord.

- Optreden als makelaar of- tussenpersoon in takken als

handel, verzekeringen, leningen, financiële

verrichtingen, kredieten, geldplaatsingen, immobiliën zonder dat deze opsomming limitatief is.

De vennootschap kan zich daarenboven interesseren door middel van inbrengen, van inschrijvingen, van financiële tussenkomsten, fusie op opslorping of op elk eendere wijze ook, in elke maatschappij, vennootschap of onderneming welke, hetzij ,gedeeltelijk een aan hare gelijkwaardig of gelijklopend voorwerp heeft of van aard is om een andere tak van haar activiteit te ontwikkelen of uit te breiden en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft eveneens als doel alle

nijverheids-, industriële, commerciële en

administratieve verrichtingen, handelszaken en alle handelingen van roerende, onroerende of financiële aard te stellen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden die onrechtstreeks of rechtstreeks, hetzij geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op het -maatschappelijk doel van de-vennootschap of van die aard zouden zijn de verwezenlijking-ervan te vergemakkelijken of uit te breiden of eenvoudig te bevorderen en welke

niet verboden zijn door ,de. wet. De vennootschap mag

haar doel verwezenlijken- zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zal achten.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

- Zij mag deelnemen in.- allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij kan ook handelen als ._patrimoniumvennootschap, zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij erzelf belang bij heeft.

- Zij kan ook functies van zaakvoerder, bestuurder, afgevaardigd bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Als zaakvoerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen .handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werd benoemd: de heer Michaël OUDERMANS, voornoemd. Er werd geen

commissaris bnoemd.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Voorbehouden aan' het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het-^,eë,rste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en- ,Veenlef.. De j aar-lij kse algemene vergadering wordt gehouden op de zèkel van de vennootschap of in de plaats aangáduid in de' oproepïrtg, op de laatste maandag van de maand juni om 20.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voorde 'toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeelheeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals. voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het " passief van de vennootschap en ,de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder- de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop 'verrichte stortingen.

Volmacht werd verleend aan ."SYDAC`.' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 2950 Kapellen, Hoevensebaan 214, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding. van deze als vroegere of toekomstige

akten, alle formaliteiten - .te vervullen bij de

ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de- belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, .

Opgemaakt voor registratie ter neerlegging op de Griffie van

de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte.

De _notaris, Peter GEERA.ERTS "

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; F, ecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

#Voor-

behoeden

aan het

Belgisch Staatsblad

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 19.08.2015 15441-0265-015
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 30.08.2016 16530-0433-014

Coordonnées
NEW HAIRFASHION

Adresse
KAPELSESTEENWEG 293 2180 EKEREN(ANTW)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande