NEW PRODUCT-PACKLAB

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NEW PRODUCT-PACKLAB
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 518.896.352

Publication

07/03/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0.f1 ES 2--

Benaming (voluit) : NEW Product-Packiab

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Houtstraat 1

2260 Westerlo (Oevel)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 22 februari 2013, blijkt dat :

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NEW INVESTMENTS HOLDING », met maatschappelijke zetel te Houtstraat 1, 2260 Westerlo (Oevel), ingeschreven in het Register der Rechtspersonen van Turnhout.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « WASTE ENERGY RECOVERED », met maatschappelijke zetel te Olmenstraat 48, 2460 Lichtaart, ingeschreven in het Register der Rechtspersonen van Turnhout.

Ondergetekende notaris verzocht hebben de authentieke oprichtingsakte te verlijden van een naamloze

vennootschap "NEW Product-Packlab", met zetel te Houtstraat 1, 2260 Oevel.

Deze vennootschap heeft de volgende kenmerken:

RECHTSVORM - NAAM

; De vennootschap is een naamloze vennootschap met als naam "NEW Product-Packlab".

ln alle akten, geschriften, documenten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, orders, briefwisseling en

alle andere stukken uitgaande van de vennootschap, dient de naam steeds voorgegaan of gevolgd te worden;

; door de woorden "Naamloze Vennootschap" of door de afkorting "NV",

ZETEL

;, De zetel van de vennootschap is gevestigd te Houtstraat 1, 2260 Oevel.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel

1. Het voeren van alle mogelijke sales en marketing activiteiten van allerhande gebruiksproducten in porselein,; ;i glas, keramiek, plastic of enig ander materiaal.

2. Met uitvoeren van aile mogelijke managementactiviteiten, administratieve functies, consultancy, (markt)onderzoeken en analyses inzake het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, commercialiseren en. distribueren van alle allerhande gebruiksproducten in porselein, glas, keramiek, plastic of enig ander materiaal, het verlenen van alle daarmee verband houdende diensten en het voeren van alle mogelijke bijhorende consultancy-, audit, advies- en beheersactiviteiten.

3. Het verwerven, vestigen en overdragen, op welke wijze dan ook, van alle soorten van roerende en onroerende goederen en van alle mogelijke zakelijke rechten, het in huur nemen en verhuren en, meer in hef; algemeen, het aanvaarden, vestigen en toestaan van alle mogelijke persoonlijke rechten met betrekking tot onroerende goederen en zakelijke rechten,

4. Alle activiteiten als bemiddelaar, makelaar, agent, commissionaris of tussenpersoon, als hoofdaannemer dan wel ais onderaannemer, en dit zowel in het binnenland als in het buitenland en binnen het kader van de wettelijke en bestuurlijke voorschriften terzake.

5. Aile activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen en deelbewijzen van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

6. Het aanvaarden en uitoefenen van alle mandaten en opdrachten; het uitvoeren van alle onderzoeken en studies en het verstrekken van aile adviezen en het verlenen van aile bijstand inzake de inrichting, de planning en het beheer van ondernemingen en bedrijven,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

16 FEB, 2013

KOORMEEL TURNHOUT

na griffiear

11

*13039202*

{

Voor- mod 11,1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag alle soorten van financieringen aangaan en al haar onroerende goederen en alle zakelijke rechten waarvan zij titularis is in hypotheek stellen (dan wel enige andere zakelijke of persoonlijke zekerheden, van welke aard dan ook, met betrekking tot voormelde goederen en rechten toestaan) en zij mag ai haar andere goederen, met inbegrip van haar handelsfonds, in pand geven en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen aangaan voor haarzelf doch niet voor derden.

In het algemeen zal de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen mogen doen welke van in verband staan met haar doel of welk van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen, en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

De vennootschap kan de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderdduizend euro (¬ 600.000).

Het is verdeeld in honderd aandelen (100), zonder vermelding van nominale waarde, welke elk éénihonderste (1l10051e) van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen hebben stemrecht.

Op het kapitaal werd ingschreven ais volgt:

1. door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NEW INVESTMENTS HOLDING », voornoemd, ten belope van vijfhonderd vierennegentig duizend euro (¬ 594.000), ter vergoeding waarvan negenennegentig (99) aandelen worden toegekend. Op deze aandelen werd één/derde, met name een bedrag van honderdachtennegentigduizend euro (¬ 198.000), volstort.

2. door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « WASTE ENERGY RECOVERED », voornoemd, ten belope van zesduizend euro (¬ 6.000), ter vergoeding waarvan één aandeel (1) aandeel wordt toegekend, Op dit aandeel werd éénlderde, met name een bedrag van tweeduizend euro (¬ 2.000) volstort.

Totaal : honderd (100) aandelen, gans het kapitaal vertegenwoordigend.

Door ondergetekende notaris is bevestigd dat het volstorte gedeelte van het maatschappelijke kapitaal, met name tweehonderdduizend (200.000 EUR) werd gestort op een bijzondere rekening bij Forts Bank, en dat de wettelijke voorschriften van plaatsing en volstorting van het kapitaal werden nageleefd.

Bij beslissing van de raad van bestuur, die er het type, de voordelen, de wijze en de tijdstippen van terugbetaling, alsmede alle andere uitgiftevoorwaarden van vaststelt, mag de vennootschap overgaan tot de uitgifte van obligaties en soortgelijke effecten.

De raad van bestuur is tevens gemachtigd om winstbewijzen uit te geven, welke het kapitaal van de vennootschap niet vertegenwoordigen, ten behoeve van (i) het personeel, medewerkers en dienstverleners van de vennootschap en van de met de vennootschap verbonden vennootschappen in de zin van artikel 11 van het Wetboek van vennootschappen, en van (ii) door de raad van bestuur aan te duiden derden die een bijzondere bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de vennootschap,. De winstbewijzen geven recht op een deelname in de winst die door de raad van bestuur wordt bepaald op het moment van uitgifte van de winstbewijzen en dit voor een duurtijd die op het moment van uitgifte wordt bepaald. De winstbewijzen geven geen stemrecht, noch recht op deelname aan de algemene vergadering. De raad van bestuur is bevoegd om de verdere uitgiftemodaliteiten van dergelijke winstbewijzen te bepalen en te wijzigen. De vennootschap kan te allen tijde de winstbewijzen vernietigen mits vergoeding van de houders ervan ten belope van het in de uitgifte vastgelegde bedrag. De winstbewijzen zijn op naam en worden ingeschreven in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. Winstbewijzen zijn niet-overdraagbaar, behoudens voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van de raad van bestuur.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide macht en bevoegdheid om alle handelingen te stellen, noodzakelijk of nuttig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, ter uitzondering evenwel van die handelingen die de wet uitdrukkelijk voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Wanneer op een algemene vergadering van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de jaarvergadering die volgt op de vaststelling dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, voor een duur van maximum zes (6) jaar. Zij worden ter gelegenheid van hun benoeming ingedeeld in een categorie A, categorie B of categorie C. Er mag op elk ogenblik evenwel slechts één bestuurder van categorie A en één bestuurder van categorie B in functie zijn. De opdracht van de bestuurders eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering van het jaar waarin hun opdracht eindigt.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid, met dien verstande dat voor alle besluiten van de raad van bestuur met een financiële impact of tegenwaarde van meer dan vijfduizend euro (5.000 EUR) tevens de instemming van zowel de bestuurder van categorie A als van categorie B vereist is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. De raad omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bovendien kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité. Deze over; dracht mag echter geen betrekking hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die krachtens de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden van de aanstelling van de leden van dit comité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en hun werkwijze worden bepaald door de raad van bestuur.

De instelling van het directiecomité dient te worden bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, met uitdrukkelijke verwijzing naar artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de vertegenwoordiging van deze vennootschap met betrekking tot dit dagelijks bestuur opdragen en toevertrouwen :

1) hetzij aan één of meer van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd-bestuurder voeren en afzonderlijk handelen;

2) hetzij aan één of meer leden van het directiecomité, die afzonderlijk handelen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en de statutaire bepalingen inzake het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap ten aanzien van derden, rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd hetzij door één of meerdere gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, die alleen of gezamenlijk handelen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur.

Verder wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van hun volmacht.

ALGEMENE VERGADERING

Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om vijftien uur,

Bijeenroepinq - verloop

De raad van bestuur, in voorkomend geval de commissaris, kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

De oproepingen tot de algemene vergadering geschieden door per aangetekende brief, vijftien dagen voor vergadering. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam.

Toelating tot de algemene vergadering

De aandeelhouders op naam kunnen enkel toegelaten worden tot de algemene vergadering indien hun aandelen ingeschreven zijn in het aandelenregister ten minste vijf werkdagen voor de datum der vergadering. Bovendien moeten ze eveneens binnen dezelfde termijn de raad van bestuur per gewone brief inlichten of zij het voornemen hebben de vergadering bij te wonen met aanduiding van het aantal aandelen, waarmee zij aan de stemming zullen deelnemen. De datum van de stempel van de post is voor het naleven van deze verplichting bepalend. Geen enkele overdracht van aandelen op naam zal warden ingeschreven in het aandelenregister van de vennootschap gedurende de vijf werkdagen die deze van de algemene vergadering voorafgaan.

De vervulling van voornoemde formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet aandeelhouder. De volmacht dient schriftelijk, voorafgaand en uitdrukkelijk te zijn. De volmachten moeten, op straffe van nietigheid de agenda, met opgave van de te behandelen onderwerpen, bevatten.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. BESTEMMING VAN HET RESULTAAT / AANLEGGEN RESERVES

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen am de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief zoals dit blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en, indien dit hoger is, beneden het bedrag van het opgevraagd kapitaal.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens wettelijke en statutaire bepalingen dienen te worden gevormd.

ALGEMENE BEPALINGEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

". Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 111

Voor-

` ' behouden

.aan het %.' Belgisch Staatsblad

Keuze van woonplaats

Alle aandeelhouders, obligatiehouders, houders van winstbewijzen, bestuurders, commissarissen, direkteurs en vereffenaars wier woonplaats onbekend is of die hun woonplaats niet in België hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar alle dagvaardingen, aanmaningen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap." OVERGANGS-SLOTBEPALINGEN

I. Benoeming bestuurders

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op vijf.

Worden benoemd als eerste bestuurders voor de langst door de wet toegelaten termijn, met name zes (6) jaar, automatisch eindigend ter gelegenheid van de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar tweeduizend achttien gehouden zal worden ;

(1) Als bestuurder van categorie A:

- De heer Christophe Daems, hebbende de Belgische nationaliteit, geboren te Antwerpen op 7 augustus 1975, woonachtig te 2460 Kasterlee-Lichtaart, Olmenstraat 48;

(ii) Als bestuurder van categorie B:

- De heer ï ïmo Keersmaekers, hebbende de Belgische nationaliteit, geboren te Leuven op 10 januari 1976,

woonachtig te 2440 Geel, Wilders 68;

(iii) Als bestuurders van categorie C:

- De heer Antonius Tesink, hebbende de Nederlandse nationaliteit, geboren te Zutphen op 12 juli 1955,

woonachtig te Bekersweg 10, Nederland;

- De heer Wim Michielsen, hebbende de Belgische nationaliteit, geboren te Hoogstraten op 10 maart 1974, woonachtig te Baan Tarabura, 201/21 Nongkhor Reservoir Road, Mao 11 Nongkham, Sriracha 20110 Chonburi, Thailand;

- De heer Aloysius Michielsen, hebbende de Belgische nationaliteit, geboren te Meerle op 26 maart 1961,

woonachtig te 2328 Meerle, Oosteneind 19;

Het mandaat van bestuurder zal kosteloos uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Il. Eerste boeklaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal worden afgesloten op éénendertig december twee duizend

veertien.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar twee duizend vijftien.

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht met bevoegdheid om individueel te handelen en met recht van indeplaatsstelling wordt

gegeven aan: Handson & Partners, met maatschappelijke zetel te Prins Boudewijnlaan 12 B, 2550 Kontich, en

al haar vennoten en medewerkers, om de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van het

Ondernemingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen alle fiscale administraties (met inbegrip van de

BTW-administratie).

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel.

- 2 volmachten





Srtaatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bi Eagen bij hét ïélgisch





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 23.06.2016 16215-0152-018

Coordonnées
NEW PRODUCT-PACKLAB

Adresse
HOUTSTRAAT 1 2260 OEVEL

Code postal : 2260
Localité : Oevel
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande