NEW RIJN EN SCHELDE EXPEDITIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEW RIJN EN SCHELDE EXPEDITIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.906.684

Publication

19/02/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

giquilIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griff e 02, 2U13

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : New Rijn en Schelde Expeditie

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Victor Govaerslaan 2

2170 Antwerpen (Merksem)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Geassocieerd Notaris Nathalie Meert op 6 februari 2013, neergelegd voor; registratie , dat:

;;1.- De Heer VAN WICHELEN Winox Benoit, geboren te Engis op zestien november! ;; negentienhonderdzesenveertig, wonend te 2018 Antwerpen, Paleisstraat 32 en de Heer HARTMANN Bernd!

Theo, geboren te Duisburg (Duitsland) op eenendertig juli negentienhonderdvljfenvljftlg, wonend te 2000;

Antwerpen, italiëlei 135 bus 2,

2.-een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "NEW! i RIJN EN SCHELDE EXPEDITIE

3.De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2170 Antwerpen (Merksem), Victor Govaersiaan 2.

De maatschappelijke zetel mag elders overgebracht worden krachtens eenvoudige beslissing van de! zaakvoerder.

De vennootschap mag In België of in het buitenland administratieve zetels, bijhuizen, kantoren of agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

!j 4.-De vennootschap heeft tot doei

Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met of betrekking hebben op de activiteiten; van expeditiebedrijf en douane-agent, één en ander in de ruimste betekenis van het woord.

Hot vervoer van alle welkdanige goederen en artikelen te zee, te land of in de lucht en op de binnenwateren, zo; j! met eigen vervoermiddelen als met vervoermiddelen van derden, voor eigen rekening of voor rekening van; derde; aile activiteiten van vervoerscommissionair of commissionair bij het vervoer.

De overslag en de opslag van alle goederen en artikelen, en aile activiteiten van goederenbehandeling. Zij kan alle hoegenaamde handels, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die' rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn dit te begunstigen; zo kan zij; ij ondermeer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel getijkaardig, overeenkomstig of verwant; is met het hare.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of: I vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verienen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Deze opsomming is geenszins beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stelten die rechtstreeks! .; of onrechtstreeks betrekking hebben op het bovenstaande, of die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen; ij bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of van aard zijn de verwezeniljking daarvan te vergemakkelijken. 5.-Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen van; gelijke waarde maar zonder aanduiding van nominale waarde.

6.-De aandelen werden In speciën onderschreven als volgt:

9i.door de heer Van Wichelen Winox voornoemd, voor negenhonderd dertig (930,00) Euro, waarvoor hem vijf; aandelen worden toegekend

21.door de heer Hartmann Bernd voornoemd, voor zeventienduizend zeshonderd zeventig(17.670,00) Euro,!!

waarvoor hem vijfennegentig aandelen worden toegekend, 1

ri Ieder aandeel werd voistort tot beloop van een/derde. De inbreng van zesduizend tweehonderd euro werd; gestort op een bijzondere bankrekening nummer 363-1159610-15 bij de iNG Bank 7.-De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag der neerlegging der oprichtingsakte op de: grittie van de rechtbank van koophandel, op welke dag de bedrijvigheid van de vennootschap zal aanvangen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11111111!!1111Ï11,1,11111111

95

mod 91.1

8.-De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering benoemd, en wordt tot niet-statutair bezoldigd zaakvoerder benoemd voor,; onbepaalde duur, de heer HARTMANN Bernd, voornoemd, die aanvaardt.

Iedere zaakvoerder, alleen handelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig" zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. 9,-Het boekjaar vangt aan op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar, Het eerste boekjaar loopt vanaf de stichtingsdatum tot éénendertig maart tweeduizend veertien.

10.-De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroeping op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur en voor de eerste maal in het jaar 2014, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten, de noodzakelijke afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, is de nettowinst van de vennootschap en zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering welke kan beslissen een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst ais dividenden uit te keren aan de vennoten, De zaakvoerder is bevoegd het tijdstip te bepalen waarop de dividenden betaald worden.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Nathalie MEERT

Samen neergelegd

afschrift akte

Op de laatste blz. van Luil BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ir, Voor+ behouden aan het Belgisch Staatsblad

13/10/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
11/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
NEW RIJN EN SCHELDE EXPEDITIE

Adresse
VICTOR GOVAERSLAAN 2 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande