NEW STORE EUROPE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NEW STORE EUROPE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 403.732.509

Publication

14/05/2014
ÿþ111JLI) I jpj

Ondernemingsnr : 13403.732.649

Benaming

(voluit) NEW STORE EUROPE

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Bouwelven 16 te 2280 Grobbendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Ingrid VOETEN te Kasterlee, ter standplaats Lichtaart, op 29 april 2014, blijken de volgende beslissingen:

1. Kennisneming van:

a) het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 2100 Antwerpen, Herentalsebaan 71-75, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor;

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 15 april 2014 luiden als volgt:

"De inbreng in nature tot kapitaalverhoging in de NV New Store Europe met zetel te Bouwelven 16, 2280 Grobbendonk, voor een totale inbrengwaarde van 1.491,791,66 EUR bestaat uit:

De schuldvordering die New Store Europe Holding BV bezit ten leste van de vennootschap

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.723 aandelen van de NV New Store Europe zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

- de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is;

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend."

b) het verslag van de raad van bestuur van over het belang van de inbreng,

2. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met 1.491.791,66 EUR om het te brengen van 908.208,34 EUR op 2.400,000 EUR mits uitgifte van 3.723 nieuwe aandelen, door niet-geldelijk inbreng.

3. Als gevolg van de voorgaande beslissing, beslist de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

artikel 5: om het in overeenstemming te brengen met de tweede beslissing wordt vervangen als volgt:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEE MILJOEN VIERHONDERD DUIZEND EURO (2.400.000,00 EUR). Dit kapitaal is volgestort."

- artikel 6: om het in overeenstemming te brengen met de tweede beslissing wordt vervangen als volgt: "Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door vijfduizend negenhonderd negentig aandelen (5.990) zonder vermelding van nominale waarde.

Aile aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen,"

_ ......

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Mod %Nard 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte__

d ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOP

2 MO 24i4

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Grimer

-Griffe--

e

ç.

4. De vergadering machtigt de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten, en ondergetekende notaris om de statuten te coördineren en de volledige tekst ter griffie neer te leggen.

Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Ingrid VOETEN

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd; eensluidend afschrift;

- verslag van de bedrijfsrevisor; verslag van het bestuursorgaan;

- tekst der gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/10/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
15/10/2014
ÿþ-

ModWrd 11.1

na neerlegging ter griffie vi

ill\itedegegd ter griffie van de

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



ifLek

LiANK VAN ISUU1-.FlA"ISULL

06 OKT. 201/i

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

ll IIIJI,1_11,11111jj1111111111

uritrie

Ondernemingsnr : 0403.732.509 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Bouwelven 16, 2280 Grobbendonk

(volledig adres)

OndenNerb akte: Ontslag/benoeming bestuurder, herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering d.d. 30/06/2014 blijkt dat de vergadering kennis heeft genomen van het ontslag ais bestuurder van de heer Ronald Broers, en dit met ingang vanaf 30/06/2014.

Uit dezelfde notulen blijkt dat de vergadering heeft beslist om in zijn vervanging te voorzien door te benoemen tot nieuwe bestuurder, en dit met ingang vanaf 30/06/2014, voor een hernieuwbare termijn tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2020:

- de New Store Europe BV, met zetel te 5234GL NL 's-Hertogenbosch, Zilverenberg 3, met KVK nummer 16087999, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Raymond de la Court,

Uit dezelfde notulen blijkt dat de vergadering heeft beslist de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VANDEANOTTE BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, nog steeds vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, te herbenoemen voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Flet controlemandaat zal zich uitstrekken over de boekjaren eindigend per 31/121/2014, 31/12/2015 en 31/12/2016. Het mandaat eindigt op de jaarlijkse algemene vergadering van 2017.

Gedaan te Grobbendonk, op 30/06/2014.

Getekend:

De NEW STORE EUROPE HOLDING BV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer

Joseph Van Den Borne

Bestuurder

NEW STORE EUROPE

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

27/03/2014
ÿþ111111111110

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Noorçolegd ter griffie indA

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

I 4 UT 2014

TURNHOUT

Md Word 11.1

Ondernemingsnr : 0403.732.509

Benaming

(voluit) New Store Europe

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel Bouwelven 16, 2280 Grobbendonk

(volledig adres)

Onderwerp : Bevestiging benoeming bestuurder

Uittreksel uit de schrijftelijke besluitvorming van de aandeelhouder dd. 5/03/2014

De enige aandeelhouder neemt volgende besluiten:

(1) Do benoeming van de heer Ronald Broers als bestuurder van de Vennootschap, die verkeerdelijk werd benoemd onder zijn roepnaam Rob Broers per schriftelijke besluiten van de aandeelhouders op 16 december 2011 en zoals gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 26 maart 2012 onder nummer 62807, te bevestigen met effect vanaf 16 december 2011. Deze bevestiging beoogt de rechtzetting van een louter materiele vergissing.

(2) Een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Susana González Melôn, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel, Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager aile noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het opstellen, uitvoeren en ondertekenen van alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten en om aile nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande besluiten neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Susana González Melôn

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

20/11/2013
ÿþOndernemingsvr : 0403.732.509

Benaming (voluit) : NEW STORE EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bouwelven 16, 2280 Grobbendonk, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Aanstellinglbeëindiging functie vaste vertegenwoordiger van een bestuurder Tekst :

Uit de notulen van de jaarvergadering van 30 juni 2013 blijkt het ontslag met terugwerkende kracht vanaf 01/04/2013 van de h. Jostein Bjërge als vertegenwoordiger van New Store Europe Holding BV, bestuurder.

Uit dezelfde notulen blijkt de benoeming van de h. Joseph van den Borne, Agnetendal 16 te 2370 Arendonk, met terugwerkende kracht vanaf 01/04/2013 als vertegenwoordiger van New Store Europe Holding BV, bestuurder.

Mod POF 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

ergelegd ter

N

o r NOV. 2013

TURNHOUT gfriffier,

na neerlegging ter griffie van d

rlffle van dei_ KOOPHANDEL

Iv

*131740 9*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(ojn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 10.07.2013 13291-0206-037
11/01/2013
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t3C1..t.aveu ta.~ w1t1t1. veldt ltC'i

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 1 CEC, 2312

TURNHOUT

GEïftleGriffier,



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 1111

*1300e06*







Ondernemingsnr : BE 0403.732.509 Benaming

(voluit) : SHOPEX BELGIUM

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2280 Grobbendonk, Bouwelven 16

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Ingrid Voeten te,

Kasterlee ter standplaats Lichtaart op 18 december 2012.

Blijken de volgende beslissingen:

1/ De vergadering beslist de naam "SHOPEX BELGIUM" te vervangen door de nieuwe naam: "NEW

STORE EUROPE".

2/ De vergadering beslist de bestaande aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De bestaande aandelen aan toonder zullen, tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig

aandelenbezit, worden vernietigd door het aanbrengen van een stempel "VERNIETIGD" en worden vervangen

door een inschrijving op naam in het aandeelhoudersregister.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen.

3/ De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de wet van 2 juni 2006 tot wijziging van het

Wetboek van Vennootschappen teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren.

4/ De statuten worden aangepast aan de vorige beslissingen en onder meer artikel 1 wordt gewijzigd als

volgt:

"De vennootschap is een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam: " NEW STORE EUROPE"."

Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Ingrid VOETEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

eensluidend afschrift;

-tekst der gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.07.2012 12364-0239-033
06/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

t rt: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisct Staatsbla













*1206994â*



NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 l MAART 2012

KOOPHANDii~iffieI RNHOUT

t7P rlYiiii,.r

Ondernemingsnr : 0403.732.509

Benaming

(voluit) : Shopex Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bouwelven 16, 2280 Grobbendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING Ontslag f Benoemingen

In de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 26 maart 2012 onder nummer 62807 werd verkeerdelijk het ontslag gepubliceerd van Shopex Group B.V., met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Gijsbert Mouthaan als' bestuurder van de Vennootschap.

RECHTZETTING

Uittreksel uit de notulen van de schriftelijke bijzondere algemene vergadering van de vennootschap dd. 16 december 2011:

In overeenstemming met artikel 536 van het Wetboek van vennootschappen besluiten de aandeelhouders met eenparigheid van stemmen:

(1) Kennis te nemen van het ontslag van:

- Shopex Holding N.V., met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Gijsbert Mouthaan,

- Lumara BVBA, met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Gijsbert Mouthaan,

als bestuurders van de Vennootschap, met ingang vanaf heden.

(2) Als bestuurder van de Vennootschap te benoemen met ingang vanaf heden, voor een periode die eindigt,

na de algemene vergadering gehouden in 2017:

- New Store Europe Holding B.V., met ais vaste vertegenwoordiger Dhr. Jossein Bjorge.

- Dhr. Rob Broers.

Deze bestuurders zullen hun mandaat van bestuurder kosteloos uitvoeren.

(3) Een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Inge; Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakings verplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de, bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het, Belgisch Staatsblad.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/03/2012
ÿþSad Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'.4 lom -sGEL CUU ;..:,%.; i--!E, RECHTBANK VAN

1 it MISA T 2012

, KOOPHANDEL

OORHA Gr L TU TURNHOUT

III

*12062807*

i i i

V



Ondernemingsnr : 0403.732.509

Benaming

(voluit) : Shopex Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bouwelven 16, 2280 Grobbendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag 1 Benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de schriftelijke bijzondere algemene vergadering van de vennootschap dd. 16 12-2011:

In overeenstemming met artikel 536 van het Wetboek van vennootschappen besluiten de aandeelhouders met eenparigheid van stemmen:

(1) Kennis te nemen van het ontslag van:

- Shopex Group B.V., met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Gijsbert Mouthaan,

- Lumara BVBA, met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Gijsbert Mouthaan,

als bestuurders van de Vennootschap, met ingang vanaf heden. Een kopie van hun ontslagbrieven wordt

aan deze notulen gehecht als Bijlage 1.

(2) Als bestuurder van de Vennootschap te benoemen met ingang vanaf heden, voor een periode die eindigt

na de algemene vergadering gehouden in 2017:

- New Store Europe Holding B.V., met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Jossein Bjorge.

- Dhr. Rob Broers.

Deze bestuurders zullen hun mandaat vah bestuurder kosteloos uitvoeren.

(3) Een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Reinout Temmerman

Gevolmachtigde

Tegelijkertijd neergelegd: sub-delegatie van Inge Stiers aan Reinout Temmerman

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 05.07.2011 11265-0420-034
20/08/2010 : TU142776
20/08/2010 : TU142776
02/07/2010 : TU142776
15/07/2009 : TU142776
05/08/2008 : TU142776
30/07/2007 : TU142776
26/04/2007 : TU142776
24/10/2006 : TU142776
27/07/2006 : TU142776
26/05/2005 : AN142776
25/04/2005 : AN142776
11/02/2005 : AN142776
25/01/2005 : AN142776
31/12/2004 : AN142776
10/08/2004 : AN142776
06/05/2004 : AN142776
01/07/2003 : AN142776
12/07/2001 : AN142776
16/07/1997 : AN142776
17/08/1995 : AN142776
09/07/1992 : AN142776
22/11/1991 : AN142776
01/01/1986 : AN142776
15/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
NEW STORE EUROPE

Adresse
BOUWELVEN 16 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande