NEWCO COMMUNICATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEWCO COMMUNICATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.570.491

Publication

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 28.02.2014, GGK 02.05.2014, NGL 31.07.2014 14399-0032-013
21/03/2014
ÿþ Mod word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

f 3 -03 LGISCH S

i lAiNi211 tl BE

?BELGE

2014 AATSSL:ÿ

NEERGELEGD

GRLFP!E RECHTBANK VAN

0 4 I,IMRT 2014

OOPHAMPt. TURNHOUT

ue grutier

Ondernemingsnr : 0477.570.491

Benaming

(voluit) : NewCo Cornmunications

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 5CA , 024O0 MOL_

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dominique Maes te Turnhout op 28 februari 2014, neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel voor registratie overeenkomstig artikel 173 1°bis van het Wetboek Registratierechten, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NewCo Communications", met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Statiestraat 56A, onder meer volgende beslissingen heeft genomen niet eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT: AFSCHAFFING VAN DE

NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN

De algemene vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en artikel 5 van de

statuten in die zin aan te passen.

TWEEDE BESLUIT: VOORAFGAANDE VERSLAGEN

De voorzitter leest de In de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of. vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren voorafgaand heden een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door mevrouw Jo Plettinx, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld,

De conclusies van het verslag van mevrouw Jo Plettinx, bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven:

"5. BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Newco Communications bestaat uit de inbreng van 12 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Marokkaans Recht G BIS,COM door dhr. Marc Ternest en dhr. John Holst die elk 6 aandelen inbrengen.

E3ij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

5,1de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

5.2de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

5.3de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De inbrengers hebben er kennis van genomen dat het eigen vermogen per 31 december 2012 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Newco Communications aangetast is door geleden verliezen en per 31 december 2012 -35.646 ¬ bedraagt.

De vergoeding van de inbreng bestaat in 1.100 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Newco Communications, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/1.286 ste deel van het kapitaal elk,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van een kapitaalverhoging door inbreng in natura en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Mulle B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness

opinion' is.

Opgemaakt te Tessenderlo 24 februari 2014

Je Plettinx & C° BV o.v.v. BVBA

Vertegenwoordigd door haaraansprakelijke vennoot Mevr. Jo Plettinx "

- het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van Wetboek van

Vennootschappen.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd worden ter griffie van de

rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING

A. Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderd en tienduizend euro (¬ 110.000,00) om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd achtentwintigduizend zeshonderd euro (¬ 128.600,00) te brengen door inbreng van twaalf (12) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Marokkaans Recht "C BIS.COM", gevestigd te Marokko, 20100 Casablanca, Rue El Jihani 10, Quartier Racine ingeschreven in het Marokkaanse Centrale register van vennootschappen onder het nummer 177329, door de volgende aandeelhouders: de heren Ternest en Holst, voornoemd, elk tot beloop van zes aandelen in de bvba naar Marokkaans Recht "C BIS.COM".

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van duizend honderd (1.100) aandelen, zonder nominale waarde die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort aan de inbrengers worden toegekend.

De nieuwe aandelen zullen genummerd worden van 187 tot 1.286.

Voorwaarden van de inbreng

De ingebrachte 12 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Marokkaans recht "C BIS.COM" worden vrij en onbelast ingebracht.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Newco Communications" zal onmiddellijk de eigendom van de ingebrachte aandelen bekomen en zal ervan in het genot treden door het optrekken van dividenden of andere financiële voordelen vanaf de eerstvolgende uitkering.

B. TOTSTANDKOMING - INSCHRIJVING  VOLSTORTING - TOEWIJZING NIEUWE AANDELEN

Na voorlezing te hebben aanhoord van al wat voorafgaat, verklaren en bevestigen de volgende

aandeelhouders, de heer Ternest Marc en de heer Holst John, beiden voornoemd, hier aanwezig:

rperfect op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap;

Lvolledig op de hoogte te zijn van de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging;

dop alle duizend honderd (1100) nieuwe aandelen te schrijven in verhouding tot hun huidig aandeel in het

kapitaal te weten:

Aandelen

de heer Ternest Marc, voornoemd, schrijft in op

vijfhonderd vijftig (550) aandelen, genummerd van 187 tot 736 550

de heer Holst John, voornoemd, schrijft in op vijfhonderd vijftig aandelen (550) aandelen, genummerd van

737 tot 1.286 550

De aandeelhouders verklaren en de vergadering erkent dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst en elk aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig volgestort is door middel van voormelde inbreng in natura.

C. VASTSTELLING VAN DE TOTSTANDKOMING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaal-verhoging volledig geplaatst en daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus op honderd achtentwintigduizend zeshonderd euro (¬ 128.600,00) gebracht is, verdeeld over duizend tweehonderd zesentachtig (1.286) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

VIERDE BESLUIT: WIJZIGING VAN ARTIKEL 5

Als gevolg van de besluiten die voorafgaan, besluit de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen

door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd achtentwintigduizend zeshonderd euro (¬

128.600,00).

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en verdeeld in duizend tweehonderd zesentachtig (1.286)

gelijke aandelen met stemrecht, zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend één/duizend tweehonderd

zesentachtigste (1/1.286e) van het maatschappelijk kapitaal."

VIJFDE BESLUIT: TOEKENNING VAN BEVOEGDHEDEN

AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, namelijk voor het aanvullen en aanpassen van het register van aandelen op naam, en aan ondergetekende notaris om de gecoôrdineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, conform het Wetboek van vennootschappen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

ZESDE BESLUIT: VOLMACHT

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan "AXXIOR Accountants & Belastingconsulenten", gevestigd te 2240 Massenhoven (Zandhoven), Zagerijstraat 6, vertegenwoordigd door de heer Hans Gobien, om namens en voor rekening van de vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Voor ontledend uittreksel,

Dominique Maes

Notaris te Turnhout

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte gecoördineerde statuten  verslag zaakvoerder  balans -- ° verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van rie instrumenterende natans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden tee vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

17/01/2014
ÿþ~

Mod Word 11.1

IIIt11111élli IM3!~IYtl

8

Ondernemingsnr : 0477.570.491

Benaming

(voluit) : NewCo Communications

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2400 Mol, Statiestraat 56A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dominique Maes te Turnhout op 31 december 2013, neergelegd' ter griffie van de rechtbank van Koophandel voor registratie overeenkomstig artikel 173 1 °bis van het Wetboek Registratierechten, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NewCo Communications", met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Statiestraat 56A, onder meer volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen

1. EERSTE BESLUIT: VERLENGING VAN HET HUIDIGE BOEKJAAR

De algemene vergadering beslist om het huidige boekjaar te verlengen tot 28 februari 2014.

2- TWEEDE BESLUIT; WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

De algemene vergadering beslist om het boekjaar van de vennootschap voortaan te laten ingaan op 1 maart en te laten eindigen op de laatste dag van februari van het daaropvolgende jaar.

3. DERDE BESLUIT: WIJZIGING VAN ARTIKEL 15 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist artikel 15 van de statuten in overeenstemming te brengen met de

voorgaande besluiten, waardoor dit voortaan zal luiden als volgt:

"Het boekjaar begint op één maart en eindigt op de laatste dag van februari van het daaropvolgende jaar."

4. VIERDE BESLUIT: VERPLAATSING VAN DE DATUM VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering beslist om de datum van de algemene vergadering te verplaatsen waardoor deze

zal plaatsvinden op de eerste vrijdag van de maand mei om achttien uur.

5. VIJFDE BESLUIT : WIJZIGING VAN ARTIKEL 13 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist om artikel 13 van de statuten in overeenstemming te brengen met het

voorgaand besluit, waardoor dit luiden als volgt;

"De gewone algemene vergadering zal jaarlijks plaatsvinden op de eerste vrijdag van de maand mei om

achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag, in

dezelfde omstandigheden."

6. ZESDE BESLUIT : MACHTIGING

De algemene vergadering beslist om machtiging te verlenen aan ondergetekende Notaris om over te gaan'

tot de coördinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel,

Dominique Maes

Notaris te Turnhout

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte r- gecoördineerde statuten

Op de laatete biz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

VI

baht

aat

Bel'

Staa

Bijlagen- bif liet Betgisch Staatetaii - t7Y0t12024 =-Aniiëxës dIIM(tÏllfCilr bëlgë

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I NAaroelogd tcr cril,fie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 8 JAN. 2014

TURNHOUT

De Gilniffer,

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.04.2013, NGL 24.08.2013 13460-0294-012
06/03/2013
ÿþOndernemingsrtr: 0477.570.491

Benaming

(voluit) : Newco Communications

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Stationsplein 15 - 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De Bijzondere Algemene Vergadering van 22 januari 2013 heeft beslist

Om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Stationsplein 15 te 2200 Herentals, naar Statiestraat 56A te 2400 Mol.

Zaakvaerder

Marc Temest

Luik ~

Mod wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

~^ '

RGELEGD

r_:

t\I

! 1

aso3asi

bel a( BF Ste

(RlFFtE I ECF-ITBA`', Y' `

2 5 FEB. 2013

KOOPHRNDEL TURNHOUT

De rif fier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/03/2012
ÿþf~-~\ ~~~ f' " .,: `_- 1 a'~ " . {

i~J~ ~~ *<-

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va " e akte

RIP

GRIFFIE RECHTBANK VAN

21 FEB, 2U?2

KOOPHA; iOilt- TURNHOUT De Gflffier,

11111110.1111.1111.1111,1111

V. I

beha

aai

Bel

Staa





Ondernemingsar : 0477.570.491

Benaming

(voluit) : NEWCO COMMUNICATIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Stationsplein 15, 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp akte : BETEKENING- AFSCHRIFT VAN SCHRIJVEN TOT OPZEGGING ALS ZAAKVOERDER

Uit de betekening - afschrift van schrijven tot opzegging als zaakvoerder - van 9 februari 2012, blijkt dat: volgende zaakvoerders met onmiddellijke ingang ontslag als zaakvoerder hebben genomen.

Denwa Communications BE 0826.274.704, Tramstraat 16, 2260 Westerlo met als vaste vertegenwoordiger' Kinoo Annemieke.

BVBA Linlot BE 0826.163.450, Jan De Meuterstraat 34 bus 2, 1860 Meise, ais vaste vertegenwoordiger Anne-Marie Cranshof.

Kinoo Annemieke, Tramstraat 16, 2260 Westerlo.

GET,

Marc Temest

Op de laatste biz van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.04.2011, NGL 04.07.2011 11259-0403-013
28/02/2011
ÿþInIB1I01111NI11I1NN111llln

[1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van kte

Moa 2.0

RIE RGE`E:GD GRIFFIE RECHTBANK VAN

i 6 FEB. 20H

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie griffier

Ondernemingsnr : 0477.570.491

Benaming

(voluit) : Newco Communications

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleinhoefstraat 5 2440 Geel

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerders - Wijziging maatschappelijke zetel Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 21 oktober 2010

Worden vanaf heden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

- BVBA Linlot, Jan de Meuterstraat 34 bus 2 te 1860 Meise, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Anne-Marie Cranshof, Jan de Meuterstraat 34 bus 2 te 1860 Meise.

- De heer Marc Ternest, wonende te Steenweg op Mol 27 te 2360 Oud-Turnhout. - BVBA Denwa Communications, Tramstraat 16 te 2260 Westerlo, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Annemieke Kinoo, Tramstraat 16 te 2260 Westerlo. welke allen verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Deze beslissingen worden met unanimiteit van stemmen getroffen.

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Stationsplein 15 te 2200 Herentals met ingang vanaf 23 december 2010.

Annemieke Kinoo

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 06.04.2010, DPT 27.08.2010 10469-0071-013
28/04/2010 : BL661318
27/08/2009 : BL661318
03/09/2008 : BL661318
17/07/2007 : BL661318
07/08/2006 : BL661318
28/09/2005 : BL661318
28/09/2004 : BL661318
10/03/2004 : BL661318
11/12/2003 : BL661318
08/08/2003 : BL661318
30/05/2002 : BLA120501

Coordonnées
NEWCO COMMUNICATIONS

Adresse
STATIESTRAAT 56 A 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande