NEWFUSION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEWFUSION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 518.916.544

Publication

06/06/2014
ÿþR Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ON ITEUR

3 0 -05-

GISGH ST

bE 3EL

s

st~

ELGE NEERGELEGD

2014 2 3 " 05- 2014

ATSBLA Ad~WER~i~ rMg~ i

~~on._.Tb,îyt._._f,._d=Ph~...

_~a~ -~a~hnam

Ondernemingsnr

: 0518916544

Benaming

(voluit) : Newfusion

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koning Albertstraat 112, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders, gehouden op 2 mei 2014 op de zetel van de vennootschap.

De vergadering besluit met meerderheid van stemmen om de heer Willem Voss, wonende te 2800 Mechelen, Hanswijkstraat 44, te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap en dit niet ingang van 2 mei 2014. Er wordt kwijting verleend voor zijn mandaat.

Tegelijkertijd besluit de vergadering met meerderheid van stemmen om de heer Marc Henderix, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Doelenlaan 49, te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang van 2 mei 2014, Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Vincent Nys

zaakvoerder

8$ijlàgën Iiij ët Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/10/2014
ÿþMod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ERG

MONITEUR MONITEUR BELGE

3 0 .11 a- 2014

*14182460*

BELGISCH

'TAATSBLA

1 2 ma@ 2014

vgri

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0518916544

Benaming

(voluit) Newfusion

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Koning Aibertstraat 112 - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel

In gevolge de bijzondere Algemene Vergadering gehouden ten zetel van de vennootschap dd 30 juli 2014, werd er beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Hanswijkstraat 37a bus 5 te 2800 Mechelen. Dit met ingang vanaf 1 augustus 2014.

Nys Vincent

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

01/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301329*

Neergelegd

27-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0518916544

Benaming (voluit): NEWFUSION

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Koning Albertstraat(WAL) 112

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor ADRIENNE SPAEPEN, geassocieerd notaris te Mechelen, op

zevenentwintig februari tweeduizend dertien, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht.

Oprichters:

1) De heer VOSS Willem, geboren te Bilzen op elf oktober duizend negenhonderdachtenzestig, 681011-22966, wonende te 2800 Mechelen, Hanswijkstraat 44.

2) De heer NYS Vincent, geboren te Lier op vijf mei duizend negenhonderdnegentig, 900505-139-84, wonende te 2800 Mechelen, Koning Albertstraat(WAL) 112. Die mij verzocht hebben de statuten op te stellen van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming NEWFUSION.

I. OPRICHTING

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen, vertegenwoordigend de algeheelheid van het maatschappelijk kapitaal, worden onmiddellijk onderschreven als volgt:

- de heer VOSS Willem, voornoemd sub 1), tweeënzestig (62) aandelen voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00);

- de heer NYS Vincent, voornoemd sub 2), honderd vierentwintig (124) aandelen voor een totaal bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De stortingen in geld werden op datum van éénendertig oktober tweeduizend en twaalf gedeponeerd op de bijzondere rekening nummer BE23 7370 3490 5491 die op naam van de vennootschap in oprichting werd geopend bij KBC Bank.

Het bewijs van deze deponering wordt aan ondergetekende notaris overhandigd en bewaard in het dossier. Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking gehouden van de vennootschap; over de rekening zal daarenboven alleen kunnen beschikt worden door de personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris het uittreksel uit de oprichtingsakte heeft neergelegd op de bevoegde rechtbank en bericht daarvan heeft gegeven.

Ter compensatie van hun inbreng worden aan de inbrengers de aandelen waarop zij inschreven als geheel of gedeeltelijk volstort, toegekend.

Uit het bovenstaande blijkt dat het kapitaal volledig werd ingeschreven en gestort ten belope van negenduizend euro (¬ 9.000,00) en dat dit bedrag ter beschikking staat van de vennootschap.

II. STATUTEN

TITEL I: NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

Artikel 1.- Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt als

naam NEWFUSION.

Artikel 2.- Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering

genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 3.- Zetel.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Koning Albertstraat(WAL) 112.

Hij kan overal elders in België verplaatst worden bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bekend te maken

in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De zaakvoerder kan tevens agentschappen en filialen in het binnen- en buitenland oprichten.

Artikel 4.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- ICT toepassingen in reclamecampagnes en Audiovisuele ICT concepten en dergelijke meer;

- Consultancy (adviezen in de ruime zin);

- De organisatie van seminaries, evenementen, conferenties;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het kopen, verkopen, beheren, huren, verhuren, in leasing geven of nemen, bouwen of laten bouwen, herstellen of onderhouden van alle onroerende goederen, van outillering en uitrusting;

- Van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.; - Het ter beschikking stellen van ruimten voor allerlei activiteiten;

- Het verwerven, bezitten of toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen ondermeer deze van erfpacht, recht van opstal en vruchtgebruik;

- Het beleggen van de beschikbare middelen in roerende en onroerende goederen en waarden.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de rechtstreekse verwezenlijking van haar doel zowel in België als in het buitenland en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap zal in het algemeen alle roerende, onroerende, burgerrechtelijke, industriële, commerciële en financiële handelingen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Daarenboven mag de vennootschap, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen, beroepsverenigingen of vennootschappen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bestand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan optreden, als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordelen van derden, bestuurders en/of aandeelhouders alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke bepalingen terzake.

TITEL II: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN 

MAATSCHAPSRECHTEN.

Artikel 5.- Kapitaal.

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het geplaatst kapitaal.

Artikel 6.- Kapitaalverhoging - Recht van voorkeur.

Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld worden de nieuwe aandelen eerst aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigt. Dit recht van voorkeur kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom. Evenwel is hij ertoe gehouden de bloot-eigenaar te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van het voorkeurrecht.

Artikel 7.- Aandelen - Register.

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregister gehouden, waarin worden aangetekend:

1° nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, zoals de naam, voornaam en adres, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2°de gedane stortingen;

3°de overdrachten en de overgangen van aandelen, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het aandelenregister.

Artikel 8.- Gemeenschappelijk of onverdeelde aandelen - vruchtgebruik op aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel wat betreft de uitoefening van het stemrecht in de algemene vergadering en van alle rechten die aan de aandelen verbonden zijn.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De lidmaatschapsrechten van aandelen, die aan echtgenoten gemeenschappelijk toebehoren, worden uitsluitend uitgeoefend door deze der echtgenoten, op wiens naam deze aandelen zijn toebedeeld of ingeschreven in het aandelenregister.

Eigenaars in onverdeeldheid, vruchtgebruikers en blote eigenaars, pandhoudende schuldeisers en pandgevers, en in het algemeen alle personen die door één of andere oorzaak samen in eenzelfde aandeel gerechtigd zijn, dienen zich respectievelijk door eenzelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de gezamenlijk gerechtigde personen, dan kan de meest gerede partij zich tot de bevoegde rechter wenden en om aanstelling van een voorlopig bewindvoerder verzoeken.

Zolang de samengerechtigde personen niet vertegenwoordigd zijn door één persoon, optredend namens alle anderen, en mits deze daartoe de nodige bewijskrachtige documenten voorlegt, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan die aandelen verbonden rechten te schorsen. Dit schorsingsrecht wordt uitgeoefend door de voorzitter van de algemene vergadering.

Deze regeling doet evenwel geen afbreuk aan het voorkeurrecht aan de vennoten toegekend bij kapitaalverhoging. Het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging komt respektievelijk toe aan de onverdeelde eigenaars gezamenlijk en eenstemmig handelend, de vennoot-pandgever, en tenzij anders overeengekomen is, de blote eigenaar.

Ingeval de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut laat, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. Artikel 9.- Overdracht of overgang van aandelen.

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet afgestaan worden onder de levenden, noch overgedragen wegens overlijden dan met de toestemming van alle vennoten.

Artikel 10.- Overdracht van aandelen onder levenden.

a) Heeft de vennootschap slechts één vennoot, dan kan deze vrij beslissen over de overdracht van alle of een deel van zijn aandelen.

b) Telt de vennootschap twee vennoten, die onderling geen akkoord omtrent de voorgenomen overdracht van aandelen kunnen bereiken, dan moet de vennoot die één of meer aandelen wil overdragen aan zijn medevennoot de goedkeuring voor de voorgenomen overdracht vragen bij aangetekende brief, en hem daarin de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s) mededelen, alsook het aantal en de aangeboden prijs der aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

Binnen vijftien dagen na ontvangst van deze brief, moet de medevennoot aan de overdragende vennoot een aangetekende brief sturen, waarin hij zijn beslissing kenbaar maakt. Hij is niet verplicht zijn beslissing te motiveren. Indien zijn antwoord binnen de hierboven vastgestelde termijn en op de hierboven voorgeschreven wijze niet is verstuurd, wordt hij geacht stilzwijgend zijn toestemming voor de voorgestelde overdracht te hebben gegeven.

c) Telt de vennootschap meer dan twee vennoten, die onderling geen akkoord omtrent de voorgenomen overdracht van aandelen kunnen bereiken, dan moet de vennoot, die een of meer aandelen wil overdragen, bij aangetekende brief verstuurd aan de zaakvoerder(s) de goedkeuring vragen voor de voorgenomen overdracht, en dezelfde gegevens mededelen, bepaald in vorige alinea b.

Binnen de acht dagen na ontvangst van deze brief moet de zaakvoerder bij aangetekend schrijven, iedere vennoot inlichten over de voorgenomen aandelenoverdracht met vermelding van dezelfde gegevens, bepaald in vorige alinea b), en ieder van hen vragen of zij de voorgenomen overdracht aan de voorgestelde overnemer(s) goedkeuren.

Binnen de vijftien dagen na ontvangst van dit schrijven, moeten de vennoten aan de zaakvoerder een aangetekende brief sturen, waarin zij hun beslissing kenbaar maken. Zij zijn niet verplicht hun beslissing te motiveren. Bij gebreke van een antwoord in de vormen en termijnen zoals voormeld, worden zij geacht stilzwijgend hun toestemming voor de voorgestelde overdracht te hebben gegeven.

De zaakvoerder moet binnen de week nadat de termijn, waarin de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, verstreken is, bij aangetekende brief, de uitslag van de raadpleging van de vennoten meedelen aan de vennoot die de overdracht heeft voorgesteld.

Bovenstaande bepalingen zijn toepasselijk telkens aandelen worden afgestaan of overgedragen onder levenden, hetzij onder bezwarende, hetzij ten kosteloze titel, zelfs wanneer aandelen worden overgedragen krachtens een gerechtelijke beslissing of een openbare toewijzing. In dit laatste geval kan de kennisgeving van de overdracht worden betekend door de overdrager of door de koper bij de toewijzing.

d) Tegen weigering van goedkeuring is geen verhaal bij de rechtbank mogelijk, maar de vennoot, die zijn aandelen wenst over te dragen, kan de weigerende vennoten verplichten hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden, tegen de voorwaarden in gemeen akkoord te bepalen. Indien verschillende vennoten de in te kopen aandelen willen overnemen, zullen zij van hun recht kunnen gebruik maken in verhouding tot het aantal aandelen dat zij respectievelijk bezitten.

Kan geen overeenstemming bereikt worden over de prijs dan geschiedt de overname op basis van de werkelijke waarde, te bepalen door een door beide partijen aangestelde expert.

Raken de partijen het niet eens over de aanduiding van één deskundige, dan geven zij elk opdracht aan een expert van hun keuze om deze waarde te bepalen. Zijn er meerdere weigerende vennoten, dan wordt de van hun zijde aan te stellen expert benoemd door de algemene vergadering, met een gewone meerderheid van stemmen, de stemmen verbonden aan de over te nemen aandelen niet meegerekend.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige. Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

Blijft een partij in gebreke haar expert aan te duiden binnen de veertien dagen nadat zij hiertoe werd verzocht bij aangetekende brief, of komen de experten van beide partijen niet tot eenzelfde resultaat, dan wordt de tweede, respectievelijk derde deskundige aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

e) De afkoop en de betaling van de aandelen moet tot stand gekomen zijn binnen de zes maanden, te rekenen vanaf de datum van de ontvangst van de aangetekende brief, houdende het verzoek om goedkeuring der voorgestelde aandelenoverdracht, zo niet kan de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

Nochtans, in zover de overnameprijs per overnemer meer bedraagt dan vijfentwintigduizend euro, mag deze afbetaald worden in jaarlijks betaalbare fracties van ten minste één/vijfde per jaar; de eerste maal binnen de zes maanden, te rekenen vanaf de datum van de ontvangst van de aangetekende brief, houdende het verzoek om goedkeuring der voorgestelde aandelenoverdracht. Vanaf deze vervaldag is er van rechtswege op de prijs of op het schuldig blijvend saldo, een intrest verschuldigd, berekend tegen de wettelijke rentevoet, verhoogd met één procent, en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

Artikel 11.- Overgang van aandelen wegens overlijden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot zullen de rechten met betrekking tot zijn aandelen worden uitgeoefend door zijn erfgenamen, zijn algemene legatarissen of in het bezit gestelde bijzondere legatarissen, verhoudingsgewijs met hun rechten in de nalatenschap, tot op het ogenblik van verdeling van voormelde aandelen of tot de afgifte van legaat met betrekking tot deze aandelen. De echtgenoot die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot, oefent de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten uit.

Telt de vennootschap bij het overlijden van een vennoot nog een of meerdere andere vennoten, dan zijn de erfgenamen en legatarissen van de overleden vennoot er toe gehouden, binnen de kortst mogelijke termijn, aan de andere vennoot (of indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt: aan de zaakvoerder(s) van de vennootschap) bij aangetekende brief, hun naam, voornamen, beroep en woonplaats te laten kennen, en hun erfrechten, hetzij ten algemene titel, hetzij ten bijzondere titel, te laten kennen en aan te tonen met een akte van bekendheid of notariële erfverklaring. Zij zullen eventueel een gemeenschappelijke lasthebber moeten aanduiden, die alle medegerechtigde erfgenamen zal vertegenwoordigen, zoals voorzien in artikel 8 der statuten.

Zolang de rechtverkrijgenden van de overleden vennoot hun erfrechten niet hebben bewezen, zoals hierboven bepaald, zullen zij de lidmaatschapsrechten, verbonden aan de aandelen van de overleden vennoot, niet mogen uitoefenen. De vennootschap zal bovendien de betaling kunnen schorsen zowel van dividenden op aandelen van de overledene als van de intresten der schuldvorderingen van deze laatste jegens de vennootschap.

De erfgenamen en vertegenwoordigers van de overleden vennoot mogen zich onder geen voorwendsel inlaten met het bestuur of de bedrijfsactiviteiten van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten zullen zij zich moeten houden aan jaarrekeningen en de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering. De erfgenamen en legatarissen van een overleden vennoot, die overeenkomstig onderhavige statuten niet van rechtswege vennoot kunnen worden, zijn er toe gehouden de toestemming voor hun aanvaarding als vennoot te vragen vanwege de andere vennoten, zoals voorgeschreven in de alinea s van het voorgaande artikel. Tegen de weigering van goedkeuring is geen verhaal bij de rechtbank mogelijk, maar deze erfgenamen en legatarissen, kunnen de weigerende vennoten verplichten, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden, onder voorwaarden in gemeen overleg te bepalen; kan geen overeenstemming daarover bereikt worden, dan zullen partijen zich gedragen naar alle rechten en verplichtingen, bepaald in het vorige artikel. TITEL III: BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 12.- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De benoeming van een zaakvoerder treedt eerst in werking nadat hij uitdrukkelijk verklaard heeft dat hij zijn functie aanvaardt en dat die aanvaarding niet door of krachtens de wet is verboden. Deze verklaringen worden aangetekend in de notulen van de algemene vergadering.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vormen bepaald voor de statutenwijziging.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en de tijd en gelegenheid heeft gehad een nieuwe zaakvoerder te benoemen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Artikel 13.- Bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 14.- Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Artikel 15.- Salaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de zaakvoerder wordt kosteloos uitgeoefend. Niettemin kan aan de zaakvoerder(s), onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt bepaald en die ten laste komt van de vennootschap.

TITEL IV: CONTROLE.

Artikel 16.- Controle.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

TITEL V: ALGEMENE VERGADERINGEN.

Artikel 17.- Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De jaarlijkse gewone algemene vergadering der vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag der maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over wijzigingen van de statuten te beraadslagen.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

Artikel 18.- Bevoegdheid der gewone en bijzondere algemene vergadering.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen terzake van: de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s), in voorkomend geval de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s), het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s), het verlenen van kwijting, de vaststelling van de jaarrekeningen, de bestemming van de beschikbare winst.

Artikel 19.- Bevoegdheid der buitengewone algemene vergadering.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, en met name te besluiten tot: ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met een of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Artikel 20.- Bijeenroeping.

Ieder der zaakvoerders kan zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen roepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerder(s) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. Deze vergaderingen vinden plaats in de maatschappelijke zetel, tenzij in de oproepingsbrieven een andere plaats vermeld is.

Artikel 21.- Oproepingen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 22.- Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke of statutaire vertegenwoordiging, kunnen vennoten, die zelf niet op de algemene vergadering aanwezig zijn, slechts geldig vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die zelf vennoot moet zijn. Om geldig te zijn moet de volmacht bij gedateerd geschrift gegeven zijn en de te behandelen agenda bevatten.

Artikel 23.- Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Nochtans, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Artikel 24.- Besluiten buiten de agenda - Amendementen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen over punten die niet in de aangekondigde

agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de

samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met

de wet en de statuten.

De zaakvoerder en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van

de aangekondigde agenda.

Artikel 25.- Besluitvorming.

Behalve de uitzonderingen door de wet bepaald, worden de beslissingen genomen bij eenvoudige meerderheid

der uitgebrachte stemmen, welke ook het aantal aandelen zij dat op de algemene vergadering

vertegenwoordigd is. Bij staking van stemmen wordt het voorstel aanzien als verworpen.

De besluiten die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, kunnen tevens bij eenparig en

schriftelijk akkoord door de vennoten worden genomen, met uitzondering van die besluiten welke bij authentieke

akte moeten worden genomen, en op voorwaarde dat de oproeping voor deze algemene vergadering een

dergelijke wijze van uitoefening van het stemrecht voorziet.

TITEL VI: INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

Artikel 26.- Boekjaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de

inventaris op alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

Artikel 27.- Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals

blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de

daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten, dat de winst of een deel ervan,

zal worden gereserveerd.

TITEL VII: ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 28.- Ontbinding.

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een

besluit van de algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar

vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 29. - Benoeming en bevoegdheden van vereffenaars.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars

beschouwd.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen

benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot

bevestiging of homologatie van hun benoeming.

TITEL VIII: ALGEMENE BEPALINGEN.

Artikel 30.- Keuze van woonplaats.

De vennoten, zaakvoerders en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht

woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hen alle dagvaardingen, betekeningen en

kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 31.- Ongeldige statutaire clausules.

De clausules van deze statuten waardoor afbreuk mocht gedaan zijn aan wetten die de openbare orde betreffen

worden voor niet geschreven gehouden en kunnen geen aanleiding geven tot nietigverklaring van de

vennootschap.

TITEL IX: BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT

TELT.

Artikel 31.- Algemene bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in

zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 32.- Kapitaalverhoging - Recht van voorkeur.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 6 van deze statuten niet van toepassing.

Artikel 33.- Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van

een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 34.- Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te

allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor

onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 35.- Controle.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle

bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 16 van deze statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de

vennootschap.

Artikel 36.- Algemene vergadering.

Luik B - Vervolg

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem

worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt

bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan moeten de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene

vergadering niet worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in

voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer

hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met

aangetekende brief op te roepen met opgave van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet worden

vervuld wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt

melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

III. SLOTBEPALINGEN

Eerste maatschappelijk jaar - eerste jaarvergadering

Het eerste maatschappelijk jaar neemt een aanvang op heden en eindigt op eenendertig december

tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien.

Benoeming gewone, niet-statutaire zaakvoerders

De comparanten stellen aan als gewone, niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde

tijd:

- de heer VOSS Willem, geboren te Bilzen op elf oktober duizend negenhonderdachtenzestig, 681011-229-66,

wonende te 2800 Mechelen, Hanswijkstraat 44;

- de heer NYS Vincent, geboren te Lier op vijf mei duizend negenhonderdnegentig, 900505-139-84, wonende te

2800 Mechelen, Koning Albertstraat(WAL) 112;

die verklaren hun mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die

zich hiertegen verzet.

Bezoldiging der zaakvoerder

Het ambt van zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Beslissing aangaande commissaris

De comparanten verklaren dat gelet op basis van de te goeder trouw verrichte schattingen, de onderneming

voldoet aan de criteria van een kleine en middelgrote onderneming overeenkomstig artikel 15 Wetboek van

Vennootschappen en dat de vennoten verenigd in bijzondere algemene vergadering, niet moeten overgaan tot

de benoeming van een commissaris.

Financieel plan

Zij verklaren dat het financieel plan heden werd overhandigd aan de werkende notaris, overeenkomstig de wet.

Voor ontledend uittreksel

Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

12/05/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELE-

3 0 APR, 2015

RECHTBAQ KOOPHANDEL

ANTWER , ard. MECHELEN

Moa Word 11.1

+15

uiiuiiu068 23*i~~iiuu

DI

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Newfusion

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hanswijkstraat 37a bus 5 - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming zaakvoerders

Ingevolge de buitengewone algemene vergadering die plaats vond op 28 november 2014 ten zetel van de

vennootschap werd er beslist het ontslag van onderstaande personen te aanvaarden:

de heer Marc Henderix wonende te 3550 Heusden-Zolder - Doelenlaan 49

de heer Nys Vincent wonende te 2800 Mechelen - Koning Albertstraat 112

Hun mandaat eindigt op 30 november2014,

Er werd kwijting gegeven aan hun mandaat.

Er werd beslist als nieuwe zaakvoerders aan te stellen:

de GCV Dynamic Fusion met als maatschappelijke zetel Koning Albertstraat 112 te 2800 Mechelen en ingeschreven onder het nummer 0552934741 hierbij vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Nys Vincent wonende te 2800 Mechelen - Koning Albertstraat 112.

de BVBA Exclamation-Marc met als maatschappleijke zetel Doelenlaan 49 te 3550 Heusden-Zolder en ingeschreven onder het nummer 0830319703 hierbij vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Henderix Marc wonende te 3550 Heusden-Zolder - Doelenlaan 49.

Hun mandaat vangt aan op 1 december 2014.

Dynamic Fusion

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Nys Vincent

Zaakvoerder

0518916544

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 30.07.2015 15376-0086-016

Coordonnées
NEWFUSION

Adresse
HANSWIJKSTRAAT 37A, BUS 5 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande