NH VASTGOED

Société en commandite simple


Dénomination : NH VASTGOED
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 612.956.064

Publication

07/04/2015
ÿþ~

Mod POF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l *15050083*

Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsblat

Ot12 -956 . os4

Ondernemingsnr ;

Benaming (voluit) : NH Vastgoed

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Gerard Van Laethemlaan 10 bus 2 - 2650 Edegem

(volledig adres)

Ortderwerp(en) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de oprichtingsakte dd 27/02/2015

Tussen de ondergetekenden

1) De heer Hermans Nick, gedomicilieerd te B-2650 Edegem, Gerard van Laethemlaan 10 bus 2 en

2) Mevrouw De Wit Godelieve , gedomicilieerd te B-2550 Kontich , Abraham Hanslaan 39

wordt bij onderhandse akte de oprichting en de statuten vastgesteld van de

hierna genoemde vennootschap.

Titel 1- OPRICHTING

Rechtsvorm - benaming - zetel

De vennootschap is een vennootschap onder de rechtsvorm van een gewone

commanditaire vennootschap en met de volgende naam, :

Zowel voluit als afgekort: NH Vastgoed

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te B-2650 EDEGEM,

Gerard van Laethemlaan 10 bus 2.

Kapitaal - aandelen - volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt duizend euro

(1.000,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder

nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één honderdste van het kapitaal.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

Als beherende vennoot:

- door de heer Hermans Nick , voornoemd sub 1), ten belope van

negenennegentig (99) aandelen, als beherende vennoot;

Als stille vennoot:

- door mevrouw De Wit Godelieve , voornoemd sub 2), ten belope van één (1)

aandeel, als stille vennoot;

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd

ingeschreven, volledig volgestort is. De vennootschap beschikt bijgevolg over een

bedrag van duizend euro (1.000,00 EUR).

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op

datum van heden.

Na deze uiteenzetting, verklaren de ondergetekenden de statuten van de

vennootschap vast te stellen als volgt:

Titel II - Statuten

Titel II - STATUTEN

Hoofdstuk 1- Rechtsvorm - naam - zetel - doel - duur

Artikel 1 - Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire

vennootschap (Comm.V), Zij draagt de naam voluit en afgekort van «NH

1

Op de laatste biz. verf é vermelden : -Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzj van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I-echtbank van koophandel

Antweroen

2 5 MAART 2015

afdeling Antwerpen

( Dffie

Voor-

behouden

aan het

Be tgisch

Staatsblad

ti

J ti_

Op de Matste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ilget - vervolg Mo PDF 11.1

Vastgoed»

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te B-2650 EDEGEM, Gerard van Laethemlaan 10 bus 2.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij enkel een besluit van de Zaakvoerder(s), hetgeen door hun zorg in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap mag ook, bij enkel besluit van de Zaakvoerder(s), bestuurlijke - zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft in hoofdzaak - zonder limatief te zijn - hierna volgende activiteiten tot doel, zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen..

Specifiek:

- Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de

verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling. De uitbating, de valorisatie de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welk danige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

- De participatie voor eigen rekening, onder welke vorm het ook zij in de oprichting, ontwikkeling, omvormingen controle van alle ondernemingen, belgische of buitenlandse commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering op aankoopoptie veredeling of op iedere andere wijze.

- Met verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel, of administratief hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen.

- Tussenpersoon in de handel, als makelaar in onroerende goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair

- De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken,

financieringen en projectontwikkeling.

- De verhuring van installaties, uitrusting en materieel,

- De raadgeving, de dienstverlening en bemiddeling in de ruimste zin inzake onroerende goederen en, rechten, en inzake onroerende en roerende beleggingen, ter uitzondering evenwel van alle bewerkingen die tot de bevoegdheid behoren der bank of financiële instellingen of der wisselagenten.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten.

- De algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer; het toezien op de bouwwerkzaamheden ( onder meer ruwbouw, installatie, afwerking); het uitvoeren van studies en het verlenen van advies in verband met stedenbouwkundige planning en landschapsarchitectuur onder meer het ontwerpen van tuinen en parken; het leiden van- belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen; de activiteiten van bouweconomisten; de uitwerking van projecten op bet gebied van de burgerlijke en utiliteitsbouw, de weg- en waterbouw en het verkeer. - De verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname).

- Onder meer de uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid; onder meer het testen en analyseren van materialen, producten en installaties in verband met hun samenstelling, fysische eigenschappen, prestaties en overeenstemming met vooropgestelde normen of met lastenkohier; labotesten en -analyses in verband met de werking, de veroudering en de veiligheid van materieel en installaties; het testen van bouwelementen.

- De coördinatie van onroerende werkzaamheden met inbegrip van onroerende werkzaamheden buiten de gereglementeerde werkzaamheden.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in

, rc

Voor-

behouden

aan het

Betgisch

Staatsblad

i vervolg

commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

- De aan- en verkoop van meubelen, binnenhuisdecoratie enzovoort,

stofferen van onroerende goederen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks In verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële

eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van

deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming; financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen In alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of aanverwant is met het hare.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit,

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van haar oprichting. Onverminderd de wettelijke gronden tot ontbinding, kan de vennootschap vroegtijdig ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt met naleving van de vereisten voor statutenwijziging.

Hoofdstuk i1- Kapitaal en aandelen

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder

nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één honderdste van het kapitaal.

Hoofdstuk III - Organen van de vennootschap

Afdeling 1 - Algemene vergadering

De hiernavolgende bepalingen zijn van toepassing op de algemene vergadering. Artikel 11 - Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand juni om 20 uur, op de maatschappelijke zetel . De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden , indien die dag een wettelijke feestdag is

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld. Alle algemene vergaderingen gaan door op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, tenzij elders vermeld in de oproeping,

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens : de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening , de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder

Mud POF 11.1

Afdeling 2 - Bestuur

Artikel 20 - Bestuursorgaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Let l - vervolg

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod POP 11.1

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, natuurlijke

persoon,beherend vennoot.

De zaakvoerder wordt statutair benoemd bij gewone meerheid van aile

vennoten.

Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd

Hermans Nick

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Artikel 21 - Intern bestuur/ beslissingsbevoegdheid

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht

Artikel 22 - Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

/ uitvoeringsbevoegdheid

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Afdeling 3 - Controle

Artikel 23 - Controle

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in dat hij inzage mag nemen in al de boeken, de briefwisseling , de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap,

Hoofdstuk IV - Boekjaar - jaarrekeningen - winstverdeling

Artikel 24 - Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Voor zover dat wettelijk verplicht is, maakt op het einde van elk boekjaar het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden desgevallend overeenkomstig de wet opgesteld, geldig ondertekend en neergelegd bij de Nationale Bank van België, zonder verplichting zolang de vennootschap onder huidige rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap bestaat, Voor zover dat wettelijk verplicht is, stelt het bestuursorgaan bovendien

jaarlijks een verslag op waarin het rekenschap geeft van haar beleid.

Hoofdstuk VI - Algemene bepalingen

Artikel 37 - Woonstkeuze

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats

moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst

te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

TITEL III - SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Overname verbintenissen

Ondergetekenden wijzen erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen overneemt, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door de wettelijke bepalingen. In toepassing van zelfde beginselen kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

xetYj[

!

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Let B -

olg

Mod POF 11,1

rechtspersoonlijkheid verwerft en zal voor de eerste maal worden afgesloten op

éénend ' ig december tweeduizend en vijftien. (3111212015).

Eerste jirvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en

zestien (016), in de maand juni ,

WAARV,N AKTE

Tegelijk teergelegd: oprichtingsaakte dd 27/02/2015

Hermans Nick

zaakvoerder

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
NH VASTGOED

Adresse
GERARD VAN LAETHEMLAAN 10, BUS 2 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande