NICK BOONEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NICK BOONEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.619.087

Publication

05/12/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111t111111.111111,11111111



Rechtbank van koophandel

Anbweroen

26 NOV. 2131/i

afidGrittretwerpen

Ondememingsnr : 0833.619.087

Benaming (voluit) : Nick Boonen

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2000 Antwerpen, Schoytestraat 64

' Ondèrwerp akte :ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VAN VEREFFENAAR - COORDINATIE DER STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin-straat 9, op twintig juni tweeduizend veertien, dragende de melding : "Geregistreerd op het iau registratiekantoot Antwerpen 1 op 24 juni 2014 Bladen: vier Verzendingen: geen Register 5 Boek 215 Blad 69 Vak 18 Ontvangen: vijftig euro (50 EUR) Voor de wn adviseur de financieel deskundige (getekend) Bouguenzir Yasmina", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nick Boonen", gevestigd te 2000 Antwerpen, Schoytestraat 64, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0833.619.087, onder meer beslist heeft

1. het verslag van de zaakvoerder en het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor", gevestigd te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12, vertegenwoordigd door de heer marc LUYTEN, opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 § 1 van het Wetboek van., Vennootschappen, goed te keuren.

2, vervolgens de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

Derhalve bestaat zij vanaf twintig juni tweeduizend veertien nog slechts voor de noodwendigheid van haar vereffening.

Het mandaat van de zaakvoerder komt hierdoor ten einde.

De vergadering aanvaardt bijgevolg het ontslag van de heer BOONEN Nick Tom, van Belgische nationaliteit, wonende te 2000 Antwerpen, Schoytestraat 64, als zaakvoerder van de vennootschap.

3. Tot vereffenaar wordt aangesteld : de heer BOONEN voornoemd.

Machten van de vereffenaar

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten voor de uitoefening van zijn mandaat, namelijk, deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij zal ook de toestemming van de algemene vergadering niet moeten inroepen voor de gevallen voorzien in de artikelen 187 en 190 van gemeld Wetboek, daar de vergadering hem uitdrukkelijk machtiging verleent voor alle handelingen in voornoemde artikelen aangestipt, met uitzondering van de voortzetting van de activiteit van de vennootschap.

Hij wordt, onder zijn verantwoordelijkheid, gemachtigd over te gaan tot het uitkeren aan de vennoten van , tussentijdse liquidatie-uitkeringen.

De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de' vennootschap, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden. De vereffenaar zal derden als gevolmachtigde mogen aanstellen en hen de machten verlenen die hij nuttig of nodig acht.

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden,

Volmacht

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aap hot Belgisch Staatsblad

mod 111

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij het ondernemingsloket en de

Kruispuntbank voor Ondernemingen, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de heer

BOONEN, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- gecoordineer-

de statuten;

- beschikking van

de rechtbank

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 11.07.2013 13299-0595-009
23/02/2011
ÿþ Had 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

iu

Ondememingsnr : 333 6,9 Oó~

Benaming

(voluit) : Nick Boonen

ll 11111111 1111111110111

*11029745*

Neergelegd ter grafie van de Rechtbank van K ekhapg21 te Antwerpen

op 2011

De Griffier,

Griffie

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2000 Antwerpen, Schoytestraat 64

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te 2018 Antwerpen Broederminstraat 9, op vier februari tweeduizend en elf, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichter

de heer BOONEN Nick Tom, van Belgische nationaliteit, wonende te 2000 Antwerpen, Schoytestraat 64

2.a) Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een éénpersoons-beslo-ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : "Nick Boonen"

3. Zetel : te 2000 Antwerpen, Schoytestraat 64

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel : het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen hetzij met anderen: en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als: scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke; opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen of rechten zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit moegen uitmaken.

5. Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

6. Geplaatst kapitaal

ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG euro (E 18.550,00), vertegenwoordigd door HONDERD. (100) aandelen zonder nominale waarde, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD euro (E 12.400,00), zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door Argenta Spaarbank.

Derhalve dient nog bijgestort te worden door de heer BOONEN voornoemd : een bedrag van ZESDUIZEND; HONDERDVIJFTIG euro (E 6.150,00).

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt :

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgeno-

_

men tot..yorming.vanlet wettelijk reservefonds.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

. .. .. .. .. .. .. .. .. ... ..

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk j. kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekeninghoudend met de bepalingen van de Vennootschappenwet.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te i gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroe-

pingen aangeduide plaats op de tweede vrijdag van de maand mei, om achttien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan overeenkomstig de wet. De wijze van bijeen-

roeping moet niet worden verantwoord indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te

zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep

van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene

vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van

de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de Wet. (of deze statuten) alleen de algemene vergadering

' bevoegd is.

Niet-statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene ver-

gadering met gewone meerderheid, is : de heer BOONEN voornoemd.

Hij zal zijn mandaat bezoldigd uitoefenen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte vol-

machten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbin-

den de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid

van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Niet-aanstelling van commissaris

De oprichter verzoekt mij, notaris, nog te akteren dat hij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen,

tot het besluit gekomen is dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen

en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de Onderne-

mingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing

daarvan, wordt volmacht gegeven aan Accountantskantoor J. Verschaeren en H. Mertens, kantoorhoudende te i

2800 Mechelen, Battelsesteenweg 286, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van de

oprichtingsakte

"

Vrer-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

04/06/2015
ÿþ~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwe men

15 MEI 2015

atediftlentwerpen

Dh1I 119111 I I III011~I~1111II

*15079075*

R BELGE

- 2015 IAATSS; A^

MONITE

2 8 -R EELGISCH S

Ondernemingsnr : 0833.619.087

Benaming IN VEREFFENING (voluit) : Nick Boonen

(verkort) :



Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schoytsestraat 64 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSLUITING VAN DE VEREFFENING: buitengewone algemene vergadering van 22/04/2015

Het jaar tweeduizend en vijftien, Op 22 april

IS SAMENGEKOMEN :

De buitengewone algemene vergadering van de Burgerf. Venn. Onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Nick Boonenn, met zetel te 2000 Antwerpen, Schoytestraat 64, Ondememingsnummer 0633.619.087,

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor Notaris Marc Sledsens, geassocieerd notaris, te Antwerpen op vier februari tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato drieëntwintig februari tweeduizend en elf, onder nummer 0029745;

De vennootschap werd in ontbinding gesteld zoals blijkt uit het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering daarvan opgemaakt en gesloten door Notaris Marc Sledsens, geassocieerd notaris, te Antwerpen op twintig juni tweeduizend veertien.

SAMENSTELLING VAN HET BUREAU :

De vergadering wordt voorgezeten door de Heer Boonen Nick Tom, hierna genoemd.

De Heer Boonen Nick Tom neemt tevens de functie van secretaris waar.

VASTSTELLING

Het bureau stelt vast dat de volgende aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn

1.De Heer Boonen Nick Tom, wonende te 2000 Antwerpen, Schoytestraat 64, houder van 100 aandelen in volle eigendom.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van aile aandelen,

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER :

De voorzitter zet uiteen wat volgt

I. De vergadering van vandaag heeft de volgende agenda :



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

1, Verslag van de vereffenaar,

2. Ontslag van verantwoordelijkheid aan de vereffenaar en voor zover nodig aan de laatst in dienst zijnde zaakvoerders/bestuurders.

3. Afsluiting van de vereffening.

1L Oproepingen.

Met betrekking tot de aandeelhouders/overige personen die overeenkomstig artikel 533/268 van het

wetboek van vennootschappen moeten worden opgeroepen en die aanwezig zijn,

I. Alle aandeelhouders en de vereffenaar zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproepingen niet moet worden voorgelegd. Hetzelfde geldt voor de hier aanwezige personen, niet-aandeelhouders, die overeenkomstig artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen (artikel 268 van het wetboek van vennootschappen) dienden te worden opgeroepen.

11. De beslissingen inzake de agendapunten vergen een gewone meerderheid van stemmen waarvoor aan de vergadering wordt deelgenomen.

Ill. De aanwezige vennoten hebben zich gevoegd naar de statutaire bepalingen inzake deelname aan de algemene vergadering.

BEAMING - VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG KAN BERAADSLAGEN:

Deze uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

Na beraadslaging wordt de agenda als volgt afgehandeld:

Eerste agendapunt :

De Heer Boonen Nick Tom, vereffenaar, geeft lezing van zijn rapport.

Dit rapport besluit tot de aanvaarding van de vereffeningsrekening, ln verband met de toebedeling van het saldo van de vereffeningsrekening beslist de Algemene Vergadering wat volgt :

De uitbetaling aan de vennoten zal concreet geschieden nadat de vereffeningkosten definitief zullen vastgelegd worden rekening houdend met de betaling van eventuele belastingschulden die nog zouden verschuldigd zijn naar aanleiding van de controle van de vennootschapsbelasting. Dienaangaande stellen de aandeelhouders zich persoonlijk borg voor de betaling van deze eventuele schulden.

Tweede agendapunt:

Ontslag van verantwoordelijkheid wordt verfeend aan de vereffenaar en voor zover nodig aan de laatst in

dienst zijnde zaakvoerders/bestuurders.

Derde agendapunt:

De buitengewone algemene vergadering sluit derhalve de vereffening af en stelt dat de Burgerl. Venn. Onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nick Boonen" definitief heeft opgehouden te bestaan.

De boeken en documenten van de vennootschap zullen neergelegd worden en bewaard gedurende een periode van vijf jaar bij de vereffenaar, voornoemd.

Al deze beslissingen werden getroffen met éénparigheid van stemmen.

De agenda afgehandeld zijnde werd de vergadering geheven.

En van al het bovenstaande werd onderhavige verslag opgemaakt en gesloten, dag en plaats als hoger aangeduid.

En na integrale voorlezing en toelichting, door de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld getekend.

De Heer Boonen Nick Tom,

Aandeelhouder in volle eigendom van 100 aandelen.

Voort behouden aan het Belgisch i Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 09.09.2015 15585-0048-011

Coordonnées
NICK BOONEN

Adresse
SCHOYTESTRAAT 64 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande