NICKY

Société en commandite simple


Dénomination : NICKY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 505.864.304

Publication

11/12/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 4

e

Mod Word t

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderneminnsnr : 0505.864-304

Benaming

(volut,) . NICKY

(verkort)

Rechtsklorrrm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Leendreef 56, 2990 WUUSTWEZEL

(volledig adres)

aids . Oprichting

UITTREKSEL Oprichtingsakte, opgesteld d.d. 25.11.2014 op de maatschappelijke zetel:

Een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht tussen de beherend vennoot, Micky Kastelijns, wonende te Leendreef 56, 2990 WUUSTWEZEL en de stille vennoot ;

De statuten werden vastgesteld als volgt:

Artikel 1

Een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht en is genaamd "Micky"

Deze naam moet steeds door de woorden "gewone commanditaire vennootschap" of door de afkorting "Comm.V" worden voorafgegaan of gevolgd.

Artikel 2

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, zowel alleen als in samenwerking met derden;

1,Het organiseren van evenementen en festivals, evenals het stellen van alle daden i.v.m, evenementen, onder meer, maar zonder beperkend te willen zijn, het voeren van promotie, reclame, daden m.b,t, marketing, het uitvoeren van marktonderzoek. Dit alles in de meest ruime zin.

2,Holdingmaatschappij: onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten maatschappijen.

3.Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

4.Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen, overheidsorganisaties en particulieren in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten. Het stellen van alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze gpsomming beperkend is,

5.Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen ¬ n de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij ander iedere vorm, zelf door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in aile bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Op de laatsla blz. van t k B vermelden . lto Nearn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de parso(o]n(en]

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

V 3rvo : Naam en handtekening,

acnrnank van koophandel Antwerpen

2 liEC, 2414

afdeling Antwerpen Grime

r

Artikel 3

P

c ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Leemdreef 56,2990 Wuustwezei, België

De zetel van de vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België, rekening houdende met de taalwetgeving, tedere wijziging van de zetel wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door de zaakvoerder,

Artikel 4

De duur van de vennootschap is onbeperkt.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000,00 EUR, en is verdeeld in 100 deelgerechtigdheden.

Beherend vennoot, Nicky Kastelijns onderschrijft het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van 990,00 EUR.

Artikel 6

Een vennoot Kan onder levenden zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten geen zakelijk recht (onder meer recht van vruchtgebruik) vestigen (om niet of onder bezwarende titel) op zijn deelbewijzen.

Een dergelijk akkoord kan slechts worden verleend nadat de zaakvoerder, dan wel de algemene vergadering, de rechtsgevolgen (waaronder het stemrecht, het recht op inkomsten en dergelijke) van het te vestigen recht eenduidig hebben vastgelegd en de betreffende vennoot zich schriftelijk akkoord heeft verklaard met deze rechtsgevolgen,

Een persoon of rechtspersoon kan slechts toetreden c.q. nieuwe bewijzen van deelgerechtigdheid verkrijgen, na voorafgaande schriftelijke toestemming van alle personen en rechtspersonen die op het onmiddellijk daaraan voorafgaand tijdstip deelgerechtigde zijn.

Een vennoot kan niet uittreden, tenzij mits voorafgaand en geschreven akkoord van aile andere vennoten en indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, mits een andere vervangende vennoot toetreedt tot de vennootschap.

Artikel 7

Elke overdracht of overgang van deelgerechtigdheden geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek,

De overdracht van deelgerechtigdheden toebehorend aan de beherende vennoten zullen voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig artikel 67 van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 8

De leiding van de vennootschap berust bij een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is mevrouw Nicky Kastelijns, voornoemd.

Haar mandaat geldt voor onbepaalde duur,

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vennootschap wordt geldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door een zaakvoerder, individueel optredend.

De stille vennoten kunnen geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten alsook de beherende vennoten, hebben een onbeperkt recht van toezicht en controle op alle verrichtingen van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij kunnen, zonder verplaatsing, kennis nemen van aile boeken, briefwisseling, notulen en in het algemeen aile geschriften van de vennootschap.

Zij kunnen zich op kosten van de vennootschap laten bijstaan door een expert voor de verificatie van de boeken en de rekeningen van de vennootschap.

De expert moet worden aanvaard door de zaakvoerder. Bij gebrek van aanvaarding, wordt de expert benoemd door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de zetei van de vennootschap gevestigd is.

Artikel 9

De algemene vergadering komt samen op uitnodiging van de zaakvoerder, op de plaats en datum vermeid in de uitnodiging,

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede donderdag van de maand juni, indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen.

De besluiten worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen.

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd, worden genomen met een drie/vierde meerderheid van de stemmen.

iedere deelgerechtigdheid geelt recht op één stem.

Artikel 10

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar,

Artikel 11

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap warden van het brutoresultaat afgetrokken, elk verlies, de algemene kosten, kosten en afschrijvingen en aile voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Over de aanwending van de winst spreken de vennoten, verenigd ln jaarvergadering zich uit.

Artikel 12

ingeval van ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder.

Overgangsbepalingen

1.Het eerste boekjaar vangt aan op heden en verstrijkt op 31 december 2015.

2.0e eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op donderdag 10 juni 2016.

3.De voornoemde zaakvoerder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige

maatregel die zich hiertegen verzet, Het mandaat van mevrouw Nicky Kastelijns is onbezoldigd, tenzij anders

beslist door de algemene vergadering,

Bekrachtiging van verbintenissen aangegaan namens

de vennootschap in oprichting

De comparanten erkennen dat tot op het ogenblik van de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel de door hen gestelde handelingen of de handelingen die vanaf heden zullen worden gesteld door de zaakvoerder handelingen zijn die werden gesteld namens een vennootschap in oprichting.

De comparanten voornoemd erkennen dat na de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel de zaakvoerder namens de vennootschap zal dienen over te gaan tot de bekrachtiging van aile opdrachten en verbintenissen diie door de oprichter of door de zaakvoerder zouden aanvaard of aangegaan zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting.

M1 i Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging verklaren de comparanten alvast tot bekrachtiging van aile handelingen die tot op heden door hen werden gesteld namens de vennootschap in oprichting.

w ~

Voor-

behouden

aar, het. . Sllógisci" ~,,.yy

W ~ ..ÇdrL.Jt.~.St}laiI

Vaste vertegenwoordiger

Voormelde zaakvoerder, hier aanwezig, beslist hierbij om ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel afgevaardigd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, mevrouw Nicky Kastelijns aan te stellen ais vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel afgevaardigd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap

Aldus opgesteld in tweevoud te Antwerpen op 25 november 2014, waarvan elke partij erkent één origineel exemplaar ontvangen te hebben. Een uittreksel van deze akte wordt neergelegd ter griffie binnen de wettelijk gestelde termijn.

Nicky Kastelijns

Beherend vennoot en zaakvoerder

Op de laatste blz. van !uiic $ vermelden . Rec2o " Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Via : Naam en handie,cening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
NICKY

Adresse
LEEMDREEF 56 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande