NIEKO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NIEKO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.639.206

Publication

05/01/2015
ÿþOndernemingsnr :# 0 5 0 7" 6 3 9 " 2 0 6

Benaming (voluit) : Nieko

(verkort) : #

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Knodbaan 129

2520 Ranst

Onde erp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Geert De Roeck te Antwerpen-Deume, op 12 december 2014, blijkt dat:

1) De heer NIEUWINCKEL Dirk Jozef Marie, rijksregistemummer 76.09.01-335.33, geboren te Borgerhout'[ op één september negentienhonderdzesenzeventig, wonende te 2240 Zandhoven, Veerstraat 38 A A.

2) Mevrouw DE KONINCK Marijke Kristien Marcia, rljksregistemummer 80.03.20-336.86, geboren te Borgerhout op twintig maart negentienhonderdtachtig, wonende te 2240 Zandhoven, Veerstraat 38 A .

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Nieko" hebben opgericht. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2520 Ranst, Knodbaan 129.. De zetel kan zonder: statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerders.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen? rekening:

Groot- en kleinhandel in alle materialen en benodigdheden voor binnenhuisinrichting, in behangpapier, verven en vernissen, tapijten, alle vloer- en wandbekleding, evenals in matrassen, en alle hiervoor vereiste! benodigdheden, alsmede de plaatsing en verwerking.

Het beheren, uitbaten, valoriseren, huren en verhuren, verwerven of vervreemden van alle roerende en' onroerende goederen, het verkavelen, ordenen, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals elle roerende en onroerende handelingen in de meest ruime zin.

Het optreden als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar van andere vennootschappen.

Het optreden als tussenpersoon met betrekking tot voornoemde activiteiten, uitgezonderd de gereglementeerde werkzaamheden waartoe de machtiging ontbreekt.

Het verlenen van management en ondersteuning in het algemeen aan andere ondernemingen;

De import en export, groot- en kleinhandel van alle goederen, en dit rechtstreeks of onrechtstreeks als makelaar; agent, commissionaris, bemiddelaar of tussenpersoon in het algemeen en dit voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden."

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 euro en is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en de aandelen zijn in geld volstort ten belope van 6.200 euro

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luii vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RcchtbYlle \,`: ^ ti^^;-)ha^del

Antwerpen

2 2 DEC. 2U14

afdeling Antwerpen

Griffie

111111011,1)1111110

lui

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel en alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op eerste woensdag van de maand juni te achttien uur.

De gewone, de bijzondere en buitengewone algemene vergadering warden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Met éénparigheid van stemmen worden als niet statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur de heer Dirk Nieuwinckel en mevrouw Marijke De Koninck, beiden voornoemd, die aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden In juni tweeduizend zestien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend en vijftien.

Volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bastiaens, Van den Wouwer & Co" met zetel te Wommelgem, Welkomstraat 165 of één van haar aangestelden om in naam en voor rekening van de besloten vennootschap "Nieko" aile nodige formaliteiten te vervullen in verband met het ondememingsioket en het B.T.W: nummer, alsook om op te treden bij de administratie der directe en indirecte belastingen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Geert De Roeck,

Notaris,

Op de laatste blz, van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

} Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 31.08.2016 16572-0094-011

Coordonnées
NIEKO

Adresse
KNODBAAN 129 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande