NIKKY VAN WINKEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NIKKY VAN WINKEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.999.787

Publication

19/01/2015
ÿþ

r~l



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11 >150 8709*

VI

lI

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Antwerpen

0 7 JAN, 2015

afdeling Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

ü

Ondernemingsnr: 0 5 0 7, 9 9 9, 7 8 7

Benaming (voluit): NIKKY VAN WINKEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2960 Brecht (Sint-Job-in-'t-Goor), Hazelaarsdreef 9

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Tekst :

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Yves De Vil, notaris te Antwerpen (Borgerhout), op 15 december 2014,

blijkt dat

1. Mevrouw VAN WINKEL Nicole Yolanda Astrid, geboren te Merksem op 6 april 1963, echtgenote van de heer

VICICEVLEUGEL François Maria Gustaaf, wonend te 2960 Brecht (Sint-Job-in-'t-Goor), Hazelaarsdreef 9.

2, De heer DE COCK Kevin, geboren te Antwerpen(Borgerhout) op 1 juli 1991, wonende te 2960 Brecht,

Hazelaarsdreef 9,

3. De heer DE COCK Robin, geboren te Antwerpen(Borgerhout) op 26 februari 1993, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Sergeant De Bruynestraat 23.

4. De heer VERBEECK Christiaan Marie Joseph Werner, geboren te Antwerpen op 5 mei 1952, echtgenoot van Mevrouw GOBI Brigitte Wilfriede Xavier, wonend te 8300 Knokke-Heist, Witteduivenhof 1 bus 22.

5. De heer STEVENS Danny Jean, geboren te Leuven op 19 augustus 1963, echtgenoot van Mevrouw VANHOREN Kristine Petrus Denise, wonend te 2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 303.

een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam « NIKKY VAN WINKEL ».

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt DERTIGDUIZEND EURO (E 30.000,00) vertegenwoordigd door driehonderd (300) met een fractiewaarde van één driehonderdste (1/3005'°) van het aandelenkapitaal per aandeel. INBRENG IN SPECIËN

Het geheel van de inbreng in speciën voor een bedrag van VIJFTIENDUIZEND EURO (E 15.000,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank NV, Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

De oprichters verklaren en erkennen dat alle aandelen volledig volgestort zijn. Elk van deze aandelen zal stemrecht hebben.

Het vast gedeelte van het kapitaal is volledig geplaatst; het kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging.

Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijke uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden.

De aandelen zijn op naam.

De maatschappelijke aandelen mogen enkel worden afgestaan of overgedragen aan vennoten na akkoord van de raad van bestuur (of de algemene vergadering).

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt ten belope van hun inbreng. Zij zijn hoofdelijk noch ondeelbaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

"

}Voor-behou{ien aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervo!g

aansprakelijk,

INBRENG IN NATURA

- Mevrouw Nicole VAN WINKEL, voornoemd, verklaart in de vennootschap inbreng te doen van de goodwill van de eenmanszaak die zij uitbaat te 2960 Brecht (Sint-Job-in-'t-Goor), Hazelaarsdreef 9, met ondernemingsnummer BTW BE0511.925,715.

Ter vergoeding van deze inbreng ten bedrage NEGENDUIZEND EURO (£ 9.000,00) waarvan de oprichters verklaren volledig kennis te hebben, worden aan de inbrenger, die aanvaardt, negentig (90) aandelen toegekend van de vennootschap, met een fractiewaarde van één driehonderdste (1/300ste) van het aandelenkapitaal per aandeel.

- de heer Danny STEVENS, voornoemd, verklaart in de vennootschap inbreng te doen van het opgestelde go to market en marketingplan, en het uitgewerkte conceptplan samen met het logistieke plan.

Ter vergoeding van deze inbreng ten bedrage ZESDUIZEND EURO (E 6.000,00) waarvan de comparanten verklaren volledig kennis te hebben, worden aan de inbrenger, die aanvaardt, zestig (60) aandelen toegekend van de vennootschap, met een fractiewaarde van één driehonderdste (11300ste) van het aandelenkapitaal per aandeel. Samen: honderd vijftig (150) aandelen voor VIJFTIENDUIZEND EURO (E 15.000,00).

De oprichters verklaren en erkennen dat alle aandelen volledig volgestort zijn.

Elk van deze aandelen zal stemrecht hebben.

VERSLAGEN

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van volgende verslagen, handelend over de hierna beschreven inbreng in natura en die opgesteld werden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen :

Revisoraal verslag.

In toepassing van artikel 395, §1 Wetboek van Vennootschappen werd door "Eli Verstrappen Bedrijfsrevisor" burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te 9400 Ninove, Ophemstraat 19, vertegenwoordigd door de heer Eli Verstappen, bedrijfsrevisor, op 10 november 2014 een verslag opgemaakt inzonderheid over de beschrijving van voormelde inbreng in natura en over de toegepaste waarderingsmethoden.

Verslag van de oprichters.

In toepassing van zelfde voormeld artikel 395, §1 Wetboek van Vennootschappen werd door de oprichters op 20 november 2014 een bijzonder verslag opgemaakt waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

De oprichters erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2960 Brecht (Sint-Job-in 't-Goor), Hazelaarsdreef 9.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de bestuurders respectievelijke zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bij beslissing van de raad van bestuur mag de vennootschap bedrijfszetels vestigen op andere plaatsen in België en in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, alle verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het vervaardigen, het doen vervaardigen, de in- en verkoop, de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel, zowel van grondstoffen als van afgewerkte producten, van modeartikelen, in de ruimste zin van het woord, zoals zonder beperkende opsomming, van textielwaren, schoenen, handtassen en bijhorende decoratieve en functionele lederen elementen.

De invoer, uitvoer, groot- en kleinhandel in producten van de papiernijverheid en drukkunst; ledernijverheid; textiel- en kledingnijverheid; keramische-, glas- en

bouwnijverheid; kunst- en de precisienijverheid; alsmede van recuperatieproducten; elektrische en elektronische apparatuur, huishoudtoestellen, tv. Video, allerhande telecommunicatie toestellen en andere; juwelen, edele metalen en edelstenen (al dan niet verwerkt); meubelen en artikelen voor binnenhuisinrichting

De kleinhandel en eventueel, bijkomstig, de verkoop van producten opgenomen in de andere rubrieken van de kleinhandel

Het huren en verhuren van roerende goederen, met uitzondering van de beleggingsinstrumenten beoogt door artikel 157 lid 1, 40 van de wet op de financiële transacties en de financiële markten de dato 4 december 1990. Het uitbaten van drankgelegenheden, hotels, logementshuizen, spshuizen, restaurants, broodjeszaken, alsmede



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

de organisatie van alle aanverwante horeca activiteiten, zoals ondermeer het organiseren van feesten, vertoningen, optredens en happenings, dit alles zowel voor eigen rekening als in opdracht en voor rekening van derden.

Het produceren van beeld- en geluidsopnamen, zowel voor animatie als publicitaire doeleinden en dit in eigen productie of in opdracht van derden.

De inrichting, plaatsing en onderhoud van alle soorten elektrotechnische installatie zowel privé als voor industriële doeleinden

De inrichting, plaatsing en onderhoud van alle soorten klimaatregelende installatie zowel privé als voor industriële doeleinden

De inrichting, plaatsing en onderhoud van alle soorten verwarming installatie zowel privé als voor commerciële doeleinden

Het uitvoeren van schilderwerken van alle aard, zowel in verband met gebouwen als industriële installaties Vervaardiging van gesmede werkstukken van metaal voor rekening van derden Verven, graveren en bedrukken van metaal en andere soorten grondstoffen Renovatie en restauratie van meubels

Aile schrijnwerkersactiviteiten in hout en metaal

Alle renovatiewerken aan gebouwen van welke aard ook

Het vervoer over land, te water en in de lucht van diverse goederen, zowel voor eigen

rekening als in opdracht en voor rekening van derden

Optreden als tussenpersoon in de handel

Vertegenwoordiging van binnen- zowel als buitenlandse vennootschappen met een gelijkaardige activiteit en dit onder meer door de exploitatie en deelname door middel van inbreng, versmelting en oprichting en om het even op welke wijze, aan alle handels-; nijverheids- of industriële ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven,

Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel verwerven, verhandelen, exploiteren en afstaan, inclusief het ontvangen van royalty's. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in aIle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken

Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen

Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie

Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering Activiteiten van grafische designers

Activiteiten van interieurdecorateurs

Activiteiten van fotografen, met uitzondering van persfotografen

Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten

Deze opsomming is exemplatief en niet Iimitatief.

De vennootschap mag alle financiële verhandelingen doen, ook geld lenen en ontlenen, roerende en onroerende goederen aankopen en verkopen, door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke wijze deelnemen aan alle andere ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband met het hare staat, gewonen en solidaire borgstellingen tekenen, in één woord, zij mag alle doen wat voor het maatschappelijk doel nuttig of voordelig geoordeeld wordt.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels gesteld in het geldende Wetboek van Vennootschappen waarbij het stemrecht van elke vennoot evenredig is aan het aandeel in het vennootschapsvermogen en waarbij het aanwezigheidsquorum berekend wordt naar verhouding van dat vermogen.

DUUR De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur die heden ingaat. Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering krachtens de statutenwijzigingen geldende regels en voorwaarden. VENNOTEN Zijn vennoten :

1°) de ondertekenaars van deze akte.

2°) de natuurlijke personen of rechtspersonen die als vennoot door de raad van bestuur zijn aanvaard en die de door deze raad vastgestelde voorwaarden onderschrijven. Deze personen moeten minstens één aandeel van de vennootschap onderschrijven, met dien verstande dat deze onderschrijving de aanvaarding inhoudt van de statuten en van het huishoudelijk reglement.

De toetreding van vennoten blijkt uit de inschrijving in het register der vennoten.

Het orgaan dat instaat voor het bestuur wordt belast met de inschrijvingen. De inschrijvingen geschieden op grond van documenten met bewijskracht, die gedagtekend en ondertekend zijn. Zij vinden plaats in de volgorde i van hun datum van voorlegging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan 1tet

'-ETgis' c 

Staatsblad

f

, ` " Voorbehouden aan toet ` elgisch Staatsblad Luik B - vervolg

Iedere vennoot mag slechts uittreden met instemming van de raad van bestuur (of van de algemene vergadering) tijdens de eerste zes maanden van het boekjaar. Deze uittreding mag evenwel worden geweigerd indien zij de vereffening van de vennootschap tot gevolg zou hebben of het bestaan ervan in het gedrang brengt.

De aansprakelijkheid van de uitgetreden of uitgesloten vennoot verstrijkt pas bij het einde van het boekjaar waarin hij is uitgetreden of uitgesloten, onverminderd de toepassing van artikel 155 van de Wetboek van Vennootschappen.

Een vennoot kan slechts uit de vennootschap worden uitgesloten wanneer hij ophoudt te voldoen aan de algemene toetredingsvoorwaarden of wanneer hij handelingen verricht die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

De uitsluitingen worden uitgesproken door de algemene vergadering of door de raad van bestuur.

De vennoot wiens uitsluiting wordt gevraagd, moet worden verzocht zijn opmerkingen schriftelijk te kennen te geven aan de algemene vergadering, binnen één maand nadat een aangetekende brief met het met redenen omklede voorstel tot uitsluiting is verstuurd,

Elk besluit tot uitsluiting wordt met redenen omkleed.

Een eensluidend afschrift hiervan wordt binnen vijftien dagen, bij een ter post aangetekende brief, aan de uitgesloten vennoot toegezonden.

De uitgetreden of uitgesloten vennoot heeft recht op uitkering van de waarde van zijn aandeel zoals blijkt uit de balans van het boekjaar waarin het ontslag genomen of de uitsluiting uitgesproken wordt, zonder toekenning van een deel van de reserves.

In geen geval kan hem meer worden terugbetaald dan het door de vennoot volgestorte deel op zijn aandeel. In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot, ontvangen zijn erfgenamen, schuldeisers of wettelijke vertegenwoordigers de waarde van zijn aandelen overeenkomstig de bovenvermelde bepalingen.

Gewezen vennoten en rechtverkrijgenden of schuldeisers van vennoten kunnen noch de vereffening van de vennootschap of het leggen van de zegels uitlokken, noch de vereffening of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op welke wijze ook in het bestuur tussenkomen. Voor de uitoefening van hun rechten zijn ze gebonden door de inventarissen en rekeningen van de vennootschap en door de beslissingen van de raad van bestuur en van de algemene vergadering.

Bij onverdeelde eigendom van een aandeel, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de rechten van de erfgenamen of onverdeelde eigenaars te schorsen, totdat één enkele persoon als titularis werd aangewezen. BESTUUR EN CONTROLE De vennootschap wordt bestuurd door minstens drie bestuurders, niet bezoldigd en al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering van de vennoten voor de duur van vijfjaar. Uittredende bestuurders zijn hemoembaar.

Elke bestuurder kan te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen en kan op elk ogenblik ontslag nemen.

Zijn er drie of meer bestuurders, dan vormen zij een college, `raad van bestuur' genoemd, die beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

De raad van bestuur vergadert op uitnodiging van eender welke bestuurder of van de zaakvoerder wanneer deze erom verzoeken.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend.

Het bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Zijn. er drie of meer bestuurders aangesteld dan vertegenwoordigt de raad van bestuur als college de vennootschap. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. De voor het dagelijks bestuur aangeduide persoon kan alle handelingen stellen die nodig zijn voor het dagelijks bestuur van de vennootschap zoals betalingen, bestellingen, verbintenissen in zover zij het bedrag van VIJFDUIZEND EURO (E 5.000,00) niet overschrijden. Voor alle andere handelingen wordt de vennootschap vertegenwoordigd door twee bestuurders ten minste. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, kan het benoemingsbesluit uitdrukkelijk vermelden dat aan bepaalde leden van de raad van bestuur een individuele dan wel een collectieve vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt toegekend.

De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht,

Het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, wordt toevertrouwd aan één of meerdere directeurs, al dan niet vennoten.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de persoon (of personen) aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

a .. " Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Belgiscl-i Staatsblad De controle op de activiteiten van de vennootschap wordt uitgeoefend door iedere vennoot individueel of toevertrouwd aan één of meer controlerende vennoten of aan een commissaris. Zij hebben afzonderlijk of gezamenlijk een onbeperkt onderzoeks- en controlerecht op alle verrichtingen van de vennootschap.

Ze kunnen ter plaatse inzage krijgen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en van alle geschriften van de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen, binnen zes maanden volgend op het afsluiten van de rekeningen.

De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar samenkomen op 10 juni om 11.00 uur; indien die dag een zon- of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Buitengewone algemene vergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens het belang van de vennootschap dit vergt. Hij moet een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens de controlerende vennoten, of één of meer vennoten die één derde van de aandelen bezitten, erom verzoeken, en dit op voorwaarde dat ze de te bespreken agendapunten opgeven. De vergadering moet worden gehouden binnen de maand van het verzoek.

AI wat verband houdt met de werkzaamheden van de raad van bestuur, van de controlerende vennoten en van de algemene vergadering mag door een huishoudelijk reglement worden geregeld maar zonder dat hierbij van de bindende bepalingen van de wet of van de statuten mag worden afgeweken.

BOEKJAAR Het boekjaar begint op I januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

VERDELING Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt

1°) 5 % aan de wettelijke reserve, zoals de wet het voorschrijft (deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt).

2°) Er kan eventueel een interest worden toegestaan op het deel van het gestorte kapitaal.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT De algemene vergadering beslist over het door de raad van bestuur voorgestelde huishoudelijk reglement.

Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de vennoten of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vennootschap wordt geacht.

OVERGANGSBEPALINGEN Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016, overeenkomstig de statuten,

SLOTBEPALINGEN

De algemene vergadering beslist daarna het aantal bestuurders voor de eerste maal vast te stellen op drie en als bestuurder te benoemen :

1) Mevrouw Nicole VAN WINKEL, voornoemd;

2) De heer Christiaan VERBEECK, voornoemd;

3) De heer Danny STEVENS, voornoemd;

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet. Het mandaat van bestuurder zal onbezoldigd zijn. De bestuurders zijn benoemd voor een periode van 5 jaar. De algemene vergadering beslist daarna om voornoemde Mevrouw Nicole VAN WINKEL, die aanvaardt en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet, aan te stellen als directeur belast met het dagelijks bestuur, alleen optredend,

Vervolgens beslist de algemene vergadering dat, overeenkomstig artikel 64 § 2 van de Wetboek van Vennootschappen, iedere vennoot individueel het controlerecht zal uitoefenen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, aan de aangestelden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JERA ACCOUNTANTSKANTOOR", met zetel te 2820 Bonheiden, Mechelsesteenweg 306, elk afzonderlijk optredend, teneinde a) bij de griffies en/of ondernemingsloketten alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen; b) de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T,W.; met name de aanvraag van het B.T.W,-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; c) alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Vennootschapsbelastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Yves De Vil.

Neer _ele _d: uit_ifte van o.richtingsakte samen met het verslag bedrijfsrevisor en het verslag van de oprichters.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge





Coordonnées
NIKKY VAN WINKEL

Adresse
HAZELAARSDREEF 9 2960 SINT-JOB-IN-'T-GOOR

Code postal : 2960
Localité : Sint-Job-In-'T-Goor
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande