NIMBA LUXURY BRANDS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NIMBA LUXURY BRANDS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 548.836.490

Publication

24/06/2014
ÿþ mod 11.1



I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudet aan het Belgisch

Staatsblag

il 111.1t111210111)!M II

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Griffie 13 JUN 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr: 0548,836,490

Benaming (voluit) : NIMBA LUXURY BRANDS

(verkort):

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Meir 76/31

2000 Antwerpen

Onderwerp akte ;RECHTZETTING

In het uittreksel van de oprichtingsakte, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 maart 2014 onder nummer 14302947, werd het adres van de heer Tom Schiltz, bestuurder, verkeerd vermeld. Hij is woonachtig te 53 rue de Capellen, Luxemburg en niet te Schilde, Drijhoekdreef 10 A, In de uitgifte van de oprichtingsakte werd het adres wel correct vermeld,

ANTON VAN BAEL GEASSOCIEERD NOTARIS

!!



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

26/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14302947*

Neergelegd

24-03-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0548836490

Benaming (voluit): NIMBA LUXURY BRANDS

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Meir 76 bus 31

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  AANSTELLING BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen op twintig maart tweeduizend

veertien, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde personen die zijn opgetreden als oprichters een handelsvennootschap hebben

opgericht in de vorm van een naamloze vennootschap, met de naam:  NIMBA LUXURY BRANDS .

2. De vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Meir 76 bus 31.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

De vennootschap is beginnen te werken op twintig maart tweeduizend veertien.

4. Zijn opgetreden als oprichters :

* de heer TOUNKARA, Mohamed, wonende te 2000 Antwerpen, Meir 76 bus 31.

* mevrouw PHANZU MAVAMBU, Marguerite Fidji Sophia Jeamie, wonende te 2000 Antwerpen, Meir 76 bus

31.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500 EUR)

bedraagt.

Het is volledig gestort.

6. Het kapitaal is gevormd door inbrengen in natura, beschreven in het verslag van de heer Frank Graré, aansprakelijk vertegenwoordiger van de CVBA A Audit, met zetel te 2600 Antwerpen, Elisabethlaan 2, dat besluit met volgende conclusies :

 3. CONCLUSIE

De inbreng in natura tot oprichting van de Naamloze Vennootschap NIMBA LUXURY BRANDS met zetel te 2000 Antwerpen, Meir 76/3.1., bestaat uit de uitgaven voor onderzoeks-, ontwikkelings- en commercialiseringskosten van 2 exclusieve merken voor schoenwaren en accessoires voor mobiele apparaten.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

* De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

* De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

* De voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomst met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 9.900 aandelen van de Naamloze Vennootschap NIMBA LUXURY BRANDS, aandelen op naam zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van ieder 1/10.000ste deel van het kapitaal en een inschrijving op creditwijze van de rekening courant van de inbrenger ten bedrage van 4.615,00 ¬ .

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaan een uitspraak te doen betreffende rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen  fairness opinion is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Antwerpen (Berchem), 3 maart 2014

CVBA A Audit,

aansprakelijk vertegenwoordiger,

Graré Frank.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot eenendertig december tweeduizend veertien.

8. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 De algemene vergadering beschikt op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat. De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de toepasselijke wettelijke bepalingen. De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Na de voorgeschreven voorafnemingen ten bate van de wettelijke reserve, zal, ingeval het kapitaal gedeeltelijk is afgelost, aan de niet afgeloste aandelen een dividend toegekend worden ten bedrage van het dubbele van wat zal toegekend worden aan zowel de afgeloste als de niet afgeloste aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en voor zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren. Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, interimdividenden uit te keren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

In zoverre het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt, geven deze aandelen een preferent recht op de verdeling van het saldo dat overblijft na vereffening, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat toegewezen aan de houders van aandelen met stemrecht.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

9. - Als bestuurders van de vennootschap zijn aangesteld:

* de heer TOUNKARA, Mohamed, voornoemd;

* mevrouw PHANZU MAVAMBU, Marguerite, voornoemd;

* de heer SCHILTZ, Tom Georges Maria, wonende te 2970 Schilde, Drijhoekdreef 10 A.

Aan hen is volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht verleend om met twee gezamenlijk handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De opdracht geldt voor de duur van vijf jaar, gaat in op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, en eindigt bij de jaarvergadering van het jaar tweeduizend negentien.

- als individueel bevoegde bestuurder, die de titel zal voeren van 'gedelegeerd bestuurder' en aan wie, met toepassing van artikel 14 van de statuten de macht is gegeven om alleen handelend de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen, aangesteld werd: de heer Tounkara Mohamed, voornoemd.

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werden: 1) de heer De Clippele Francis, wonende te 9120 Beveren, Tassijnslaan 15 en 2) de heer Tounkara Mohamed, voornoemd, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen en alle documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, inclusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen indien nodig.

- als voorzitter van de raad verkozen werd: de heer Tounkara Mohamed, voornoemd. Deze beslissing heeft slechts rechtskracht vanaf de dag dat de bestuurders in functie treden.

10. - De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

11. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

 De vennootschap heeft ten doel de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer en productie van alle mogelijke luxeartikelen, merkartikelen, producten van kunst- en precisienijverheid, en van modeartikelen en electronica.

Productontwikkeling.

Productie van films en video- en televisieprogramma s, maken van geluidsopnamen en uitgeverijen van muziekopnamen.

Het verlenen van allerhande advies en diensten aan bedrijven en particulieren en openbare instanties en overheden, in de meest ruime zin van het woord op het vlak van de organisatie, management, administratie, marketing, productontwikkeling, training; aanwerving en selectie van personeel; het uitvoeren van consulting opdrachten van algemene en specifieke aard; het uitvoeren en begeleiden van innovatiestudies;

Het handelen als agent, commisionair, (handels-)vertegenwoordiger en makelaar;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de renovatie, de projectontwikkeling, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur-en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en kunstwerken.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht

Luik B - Vervolg

alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, zowel nationale als internationale, al dan niet door middel van de uitoefening van een mandaat als bestuurder, volmachtdrager, lid van een directiecomité of vereffenaar, en het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtsreeks of onrechtreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of dat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

12. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand maart om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

De algemene vergadering kan alleen geldig besluiten als ze regelmatig samengeroepen werd, of als alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bij eenparigheid akkoord gaan met de agenda. Elk aandeel geeft recht op één stem onverminderd de wettelijke beperkingen van het stemrecht verbonden aan aandelen.

Nochtans is de uitoefening van het stemrecht geschorst voor wat de niet volgestorte aandelen betreft, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; onverminderd de strengere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

03/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
NIMBA LUXURY BRANDS

Adresse
MEIR 76, BUS 31 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande