NIVAC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NIVAC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.269.088

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.06.2014, NGL 11.08.2014 14419-0298-011
19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 12.08.2013 13420-0393-010
02/03/2012
ÿþ~ mod 11.1

M

, ~~_;" y[~;_ i~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 0 -02- 2012

GRIFFIE( KOOPHA

Voor-behoude

aan hel

Belgisc Staatsbh

*iaoassie"

11

Ondernemingsnr : 823269088

Benaming (voluit) : NICOLAS VAN DEN BROEK ADVOCAAT

(verkort) ;

Rechtsvoren : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Liersesteenweg 20

2590 Beriaar

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  NAAMWIJZIGING  WIJZIGING BEPALINGEN AANGAANDE DE OVERDRACHT VAN AANDELEN  DOELWIJZIGING EN WIJZIGING VAN BURGELIJKE VENNOOTSCHAP NAAR HANDELSVENNOOTSCHAP  AANPASSING AAN DE GENOMEN BESLUITEN  NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op tien februari tweeduizend ; en twaalf, «geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op veertien februari tweeduizend en twaalf, boek 229 blad 47 vak 9, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend dei eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Eisen.";

BLIJKT dat:

- de maatschappelijke benaming van de vennootschap gewijzigd werd in "Nivac".

- het doel van de vennootschap gewijzigd werd in de zin zoals hierna gemeld:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

Alle verrichtingen die, algemeen genomen, op één of andere wijze verband houden met alle mogelijke, advies-, bestuurs-, management- en/of andere dienstenfuncties voor vennootschappen, ondernemingen,i overheid, instellingen, verenigingen of personen met betrekking tot juridische, financiële, bedrijfseconomische,: commerciële, operationele, fiscale, bestuurs- en management aangelegenheden, met uitzondering van dief activiteiten die onderworpen zijn aan bijzondere reglementaire bepalingen.

Met betrekking tot voormelde aangelegenheden: (I) het verlenen van advies en bijstand aan, en uitwerken, organiseren en begeleiden van projecten, organisaties en avents van diverse aard voor, vennootschappen, ondernemingen, overheid, instellingen, verenigingen of personen, alsook het stellen van alle handelingen die; hiermee verband houden; (ii) consultancy, opleiding, publicaties, voordrachten, presentaties, audit, technische expertise en bijstand; (iii) studie-, organisatie- en raadgevend bureau.

Het uitvoeren van bestuurs- en managementopdrachten en het waarnemen en uitoefenen van mandaten en' functies van bestuur (als lid van de raad van bestuur, het directiecomité en/of het management, als b jzondere lasthebber of volmachtdrager, vereffenaar of anderszins) in vennootschappen, ondernemingen, overheid, instellingen en verenigingen, alsmede het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtsreeks of onrechtreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap kan octrooien, know-how, en aanverwante immatriële duurzame activa ontwikkelen,; kopen, verkopen, in licentie geven of nemen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het; oordeelkundig aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend patrimonium. Zij mag', ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, huren; en verhuren, . verkav-elen, renoveren, en dergel jke,meer, met het oog ap ,hef.bebeer en de opbrengst. Zij mag roerende en onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst. Zij mag; beschikbare middelen beleggen in roerende en onroerende goederen en waarden. Kortom zij mag alle; verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van roerende en onroerende goederen, alsook roerende en onroerende zakelijke rechten, met uitzondering van die verrichtingen die onderworpen zijn aan bijzondere wettelijke of reglementaire bepalingen; van openbare orde of van dwingend recht.

Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven' van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, , bedrijvigheden of verenigingen zonder ontterscheid in België of ln pet buitenland

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) ..

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :-Naam en handtekening

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 19.1

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

- ingevolge voormelde doelwijziging de aard van de vennootschap is gewijzigd van een burgerlijke vennootschap naar die van een handelsvennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ELLEN VERHAERT GEASSOCIEERD NOTARIS.-

'TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met de tekst van de statuten erin vervat en één, volmacht aangehecht

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

I ) )

k .1

Op de laatste blz. van Luik B versnelden ' Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoardigen

Verso: Naam en handtekening

28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 18.07.2011 11327-0047-009

Coordonnées
NIVAC

Adresse
LIERSESTEENWEG 20 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande