NOBA HOLDING

Société en commandite simple


Dénomination : NOBA HOLDING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 597.625.512

Publication

05/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een onderhandse akte van 19 januari 2015blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht waarvan hierna een uittreksel uit de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 69 Venn. W.:

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de opdrachtgever; - het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot

2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2390 Malle, Molendreef 8.

3. Duur

De vennootschap is aangegeaan en bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap werd opgericht met als enig gecommanditeerde (beherende) vennoot de heer Frank Franciscus DE VOS, geboren op zeventien juli negentienhonderdzeventig te Brecht, wonende te 2390 Malle, en, Molendreef 8, met als rijksregisternummer 70.07.17-297.33, en 2 stille vennoten

1. Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.De

naam van de vennootschap luidt: «NOBA HOLDING».

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Noba Holding

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Molendreef 8

*15302214*

Luik B

2390

België

0597625512

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Malle

Griffie

Neergelegd

03-02-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR). Het kapitaal is volledig volstort in speciën. De gecommanditeerde (beherende) vennoot heeft zijn inbreng van 2.000,00 EUR volledig gestort. De stille vennoten hebben bij wijze van geldschieting een bedrag van 23.000,00 EUR gestort en dienen geen verdere bedragen bij wijze van geldschieting te storten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

6. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of twee zaakvoerders, die verplicht de hoedanigheid van gecommanditeerde (beherende) vennoot zullen hebben, en die daartoe aangesteld zullen worden door de algemene vergadering, die tevens de duur van het mandaat bepaalt. zulks alles met bijzondere meerderheid vereist voor een statutenwijziging. Het mandaat van zaakvoerder zal steeds onbezoldigd zijn. De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. Iedere zaakvoerder kan schriftelijk, telegrafisch, per telex of telecopie, volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering van zaakvoerders te vertegenwoordigen en zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De volmachtgever wordt in dat geval geacht aanwezig te zijn.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte.De zaakvoerder(s) van de vennootschap kan (kunnen), mits machtiging van de algemene vergadering, het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten. De zaakvoerder(s) en/of directeur(en) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

7. Boekjaar  inventaris  jaarrekening  winstverdeling  reservering  verliezen

Het boekjaar begint op 1 januari van een kalenderjaar en eindigt op 31 december daarna van datzelfde kalenderjaar. Het eerste (verkorte) boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2015. Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder(s) de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. De winsten worden tussen de vennoten verdeeld naar verhouding van hun aandelen in het kapitaal van de vennootschap. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

8. Ontbinding - Vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Bekrachtiging

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan DE VOEGHT CONSULTING V.O.F., KBO nr. 0478.810.509, met zetel te 2280 Grobbendonk, Floris Primsstraat 41, bus 003, evenals aan haar vennoten, bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

De oprichters hebben , samengezeten in de eerste bijzondere algemene vergadering, beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, dit voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: de beherende vennoot, dhr. Frank Franciscus DE VOS. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
NOBA HOLDING

Adresse
MOLENDREEF 8 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande