NOESIM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NOESIM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 414.867.416

Publication

16/08/2013
ÿþ~.~.~.._

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel ie Antwerpen, op 4

Griffie AUG" ZO ;3

Ondernemingsar : 0414.867.416.

Benaming

(voluit) : "NOESIM"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2060 Antwerpen, Bredastraat 153

(volledig adres)

Onderwerp akte : Met fusie gelijkgestelde verrichting door overneming van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "DAMBRE" - Statutenwijzigingen

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd notaris te Antwerpen, op éénendertig juli tweeduizend dertien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "NOESIM", gevestigd te 2060 Antwerpen, Bredastraat 153, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0414.867.416, B.T.W.-plichtige. ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Tot met fusie gelijkgestelde verrichting overeenkomstig het fusievoorstel, door overneming van het. volledig actief en passief vermogen, niets voorbehouden noch uitgezonderd, van de burgerlijke vennootschap, onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "DAMBRE", gevestigd te 2060 Antwerpen, Bredastraat 153, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0422.110.841 (overgenomen vennootschap), door de naamloze vennootschap "NOESIM", gevestigd te 2060 Antwerpen, Bredastraat 153, RPR Antwerpen met ondememingsnummer 0414.867.416 (overnemende vennootschap), op grond van een balans afgesloten per 31 december 2012.

Alle sedert 1 januari 2013 door de overgenomen naamloze vennootschap "DAMBRE" gestelde verrichtingen zullen boekhoudkundig voor rekening zijn van de overnemende naamloze vennootschap "NOESIM", op fast voor deze vennootschap al het passief van de overgenomen vennoot-schap te dragen, al haar verplichtingen na te komen en de verbintenissen uit te voeren, alle kosten, lasten en belastingen te dragen welke voortvloeien uit de met fusie gelijkgestelde verrichting, en de be-+stuurders van de overgenomen vennootschap te vrijwaren tegen elke vordering,

Aangezien alle aandelen van de overgenomen naamloze vennootschap "DAMBRE" in bezit zijn van de overnemende naamloze vennootschap "NOESIM" zullen, overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen, in vergoeding voor de overgang van het volledige vermogen van de overgenomen vennootschap geen nieuwe aandelen van de ovememende vennootschap worden gecreëerd.

2. Te notuleren dat het volledige vermogen van de overgenomen burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "DAMBRE", niets voorbehouden noch uitgezonderd, te algemenen titel overgaat naar de ovememende naamloze vennootschap "NOESIM".

3. -in Artikel 21: Besluitvorming in de raad van bestuur de volgende tekst toe te voegen na de bestaande eerste zin van dit artikel:

"Bovendien kunnen bestuurders die niet fysisch ter zitting aanwezig kunnen zijn, toch aan de beraadslagingen en stemmingen deelnemen met behulp van telecommunicatiemiddelen, zoals een telefoon- of videoconferentie, op voorwaarde dat alle deelnemers aan de vergadering rechtstreeks kunnen communiceren met alle andere deelnemers. De personen die door zulke telecommunicatiemiddelen aan de vergadering, deelnemen worden beschouwd als zijnde aanwezig. De notulen van de vergadering vermelden duidelijk welke bestuurders op dergelijke wijze aan de beraadslagingen en stemmingen hebben deelgenomen."

-in Artikel 34: Vertegenwoordiging van aandeelhouders de tekst vanaf de woorden "Elke aandeelhouder heeft bovendien het recht om bij brief te stemmen" tot het einde van het artikel te vervangen door de volgende tekst:

"Stemming op afstand per brief

Elke aandeelhouder heeft het recht om veár de algemene vergadering op afstand te stemmen per brief, dit door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld formulier.

Dit formulier dient de volgende vermeldingen te bevatten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

131 836

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ï

. * Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-de aanduiding van de naam en van de volledige en nauwkeurige identiteit van de aandeelhouder,, inbectrepen zijn woonplaats of zetel;

-de vorm van de gehouden aandelen;

-de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen van besluit;

-het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen, alsmede zijn stemwijze (voor of tegen) of zijn onthouding aangaande de punten van de agenda; de aandeelhouder mag zijn stemwijze of zijn onthouding daarbij verduidelijken en motiveren.

Om geldig te zijn dient dergelijke stemming te geschieden bij middel van voormeld formulier dat bij een ter post aangetekende brief tegen ontvangstmelding ten minste vijf (5) kalenderdagen vóbr de datum van de vergadering aan de zetel van de vennootschap wordt verzonden (de poststempel geldt als bewijs).

De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding door de aandeelhouder zijn vermeld zijn nietig. Indien, tijdens de vergadering, een voorstel tot besluit wordt gewijzigd waarover al is gestemd, wordt die stemming nietig geacht.

Het voormeld formulier dat naar de vennootschap wordt verstuurd voor een bepaalde vergadering, geldt voor de opeenvolgende vergaderingen die met dezelfde agenda worden bijeengeroepen.

De stemming op afstand per brief door een aandeelhouder die zijn aandelen heeft overgedragen op de datum van de algemene vergadering, wordt nietig geacht.

Een aandeelhouder die per brief op afstand heeft gestemd, raag geen andere wijze van deelname aan de vergadering meer kiezen voor het aantal aldus uitgebrachte stemriten."

-in Artikel 46: Bevoegdheden van vereffenaars de tweede zin, die begint met de woorden "Der vereffenaars leggen in de zesde en de twaalfde maand" te vervangen door de volgende zin:

"De vereffenaars leggen in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar over aan de griffie van de rechtbank van koophandel, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen."

4. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verfeend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HLB ANTWERPSE FIDUCIA", gevestigd te 2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 21/23, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0430.720.085, BTW-plichtige vertegenwoordigd door de heer Paul VISSERS en/of Mevrouw Veerle VERGAUWEN, elk afzonderlijk handelend, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving in het rechtspersonenregister.

.. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Frederik Vlaminck, geassocieerd notaris, -



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd, 31 juoli 2013, met in bijlage : jaarrekening, en uittreksel,

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/05/2013
ÿþ-(rA\ i f t_ï~ Mod Word 11.1

i~.~F ~-....,,.... ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0414.867.416

Benaming

(voluit) : Noesim

(verkort) :

1,1UMIel

bet~ az Be Sta

1111111

tergetegri ter err'ffie van de Rettifkid van Koop{tlande( te ArttivsrF013,, e~v

Griffie 16 MEI 2013

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bredastraat 153, 2060 Antwerpen 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van Dambre NV door Noesim NV,

Noesim NV

Bredastraat 153

2060 Antwerpen 6

RPR ru-. 0414.867.416

Rechtsgebied Antwerpen

Dambre NV

Bredastraat 153

2060 Antwerpen 6

RPR nr. 0422.110.841

Rechtsgebied Antwerpen

Onderhavig voorstel strekt ertoe een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren, waarbij het gehele actief en passief vermogen, niets voorbehouden noch uitgezonderd van de naamloze vennootschap Dambre NV, gevestigd te 2060 Antwerpen, Bredastraat 153 (overgenomen vennootschap) overgaat naar de naamloze vennootschap Noesim, gevestigd te 2060 Antwerpen, Bredastraat 153 (overnemende vennootschap) op basis van de balans afgesloten op 31 december 2012.

Aile verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap sedert 1 januari 2013 zullen geacht worden te zijn verricht voor naam en voor rekening van de overnemende vennootschap onder gehoudenis voor laatstgenoemde om het volledig passief van de overgenomen vennootschap te dragen, al haar verbintenissen na te leven en uit te voeren, alle kosten, lasten en belastingen te dragen welke spruiten uit of verband houden met de fusie,

Vermits de overnemende vennootschap Noesim NV eigenares is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap Dambre NV zullen in vergoeding voor de overgang van het volledige actieve en passieve vermogen van de overgenomen vennootschap geen nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgegeven of toegekend.

A. Rechtsvorm  naam  zetel  doel

1. Overnemende vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Naam : Noesim

Zetel : Bredastraat 153, 2060 Antwerpen 6

Doel :

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in samenwerking met derden, alle onroerende verrichtingen gelijk dewelke en in de breedste zin, namelijk het bouwen, de uitbating, het ter waarde brengen, de verwerving en het huren en verhuren van alle gebouwen, zowel private als industriële, de leasing van deze gebouwen, evenals de aankoop, de verkoop en de verkaveling van gronden en terreinen.

Zij zal alle openbare en private werken kunnen uitvoeren, alle bouwmaterialen kunnen aankopen en verkopen, en alle commerciële verhandelingen mogen verrichten, welke ook namelijk die van beheer van beleggingen.

De vennootschap kan aile handels-, financiële, Industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse venncotschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn, of nog moeten opgericht worden.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

2. Overgenomen vennootschap

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Naam : Dambre

Zetel ; Bredastraat 153, 206D Antwerpen 6

Doel

De vennootschap heeft tot doel

Het beheer van een onroerend vermogen alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, evenals alle verrichtingen van onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan Kunnen bevorderen,

De vennootschap zal zich onthouden van alle handelsactiviteiten die haar burgerlijk karakter zouden doen verliezen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Gezien de omschrijving van het doel van de overnemende vennootschap Noesim NV alle door de overgenomen vennootschap Dambre NV daadwerkelijk uitgeoefende activiteiten omvat, zijn de raden van bestuur van de betrokken vennootschappen van oordeel dat geen wijziging van het doel van de overnemende vennootschap zich opdringt.

B. Retroactiviteit

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2013.

C. Bijzondere rechten

Aangezien alle aandelen van de overgenomen vennootschap Dambre NV in handen zijn van de overnemende vennootschap en er geen andere effecten dan aandelen zijn uitgegeven, dienen geen bijzondere rechten toegekend te worden aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap noch aan houders van andere effecten dan aandelen,

1er fol

oor-  .,

ouden aaehet Belgisch Staatsblad

D, Bijzondere voordelen aan bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.



E. Bodemsaneringsdecreet

Het thans geldende attest afgeleverd door OVAM van 18/12/2012 voor het pand gelegen te Antwerpen, 7° Afdeling, Bredastraat gekadastreerd sectie G nummer 76 p3, is gehecht in bijlage aan onderhavige voorstel tot met fusie gelijkgestelde verrichting door overneming.

De raden van bestuur van de overnemende en van de overgenomen vennootschappen stellen vast dat er op dit ogenblik geen eindverslag over de uitgevoerde sanering beschikbaar is en dat het eindevaluatieverslag nog niet op het bodemattest kan gezet worden.

Gezien de overgenomen vennootschap vrijstelling van saneringsplicht heeft, is er geen probleem om de grond over te dragen.

De melding van overdracht werd aan OVAM betekend bij aangetekend schrijven van 23 april 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Echt verklaard,

Antwerpen, 30 april 2013

Lanoma BVBA

vaste vertegenwoordiger

Laurent Noesen

gedelegeerd bestuurder

,.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 16.05.2013 13122-0343-023
14/06/2012
ÿþ ~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

" 12105591







Ondernemingsnr : 0414.867.416 Benaming

(voluit) : Noesim

(verkort) :

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

1'c"  Rn::ierpen, op

Griffie 0 5 JUN 2012

Rechtsvorm : naamloze venootschap

Zetel : Bredastraat 153, 2060 Antwerpen 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervanging bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 7 MEI 2012

De vergadering heeft beslist in vervanging van mevrouw Claire Loumaye, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Leeuwerikenlaan 23, mevrouw Isabelle Arntz wonende te 2900 Schoten, Dennenlei 25 te benoemen tot bestuurder. Haar mandaat is onbezoldigd en zal een einde nemen behoudens herbenoeming, onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2016.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Er wordt aan herinnerd dat overeenkomstig artikel 28 van de statuten onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig wordt verbonden door twee gezamenlijk handelende bestuurders of door één gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

Echt verklaard,

Antwerpen, 7 mei 2012

Lanoma BVBA

gedelegeerd bestuurder

vaste vertegenwoordiger

Laurent Noesen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 29.05.2012 12131-0136-022
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 01.06.2011 11145-0153-025
31/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 25.05.2010 10127-0542-018
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 07.07.2009 09379-0301-018
30/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 27.05.2008 08162-0014-017
16/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.05.2007, NGL 11.05.2007 07138-0218-018
18/08/2005 : AN199712
23/05/2005 : AN199712
17/05/2004 : AN199712
10/05/2004 : AN199712
15/05/2003 : AN199712
02/06/2001 : AN199712
18/05/2000 : AN199712
04/02/1997 : AN199712
01/01/1997 : AN199712
08/11/1996 : AN199712
02/08/1994 : AN199712
09/07/1992 : AN199712
31/03/1992 : AN199712
01/01/1988 : AN199712

Coordonnées
NOESIM

Adresse
BREDASTRAAT 153 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande