NOIR C

Société en commandite simple


Dénomination : NOIR C
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 568.677.940

Publication

15/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 1 januari 2015, blijkt de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap met als benaming  NOIR.C

Oprichters:

De heer Michael LOOMANS, beherende vennoot, Belg, geboren op 11 juni 1977, wonende te Lispersteenweg 312, 2500 Lier

Benaming:

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap met als benaming  NOIR.C

Zetel:

Lispersteenweg, 312 te 2500 Lier, deze kan door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar om het even welke andere plaats in België.

Duur:

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000 Euro en is verdeeld in 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Inbreng:

De beherende vennoot brengt een bedrag in van 990 euro. Deze som wordt onmiddellijk ter beschikking gesteld van de vennootschap en de vennoot ontvangt hiervoor 99 deelbewijzen. De stille vennoot brengt een bedrag in van 10 euro. Deze som wordt onmiddellijk ter beschikking gesteld van de vennootschap en de vennoot ontvangt hiervoor 1 deelbewijs.

Boekjaar en algemene vergadering:

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. De Jaarlijkse Algemene Vergadering zal worden gehouden de eerste vrijdag van de maand juni op de maatschappelijke zetel om 19u, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. Indien deze dag een feestdag is, wordt de Jaarlijkse Algemene Vergadering de eerst volgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s).

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te raadslagen en te besluiten. De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering. De vergadering mag geldig beraadslagen en stemmen over aangelegenheden die niet in de agenda voorkomen wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan. Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op één stem.

Winstverdeling:

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de balans en

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : NOIR C

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Lispersteenweg 312

*15300818*

Luik B

2500

België

0568677940

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lier

Griffie

Neergelegd

13-01-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

resultatenrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

Overgangs- en slotbepalingen:

Wordt benoemd tot zaakvoerder voor de langst door de wet toegelaten termijn, de heer Michael LOOMANS, wonende te Lispersteenweg 312 te 2500 Lier. Het mandaat van de zaakvoerders is van onbepaalde duur. Eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal worden afgesloten op 31 december 2015. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016. Thans treedt de heer Michael LOOMANS op als enige beherende vennoot-zaakvoerder, het mandaat is onbezoldigd tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit te rekenen vanaf 1 januari 2015. Bij deze wordt aan de heer SOMOGYI Stefan, zaakvoerder van cvba A&F Distec, boekhouder-fiscalist, wonende te 2627 Schelle, Paepevelden 2, met recht van indeplaatstelling, een bijzondere volmacht gegeven teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle om het even welke fiscale administraties, waaronder de administraties der directe belastingen, de  B.T.W. , de administratie van Douane & Accijnzen en de administratie van registratie- en successierechten met bevoegdheid daarbij onder meer alle aangiften in te vullen, alle bezwaarschriften in te dienen, alle briefwisseling te voeren, alsmede alle overeenkomsten en akkoorden aan te gaan;

één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen; alle om het even welke sociaalrechtelijke administraties en sociale secretariaten;- alle om het even welke overige overheidsdiensten en administraties.

Michael Loomans

Oprichter/zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
NOIR C

Adresse
LISPERSTEENWEG 312 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande