NOMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.316.359

Publication

07/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 01.11.2013, NGL 31.01.2014 14025-0118-010
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 03.11.2014, NGL 12.01.2015 15010-0052-010
19/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 02.11.2012, NGL 12.12.2012 12664-0253-010
20/08/2012
ÿþMod POF 17.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelega ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, c 8 AUG. ~,n1Z

DE GRIEF!, Griffie

*iaiaasia<

~"

Ondememingsnr 0806.316.359

Benaming (voluit) : Noma

(verkort) :

Rechtsvorm :

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grasbos 74, 3294 Molenstede, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst :

Tijdens een bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 30/07/2012 wordt beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Grasbos 74 3294 Molenstede naar Herseltseweg 24 2431 Veerle - Laakdal vanaf 30 juli 2012.

Aerts Mario

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :1Jaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, Hetzij van de perso(o)n(en)

" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

24/05/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0806316359

Benaming

(voluit) : NOMA

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1'I M E i 2 n1

DE GRIFFIER,

Griffie

CII i III i IIIi i i



*12094134*

Bij lagen. bil het Belgiseh-Staatsblad-- 24105f2611 _ -Annexes -chr -Moniteur bulge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grasbos 74, 3294 Diest

Onderwerp akte : statutenwijzigingen

In een proces-verbaal, opgemaakt door Luc TOURNIER, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Tournier & Despiegelaere, geassocieerde notarissen", met zetel te Beverlo (Beringen), Koolmijnlaan 386 op zesentwintig maart tweeduizend en twaalf, geregistreerd bij het lste kantoor te Beringen op twee april tweeduizend en twaalf, boek 428, blad 61, vak 04, staat onder meer het volgende:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOMA", met maatschappelijke zetel gevestigd te 3294 Diest (Molenstede), Grasbos 74, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven met on-dememingsnummer 0806.316.359, opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Honorez te Tienen op negen september tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2008-09-22/0151683, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en dit voor het laatst blijkens proces-verbaal opgemaakt en verleden voor mij notaris Luc Tournier op tien augustus tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2011-10-06/0150815.

De voorzitter stelt vast dat er op heden honderd (100) aandelen aanwezig of ver-tegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te besluiten:

1/ Uitbreiding van het maatschappelijk doel niet volgende activiteiten:

-"Uitbating van kuuroord, wellness, schoonheids- en massagesalon, in de meest ruime zin.

-Behandelingen in het kader van gezondheid, wellness, revalidatie, schoonheid, enzo-voort.

-Handel in produkten en diensten ter bevordering van gezondheid, schoonheid, well-ness, enzovoort. -Sportbegeleiding in de meest ruime zin.

-Verstrekken van medische en paramedische behandelingen in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

-Kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, herstellen of ruilen van alle roerende en onroerende goederen voor alle doeleinden."

Na beraadslaging neemt de buitengewone algemene vergadering bij éénparigheid van stemmen navolgende besluiten:

Eerste besluit.

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk doel uit te breiden zoals voormeld in de agenda.

Overeenkomstig artikel 287 van het wetboek van vennootschappen heeft de zaak-voerder, de heer AERTS Mario in het kader van deze doelwijziging het bijzonder verslag opgemaakt. In dit verslag wordt de doelsuitbreiding omstandig verantwoord.

Bij dit verslag is gevoegd een staat van activa en passiva, opgemaakt per éénendertig december tweeduizend en elf en dus binnen de wettelijke termijn zoals bepaald in het wet-boek van vennootschappen.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaak-voerder. De vennoten erkennen een afschrift van dit verslag en de staat van activa en passi-va te hebben ontvangen en er kennis van te hebben gencmen.

Tweede besluit.

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de voormelde besluiten door artikel 3 te wijzigen als volgt:

"Artikel 3.- DOEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon Ion nenzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van- üer den, of als tussenpersoon en dit zowel in België als in het buitenland:

-Innen van portretrechten.

-Patrimoniumbeheer, hetzij de instandhouding en de oordeelkundige uitbreidingen van een vermogen, bestaande zowel uit onroerende goederen als uit geldwaard en andere roerende voorwerpen, met uitsluiting van de vervreemding van dergelijke goederen, behoudens ingeval van uitzonderlijke omstandigheden of gebeurtenissen welke een vervreemding gebiedend maken in het kader van een normaal beheer als goed huisvader.

-Sportfunctionaris ; optreden als sportbestuurder in de meest brede zin van het woord. Zoals daar kan zijn niet limitatief maar exemplarisch : sporttrainer, sportbestuurder, begeleider, mecanicien, adviseur, enzovoort.

-Import en export en handel in ; wijn, olie, streekprodukten en dergelijke meer, in de ruimste zin van het woord.

-Horeca in de ruimste zin van het woord.

-Uitbating van kuuroord, weliness, schoonheads- en massagesalon, in de meest ruime zin.

-Behandelingen in het kader van gezondheid, wellness, revalidatie, schoonheid, enzovoort.

-Handel in produkten en diensten ter bevordering van gezondheid, schoonheid, well-ness, enzovoort. -Sportbegeleiding in de meest ruime zin.

-Verstrekken van medische en paramedische behandelingen in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

-Kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, herstellen of ruilen van aile roerende en onroerende goederen voor alle doeleinden.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen zo roe-rende ais onroerende, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, af welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan zich borg stellen of zakelijke zekerheden of hypotheek verstrek-ken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

Zij mag filialen en bijkantoren in binnen- en buitenland oprichten.

Zij mag verder aile verrichtingen doen die met het voorgaande in verband staan, met inbegrip van deel name in andere vennootschappen of ondememingen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met de elke een of andere band van deelneming bestaat, en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en van gelijk welke duur, aan deze laatsten toe-staan.

Zij mag aile zaken verrichten die rechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoe-fenen.

Deze aanduiding en opsomming is exemplatief en niet beperkend, doch enkel een aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Voor de rechtstreekse en onrechtstreekse verwezenlijking of bevordering van haar doel mag de vennootschap onder meer:

a) bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in bestaande of nog op te richten vennoot-schappen, ondernemingen of verenigingen, zonder onderscheid, in België en in het buiten-land.

b) deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook rechtstreeks of ' onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de bedrijfsleiding, de controle of de vereffening van deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen,

c) zich ten gunste van derden of van de vennootschappen, verenigingen of onderne-mingen waarin iij een belang heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent ver-tegenwoordiger of lasthebber, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken;

d) alle hoegenaamde roerende of onroerende handelingen verrichten, die verband houden met haar doel of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking ervan."

Derde besluit.

De algemene vergadering beslist bij deze om bijzondere volmacht te geven aan de be-sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JACOBS DANY te 3580 Beringen, Hekstraat 60, evenals aan haar vennoten, bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij een ondernemingsloket en eventuele andere bevoegde instellingen en diensten.

Voor ontledend uittreksel.

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de zaakvoerder en staat van actief en passief.

Notaris Luc Tournier.

Bijlagen-bij -het- Belgisch- Staatsblad -24/05/2O11- Annrexes thr Moniteur belgë

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/11/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.11.2011, NGL 15.11.2011 11610-0008-009
06/10/2011
ÿþ.e Moá 2.0

'1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 12 6 SEP. 2011

DE G FIER,

Gri ie

Ondernemingsnr : 0806316359

Benaming

(voluit) : NOMI

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grasbos 74, 3294 Diest

Onderwerp akte : statutenwijzigingen

In een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Luc Tournier te Beringen, met standplaats te Beverco op tien augustus tweeduizend en elf, geregistreerd te Beringen eerste kantoor op zeventien augustus tweeduizend en elf, boek 423, blad 49, vak 11, staat onder meer het volgende:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOMI", met maatschappelijke zetel gevestigd te 3294 Diest (Molenstede), Grasbos 74, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven met on-dememingsnummer 0806.316.359, opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Honorez te Tienen op negen september tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2008-09-22)0151683, waarvan de statuten werden ge-wijzigd blijkens proces-verbaal opgemaakt en verleden voor voornoemde notaris Marc Hono-rez op twintig april tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 200905-06/0064230, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens proces-verbaal opgemaakt en: verleden voor mij notaris Luc Tour-nier op achtentwintig juni tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2010-07-23)0110263.

De voorzitter stelt vast dat er op heden honderd (100) aandelen aanwezig of ver-tegenwoordigd zijn, zodat; geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over; de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te besluiten:

2/ Uitbreiding van het maatschappelijk doel met volgende activiteiten:

"De vennootschap heeft tot doel:

-Sportfunctionaris : optreden als sportbestuurder in de meest brede zin van het woord. Zoals daar kan zijn niet limitatief maar exemplarisch : sporttrainer, sportbestuurder, begeleider, mecanicien, adviseur, enzovoort.

-Import en export en handel in : wijn, olie, streekprodukten en dergelijke meer, in de ruimste zin van het woord.

-Horeca in de ruimste zin van het woord."

Na beraadslaging neemt de buitengewone algemene vergadering bij éénparigheid van stemmen navolgende besluiten:

Eerste besluit.

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen in "NOMA".

Tweede besluit.

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk doel uit te breiden zoals voormeld in de agenda.

Overeenkomstig artikel 287 van het wetboek van vennootschappen heeft de zaak-voerder, de heer AERTS Mario in het kader van deze doelwijziging het bijzonder verslag op-gemaakt. In dit verslag wordt de doelsuitbreiding omstandig verantwoord.

Bij dit verslag is gevoegd een staat van activa en passiva, opgemaakt per dertig juni tweeduizend en elf en dus binnen de wettelijke termijn zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaak-voerder. De vennoten erkennen een afschrift van dit verslag en de staat van activa en passi-va te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Derde besluit.

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap te herformuleren en te hemummeren.

" 11150815*

0-61101`2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De algemene vergadering beslist vervolgens om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de voormelde besluiten, door de artikelen 1 en 3 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "NOMA"."

"Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van der-den, of als tussenpersoon en dit zowel in België als in het buitenland:

-Innen van portretrechten.

-Patrimoniumbeheer, hetzij de instandhouding en de oordeelkundige uitbreidingen van een vermogen, bestaande zowel uit onroerende goederen als uit geldwaard en andere roerende voorwerpen, met uitsluiting van de vervreemding van dergelijke goederen, behoudens ingeval van uitzonderlijke omstandigheden of gebeurtenissen welke een vervreemding gebiedend maken in het kader van een normaal beheer als goed huisvader.

-Sportfunctionaris : optreden als sportbestuurder in de meest brede zin van het woord. Zoals daar kan zijn niet limitatief maar exemplarisch : sporttrainer, sportbestuurder, begeleider, mecanicien, adviseur, enzovoort.

-Import en export en handel in : wijn, olie, streekprodukten en dergelijke meer, in de ruimste zin van het woord.

-Horeca in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen zo roe-rende als onroerende, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks niet voornoemd doel verband houden, af welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan zich borg stellen of zakelijke zekerheden of hypotheek verstrek-ken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

Zij mag filialen en bijkantoren in binnen- en buitenland oprichten.

Zij mag verder alle verrichtingen doen die met het voorgaande in verband staan, met inbegrip van deel name in andere vennootschappen of ondememingen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met de elke een of andere band van deelneming bestaat, en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en van gelijk welke duur, aan deze laatsten toe-staan.

Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoe-fenen.

Deze aanduiding en opsomming is exemplatief en niet beperkend, doch enkel een aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Voor de rechtstreekse en onrechtstreekse verwezenlijking of bevordering van haar doel mag de vennootschap onder meer:

a) bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in bestaande of nog op te richten vennoot-schappen, ondernemingen of verenigingen, zonder onderscheid, in België en in het bulten-land.

b) deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de bedrijfsleiding, de controle of de vereffening van deze vennootschappen, ondememingen of verenigingen,

c) zich ten gunste van derden of van de vennootschappen, verenigingen of ondeme-mingen waarin iij een belang heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent ver-tegenwoordiger of lasthebber, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken;

d) alle hoegenaamde roerende of onroerende handelingen verrichten, die verband houden met haar doel of die kunnen bijdragen tot de verwezentijking ervan."

Vierde besluit.

De algemene vergadering beslist bij deze om bijzondere volmacht te geven aan de be-sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JACOBS DANY te 3580 Beringen, Hekstraat 60, evenals aan haar vennoten, , bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij een ondernemingsloket en eventuele andere bevoegde instellingen en diensten.

Voor ontledend uittreksel.

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de zaakvoerder en staat van activa en passiva.

Notaris Luc Tournier.



















Bíjsagen bij hef Bèrgisch Sfáhtsbiad

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 02.11.2010, NGL 22.12.2010 10645-0471-010
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 03.11.2015, NGL 22.12.2015 15701-0115-010

Coordonnées
NOMA

Adresse
HERSELTSEWEG 24 2431 VEERLE

Code postal : 2431
Localité : Veerle
Commune : LAAKDAL
Province : Anvers
Région : Région flamande