NONKEL FONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NONKEL FONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.602.638

Publication

07/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Xeergelegd ter grïfffe van de PechibOAk ~on hophandel te Antirorpen, op

Griffie 18 NOV. 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

I

11

*1219807







vt

beh1

aai

Be!! Staa

Ondernemingsnr : Benaming ,050 1 " 602 " 638

(voluit) : (verkort) : NONKEL FONS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Struisven 36 te 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting bvba NONKEL FONS, met zetel te 2910 Essen, Struisven 36

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Jef Van Roosbroeck, geassocieerd notaris te Antwerpen op 27 november 2012, váór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel:

1, Oprichter:

heer LEMAIïRE Luc Florent R, geboren te Kapellen op 20 januari 1972, wonende te 2910 Essen, Struisven 36

2. rechtsvorm en benaming: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd: "NONKEL FONS".

3. zetel: 2910 Essen, Struisven 36

4. doel:

Productie en realisatie van films van diverse aard (series, televisiefilms, documentaires, enz.) voor vertoning

op televisie, bioscoop, ...

Productie en realisatie van publicitaire films en promotiefilms, films over technische onderwerpen, films over

bedrijven, films met educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden, videoclips

Productie en realisatie van teken of animatiefilms

Reproductie van opgenomen media

Activiteiten van onafhankelijke productiehuizen

Activiteiten in verband met films en video- en televisieprogramma's na de productie

Voor rekening van derden uitgeoefende activiteiten die aan de filmproductie verwant zijn: nasynchroniseren,

speciale effecten, ontwikkelen, monteren, inkleuren, dubben, ondertiteling, enz.

Activiteiten van filmstudio's, inclusief de terbeschikkingstelling van technisch materiaal

Uitgave en distributie van film en video- en televisieprogramma's, zowel aan particulieren, bedrijven en

anderen.

Activiteiten die verwant zijn aan de filmindustrie zoals reserveren, afleveren, opslaan, enz.

Beheer van filmrechten en rechten op audiovisuele producties

Activiteiten van geluidsopnamestudio en aanverwanten

Programmeren en uitzenden van televisieprogramma's

Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten

Opslag van gegevens door middel van een computerrecord

Mediapresentaties

Verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media, aanbieden van reclameruimte op panelen,

rond sportvelden, in stationshallen, enz.

Activiteiten van fotografen

Maken van foto's en videoreportages voor bedrijven en particulieren

Beoefening van uitvoerende en scheppende kunsten, promotie en organisatie van evenementen van

uitvoerende en scheppende kunstenaars, overige ondersteunende activiteiten

Otwerp en opbouw van podia, gespecialiseerde beeld-, verlichtings-, en geluidstechnieken

Vervaardiging van vide-opname en videoweergaveapparaten , microfoons, luidsprekers, hoofdtelefoons,

oortelefoons, audiofrequentie- en geluidsversterkers

De aankoop en verkoop van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en de bemiddeling bij

dergelijke operaties.

~~ kzt ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Het oprichten, het aanpassen, het herstellen voor eigen rekening of als promotor voor rekening van derden, ten titel van aanneming van alle gebouwen en constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Het verrichten van alle studies en het uitwerken van alle ontwerpen ook voor rekening van derden en verlenen van adviezen in verband met bovengemelde activiteiten, alsmede het uitbaten van een studiebureau.

Het in eigendom behouden en uitbaten van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het huren, verhuren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen.

De aan- en verkoop van producten, fabrikaten, halffabrikaten en materialen welke direct of indirect betrekking hebben op de bouw van onroerende goederen alsmede de bemiddeling ervan.

Het afsluiten van alle verzekeringscontracten en het optreden als bemiddelaar bij het afsluiten van verzekeringscontracten, leningen en beleggingscontracten.

Dit zowel in binnen- als buitenland, zowel rechtstreeks voor eigen rekening als hoofdhandelaar en als agent. Het huren en verhuren van voertuigen, personenwagens en alle rollend materieel.

Het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontslaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen.

Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt en /of waarin ze geen participatie heeft, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verfenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en alle roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en de onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de onroerende financieringshuur, en in het algemeen alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

Het beheren van onroerend en roerend vermogen onder meer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zo roerende als onroerende, materiële als immateriële, het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen. Onderneming in onroerende goederen, de aankoop en verkoop van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en de bemiddeling van dergelijke operaties; het oprichten, het aanpassen, het herstellen voor eigen rekening of als promotor voor rekening van derden, ten titel van aanneming, van alle gebouwen of constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden, het optreden als onroerend goed makelaar; het verrichten van alle studies en het uitwerken van alle ontwerpen ook voor rekening van derden en het verlenen van aile adviezen in verband met bovengestelde activiteiten, het in eigendom behouden en uitbaten van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het huren, verhuren, onderverhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen.

5. duur. onbeperkte duur.

6, kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.60D EUR).

Het is verdeeld in honderd (10D) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volstort ten belope van 12.400,00 euro op een bijzondere rekening geopend bij KBC Bank, door de oprichter in deze, waarvoor aan hem aile honderd aandelen worden toegekend.

Er blijft 6.200,00 euro te volstorten.

7. vorm van de aandelen: De aandelen zijn steeds op naam.

I n de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Bij inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Aan de aandelen wordt een voignummer toegekend.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist, wanneer de aandelen worden overgedragen aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater of aan de bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken.

Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

8. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

~

Voor- behouden c

aan het; Belgisch Staatsblad

9, salaris: Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd,

10, Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

11. Algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de`tweede maandag van december om 20u.

12. Het boekjaar van de vennootschap paf in op één juli en eindigt op dertig juni.

13. bestemming van de winst - reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst hadát alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste Voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

Tijdelijke bepalingen:

a) Vanaf heden wordt door de oprichter tot gewone zaakvoerder benoemd: de heer Luc LEMAÎTRE voornoemd, die bevestigd heeft dat de uitoefening van deze functie niet verboden is en die heeft verklaard de verleende opdracht te aanvaarden.

b) Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend veertien,

d) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

e) Volmacht voor administratieve formaliteiten wordt verleend aan Boekhoudkantoor De Maeyer  Van Bave! bvba, met zetel te 2910 Essen, Beliestraat 110.



Voor uittreksel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening

11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.12.2015, NGL 06.01.2016 16005-0331-010

Coordonnées
NONKEL FONS

Adresse
STRUISVEN 36 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande