NOOR ARCHITECTUUR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOOR ARCHITECTUUR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 565.922.051

Publication

04/11/2014
ÿþmod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poederleesteenweg 19

2460 Kasterlee (Lichtaart)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Ingrid VOETEN te Kasterlee ter standplaats Lichtaart op 20 oktober 2014.

Blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTER:

c Mevrouw PROOST Noortje, geboren te Turnhout op 14 mei 1985, ongehuwd en verklarende wettelijk samen te wonen met de heer Loos Stef Alfons Julia, wonend te 2460 Kasterlee (Lichtaart), Poederleesteenweg 18.

e RECHTSVORM: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

"

NAAM: "NOOR ARCHITECTUUR".

ZETEL: 2460 Kasterlee (Lichtaart), Poederleesteenweg 18.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

0 het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

0 het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die: gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen; deze opdrachten worden uitgevoerd in naam van en voor rekening van de vennootschap. Ze worden uitgevoerd door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van architecten of een lijst van stagiairs;

0 het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het beroep van architect, zo ondermeer expertises, werkzaamheden inzake stedenbouw, topografie, designontwerp,

et beeldhouwkunst en schilderkunst die in de architectuur geïntegreerd zijn, decoratie, interieur- en landschapsinrichting, het uitvoeren van studie en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken zoals : elektriciteit, sanitair, centrale verwarming, verluchting, akoestiek, "HVAC", wegeniswerken, enzovoort;

et

veiligheidscoördinatie en energieprestatie EPB-verslaggeving worden gedaan door de vennoten die over

de nodige diploma's beschikken maar in naam van en voor rekening van de vennootschap;

Behoudens de wettelijke of reglementair voorziene beperkingen handelt de vennootschap voor eigen

" rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op alle niet

P commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële handelingen doen, zowel roerende als

onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen en dient daaraan dan ook een aantal

voorwaarden te verbinden die daarbij steeds zullen worden nageleefd:

het gebeurt op een niet commerciële wijze;

volgens het beheer van een goed huisvader;

- de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten behorende tot de

et uitoefening van het beroep van architect, dienen en hieraan ondergeschikt en bijkomstig zijn.

Het is haar toegestaan leningen aan te gaan, en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen. De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het; architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan: van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappeni, mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten. vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



SUIF ,-er rx2}r7`+'û vn-3à de

li,Ee~_~-i '." ," -. n13:t:I.A11DE11

2 4 OKT. 201/1

47' . 1 üy»4qp VT ciyriyt

~~"

.." ..vnw~..rrn..~~..r.s..e











Ondernerningsnr : O 5-65- -- Q 2,L " o5-1

Benaming (voluit) : NOOR ARCHITECTUUR

(verkort) :

mod 11.i

personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) / bestuurders er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

DUUR EN AANVANG: voor onbepaalde tijd. Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

GEPLAATSTE KAPITAAL: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd twintig (120) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Samenstelling: onderschrijving in geld door de oprichter.

Volstorting: t.b.v. 12.400,00 EUR, zodat de enige vennoot-oprichter nog een bedrag van 6.200 EUR dient te volstorten.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om negentien (19.00) uur, in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping.

BOEKJAAR: van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2015.

De vennootschap neemt alle handelingen en verbintenissen over vanaf 1 juli 2014 tot aan de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van koophandel, onder de opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

WINSTVERDELING, RESERVERINGEN: Na aanleg van het wettelijk reservefonds, zal de aanwending van het saldo volledig overgelaten worden aan de beslissing van de algemene vergadering.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet vcldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen te doen in het voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR:

ARTIKEL TWAALF

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Alle zaakvoerders zijn natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van architecten. Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap : bestuurders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars.

ARTIKEL DERTIEN

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Elke zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan een mandataris. Elke mandataris is een natuurlijke persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van architecten.

BENOEMINGEN

-Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor een onbeperkte duur:

Mevrouw PROOST Noortje, wonend te 2460 Kasterlee (Lichtaart), Poederleesteenweg 18.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

Op grond van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

-Tot bijzondere lasthebber wordt benoemd:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: "VANTHIENEN, VERCAUTEREN & CO", met zetel te 2460 Kasterlee/Lichtaart, Herentalsesteenweg 22, met recht van indeplaatsstelling en met de macht om:

-aile formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

-alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W.; met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden aan het Belgisch Staatsbias{

mocE 11.9

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL:

De Notaris

Ingrid VOETEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ja

ti

20/11/2014
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

" "

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

V beh aa Bel Staa



Neergelegd, ter griffie van. de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10 NOV. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT erdifigeler

Ondernemingsnr : 0565.922.051

Benaming (voluit) : NOOR ARCHITECTUUR

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Poederleesteenweg 19

2460 Kasterlee (Lichtaart)

Onderwerp akte :Oprichting

Ingevolge een zuiver materiële vergissing werd in de publicatie inzake de oprichtingsakte van 20 oktober 2014, bekendgemaakt In de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 november 2014 onder nr. 0201850, onder de hoofding "ZETEL", verkeerdelijk de tekst opgenomen: "Poederleesteenweg 19"

De volgende tekst uit de oprichtingsakte dient in de plaats hiervan bekendgemaakt te worden: "Poederleesteenweg 18".

Voor verbeterend uittreksel.

De Notaris,

Ingrid Voeten

_ " "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
NOOR ARCHITECTUUR

Adresse
POEDERLEESTEENWEG 19 2460 LICHTAART

Code postal : 2460
Localité : Lichtaart
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande