NOORA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOORA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.358.652

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 30.06.2014 14243-0358-011
03/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

19 -12- 2012

GRIFFIE RE AI~~K van

KOOPHANDEL. f MECHELEN

Ondernemingsnr : 0846.358.652

Benaming (voluit) : NOORA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bogaertsheide 9, 2560 Kessel, België

(volledig adres)

Onderwerpen] akte :Aanduiding vaste vertegenwoordiger

Tekst

Beslissing van de zaakvoerder op 6 juni 2012.

Met ingang van 6 juni 2012 wordt VERIS An, wonende te 2560 Bevel, Rooiestraat 25, aangeduid als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap.

Voor eensluidend uittreksel, ter bekendmaking.

VERIS An

Zaakvoerder

LUI B

111

*13001535

Op de laatste blz. van Luik $ vermelden : Re-616.: Neem èr hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hafui vari ds'pèrso(oin(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : tisam en handtekening.

07/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): NOORA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2560 Nijlen, Bogaertsheide(Kessel) 9

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 1 juni 2012, ter registratie neergelegd, blijkt dat mevrouw VERIS An, geboren te Lier op dertig april negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 2560 Nijlen-Bevel, Rooiestraat 25, een vennootschap heeft opgericht en meer bepaald een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, met maatschappelijke zetel te 2560 Nijlen-Kessel, Bogaertsheide 9 en met maatschappelijke naam  NOORA .

De vennootschap vangt aan op de oprichtingsdatum en is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

a) Het actief uitvoeren van boekhoudkundige, fiscale, commerciële en management activiteiten in opdracht van derden in de ruimste zin. Het assisteren in en uitvoeren van crisis, change en interim management in de meest ruime zin. In het bijzonder behoren tot haar activiteitensfeer opdrachten van adviesverlening, herstructurering en bijstand op het gebied van bedrijfsorganisatie; commerciële en bedrijfseconomische expertise en aanverwante diensten; studie, analyse en advies of bijstand met betrekking tot specifieke bedrijfsproblemen zowel in de privé als overheidssector.

Begeleiden en coachen van de medewerkers van bovenvermelde bedrijven. Het ontwerp van deze begeleiding en coaching omvat de boekhoudkundige, fiscale, commerciële en de managementaspecten van de bedrijfsvoering. Het opstellen van en uitvoeren van opleidingsprogramma s en beleidsadviezen inzake de commerciële beleidsvoering (marketing, promotie, distributie, media en communicatie) en management in het algemeen.

b) Daarnaast heeft de vennootschap als doel, geldend voor zowel privé- als overheidsbedrijven, het oprichten van; het deelnemen in en het voeren van bestuur over vennootschappen, of departementen ervan, en andere ondernemingsvormen alsmede het verlenen van advies en bijstand in verband hiermede, één en ander met inbegrip van het aanvaarden en uitoefenen van alle vormen van mandaat van onder meer bestuurder van hun activiteiten, organisatorische aangelegenheden, en het beleggen in onroerende en roerende goederen. Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

c) Het kopen, verkopen en verhuren van onroerende goederen als patrimoniumvennootschap. Dit alles in de ruimste zin van het woord.

d) Mandaten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar aanvaarden en uitoefenen in gelijk welke vennootschap, vereniging of onderneming.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie , als tussenpersoon of onderneming. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. Zij mag ook leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

Ondernemingsnr :

*12303073*

0846358652

Griffie

Neergelegd

05-06-2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen van honderd euro (¬ 100,00) elk. De inschrijving in geld werd volgestort ten belope van twee/derden

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende het bestuur:

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder :

Mevrouw Veris An, wonende te 2560 Nijlen-Bevel, Rooiestraat 25, enige vennoot bij de oprichting, is statutaire zaakvoerder. Zij verklaart haar opdracht te aanvaarden. Haar mandaat eindigt door haar ontslag of haar overlijden, of wanneer zij in de onmogelijkheid verkeert haar wil te kennen te geven.

Na ontslag of overlijden van de statutaire zaakvoerder, zal zij van rechtswege worden opgevolgd door mevrouw Veris Sabine, geboren te Lier op dertig augustus negentienhonderd éénenzeventig, wonende te 2500 Lier, Sluislaan 20/B7, heden benoemd tot opvolgend statutaire zaakvoerder.

Het mandaat van de opvolgend statutaire zaakvoerder neemt tevens een aanvang vanaf het ogenblik dat is vastgesteld dat de zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn wil te kennen te geven. Teneinde dit vast te stellen, kan ieder belanghebbende zich tot de voorzitter van de rechtbank van koophandel wenden.

Ook wanneer er meerdere vennoten zijn, wordt de vennootschap bestuurd door de statutaire zaakvoerder.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 14.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Toezicht:

De oprichter heeft verklaard dat uit door hem te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap niet voldoet aan de criteria opgelegd door artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen en er bijgevolg geen commissaris benoemd moet worden. Jaarvergadering:

Jaarlijks op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur beslist de enige vennoot over :

-Benoemingen en ontslag van commissarissen, en de vaststelling van hun bezoldiging; -De eventuele vaststelling van de bezoldiging van de zaakvoerder;

-Het instellen van de vennootschapsvordering tegen de commissarissen;

-Het verlenen van kwijting;

-Het vaststellen van de jaarrekening;

-De bestemming van de beschikbare winst.

Zo er meerdere vennoten zijn, wordt jaarlijks op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur de gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, bijeengeroepen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De statuten bevatten volgende bepalingen ivm de winstverdeling:

Artikel 26.

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de enige vennoot of de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in telkens op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en eindigt op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering of jaarbeslissing te nemen overeenkomstig artikel 18 van de statuten zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Mevrouw VERIS An voornoemd, wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Bijzondere volmacht

Er wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan Conto naamloze vennootschap, Molenstraat 33, 2270 Herenthout, teneinde namens de vennootschap:

- inschrijving te nemen in het rechtspersonenregister, alsook om alle latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren;

- namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap;

- namens de vennootschappen alle handelingen te verrichten tegenover de BTW-administratie.

Betreffende voorgaande punten kunnen deze volmachthouders alle formaliteiten vervullen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen.

De oprichter heeft verklaard op datum van de oprichting enkel in deze vennootschap enige vennoot te zijn.

Zij erkent de nodige toelichtingen te hebben gekregen van ondergetekende notaris, omtrent haar hoofdelijke aansprakelijkheid voor de verbintenissen van deze vennootschap indien zij reeds enige vennoot is in de andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De oprichter heeft verklaard bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die tot op datum van de oprichting werden aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, te rekenen van één april tweeduizend en twaalf.Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door haar te zijn aangegaan.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van een uittreksel van deze akte op de griffie van de rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikelen 67, 68, 73 en 76 van het wetboek van vennootschappen.

Verbintenissen vanaf de datum van de oprichting aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap worden bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van deze openbaarmakingsvereiste.

Dit uittreksel is uitgereikt voorafgaand registratie, met als doel te voldoen aan de openbaarmakingsvereiste.

Samen hiermee neergelegd: -afschrift akte

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16535-0255-012

Coordonnées
NOORA

Adresse
BOGAERTSHEIDE 9 2560 KESSEL

Code postal : 2560
Localité : Kessel
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande