NOORDKAAP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOORDKAAP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.026.226

Publication

30/04/2014
ÿþMO Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie var de akte

Mar

r

IuIm~~~~imu~wu~ai~

*19091 55

vo beho aan Belg Staat

ONl3EU11

2 3 -04- Cirv'Ci-1 STE

1 ~ . r -. ~" Yy,~ i.Z

2014 1 4 w04. 20fi4

.y., ir«:~+.,n,..r7,4

~l lf'I$AN ven priApJ~,iá;.

ANTWgriPls" N ' i~l'=~Ez,~L~ltii

-. .

Ondernemingsar : 0453.026.226

Benaming

(voluit) : NOORDKAAP

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aarschotbaan 42, te 2580 Putte (Beerzel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Vonnicq Vermeulen, te Huishout, op eenendertig maart tweeduizend; veertien, neergelegd voor registratie.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid "Noordkaap'", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2580 Putte; (Beerzel), Aarschotbaan, 42, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0453.026.226 en bij des belasting op de toegevoegde waarde onder nummer 453.026.226, met eenparigheid van stemmen onder meer; de volgende besluiten heeft goedgekeurd

-1-EERSTE BESLUIT: Omzetting in euro.

De vergadering besluit, voor zover nodig, het kapitaal uit te drukken in de eenheidsmunt van de Europese, Unie, zijnde de euro. Het huidige kapitaal van twee miljoen (2.000.000) Belgische frank wordt bijgevolg; omgezet in negenenveertigduizend vijfhonderdachtenzeventig euro eenenzeventig cent (49.578,71 euro).

-2-TWEEDE BESLUIT : Waarde aandelen,

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en te vervangen door een; fractiewaarde, zodat de huidige tweehonderd (200) aandelen elk een fractiewaarde van één tweehonderste; (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

-3-DERDE BESLUIT : Bijzonder verslag zaakvoerder.

De vergadering neemt, voor zover nodig, alsnog kennis van het bijzonder verslag van eenentwintig; december tweeduizend dertien van de zaakvoerder met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en;

kapitaalverhoging. "

-4-VIERDE BESLUIT : Dividenduitkering

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen een dividend uit te keren voor een brutobedrag van; vijfhonderdvijfenvijftigduizend vijfhonderdvierenvijftig euro eenentwintig cent (555.554,21 euro), te verminderen evenwel met het bedrag aan roerende voorheffing van tien ten honderd (10 %), hetzij vijfenvijftigduizend vijfhonderdvijfenvijftig euro tweeënveertig cent (55.555,42 euro), zijnde een nettobedrag van' vierhonderdnegenennegentigduizend negenhonderdachtennegentig euro negen-enzeventig cent (499.998,79 euro).

-5-VIJFDE BESLUIT : Kapitaalverhoging.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met vierhonderdnegenennegentig-duizend negenhonderdachtennegentig euro negenenzeventig cent (499.998,79 euro) door inbreng in natura van de; hierna beschreven goederen om het te brengen van negenenveertigduizend vijfhonderdachtenzeventig euro; eenenzeventig cent (49.578,71 euro) naar vijfhonderdnegenenveertigduizend vijfhonderdzevenenzeventig euro° vijftig cent (549.577,50 euro) en uitgifte van tweeduizend zeventien (2.017) nieuwe aandelen, van dezelfde soort en waarde alsmede met dezelfde rechten ais de thans bestaande, en die deelnemen in de winst vanaf; vandaag.

-6-ZESDE BESLUIT : Toekenning aandelen.

De vergadering besluit eenparig deze tweeduizend zeventien (2.017) nieuwe aandelen toe te kennen aan' de enige vennoot zodat voornoemde heer Willem Mariën tweeduizend zeventien (2.017) nieuwe aandelen. ontvangt.

Intekening - Afbetaling.

En onmiddellijk daarop verklaart voornoemde heer Willem Mariën als enige vennoot in te tekenen op deze, kapitaalverhoging van vierhonderdnegenennegentigduizend negenhonderdachtennegentig euro negenenzeventig cent (499.998,79 euro) alsmede zich te verbinden tot volledige betaling van vierhonderdnegenennegentigduizend negenhonderdachtennegentig euro negenenzeventig cent (499.998,79; euro) door inbreng.in natura van de vordering in rekening-courant onder de vorm yan.het netto dividend bedrag; Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

a

van hem op de vennootschap tot beloop van vierhonderdnegenennegentigduizend negenhonderdachtennegentig euro negenenzeventig cent (499.998,79 euro), en dit alles overeenkomstig artikel 537 van het wetboek van inkomstenbelastingen,

Vergoeding.

Ais vergoeding voor de hierboven vermelde inbreng worden de tweeduizend zeventien (2.017) nieuwe volledig afbetaalde aandelen toegekend aan voornoemde heer Willem Mariën als enige vennoot zodat door deze inbreng en toekenning van aandelen de plaatsing en afbetaling bij wijze van kapitaalverhoging door inbreng in natura definitief is.

Verslag bedrijfsrevisor.

Inzake de hierboven vernielde inbreng in natura bij de voorgenomen kapitaalverhoging in uitvoering van artikel 537 van het wetboek van de inkomstenbelastingen heeft de heer Michel Wera, bedrijfsrevisor, een; verslag opgesteld in uitvoering van artikel 313 van het wetboek van vennootschappen. De besluiten van dit verslag de dato eenentwintig maart tweeduizend veertien luiden letterlijk als volgt :

"Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in natura, verklaar ik, zonder voorbehoud, dat :

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2.De beschrijving van de in te brengen vermogensbestanddelen voldoende nauwkeurig en duidelijk is, zodat geen aanleiding tot vergissingen bestaat.

3.13e zaakvoerder is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding voor deze inbreng in natura.

4.De huidige verrichting betreft een toepassing van art, 537 W.I.B. 1992, waarbij een deel van de beschikbare en reeds belaste reserves per 31 december 2011 (¬ 555.554,21) als dividend werd uitkeerbaar gesteld bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 21 december 2013. Hierop dient 10 % roerende voorheffing (¬ 55.555,42) te worden gestort, het saldo (E 499.998,79) wordt dan geboekt als verschuldigd dividend en de vennoot dient dan onmiddellijk te beslissen om dit dividend te incorporeren in het kapitaal van de vennootschap.

5.De zaakvoerder stelt voor om de bijkomende aandelen welke worden uitgegeven naar aanleiding van deze voorgestelde inbreng in natura te waarderen aan de nominale waarde van de bestaande aandelen (¬ 247,89). Deze werkwijze houdt geen rekening met de opgebouwde reserves binnen de vennootschap, doch, doordat hij die de inbreng verricht de enige vennoot is van de BVBA Noordkaap, is de voorgestelde werkwijze bedrijfseconomisch verantwoord,

6.De als tegenprestatie voor deze inbreng in natura toegekende vergoeding betreft 2.017 nieuw uit te geven aandelen van de BVBA Noordkaap. Deze 2.017 nieuwe aandelen komen toe aan de Heer Willem MARIEN,

7.De door partijen weerhouden methoden van waardering leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (2.017) en de nominale waarde (E 247,89 per aandeel) van de toegekende aandelen.

8.De over te dragen activa behoren toe aan de Heer MARIEN Willem.

9.1k wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.".

Dit verslag zal samen met het hierboven vermelde bijzonder verslag van voornoemde zaakvoerder worden neergelegd in het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel,

De vergadering besluit met eenparigheid de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van deze verslagen daar zij erkent een exemplaar ervan te hebben ontvangen en de volledige inhoud te kennen.

-7-ZEVENDE BESLUIT : Wijziging van artikel 5 van de statuten.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan voormeld besluit van kapitaalverhoging en dan ook de , tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfhonderdnegenenveertigduizend vijfhonderdzevenenzeventig euro vijftig cent (549.577,50 euro).

Het is verdeeld in tweeduizend tweehonderdzeventien (2.217) aandelen zonder nominale waarde met elk een fractiewaarde van één tweeduizend tweehonderdzeventiende (1/2.217de) van het kapitaal.",

-B-ACHTSTE BESLUIT : Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk op vijfhonderdnegenenveertigduizend vijfhonderdzevenenzeventig euro vijftig cent (549.577,50 euro) werd gebracht.

-9-NEGENDE BESLUIT : Statuten.

De vergadering besluit allerlei tekstaanpassingen, welke de essentie van de statuten niet wijzigen, aan te brengen en tevens mede ingevolge de hierboven vermelde besluiten en de bepalingen in het wetboek van vennootschappen de statuten te coördineren alsmede een nieuwe tekst van de statuten goed te keuren, -10-TIENDE BESLUIT : Machten aan de zaakvoerders,

De vergadering besluit aan de zaakvoerders alle machten te verlenen om voormelde besluiten uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Vonnicq Vermeulen, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte; verslag van de zaakvoerder alsmede verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-bbhoudep

dan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2011 : ME076096
16/07/2010 : ME076096
07/09/2009 : ME076096
08/08/2008 : ME076096
18/07/2007 : ME076096
13/07/2006 : ME076096
01/08/2005 : ME076096
09/08/2004 : ME076096
24/07/2003 : ME076096
11/09/2002 : ME076096
24/07/2001 : ME076096
06/08/1994 : ME76096
02/09/2016 : ME076096

Coordonnées
NOORDKAAP

Adresse
AARSCHOTBAAN 42 2580 BEERZEL

Code postal : 2580
Localité : Beerzel
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande