NORTHERN SUNSET EXCLUSIVE YACHT CHARTERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NORTHERN SUNSET EXCLUSIVE YACHT CHARTERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.489.525

Publication

10/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ST

van Koul;r;ondel le Antwerp n, op

~ ~ JiiL) 2013

Griffie

1111111!1j1I1111111011111

VI beha aai Bel Staa

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0876.489.525

Benaming

(voluit) : NORTHERN SUNSET EXCLUSIVE YACHT CHARTERS in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Laarstraat 21 - 2610 Antwerpen (Wilrijk)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering d.d. 15 juni 2013.

1.Kennisneming van het verslag van de vereffenaar en goedkeuring van de rekeningen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar over de gestelde vereffeningsverrichtingen.

De Rechtbank van Koophandel te Antwerpen heeft op 04/06/2013 haar akkoord gegeven aan voormeld verslag van de vereffenaar, en dit in toepassing van artikel 190 §1 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering verklaart hierbij uitdrukkelijk te verzaken aan de termijn van één maand zoals voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschap en verklaart tijdig kennis genomen te hebben van alle nodige stukken.

2.Kwijting aan de vereffenaar

Na kennisname van voormeld verslag, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen de

rekeningen van de vereffening goed te keuren. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, zonder voorbehoud noch beperking, kwijting te verlenen aan de vereffenaar, voor de vervulde opdracht.

3. Ontslag van de vereffenaar

Met eenparigheid van stemmen wordt het ontslag aanvaard van de vereffenaar, de heer Josephus Petrus van den Enden, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Heldenplein 5 en wordt hem kwijting verleend voor zijn mandaat tot op heden,

4.Sluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat de vereffening van de vennootschap beëindigd Is en dat de vennootschap

opgehouden heeft te bestaan.

5.Uitvoeringsbesluiten

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste tien jaar

zullen bewaard blijven op volgend adres: Heldenplein 5 - 2610 Antwerpen (Wilrijk).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 23.08.2012 12437-0266-008
23/06/2011
ÿþr.:

Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



fite9rgel6ed ter gifle van A8 PeaMek van Kseple del te Adweipefi

te 1 n utjii 2011

De Orlf9ler,

Griffie

IGWI~I~~~I~Y~I~II~M~N~

" 11093387'

bel az Be Sta

Ondernemingsnr : 0876.489.525

Benaming

(voluit) : NORTHERN SUNSET EXCLUSIVE YACHT CHARTERS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2610 Antwerpen-Wilrijk, Laarstraat 21

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering-vervroegde ontbinding-benoeming van vereffenaar.

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NORTHERN SUNSET EXCLUSIVE YACHT CHARTERS", gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Laarstraat 21, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele, te Antwerpen, op tien mei tweeduizend en elf, geregistreerd twee bladen nul renvooien, te Antwerpen, negende kantoor der registratie op twaalf mei tweeduizend en elf, boek 224 blad 65 vak 03, ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00), de Eerstaanwezend inspecteur, (getekend) C. VAN ELSEN, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen met éénparigheid van stemmen :

I. a) De Algemene Vergadering ontslaat de voorzitter en de ondergetekende notaris voorlezing te geven van het verslag van de zaakvoerder van twaalf april tweeduizend en elf inhoudende het voorstel tot ontbinding en waarbij gevoegd een staat van activa en passiva afgesloten op éénendertig maart tweeduizend en elf (beide documenten zijn gevoegd in nagemeld verslag van de bedrijfsrevisor).

Zij verklaart het verslag goed te keuren.

b) De vergadering stelt de voorzitter en de ondergetekende notaris vrij van lezing te geven van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Jan Derick, kantoor houdende te 2100 Antwerpen-Deume, Jan Welterslaan 13, de dato 20 april 2011 overeenkomstig de bepaling van artikel 181§ 4 van het wetboek van vennootschappen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt :

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NORTHERN SUNSET EXCLUSIVE YACHT CHARTERS met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Laarstraat 21, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal geeft van 3.856,16 EUR en een negatief eigen vermogen van 3.630,34 EUR met een niet volstort kapitaal van 71.250,00 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, onder voorbehoud en. van de eventuele financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controles van de administratie der directe en indirecte belastingen.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk, achten.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen voorafgaandelijk aan de in vereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NORTHERN SUNSET EXCLUSIVE YACHT CHARTERS en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

De voorzitter bevestigt dat een afschrift van genoemde verslagen en staat van actief en passief overhandigd werd aan de aandeelhouders overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen.

c) Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden vanaf tien mei tweeduizend en elf.

De vennootschap bestaat vanaf tien mei tweeduizend en elf nog enkel voor haar vereffening.

De aandeelhouders, vertegenwoordigd als gezegd, verbinden zich ertoe de activa- en passivabestanddelen,' zoals omschreven in de staat van activa en passiva per 31 maart 2011, over te nemen op datum van sluiting: van de vereffening in verhouding tot hun aandelenbezit. Deze verbintenis is uitdrukkelijk beperkt tot datgene wat: beschreven is in voormelde staat.

Il. De algemene vergadering stelt als vereffenaar aan, onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging en/of de homologatie van dit besluit door de bevoegde Rechtbank van Koophandel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De Heer van den ENDEN Josephus Petrus, geboren te Rotterdam (Nederland) op 18 december 1947, nationaal nummer 47.12.18 465-66, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Heldenplein 5.

De vereffenaar bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod noch enig ander beletsel dat hem verhindert vereffenaar zoals deze opgesomd worden in artikel 184 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering stelt geen commissaris-verificateur aan.

III. De algemene vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in de artikelen 181 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

Hij wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Ondergetekende notaris wijst de vereffenaar op de beperkingen opgenomen in artikel 183 van het Wetboek van vennootschappen waarbij gesteld wordt dat de naam van de vennootschap niet meer mag gewijzigd worden en dat de maatschappelijke zetel vanaf nu enkel verplaatst mag worden na homologatie door de Rechtbank van Koophandel.

Verder wordt de vereffenaar gewezen op de nieuwe verplichtingen die thans worden opgelegd door de wet en meer in het bijzonder déze opgenomen in de artikelen 189bis en 190 van het Wetboek van Vennootschap en de in de wet voorziene sancties.

IV. Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Raadt, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Josephus van den Enden, wonende te Antwerpen-Wilrijk, Heldenplein 5 dewelke dit ontslag aanvaardt bij monde van haar voormelde vertegenwoordiger en de vergadering verleent haar onvoorwaardelijk kwijting en décharge voor het gevoerde beleid.

Dit ontslag gebeurt onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar of van een in haar plaats aangeduide vereffenaar.

VOOR UITTREKSEL

DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd : 1 afschrift.

VERKLARING :

Ondergetekende notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen verklaart dat bij beschikking, hem aldus medegedeeld door partijen, gewezen en uitgesproken in de raadkamer van de tweeëntwintigste Kamer van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op achttien mei tweeduizend en elf, de aanstelling werd bevestigd van de Heer Josephus van den ENDEN, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Heldenplein 5, als vereffenaar over de B.V.B.A. "NORTHERN SUNSET EXCLUSIVE YACHT CHARTERS".

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.02.2011, NGL 10.03.2011 11056-0043-010
30/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.11.2010, NGL 24.11.2010 10613-0217-011
18/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.09.2009, NGL 10.11.2009 09850-0101-013
27/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.11.2008, NGL 21.11.2008 08818-0028-013
06/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 24.09.2007, NGL 31.10.2007 07784-0226-013

Coordonnées
NORTHERN SUNSET EXCLUSIVE YACHT CHARTERS

Adresse
LAARSTRAAT 21 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande