NORTHLIGHT

Société en commandite simple


Dénomination : NORTHLIGHT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.626.933

Publication

20/12/2011
ÿþ Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11190694*

1111

zàargelegd ter grltfie van de Rechtbank Koophandel te Antwerpen op

0 8 DEC. 21111

Griffie

Ondememingsnr : C ó41 .626-g33

Benaming

(voluit) : Northlight

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Jos Coveliersstraat 45 te 2540 Hove

Onderwerp attte : oprichting - statuten - benoemingen - volmacht

Uit een onderhandse akte van 5 december 2011 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht door: de beherend vennoot: Tim Van Nuland, van Belgische nationaliteit, geboren op 20 juli 1978, wonende te 2540 Hove, Jos Coveliersstraat 45 en de stille vennoot: Seerske Hanssens, van Belgische nationaliteit, geboren op 4 december 1978, wonende te 2540 Hove, Jos Coveliersstraat 45. De vennootschap draagt de naam Northlight, de zetel is gevestigd te 2540 Hove, Jos Coveliersstraat 45 en het eerste boekjaar start op 1 oktober 2011.

Het kapitaal bedraagt 150,00 EURO en is volledig volstort.

De vennootschap heeft tot doel:

- -elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen,

-het plaatsen en onderhouden van data netwerken,

-allerhande werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen,

-de bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enz.

-grond, chape en betonwerken,

gyprocwerken,

-schilderwerken,

-ruimen van bouwterreinen,

-consultancy en managementondersteuning die rechtstreeks of onrechtstreeks In verband staan met de activiteiten van de vennootschap,

-kleinhandel, groothandel, import en export, handelsbemiddeling voor alle soorten van goederen,

-besturen en begeleiden van andere ondernemingen en vennootschappen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend. De vennootschap mag aile handelingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met haar doel verwant of verknocht zijn of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering, volgens de statutaire regels betreffende een statutenwijziging.

De beherend vennoot, Tim Van Nuland, geboren op 20 juli 1978, wonende te 2540 Hove, Jos Coveliersstraat 45, is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk Hij wordt aangesteld als zaakvoerder van de vennootschap.Wordt eveneens benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap: de heer Frans Van Nuland, geboren op 21 april 1955, wonende te 2540 Hove, Weldadigheidstraat 20. Het mandaat van zaakvoerder geldt voor onbepaalde duur en kan bezoldigd worden voor wat betreft de beherende vennoten/zaakvoerders en is onbezoldigd voor wat betreft de zaakvoerders die geen beherend vennoot van de vennootschap zijn. Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot en met 31 decembei van elk kalenderjaar. De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, komt van rechtswege elk jaar samen de 25ste van de maand juni om 20 uur, op de zetel van de vennootschap.lndien deze dag een zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.De Algemene Vergadering beslist over het resultaat van het boekjaar. Het eerste boekjaar loopt van 1/10/2011 tot en met 31/12/2012, de eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerders : Tim en Frans Van Nuland. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. De vennootschap wordt geldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

de handtekening van één zaakvoerder. De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan en dit vanaf 1 oktober 2011.

Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, verleent de vennootschap, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder,de heer Tlm Van Nuland, hierbij volmacht aan:

- de BVBA "Peeters-De Wachter Hulpkantoor" met maatschappelijke zetel te 2530 Boechout, Bergstraat 18, - de heer Luc Peeters, wonende te 2530 Boechout, Bergstraat 18,

en alle door hen aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te handelen om volgende taken uit te voeren:

- het aanvragen van alle nodige attesten,

- het vervullen van aile formaliteiten bij de diensten van de ondememingsloketten, de kruispuntbank ondememingen, aile fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief de BTW en zo nodig, het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten;

- het vervullen en indienen van alle fiscale verplichtingen en aangiften en het indienen en verdedigen van bezwaarschriften tegen alle aanslagen bij alle fiscale besturen, controlecentra en overheden.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte

Voor analytisch uittreksel,

Tim Van Nuland,

zaakvoerder

Voorbehouden' 1 aan hef Belesch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NORTHLIGHT

Adresse
JOS COVELIERSSTRAAT 45 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande