NOTARIELE PARTICIPATIEVENNOOTSCHAP JEF VAN ERMENGEM, AFGEKORT : NPV JEFVE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIELE PARTICIPATIEVENNOOTSCHAP JEF VAN ERMENGEM, AFGEKORT : NPV JEFVE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.715.639

Publication

31/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312848*

Neergelegd

29-07-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0634715639

Benaming (voluit) : Notariële Participatievennootschap Jef Van Ermengem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Wijdbos 1

(volledig adres) 2440 Geel

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Het blijkt uit de akte verleden voor notaris Philippe COLSON, te Geel, vervangende zijn collega notaris Jan Van Ermengem, te Meerhout, op 29 juli 2015, nog te registreren, dat de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,  NOTARIËLE PARTICIPATIEVENNOOTSCHAP JEF VAN ERMENGEM , afgekort  NPV Jefve, met zetel te 2440 Geel, Wijdbos 1,werd opgericht als volgt:

Oprichter.  VAN ERMENGEM Jef Gustaaf Ann, wonende te 2440 Geel, Wijdbos 1.

Naam. -  Notariële participatievennootschap Jef Van Ermengem , afgekort  NPV Jefve . Rechtsvorm. - Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel.  2440 Geel, Wijdbos 1

Doel. - De vennootschap heeft tot doel: het uitoefenen van het beroep van notaris door deelneming als besturend vennoot in een professionele notarisvennootschap met rechtspersoonlijkheid, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarin zij participeert. Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

Kapitaal. - Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn.

Het maatschappelijk kapitaal werd volledig in geld volstort op rekening BE72 3631 5068 7116 bij ING bank.

Duur.- De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Bestuur 

" De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, die de enige vennoot is, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar bepaalde termijn.

" Heeft de hoedanigheid van "statutair zaakvoerder" voor de duur van de vennootschap: de heer Jef Van Ermengem, voornoemd, die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden en dat er geen maatregel bestaat die zich tegen deze benoeming verzet. Het mandaat van de zaakvoerder wordt bezoldigd. De bezoldiging wordt door de enige vennoot vastgesteld.

" De zaakvoerder kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

" De enige statutaire zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

" Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, mits naleving van de wettelijke en deontologische bepalingen die van toepassing zijn op de uitoefening van het ambt van notaris. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen

(verkort) :

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

NPV Jefve

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

zijn geoorloofd.

Boekjaar. - Het maatschappelijk boekjaar neemt aanvang de eerste januari en eindigt de éénendertigste december van elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Jaarvergadering.  Een gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping, op de eerste maandag van juni om achttien uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Administratieve Formaliteiten - Volmacht. - De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de heer Luc Van Looy, accountant te Meerhout, Goorstraat 21, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerlegging en/of publicatie die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, en de aanvraag van een B.T.W.-nummer, en de neerlegging van de documenten op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel.

Philippe Colson,

Notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 29.08.2016 16521-0012-011

Coordonnées
NOTARIELE PARTICIPATIEVENNOOTSCHAP JEF VAN E…

Adresse
WIJDBOS 1 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande