NOTARIS ANNE CARTUYVELS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS ANNE CARTUYVELS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.878.608

Publication

12/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301556*

Neergelegd

08-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0521878608

Benaming (voluit): Notaris Anne Cartuyvels

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 2000 Antwerpen, Leopold de Waelplaats 5

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op 8 maart 2013 voor Katrien MAES, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  De Herdt & Maes met zetel te Hove, Kapelstraat 90, eerstdaags te registreren dat een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door Mevrouw CARTUYVELS Anne Gustaaf, wonende te 2580 Putte (Peulis), Pieperstraat 4. Naam: Notaris Anne Cartuyvels.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2000 Antwerpen, Leopold de Waelplaats 5

Doel: Het uitoefenen van het beroep van notaris, zowel in hoedanigheid van openbaar ambtenaar, als van raadsman, door de notaris, voor uitsluitende rekening van de vennootschap, onder naleving van alle wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen die van toepassing zijn op de beoefening van het ambt van notaris

Duur: de vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd (100)ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het kapitaal werd ingeschreven in geld en het kapitaal werd volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR) door de oprichter, door middel van overschrijving door de inschrijver op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank, zoals blijkt uit het bewijsstruk met rekeningnummer BE41 7380 3762 5110 afgeleverd op 6 maart 2013. Het bewijs van deponering werd aan de instrumenterende notaris overhandigd.

Boekjaar: van 1 januari tot 31 december

Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Verdeling overblijvend saldo na vereffening:

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die tegelijkertijd vennoten moeten zijn van de vennootschap.

Een zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer als zaakvoerder optreden zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing.

In alle gevallen waar de zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een notaris-plaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: mevrouw Anne Cartuyvels, geboren te Bonheiden op 3 juli 1980, wonende te Putte (Peulis), Pieperstraat 4.

Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni om 10.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Overgangsbepalingen:

a/ Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie en zal worden afgesloten op 31 december 2013. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

b/ Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: , die verklaart/verklaren hebben te aanvaarden en te bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c/ Als bijzondere lasthebber wordt aangesteld Dielens en Van Bosstraeten te Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Dijk 70, of hun gemandateerden , om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,

Luik B - Vervolg

1.alle om het even welke fiscale administraties, waaronder de administraties der directe belastingen,

de BTW, de administratie van Douane en Accijnzen en de administratie van registratie- en

successierechten. Daarbij alle aangiften in te vullen, alle bezwaarschriften in te dienen, alle

briefwisseling te voeren;

2.alle administraties van het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank Ondernemingen teneinde alle

aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en schrappingen en alle administratieve

verrichtingen uit te voeren;

3.alle om het even welke sociaalrechtelijke administraties en sociale secretariaten;

4.alle om het even welke overige overheidsdiensten en administraties;

en dit zonder telkens voorafgaandelijk het akkoord van de vennootschap te behoeven of

voorafgaandelijk te moeten inlichten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Katrien Maes, geassocieerd notaris te Hove.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

18/12/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 11.12.2015 15688-0303-019

Coordonnées
NOTARIS ANNE CARTUYVELS

Adresse
LEOPOLD DE WAELPLAATS 5 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande