NOTARIS JELLE VAN HOVE, AFGEKORT : JELLE VAN HOVE OF NOTARIS VAN HOVE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS JELLE VAN HOVE, AFGEKORT : JELLE VAN HOVE OF NOTARIS VAN HOVE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.733.048

Publication

08/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 29.04.2014 14111-0292-014
06/09/2013
ÿþmod 11.1

I I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



*13137208

an Neergelegd ter griffie van de

phandel te AntWerFn RQ~h~hnnr

2'8 Aár,a'1113

Griffie

Ondernemingsnr : 0840.733.048

Benaming (voruit) : JELLEX

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Krijgslaan 245 bus 0.5

2610 Wilrijk

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging, omvorming, doelswijziging, zetelverplaatsing

Het proces-verbaal, verleden voor Meester Louis Steenackers, notairs te Antwerpen, op 27 augustus 2013, dragende aan het slot de melding: geregistreerd vijf bladen, geen; renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 28.08.2013, boek 292, blad 43, ü vak 13. Ontvangen: 50,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteur ai.(get) HAES K., luidt als; volgt:

KAPITAALVERHOGING  ZETELVERPLAATSING  NAAMSWIJZIGING 

OMVORMING

!Net jaar tweeduizend dertien,

Op zevenentwintig augustus,

Voor mij Louis Steenackers, notaris te Antwerpen,

IS SAMENGEKOMEN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

:van de gewone commanditaire vennootschap JELLEX, waarvan de zetel gevestigd is te

2610 Antwerpen-Wilrijk, Krijgslaan 245 bus 0.5.

Hierna onveranderd de "VENNOOTSCHAP" genoemd.

IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP "

De vennootschap werd opgericht als een gewone commanditaire vennootschap ingevolge onderhandse akte van 29 oktober 2011, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 november 2011, onder nummer 11171153.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

OPENING VAN DE VERGADERING --SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De vergadering wordt geopend om veertien uur, onder het voorzitterschap van de heer VAN HOVE Jelle, hierna genoemd, die tevens optreedt als secretaris.

Gezien een gering aantal aanwezigen op de vergadering, wordt niet overgegaan tot de aanstelling van stemopnemers.

} SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING 

AANWEZIGHEIDSLIJST

Zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd de hierna genoemde vennoten die verklaren het volgend aantal aandelen in volle eigendom te bezitten:

1. De heer VAN HOVE Jelle, geboren te Antwerpen-Merksem op 7 mei 1982, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Krijgslaan 245 bus 0.5, identiteitskaart met nummer 591-7142619-29, renre aster met nummer 82.05.07-201.85

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

2. Mevrouw RAVOET Lisbeth, geboren te Antwerpen-Wilrijk op 14

juni 1980, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Krijgslaan 245 bus 0.5, identiteitskaart met nummer 591-3633054-21, rijksregisternummer 80.06.14-358.71

die verklaart één aandeel te bezitten; 1

TOTAAL: honderd aandelen: 100

De heer VAN HOVE en mevrouw RAVOET verklaren dat zij onderling een verkoop hebben gesloten omtrent het aandeel van mevrouw RAVOET, onder de opschortende voorwaarde van omvorming van de omvorming van de vennootschap tot een

burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

TOELICHTING VAN DE AKTE

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De volledige akte zal door ondergetekende notaris worden toegelicht en het staat de comparanten steeds vrij aan de notaris bijkomende uitleg te vragen over om het even welke bepaling in de akte, alvorens deze te ondertekenen,

De comparanten erkennen een volledige voorlezing te hebben gekregen van wat voorafgaat en verklaart dat hun identiteitsgegevens volledig en correct zijn. Ondergetekende notaris deelt de comparanten mee dat de akte integraal zal worden voorgelezen indien zij dit op prijs stellen, alsook indien zij menen dat het ontwerp van de akte niet tijdig is meegedeeld.

Hierop verklaart de comparant dat zij van oordeel zijn dat zij het ontwerp van akte tijdig váár het verlijden ervan ontvangen hebben en dat zij hiervan kennis hebben genomen en op de integrale voorlezing van de akte geen prijs stellen, Eventuele wijzigingen die werden of nog worden aangebracht aan het ontwerp van akte zullen steeds integraal worden voorgelezen.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris bij akte vast te stellen hetgeen volgt:

1. De voorzitter deelt mee dat er thans HONDERD (100) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

2. De voorzitter stelt vast dat er op heden HONDERD (100) aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

De zaakvoerder, de heer VAN HOVE Jelle, hier aanwezig, voornoemd, verklaart hierbij dat hij tijdig kennis heeft genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn.

3. De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die statutenwijzigingen inhouden, een vier/vijfde-meerderheid van stemmen, alsook goedkeuring van de beherende vennoot moeten bekomen om te worden aanvaard.

4. De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

5. De voorzitter deelt mee dat er geen commissaris werd aangesteld.

AGENDA

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te besluiten:

1. Verhoging van kapitaal, ten bedrage van negentienduizend euro (¬ 19.000,00), om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) naar twintigduizend euro (¬ 20.000,00). De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en zal gepaard gaan met de uitgifte van duizend negenhonderd kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalsaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

2. Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen.

3. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

Verslag _opgesteld-door_dezaakvoerdter_op_ 7.3.augustus_2G1.3_overeenkomstig_artikel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden mod 11.1

" aan het Belgisch Staatsblad

778 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende voorstel tot omzetting van de vennootschap in een burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; bij dit verslag is een staat van actief en passief gevoegd afgesloten per 30 juni 2013,

5. Verslag opgesteld door bedrijfsrevisor Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2013,

6. Omzetting van de vennootschap in een burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

7. Kennisname/bevestiging van burgerlijk karakter van de vennootschap,

8. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel.

9. Verandering van de maatschappelijke benaming.

10. Aanneming/Goedkeuring van de statuten van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

11. Bevestiging van het mandaat van de zaakvoerder.

12. Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

13. Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG KAN

BERAADSLAGEN



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet

moet worden voorgelegd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend.

BERAADSLAGING  BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met NEGENTIENDUIZEND EURO (¬ 19.000,00) om het te brengen op TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in" geld en dat deze zal gepaard gaan met de uitgifte van DUIZEND NEGENHONDERD kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van TIEN EURO per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd veertien / honderd negentigste (1141190sfe)

TWEEDE BESLISSING  INSCHRIJVING OP DE KAPITAALVERHOGING EN VOLSTORTING VAN DE NIEUWE KAPITAALAANDELEN

Vervolgens heeft de heer VAN HOVE Jelle, voornoemd, verklaard op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en in te schrijven op de duizend negenhonderd kapitaalaandelen van de vennootschap, tegen de prijs van tien euro per kapitaalaandeel, en onder de gestelde voorwaarden.

De voorzitter verklaart, en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd veertien / honderd negentigste (114/190ste). De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van elfduizend vierhonderd euro.

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE43 0882 6192 0001 op naam van de vennootschap bij de naamloze vennootschap BELFIUS, te Brussel, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 20 augustus 2013, dat aan ondergetekende notaris overhandigd wordt om te bewaren in zijn dossier.

DERDE BESLISSING -- VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van NEGENTIENDUIZEND EURO (¬ 19.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus werkelijk gebracht werd op TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VIERDE BESLISSING  VERSLAGGEVING

lie vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 juni 2013.

De vennootschap erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de zaakvoerder, de staat van actief en passief afgesloten per 30 juni 2013 en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, blijven in het dossier van ondergetekende notaris bewaard.

De besluiten van het verslag van de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, luiden als volgt: "BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat lk gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Gewone Commanditaire Vennootschap "JELLEX" tot een Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen:

1. Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 juni 2013 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een nettovermogenstoestand ten bedrage van -469,76 blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3. Dat het netto-actief van de vennootschap per 30 juni LAGER is dan het op die datum uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 EUR en dit ten belope van 1,469,76

EN/OF

Dat het netto-actief van de vennootschap per 30 juni 2013 LAGER is dan het minimumkapitaal vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Dat daarbij gewezen wordt op de eventuele aansprakelijkheid van de personen bedoeld in art. 785 W.Venn. en het feit dat elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap kan vragen.

4. Dat op straffe van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan, de verrichting slechts kan plaatsvinden mits bijkomende inbreng van buitenuit.

Schoten, 19 augustus 2013 Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier Bedrijfsrevisor.".

VIJFDE BESLISSING  OMZETTING

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal (na voormelde kapitaalverhoging) en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer

0840.733,048 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting gebeurt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 juni 2013.

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke

rekeningen..betr-eft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

moti 11.1

De vergadering stelt vast de opschortende voorwaarde tot verkoop van het aandeel ván mevrouw RAVOET, voornoemd zich gerealiseerd heeft, en dat thans de heer VAN HOVE, voornoemd, de enige vennoot is.

ZESDE BESLISSING--VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering neemt beslist en/of neemt kennis, voor zover nodig, van het feit dat de vennootschap enkel nog burgerlijke activiteiten zal uitvoeren,

ZEVENDE BESLISSING - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Krijgslaan 245 bus 0.5, 2610 Antwerpen-Wilrijk, naar Clementinastraat 24, 2018 Antwerpen.

ACHTSTE BESLISSING-VERANDERING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen van "Jellex" naar "Notaris Jelle Van Hove", in het kort "Jelle Van Hove" en/of "Notaris Van Hove".

NEGENDE BESLISSING -- AANNEMING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist, onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring door de kamer van notarissen conform artikel 50 § 4 van de wet van 16 maart 1803 tot regeling van het notarisambt, een volledig nieuwe tekst van statuten van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan het uittreksel als volgt luidt:

"TITEL 1.- BENAMING - RECHTSVORM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 - rechtsvorm

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam "Notaris Jelle Van Hove", in het kort "Jelle Van Hove" en/of "Notaris Van Hove".

Artikel 2 - duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 3 - zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Clementinastraat 24, 2018 Antwer-pen. De zaakvoerder kan de zetel enkel verplaatsen mits naleving van de wettelijke en deontologische regels die van toepassing zijn op de uitoefening van het ambt van notaris. Artikel 4 - doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van notaris, zowel in hoedanigheid van openbaar ambtenaar, als van raadsman, door de notaris, voor uitsluitende rekening van de vennootschap, onder naleving van alle wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen die van toepassing zijn op de beoefening van het ambt van notaris.

TITEL 2.- KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5 - kapitaal

Het kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) en is vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen met gelijke fractiewaarde.

Artikel 6 - aandelen

De aandelen zijn op naam en ondeelbaar.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Ze zijn slechts overdraagbaar aan een (kandidaat-)notaris, tenzij de naam en het doel van de vennootschap voorafgaandelijk gewijzigd zijn, en de bestanddelen van het kantoor vermeld in artikel 54 en 55 van de organieke wet op het notariaat voorafgaandelijk aan een andere notaris zijn toevertrouwd en overgedragen.

Onder zelfde voorwaarden zijn de aandelen slechts beperkt overdraagbaar na overlijden,

Bij overdracht of overgang van de aandelen dienen de wettelijke en deontologische bepalingen dienaangaande nageleefd te worden.

TITEL 3.- BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - TOEZICHT

Artikel 7 - zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die tegelijkertijd vennoten moeten zijn van de vennootschap.

Een zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer als zaakvoerder optreden zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, ingeval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing.

in.-.alle--gevallen--waar---de--zaakvoerder--als-_notaris.- ver.vangen--wordt__door-een--notaris-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

plaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zijn,'

behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

Artikel 8 - bestuur

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn

tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 9 - vertegenwoordiging

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden op elk van de volgende

wijzen

a) iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder;

b) door een volmachtdrager; wiens volmacht bepaald is wat betreft het voorwerp ervan en slechts betrekking kan hebben op verrichtingen waarvoor een notaris een volmacht mag verlenen.

Artikel 12 - algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand februari om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over de wijziging van de statuten. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte worden verleden.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze jaarlijks de beslissingen nemen welke anders door de jaarvergadering worden genomen. De enige vennoot zal te allen tijde de statuten kunnen wijzigen mits naleving van de wettelijke voorwaarden en zal in het algemeen alle bevoegdheden uitoefenen van de algemene vergadering, De besluiten van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 13 - stemrecht

ledere vennoot heeft, ongeacht zijn deelneming in het kapitaal, recht op één stem.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

TITEL 5. BOEKJAAR -- BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

Artikel 14 - boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van ieder jaar, en eindigt dertig september van het daaropvolgend jaar,

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Voor zover daartoe de wettelijke verplichting bestaat, stelt de zaakvoerder jaarlijks een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid.

Artikel 15  bestemming van de winst

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits

_inachtnerning. van..een..gelijk .recht;- voor-.elk aandeel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

~

TITEL 6.- ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 16 - ontbinding

De vennootschap kan worden ontbonden krachtens een eenparig besluit van alle vennoten. Op verzoek van een of meer vennoten, van de Procureur des Konings of van de betrokken Kamer van Notarissen, kan de burgerlijke rechtbank de ontbinding van de vennootschap uitspreken als daartoe gegronde redenen bestaan of als het openbaar belang zulks vereist. Wordt de vennootschap ontbonden, dan zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Indien er meerdere vereffenaars zijn, vormen zij een college. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 17 - vereffening

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het wetboek van vennootschappen, tenzij de enige vennoot of de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vennootschap in vereffening kan in geen geval de beroepsactiviteiten van de notaris voortzetten.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

TIENDE BESLISSING  BEVESTIGING MANDAAT ZAAKVOERDER

Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder, de heer Jelle VAN HOVE, notaris, wonende te 2610 Antwerpen Wilrijk, Krijgslaan 245 bus 0.5, wordt  voor zover als nodig  bevestigd. Zijn mandaat zal bezoldigd zijn.

ELFDE BESLISSING  MACHTIGING ZAAKVOERDER

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissing uit te voeren.

TWAALFDE BESLISSING  VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten", met zetel te 1020 Brussel, Esplanadelaan 1 bus 96, en met recht van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdraoht

FISCALE VERKLARING

Deze omzetting geschiedt met toepassing van de voordelen van het artikel 121, 1° van het Wetboek op de Registratierechten en van het artikel 24, § 1 van het Wetboek op de inkomstenbelastingen.

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen. SLUITING VAN DE VERGADERING

De vergadering wordt geheven om veertien uur dertig.

SLOT VAN DE AKTE

NOTARIËLE SLOTBEPALINGEN

A. De comparanten erkennen dat de instrumenterende notaris elke partij naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij in onderhavige akte betrokken zijn en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

B. De comparanten erkennen dat de notaris hem meegedeeld heeft dat elke partij de vrije

keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of om zich te laten bijstaan door een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rechtshandelingen waarbij zij in onderhavige akte betrokken zijn en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

B. De comparanten erkennen dat de notaris hem meegedeeld heeft dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of om zich te laten bijstaan door een raadsman, en desgevallend de aandacht gevestigd heeft op de tegenstrijdige en onevenwichtige bedingen die hij zou vastgesteld hebben,

C. Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen van artikel 12, eerste en tweede alinea van de Organieke wet notariaat, evenals de eventuele wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf meegedeelde ontwerp van de akte,

D. De gehele akte werd door de instrumenterende notaris ten behoeve van de comparanten toegelicht.

E. De comparanten bevestigen voor zoveel als nodig dat de vroegere akten waarnaar in deze akte verwezen wordt, samen met onderhavige akte één geheel vormen, om samen als authentieke akte te gelden.

F. De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hoger vermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

G. De comparanten verklaren het ontwerp te hebben ontvangen op 12 augustus 2013.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

WAARVAN AKTE

Opgesteld te Antwerpen, datum als voormeld.

Na gedeeltelijke voorlezing op de wijze als voormeld en toelichting van de volledige akte,

hebben de comparanten met mij, notaris, deze akte ondertekend.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Louis Steenackers, notaris

Tegelijk neergelegd: expeditie, kopij bankattest, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoueleh

aan het

Belgisch Staatsblad

14/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IWNVIN~N~II~~INN~I~MI

+11171153

Voor-

behouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

Annexes dü Moniteur belge

Bijlagen bij liëfBélgisch Stâa sbTâd ÿÿ I~TII120II

Ondernemingsnr : g,Q y,23 Q yg

Benaming r

(voluit) : Jellex

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Krijgslaan 245 bus 0.5, 2610 Antwerpen-Wilrijk

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte van oprichting van vennootschap de dato 29 oktober 2011 blijkt dat de Comm.V. "JELLEX" is opgericht, met volgende kenmerken:

1. Rechtvorm - naam:

Handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een Gewone Commanditaire Vennootschap, met als naam "JELLEX". De vennootschap is tevens gerechtigd om de handelsbenamingen ide VERSNELLING", "JELLE VAN HOVE" en "JVH", al dan niet gevolgd of voorafgegaan de woorden "gewone commanditaire vennootschap" of in het kort "Comm.V.", te gebruiken.

2. Zetel:

Krijgslaan 245 bus 0.5, 2610 Antwerpen-Wilrijk

3. Oprichters:

De heer Jelle VAN HOVE, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Krijgslaan 245 bus 0.5, neemt deel aan de

oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap.

Mevrouw RAVOET Lisbeth, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Krijgslaan 245 bus 0.5, neemt deel aan de

oprichting als stille vennoot.

4. Kapitaal - plaatsing en storting van het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst en volstort is, bedraagt ¬ 1.000,00 en is verdeeld in

100 aandelen, met een fractiewaarde van 11100ste van het kapitaal.

5. Inbreng

De heer Van Hove Jelle heeft ingetekend op 99 aandelen.

Mevrouw Ravoet Lisbeth heeft ingetekend op 1 aandeel.

6. Samenstelling:

In geld.

7. Boekjaar:

1/10 tot 30/9 - eerste boekjaar eindigt op 30/9/2013.

8. Verdeling van de winst:

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig

akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien

is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

9. Vereffeningssaldo:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

10. Bestuur - Externe vertegenwoordiging:

§1. Aantal  benoeming

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

§2. Duur van de opdracht  Ontslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

Voorbehouden aap het t.. "Belgisch Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

L____ Staatsblad §3. Bevoegdheid

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft bij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de

vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de

statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

§4. Externe vertegenwoordigingsmacht

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

§5. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

§6. Bijzondere volmachten

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

11. Niet-statutaire zaakvoerder:

VAN HOVE Jelle, voornoemd.











De heer Jelle Van Hove

Gecommanditeerde vennoot / Niet-statutair-zaakvoerder





Bijlagen bij het Belgisch











Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NOTARIS JELLE VAN HOVE, AFGEKORT : JELLE VAN…

Adresse
CLEMENTINASTRAAT 24 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande