NOTARIS LUC BRACKE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS LUC BRACKE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.888.754

Publication

10/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313180*

Neergelegd

06-08-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0634888754

Benaming (voluit) : Notaris Luc BRACKE

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :

Eikenlei 1

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, vervangende Luc BRACKE, notaris te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in- t-Goor, wettelijk belet ratione personae, op 5 augustus 2015, dat:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam  Notaris Luc BRACKE .

2. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2960 Brecht, deelgemeente Sint-Job-in- t-Goor, Eikenlei 1.

3. Oprichter: De heer BRACKE Luc, geboren te Wilrijk op 12 januari 1963, geboren te Brecht op 3 december 1960, wonende te 2900 Schoten, Elfenbankdreef 1.

4. Kapitaal: Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en is vertegenwoordigd door honderd aandelen met gelijke fractiewaarde.

5. Gestorte bedrag: 18.600,00 euro.

6. Samenstelling: In geld.

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2016.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10. Externe vertegenwoordiging: De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden op elk van de volgende wijzen :

a) iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder;

b) door een volmachtdrager; wiens volmacht bepaald is wat betreft het voorwerp ervan en slechts betrekking kan hebben op verrichtingen waarvoor een notaris een volmacht mag verlenen.

11. Niet-statutaire zaakvoerder: De oprichter stelde aan als niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: Luc BRACKE, voornoemd.

12. Commissarissen: Geen.

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel: het uitoefenen van het beroep van notaris, zowel in

2960 Brecht

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

hoedanigheid van openbaar ambtenaar, als van raadsman, door de notaris, voor uitsluitende rekening van de vennootschap, onder naleving van alle wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen die van toepassing zijn op de beoefening van het ambt van notaris.

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping. De eerste wordt gehouden in het jaar 2017.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmachten: Nihil.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BELFIUS.

17. Bijzondere volmacht: Als bijzondere gemachtigde, met recht van substitutie, werd aangesteld: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VMW Accountants, Bredastraat 140 bus 301 te 2060 Antwerpen, voor wie optreedt, mevrouw Inge Seghers, wonende te 9070 Destelbergen, Bochtenstraat 51, met mogelijkheid afzonderlijk te handelen, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de inschrijving, alsmede de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

Coordonnées
NOTARIS LUC BRACKE

Adresse
EIKENLEI 1 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande