NOTARIS PETER GEERAERTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS PETER GEERAERTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.339.252

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 04.07.2014 14276-0178-015
05/07/2013
ÿþ Mod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*13103020*

leergelegd ter griffie :sri ce Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie2 6 JUNI 2013

Ondernemingsnr : 0846339252

Benaming

(voluit) : Notaris Peter Geeraerts

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Hondstraat 32 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder dd 17 juni 2013 blijkt dat de zetel van de vennootschap per 29 juni 2013 verplaatst wordt naar

Kapelsesteenweg 340

2930 Brasschaat

Aan de firma TBW Accountants BVBA, Driehoekstraat 48 te 2920 Kalmthout, wordt volmacht verleend met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling om wijzigingen aan te brengen inzake ondernemingsloket.

Geeraerts Peter

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2012
ÿþr

1111

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

MOd Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

epc!rfolegá ter gaio r.n dit îatirdiai van A'oophaidee# fe keptypen, op

Griffie2 5 Mu Ll 2012

*1213]030"

Ondernemingsnr : 0846339252

Benaming

(voluit) : Notaris Peter Geeraerts

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Lozanastraat 92 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing zetel

Bi] beslissing van de zaakvoerder dd. 18 juli 2012 blijkt dat de zetel van de vennootschap per 23 juli 2012 verplaatst wordt naar:

Grote Hondstraat 32

2018 Antwerpen

Aan de firma TBW Accountants BVBA, Driehoekstraat 48 te 2920 Kalmthout, wordt volmacht verleend met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling om wijzigingen aan te brengen inzake ondememingsloket.

Geeraerts Peter

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2012
ÿþ Mod WaN 11t

faÇ i- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111

" iaiosssi*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van i;:,^s ende! te Antwerpen, op

Griffie û 5 le 311

Wp 3? 9 P.~2

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Notaris Peter Geeraerts

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met hadeisvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Lozanastraat 92, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Katherine DE WISPELAERE, geassocieerd notaris, te Antwerpen (Merksem) op 4 juni 2012 dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken: -Rechtsvorm en naam.

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Notaris Peter Geeraerts".

-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen (district Antwerpen), Lange Lozanastraat 92. -Duur.

De venootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

-De heer GEERAERTS Peter Johan Alfred Kris, geboren te Antwerpen (district Antwerpen) op 26 augustus 1973, wonende te 2930 Brasschaat, Floris Verbraekenlei 38, die heeft ingeschreven op honderd (100) aandelen.

-Kapitaal en volstorting.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort in geld.

Samenstelling kapitaal.

Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld,

Boekjaar.

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van elk kalenderjaar.

Reserves en winstverdeling.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen, Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

-Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die tegelijkertijd vennoten moeten zijn van de vennootschap.

Een zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer als zaakvoerder optreden zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting ais notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing.

In alle gevallen waar de zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een notaris-plaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de= algemene vergadering bevoegd is.





















Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegen-'over derden op elk van de volgende wijzen :

a) iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder;

b) door een volmachtdrager; wiens volmacht bepaald is wat betreft het voorwerp ervan en slechts betrekking kan hebben op verrichtingen waarvoor een notaris een volmacht mag verlenen,

- Commissaris.

Gelet op de te goeder trouw gemaakte vooruitzichten en de wettelijke bepalingen ter zake, wordt beslist thans geen commissaris te benoemen.

-Doel.

De vennootshap, heeft tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van notaris, zowel in hoedanigheid van openbaar ambtenaar, als van raadsman, door de notaris, voor uitsluitende rekening van de vennootschap, onder naleving van aile wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen die van toepassing zijn op de beoefening van het ambt van notaris.

-Jaarvergadering en toelatingsvoorwaaden.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om 14.00 uur, Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

-volstorting kapitaal,

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en ten bewijze dat het maatschappelijk kapitaal volledig werd volgestort, wordt aan ondergetekende notaris een bankattest voorgelegd uitgaande van KBC op naam van de vennootschap in oprichting.

-Overgangsbepalingen.

Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

De oprichter stelt aan ais niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer Peter Geeraerts, voornoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden en bevestigt, op vraag van de notaris, dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd en de duur ervan onbeperkt.

-VOLMACHT KRU1SPUNTBANK ONDERNEMINGEN.

Bijzondere volmacht wordt verleend, met recht van indeplaatsstelling aan:

Het administratief mandaat voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie en aile andere formaliteiten worden toevertrouwd aan TBW Accountants BVBA, Driehoekstraat 48, 2920 Kalmthout, met recht van indeplaatsstelling.

Tevens wordt volmacht verleend aan TBW Accountants BVBA., Driehoekstraat 48, 2920 Kalmthout, teneinde eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde Waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Opgemaakt voor registratie door notaris Katherine De Wispelaere te Antwerpen (Merksem) op 4 juni 2012, met het oog op het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-volledig afschrift oprichtingsakte d.d, 04 juni 2012.

t

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16345-0373-016

Coordonnées
NOTARIS PETER GEERAERTS

Adresse
KAPELSESTEENWEG 340 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande