NOTARIS VEERLE GEENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS VEERLE GEENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.749.471

Publication

09/10/2013
ÿþ Mad Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

30 -09- 2013

GRlFf=ll~ R ~ ;~ ~N var! K~~ANOa"TvIt~CwlELE~!

1111 111111.11,1.11111111111111

v

bet

aa

Be Star

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : "NOTARIS VEERLE GEENS"

(verkort) :

Rechtsvoren : burgerlijke vennootschap met handelsvorm on der de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Stuivenbergvaart 94

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor Johan KIEBOOMS, geassocieerd notaris te Antwerpen, vervangende Veerle GEENS, notaris-plaatsvervanger, vervangend notaris Rose-Marie (Mieke) Baetens, notaris te Mechelen, aangesteld bij beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Mechelen op 20 februari 2013, wettelijk belet ratione personae, op zevenentwintig september tweeduizend dertien.

Vennoot : Mevrouw GEENS Veerle An Jo, geboren te Zoersel op 29 mei 1978, ongehuwd, wonend te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 11 bus 14.

Rechtsvorm : een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam : Notaris Veerle Geens

Zetel : 2800 Mechelen, Stuivenbergvaart 94

Doel : Het uitoefenen van het beroep van notaris, zowel in hoedanigheid van openbaar ambtenaar, als van raadsman, door de notaris, voor uitsluitende rekening van de vennootschap, onder naleving van alle wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen die van toepassing zijn op de beoefening van het ambt van notaris.

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met gelijke fractiewaarde.

Deze werd gedeeltelijk volstort voor het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Vertegenwoordiging : De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die tegelijkertijd vennoten moeten zijn van de vennootschap.

Een zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer als zaakvoerder optreden zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting ais notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing.

In alle gevallen waar de zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een notaris-plaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechten

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: mevrouw GEENS Veerie An Jo, wonend te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 11 bus 14.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Commissaris : geen.

Boekjaar : van één januari tot éénendertig december van elk jaar, en voor de eerste maal op 31 december 2014

Gewone algemene vergadering : de tweede donderdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Reserves en winstdeling : Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een' twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de Jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van' een gelijk recht voor elk aandeel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

belV.Juieen aan het Belgisch Staatsblad

Bijzondere volmacht : aan PV-Consult BVBA, gevestigd te 2220 Heist-op-den-berg, Noordstraat 1A, hierbij vertegenwoordigd door mevrouw Pascale Vlayen, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de BTW-administratie en bij de sociale instanties, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te temen, nodig vaas de insctuiyving, vitjzieg a# doorbeting van de trschq..strg valti de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Kiebooms, geassocieerd notaris,

Hiermede tegelijk neergelegd ; Afschrift van de oprichtingsakte dd. 27 september 2013, met in bijlage : uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 31.08.2015 15570-0167-015
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 29.07.2016 16398-0116-015

Coordonnées
NOTARIS VEERLE GEENS

Adresse
STUIVENBERGVAART 94 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande